icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

kawasaki17
8. apr 2011

ahojky...
tak s tym vetrom mate pravdu, fuci ako zjasene. v noci som myslela, ze nam strhne strechu na bytovke a to bola len minuleho roka robena nova...
tak dnes sme ani vonku nesli, aby nahodou malemu nenafukalo do ociek, lebo ten by sa stale len vyklanal z kociarika 🙂

@viktoria04 pravda, vesela hadka, ale dnes je uz tutuli mutuli, asi zase nieco chce....A mm som uz neraz povedala, sak oni chcu len aby si drel jak vol im pomozes a ked budes ty potrebovat tak sa na teba vykaslu, a aj tak bolo, jak on potreboval same vyhovorky...a k tym migrenam, je to naozaj hrozne, ale vacsinou sa mi to stava, ked sa nehorazne rozculim, vtedy mi az slzy tecu od zlosti, cela som cervena a hlava mi ide prasknut...a to bolenie potom trva naozaj dlho, a ziadne tbl. nepomahaju a ani nezmiernuju akurat mi je zle na zaludku a vsetko vyvratim...takze ja a tabletky nula bodov.

@lenka3007 ja tiez niesom ten doverny typ, kazdeho si radsej najprv premeriam a na jazyk v takej mini dedinke si naozaj davam pozor, klebety sa tu siria rychlostou blesku a k tomu este aj nepravdive...rozculuje ma to

kawasaki17
8. apr 2011

juuuj kocky....uz mame spravene ohnisko v zahradke co sme cistili! sice nic moc, ale mozme zahajit opekackovu sezonu, takze ak dnes do vecera nezacne prsat ide sa opekaaaat, juchuuuu 🙂 🙂 🙂 a zavolame aj kamarata a jeho priatelku, moju naj kamosku v tejto mini dedinke 😀

bublinkajasminka
9. apr 2011

cafte - vcera bolo vazne veselo, oslava dopadla skvele, prisli susedovci a decka sa vyjasili,yasmi sa vytesovala z novych hraciek 🙂 🙂 dostala dalsie litle pet shop tak sa s adamkom hrali, vrieskali jak paviani 😀 😀
vecer sme pokracovali ako sme deti ulozili u susedov, zobrali sme babysiter a bolo tam super, prisla este jedna susedka tak nas bolo ako hadov 🙂
dnes trosku pojdeme do obchodu a aj von aj ked fuci nenormalne aspon na chvilku 🙂
a poobede mame vypadok s muzikom smer blava nakupy - jarne - letne veci pre yasmin a daco aj sebe do robotky kuknem 🙂 🙂 yasmi si vezmu nasi 🙂 🙂
pekny dnik

viktoria04
autor
9. apr 2011

😎 ahojte kočky 😎 tak dnes nám zas akosi fučí vonku 😉
@lenka3007 ajoj 😉 no magori vedľa už skončili s vrtaním 😉

viktoria04
autor
9. apr 2011

@kawasaki17 no ahoj 😉 počuj:tá tvoja svokra je brutalita,hotový román by si mohla o nej teda napísať a ešte by si si aj privyrobila 😉 bola by to asi kniha roka 😉 tie dnešné svokry 😉 dúfam,že my také nebudeme 😉 a tie migrény mávaš často? 😒 a potom ako zvládaš malinkého ? 😒 máš ti teda veselú rodinku ( svokrušu ).A teraz ako je ona nezamestnaná aj čosi v domácnosti robí?Lebo ved predsa ti máš malé dieťa máš dosť starostí a ešte k tomu zlú svokru? 😒 a ozaj:opekačka bola? 😉

katushka16
9. apr 2011

Ahojte,veru fučí jak.... Malé spinkajú,doobeda bol mm s valentínkou vonku a Terezka mi pomáhala variť🙂 poobede budem žehliť a urobím ten kinder koláč,von asi nepôjdeme.Uvidíme ale myslím,že sa ten vietor neumúdri :(
@viktoria04 ahoj,to máš pravdu,tie svokry! ja tiež dúfam,že taká nebudem ale to je ešte véééééľmi ďaleko

elissa
9. apr 2011

Ahojte..smiem sa pridať?

katushka16
9. apr 2011

@elissa ahoj,jasné,vitaj medzi nami

bartezka
9. apr 2011

@ivuss01
presne tak ved to sa ktomu neda ani vyjadrit

bartezka
9. apr 2011

@viktoria04
no hej aj ja by som sla len to by pre nas bolo moc daleko a ja ako slobodna mamina si to ani nemozem dovolit

viktoria04
autor
9. apr 2011

@elissa ajoj mojko,,,ti si už tu?Super som rada,že budeme písmenkovať aj tu 😉
@katushka16 ajoj 😉 no ja mám už ožehlené,tak som ťa predbehla,ale ja som toho našťastie moc nemala žehliť 😀 a s tým vetrom je to už hrôza som zvedavá na večerné správy,že kde to ako zas vyčínalo 😉 A aj koláčik mám už zmáknutý a inak ten kinder som ešte nerobila,niekedy ak budeš mať čas by si mi mohla poslať postup naň 😉 A k svokrám:asi by sme tu mali všetky zložiť prísahu,že my také nebudeme ( xi.xi.xi ). 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

bartezka
9. apr 2011

@kawasaki17
ahoj dakujem za tvoj cas no uz sme si vybavili lekarku v kosiciach a tam mu vyoperuju oblicku lebo kazdym zapalom sa jeho stav moze zhorsit tak mame ist na operaciu cim skor

viktoria04
autor
9. apr 2011

@bartezka ajoj a ti si teda slobodná mamina?To som nevedela.No musíš biť teda riadne žieňa aby si výchovu zmákla sama.Ale život je sviň a amy jeho blchy,tak sa musíme prispôsobovať

lenka3007
9. apr 2011

Cavte koceny, zas mam norsku klavesnicu, bo mojmu notebooku trochu zasibava 😵 Ja som dnes nic nerobila, behali sme po nakupoch a potom sme boli na vylete, ked budem mat moj book strelim fotky... Ludia zhanala som si take slusne teplaky nejake, ze ked aj idem len Jurka zaniest nech si nemusim davat stale rifle, ale najmensie co som nasla boli sice S ale vyzerala som v nich ako keby som si obliekla XXL 😠 drahy povedal ze mi do nich chybaju slusne povedane =semenniky= 😀 😀 😀 no neni to dilino... tak som si nakoniec kupila zasa rifle, dve tricka a drahemu taku fajnu neoprenovu mikinu... Potom sme skocili do mc donaldu a trochu tie hanbace vychodit do prirody 😎 😎 😎
@elissa Vitaj, vidim ze s Lenkou sa uz poznas...
@kawasaki17 Ajoj aj ste opekali? neodfuklo vam ohnisko?
@viktoria04 No inak aj nasi sa mi este neozvali, dufam ze im tu novu strechu neuchytilo 😀 😀 😀

bublinkajasminka
10. apr 2011

ahojte - tak nákupy za nami, teším sa že yasmi som pokúpila dosť, tričká mám už nakomplet, aj štvoro kraťasí, potom ešte neaká sukienka do školky
idem sa pustiť do varenia obedíka - mäsko na prírodno, pyré a polievka mäsková musí byť

viktoria04
autor
10. apr 2011

😎 ahojte kočky,tak Viki mám už preč odcestovanú,tak máme domka zmenu 😎
@lenka3007 ajoj 😉 no čo tvoja norska klávesnica? 😉 a kde ste boli na výletíku? 😵 už sa teším na fotečky potom daj avízo rada si ich pozriem 😵 a s Eliisu sa poznám je to skvelá kočka.Píšem si s nou a písala som jej nech sa medzi nás pridá 😵 a vaši sa ti už ozvali? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

katushka16
10. apr 2011

Ahojte,stále fučí a fučí...otras.doobeda bol mm s malými vonku,ja som varila,teraz Valentínka spinká a Terezka zatiaľ nie,len ležká a rozpráva si 🙂 zatiaľ som si nezapálila,ale mám chuť.... a dosť veľkú.Čo s tým????
@lenka3007 ahoj, na taký výlet by som aj ja išla,akurát som hovorila mm,že keď začnú rásť hríby,tak pôjdeme aj s malými,nech majú zážitok🙂 trochu sme sa s mm pohádali,kvôli peniazom,však ako ináč
@viktoria04 ahoj a Viki kde išla do školy prírody?aj sa tešila?aspoň bude mať trošku zmenu...Ja keď som prišla do školy prír.tak som tam stále plakala,chcela som ísť domov,taký plačko som bola.ale musela som tam vydržať do konca a odvtedy žiadna škola v prírode!!!!

viktoria04
autor
10. apr 2011

@katushka16 ahoj 😎 aj u nás stále fučí ako divé 😎 doobeda to bolo s vetrom ešte ako tak,ale teraz poobede zosilnel,ale je inak tu pekne slnečne. 😎 no ti máš stále výdrž? 😎 mať tvoju pevnú vôlu 😎 koľko to už ťaháš? 😎 ale už 4 deň? 😎 Viki šla do školy prírody to Trenčianskych Teplíc 😎 večér majú deti tam telefonáty,tak brnknem a som zvedavá ako sa jej tam páči 😎 a hej tešila sa strášne moc,lebo ona hned chcela ísť ako im to v škole povedali 😎 😎 ja som bola tiež raz v škole prírode a mne sa tam práveže dosť páčilo 😎 a inak si myslím,že Viki si tam oddýchne,lebo niekedy mi musí pomáhať s mužíkom napr. ked idem vyvešať prádlo von,tak je pri nom,že keby dostane epi záchvat,tak ma hned zavolá 😎 tak bude mať taký oddych potvorka moja malá 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

katushka16
10. apr 2011

@viktoria04 no,mám výdrž už 4.deň,ale neviem dokedy...Viki si zaslúži zmenu,verím,že sa tam tešila 🙂 aj ty by si si ju zaslúžila.a ak sa môžem spýtať,tvoj m nemôže nikam chodiť?on leží? vieš,že by ste išli na prechádzku alebo aspoň keď je pekne tak na dvor si sadkať...

kawasaki17
10. apr 2011

Ahojte baby...
tak vseobecne opekacka bola, a vobec nefukalo, bolo pod mrakom trochu chladnejsie ale pri ohniku nam bolo super teplucko....Co to sme aj popili, tak som mala celu sobotu pokazeny zaludocek, staci mi malo a je mi zle 🙂 A celu sobotu zase fukalo ako sialene a aj dnes a to sme chceli ist s malym na navstevu do vedlajsej dediny, ale po takom vetre sa prachadzat no nelaka nas to

@bartezka budem drzat prsty aby operacia dopadla tak ako ma....drzte sa

@viktoria04 ahoj....tak to teda je u nas veselo, a ja straaaasne rada pisem, vraj mam talent, len skoda ze casu niet aj by som nieco napisala, aspon do skol ked som chodila tak som prispievala svojimi clankami alebo komiksami, dokonca vlastnorucne ilustrovane....Migreny asi tak 1-2 x za 3mesiace, ale ked je u nas perno tak aj castejsie a bohuzial o maleho sa starat musim a aj obriadit si ine veci, clovek si na to casom zvykne aj ked je to hruza a des...A svokra ci pomaha? az nadmerne , vsetku moju robotu zrobi rychlo v noci ona kym spim alebo skoro rano ked uz mm ide do roboty a my s malym este hajame, ved nebudem vstavat o pitaej siestej rano ked nemusim...no a ona zatial vsetko porobi a ked pride mm domov tak sa mu stazuje ze som leniva a podobne, zvykli sme si....Alebo minule dala v noci malemu prat plienky a biele veci aj ked som ju o nic neziadala a dala ich vyprat aj s tmavou ponozkou, teraz su vsetky farebne a flakate...a potom mm povedala, ze aka som nesikovna anezodpovedna, samozrejme ze jej neveril iba pokyval hlavou a radsej isiel od nej prec.... Som sa ale rozpisala, ja len tak pre objasnenie a priblizenie nasej situacie doma.

viktoria04
autor
10. apr 2011

@katushka16 no tak klobúk dolu pred tvojou výdržou 😉 no máš pravdu s Viki zaslúi si ten oddych dosť si chúdatko moje vytrpelo už 😒 potom ohladne môjho muža:môže chodiť,ale on má aj problémy s epilepsiou 😖 neviem či si už niekedy vydela epi záchvat ako prebieha.Ja som to vydela pred 4 roky prvý-krát u neho a popravde mala som smrť v očiach,teraz je to už pohode som si zvykla a už mi to nerobí problémy,tak len ohladne tých epi záchvatov moc nemôže chodiť napr. do mesta 😖 ale dá sa to všetko pohodke zvládnuť s ním on je zlatunký inak 😉 ale inak ,ked je už po epi záchvate môže ísť na dvor,ale zas tam má dalšie upozornenie ,najnovšie je aj alergik a nemôže ísť na slnko,lebo by mal hned tvár ako po doštípaný osami,ale inak chodíme,ked mu je lepšie aj na krátku prechádzku,ale to len výnimočne skôr na ten dvor ideme on si hačká na hojdačku a ja si napr. robím v skalke okolo kvietkov 😵
@kawasaki17 počuj cica:ti si sa tu akosi dosť rozpísala mám ísť čo robiť aby som všetko prečítala ( sranda ) 😉 jéj?Vy ste teda aj opekali? 😎 no muselo vám biť supriš 😎 ale aspoň počasie vám teda vyšlo 😎 počuj:čo ti ešte tu na nás nevytasíš?Ešte aj písať ťa baví?No ked Emanuel podrastie,tak nám tu budeš aspoň prispievať nieakými supriš článkami 😉 a tie migrény mávaš teda dosť často 😒 mala by si sa asi zbaviť svokry 😠 hod nieaký inzerát,že ju daruješ ( sranda ) 😝 možno by sa niekto našiel 😝 a ako čítam daléj,tak máš moderne sfarbené plienky 😉 máš to teda kruté s tou svokrou ako som si práve dočítala všetko čo si napísala,čistá samovražda 😝 ja neviem či by som zvládla ešte aj takú svokru.Ako ja nemám najlepšiu tiež svokru,ale zas po druhéj stránke dosť mi aj pomôže či varením alebo že mi malú zanesie a prinesie zo školy alebo aj nakúpi,ale zas po druhéj stránke niekedy má také reči ,že by ju človek nakopal do zadku,ale inak pohodička zvykla som si za tých 8 rokov čo ji poznám.Ona jeniekedy ako cukor a niekedy ako korenie a čo ma najviac rozčúli je strašne bojazlivá dokáže tak spanikáriť,že nič dobré.Raz sa stalo,že muž dostal epi záchvat a ona spanikárila a ušla a ja som si s ním nedokázala už potom pomôcť ( strážila ho pokiaľ som bola v záhrade a okopávala zelinu ) no a potom sme tu mali až dve záchranky,lebo prvú poslali bez lekára a nevedeli ho prebrať,tak museli privolať ešte jednu záchranku aj s lekárom ,ale potom mi ho už večér v nemocnici vrátili pohode domov.No asi som sa ja zas teraz rozpísala

kawasaki17
10. apr 2011

@viktoria04 asi by som ju na tvojom mieste nakopala do zadnice, kebyze tak usla.... moja svokra ,ma z tym vela skusenosti, pretoze jej mm mal tiez epi zachvaty a neraz mu zachranila zivot...nakoniec prisli na to ze sa mu nedokrvuje spravne srdce a ma napoly upchatu aortu, napisala som to velmi laicky aby som to zrozumitelne vysvetlila...takze prestal uplne pit, nakolko alkohol mu veeelmi chutnal, avsak 10 rokov vydrzal a je tam kde bol, zachvaty sice uz nema, ale uzasne silnu trombozu, ani u lelkara este nebol ale to by vedel aj hlupak ked sa pozries na jeho nou, hore od zadku sa mu prestala dokrvovat, normalne mu akoby zaziva odumierala ale ku doktorovi nepojde, ze vraj naco! jeho otcovi tak amputovali nohu! no ale ked je glupy...no a svokra si mysli, ze po tych skusenostiach je uz asi lekarka alebo co, ale sak ona vsade bola vsetko vie, vsetko videla tak mudrejsej a skusenejsej od nej niet....
no uprimne vam poviem, ze mi uz nejeden clovek povedal, ze ako mozem byt tak vsestranne nadana 🙂 ja osobne si to nemysli ale mozno nieco na tom bude

kawasaki17
10. apr 2011

inak napisem Vam moj vcerajsi zazitok, mozno si budete mysliet, ze som blazon, ale strasne ma to vylakalo....
vcera asi okolo stvrtej davam malemu papat v nasej izbe na posteli. sedim otocena k oknu chrbtom a maly odrazu taky rev spustil, zacal kvicat , sedel tak sa len tak sam hodil do periny a siiiiilno reval a zvijal sa jak had. no fakt to neprehanam. ja vylakana som ho vzala na ruky a tisim ho a v tom ma daco chytilo zo zadu za rameno, normalne som citila, jak mi to dycha na chrbat...to ste mali vidiet, vyskocila som s postele i s malym a utekala prec do kuchyne za mm...mal hlasno radio pustene tak nepocul jak maly plakal. o chvilu pride mm cely bledy do kuchyne, ze vraj tam vosiel a uvidel ciernu postavu, ale ta vzapeti hned zmiizla....
uz sme sa tam cely den neukazali, vecer sme si normalne lahli a bol klud....niesme blazni????dufam, ze si to teraz o mne nemyslite? 🙂

lenka3007
10. apr 2011

Ahojte baby 🙂 🙂 Tak dnes sme zase išli na túru, bolo nádherné počasie, tak sa mi nechcelo sedeť doma, celý víkend som nič nerobila 😀 😀 budem mať čo doháňať cez týždeň... Drahý išiel ešte cvičiť, no mne by sa ozaj nechcelo, taá som nachodená 😅 😅 malý sa už prezlieka do pyžamka, ja som sa čudovala že čo tak skoro a nakoniec som zistila že mužovi zlomil meter do roboty, ajajaaaaj to bude zas mudrovania... No mal si to upratať, tak mu treba 😝 😝 😝
@viktoria04 Ahoj, no už mate chvilku oddychu aj s mm, určite sa malej bude páčiť, ked sa tak tešila.. No volala som dnes mamičke, zabudla si v piatok dobiť kredut, tak ma nemohla ani prezvoniť a z tatkovho telefonu sa mi nevedia dovolať, nevím prečo 😒
@katushka16 Ahoj, no počkj aku budem mať svalovicu ked sme boli aj dnes na ture.Inak hríby neznašam a naposledy ked som išla s mužom do lesa na hríby tak poprchlo a moj milovaný nový telefonik to nevydržal, trochu navlhol a už ho nikto nikdy nezapal.. a že oprava 370 €..no nekašlem na nich...Inak grtulko, len vydrž nefajčiť, potom budem opakovať aj ja po tebe a prestanem fajčiť 😀 😀
@kawasaki17 ty, mne ti normálne zimomriavky po tele lozia, to akože čo bolo? už sa vám to niekedy stalo? nehladala si na nete čo to može byť? ja vím, mám veľa otázok, ale čo už so mnou 😀 😀 😀 A neskušali ste si nechať vysvetiť dom? ževraj to pomáha.. Ja sa moc nevyznám, ja zvyknem mať divné sny ale toto ne...brrrr sa bude báť byť aj sama doma...

elissa
10. apr 2011

@lenka3007 ďakujem za privítanie...poznáme uhadla si dobre 😀

elissa
10. apr 2011

@viktoria04 ahojky tak som tu 😉 😀

ivuss01
10. apr 2011

ahojte dievcence, tak som vas uz konecne docitala, som tu 2 dni nebola, a kolko toho je noveho 😕 😕 😀
@kawasaki17 v ziadnom pripade si o tebe nemyslim, ze si blazon, ja som mala nieco podobne: asi na konci juna moja mala nieco videla v chodbe pri kupelnovych dverach, nechcela prechadzat cez chodbu, strasne mi plakavala, cez den aj v noci, najprv som si myslela, ze sa niekto prisiel rozlucit, ale aj dalsie dni to tam bolo, nemalo to ruky, nohy, ani oci, nos, usta, zistovala som to tak, ze som malu zobrala na ruky, a pytala som sa ci to ma ruky, nohy....nic to nemalo ale bolo to tam, volala to BOBO, tak to bola zrejme nejaka hmla alebo nieco take, zevraj psy vedia vycitit, ci je v byte duch, a ked som zavolala kamaratku zo psom, tak tam nic nebolo, aj mala behala aj po chodbe, dokonca, ked sme mali doma hocikoho cudzieho, tak to tam nebolo....myslim kamaratky, susedky ked bola moja mama, sestra manzel, tak to tam bolo, bol to velmi neprijemny pocit, citila som, ako sa to na mna pozera...brrrr....volala som jednej pani, ktora sa tymto zaobera, kazala mi na tom mieste zapalit 3 sviecky, a mali horiet 4 dni v kuse....ale nepomohlo, dali sme si vysvatit byt, ani to nepomohlo, asi po mesiaci mi moja babka poslala taky maly zeleny škapuliarik (my to tak volame, je to vlasne v obale kusok tmavozelenej latky a na nej je na papiery Neposkvrnene srdce a na druhej strane Panna Maria, dufam, ze opis postacuje, a je to posvatene), vedy mi to doniesol brat, kazala mi babka, aby som to dala na to miesto, a predstavte si, ono sa to posunulo ku vchodovym dveram, tak som škapuliarik zalepila na vchodove dvere, a raz sa moj muz nahanal s malou po byte, za rohom si ju v chodbe pockal a nastrasil ju tam az plakala, ja som bola taka nestasna....potom to volala, ze tato (mala volala svojho ocinka tato), a ked isla cez chodbu, tak ze je tam tato ale keby ste videli, ako sa strasne pratala.....chuda moje.....tak som stale na to kricala: tato, ty tu nemas co robit, mas byt v robote, chod prec korunky zarabat, otvorila som dvere pri tom, a takto som to robila aj 5x za den....pripadala som si miestami ako na psychiarii, ale v tej chvili sa mi to zdalo najrozumnejsie....takto sme fungovali asi do cca septembra...potom sa to samo stratilo, myslim, ze najviac nam pomohol ten skapuliarik, stale ho mam na dverach...spavala som pri zasvietenom svetle, aj teraz mam obcas strach ked si na to spomeniem, a ked mi moje dieta strasia ze pride bobo a vezme ta, tak chytam take nervy, hned dotycnemu hovorim no viac kricim a som maximalne rozculela, podrazdena, pozeraju na mna ako na blazna, ze v ziadnom pripade nesmie moje dieta strasit, ani ja ju nestrasim.... Nechcem to zazit znova....
kawasaki17 preto ta chapem, a nemyslim si, ze si blazon, je to velmi neprijemne, lebo nevies, co nas v tej chvili robit, a ako mas utisit dieta, toto sa moze stat kazdemu, este ste to videli? A inak odvety nepozeram ziadne hlupe filmy, ani za nezaujimam o vestenie, vyklad kariet, ani o ziadne predpovede, lebo sa jednoducho bojim.... A este mi ta pani, co mi radila tie sviecky povedala, ze male dieta do 3 roky vidi to, co mi nevidime....

ivuss01
10. apr 2011

@elissa vitaj medzi nami 🙂

viktoria04
autor
10. apr 2011

😎 ahojte kočeny 😎 tak Viki je úspešne v škole prírode som volala s jej učkou a super pricestovali a aj poobede mali už krúžky,len neviem aké si tam krúžky vybrala moja potvorka 😎 už aby bol piatok a ona mi domka štebotala ako bolo tam už som nedočkavá 😎
@kawasaki17 k mojej svokre čo raz tak spanikárila 😠 v tom momente ako sa to stalo a ja som vyskúšala všetko možné čo som doma na tie jeho záchvaty mala by som vtedy svokru aj vyhodila,ale časovo nebol čas na nu a svokor jej dal kvapky do očí za to 😠 lebo vtedy to boli fofre nakoľko mne sa ho nedarilo prebrať,tak som volala na 155 a ešte som celý čas komunikovala s nimi cez mobil pokiaľ nedošla rýchla a ,ked sa to aj im nedarilo bola to posádka tuším len sanitáry a že musia privolať ešte dalšiu rýchlu s neurologom ,tak nás tu bolo ako hadov potom trocha reagoval,ale bol dezorientovaný vzali ho do nemocnici ja som tam na neho čakala 3 hodky a potom mi ho dali už ok,ale popravde mala som toho už dosť a rovno doma som zalahla a spala ako Dunčo. 😉 a inak teda vieš čo sú epi záchvaty a niekedy je to nebezpečné aj pre okolie,ale ked už viem s ním narábať je to už ok,ale mám od neho zničený jeden prštek,ale inak pohodka on chudáčik si neuvedomoval počas záchvatu,že mi držká prst a vykrútil mi ho tak,že už ani chirurgia mi ho nedala dokopy 😨 a k tomu zážitku čo sa vám stalo:môže biť jasné ja tomu verím,lebo mne tatko zomrel ked som mala 6 a pokial som bývala v tom dome každý večér ako som už ležala v posteli som počula ako niekto chodí po izbe proste po koberci to bolo počuť a bola som šťastná,ked som sa už s toho domu odsťahovala,lebo už som bývala dosť vyplašená a aj teraz sa koľko-krát naplaším na blbostiach 🙄
@elissa ja ťa vydím mojko,že si tu,len pekne s nami písmenkuj kočky sú supriš zlatunké 😉
@ivuss01 ajoj a ti si bola kde?Už si mi chýbala. 😉 a kto má toľko teraz ísť čítať po tebe? 😉 si sa riadne rozpísala,tak si to idem prečítať 😉 no radšej som to ani nedočítala čo si napísala,lebo je už dosť hodín a už som paf aby som zaspala 😒 máme tému horory? 😒 Ale čosi na tom musí biť pravdy 😒 je to brutálne 😒 idem radšej už buvkať,tak kočky brú nôcku vám všetkým a zajtra sa na vás teším 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ivuss01
10. apr 2011

a este som zabudla napisat to najdolezitejsie vyvrcholenie celej situacie: 2 roky som sa s mojou mamou nezorpravala, a toto nas dolo dokpy, uz mi pomohla, ked som malu mala urieknutu, potom sme sa pohadali, nerozpravali sme sa, a ked sa toto stalo, tak som mame zavolala, vahala som, ci to mam spravit....nevedela som, co jej mam povedat, ako zareaguje, ci ma neodmietne...... a ona prisla, (byvala u jedneho cloveka, ktory mi cely zivot klamal, uz mama prisla na to, co je zac, ak od neho odisla) uz sa navstevujeme, moju malu ma rada, vzdy si ju vystiska a mala ju vola moja babka Hanka, teraz ked to pisem pri tom placem....je to velky pocit stastia, ze mam zasa svoju mamu, mozno ma bolo treba trochu postrasit, aby som si dala vztahy do poriadku, a vzdy nas postrasi len cez to najcennejsie, co mame, a to je aspon pre mna moje dieta, ktore nadovsetko milujem, a spravim pre nu cokolvek .....