icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

ivuss01
10. apr 2011

@viktoria04 to dobehujem, co som zameskala 😀 😀 😀 😀

bublinkajasminka
11. apr 2011

cafte - a mame novy pracovny tyzden 🙂 🙂 kurnik ale bolo teraz kosno rano, ak pojdete von pekne sa oblecte teplucko 😉 😉 hlavne deticky aby nenascipli 🙂 🙂
vcera bolo supersky u nasich na futbale sme boli a potom v s-cafe - ja som pestovala karolinku - strasne je to uzasne dieta.....uuuuzasne, milunke a usmievave - spokojnucke 🙂 🙂 🙂 🙂 a krasnulinka je 😵 😵 😵 ja ako krsna nedam na nu dopustit a yasmi ju tiez velmi luubi 😵 😵

viktoria04
autor
11. apr 2011

@ivuss01 ajoj,len pekne dobehuj už si tu chýbala 😉

lenka3007
11. apr 2011

Cavte babeny, ako dneska? my tu meme krasne slnecno dnes, sa tesim, lebo tu uz dlho bola zima 😎 Dnes som dohanala co som cez vikend neporobila, upratala som a dala som prat uz sa mi pere 3, kopa 😀 😀 vybehla som na farmu pre vajicka a teraz rozmyslam ci sa mi chce ist do mesta, alebo pockam na draheho (kreditku 😀) Moj notebook uz asik dosluzil, lebo vydrzi byt v bdelom stave len tri minuty, potom zmrzne a slus, koniec... dam mu este poslednu sancu, potom leti z okna 😀 😀 😀 Teraz sedim za susedovim pocitacom, lebo neni doma 🙂 🙂 🙂
Inak tu debatu co ste tu vcera rozprudili, tak som sa bala ist potom aj na WC 😢 Jak trulo som budila draheho... 😀 😀 😀

katushka16
11. apr 2011

Ahojte,tak ma už 2x vyhodilo ako som vám písala,tak hádam do tretice to vyjde.včera sme si s mm večer keď malé zaspinkali otvorili vínko a už bolo po nefajčení:( no čo už. stále fúka jak... ale zdá sa mi,že trochu menej.chcela by som iísť poobede na pieskovisko,tak uvidím... mám teraz blbý pocit z toho,čo som si prečítala,čo písali kawasaki a ivus.muselo to byť dosť nepríjemné,bože.ale,že to registrujú aj malé detičky!!!Chúďatká malinké.ja som to ešte nezažila,ale dosť mám keď to čítam:( podľa mňa to niečo musí znamenať a niečo asi zlé,nie???

kawasaki17
11. apr 2011

ahojte kocky...
tak vam velmi pekne dakujem za podporu, stalo sa nam to viac krat, ale nebolo to nikdy take intenzivne ako teraz, preto sme to az tak vazne nebrali, aj ked byt sme si nechali vysvetit fararom pre istotu, nikdy nevies...asi to nepomohlo, vzdy mam aj pri sebe svetenu vodu tak som kropila vsetky rohy a aj sviecku som nechala dohoriet ale akosi nic...musim povedat, ze mm bol zo zaciatku neveriaci tomas ale teraz po tychto skusenostiach uz hovori inak a navyse jemu sa aj stava, ze ho to v noci chyta za nohy a odkryva perinu z neho, asi sa budeme musiet obratit na niekeho este skusenejsieho, lebo to uz zachadza do krajnosti....Inak ja vobec nemam strach a nemam tusenia preco, lebo inak som veeeelky bojko 😒

@ivuss01ahoj uf tak ty si to mala doma naozaj hrozne...Clovek by povedal ze v dnesnej dobe sa nieco take stat nemoze, ale bohuzial sa neda popriet ze nieco medzi zemou a nebom existuje,ze?

@viktoria04 ahoj, tak nejake tie skusenosti s epi mam, na ARE to bolo bezne, vtedy zhon a zachrana ludskeho zivota, poviem Vam uprimne, ze je ovela lahsie robit uz z mrtvolou ako vidiet ako zhasina ludsky zivot pred vasimi ocami, po prvy krat ked som to zazila som preplakala cely den nad cudzim clovekom, teraz to uz viem ovladat aj ked luto mi je

ivuss01
11. apr 2011

@katushka16 praveze taketo veci registruju povacsine male deti do 3 rokov, strasne som sa bala, a hlavne, ked moj odchadzal na tyzdnovky...

kawasaki17
11. apr 2011

@katushka16 ahoj, tiez si myslim, ze to nieco znamena ale preco my?
no narobila si mi chutky na vinko 🙂

inak ideme na sviatky k nasim do ruzbach tak uz sa veeeelmi teskam, konecne oddych, teda psychicky od mojej milovanej svokrusky 🙂 🙂

lenka3007
11. apr 2011

@kawasaki17 exorcista.... Treba sa spýtať na fare a zavolať ho, myslím že ja by som to tak urobila, dovtedy by som radšej asi bývala v aute.. Ja som strašný bojko.. ja mávam divne sny a veľa krát sa splnia.

kawasaki17
11. apr 2011

@lenka3007 ano aj nas to uz napadlo, musime s tym nieco urobit , o mna alebo nas ani tak nejde ale co maly? zjavne sa toho boji. Ak by to bol niekto dobry tak ba sa bol predsa usmieval a nie plakal ako zmyslov zbaveny a hadzal sa ako had po posteli. A ja som tiez velky bojko, raz sme isli s mm z opekacky, ale to sme spolu este len chodili a boli sme u neho v tedy, no ideme asi kolo tertej nadranom domov a odrazu taky rev nad cintorinom sa spustil, ja som sa skoro poka.... a manzel zacal na to zavijat, lebo mal vypite vtedy ☹ , a vtedy sa spustil taky hystericky smiech, ze ste mali vidiet jak sme utekali domov. Na druhy den sme to pripisovali nadmernemu mnozstvu alkoholu, ale ked sme sa stretli s kamartmi a ti sa nas pytali, ze ci sme poculi vcera ten krik a hnusny smiech tak nam nebolo vsetko jedno...

kawasaki17
11. apr 2011

dufam, ze Vas terz nestrasim 🙂

ivuss01
11. apr 2011

@kawasaki17 ja som to ani citat nemala...sa budem zasa bat, ked mam co robit, tak je to ok, ale akonahle nerobim nic, tak mi myslienky kade tade behaju okolo takychto veci...brrrr
a nerozmyslali se odtial odist? pytali ste sa co to moze byt? stale vidno tu postavu, alebo vidis ju aj ty?

ivuss01
11. apr 2011

@kawasaki17 trosku sa bojim, ale v pohode, kym sa mi to nestalo, tak som bola hrdinka, ale potom....uz nie...

ivuss01
11. apr 2011

@kawasaki17 a este som zabudla, medzi 3.00 az 3.59 hodinou rannou je hodina diabla, mozno ste si vsimli, ze ked sa medzi touto hodinou zobudite, mate cely den akosi na nic, ak spite cez tuto hodinu je den ok, aj ked idete spat neskoro naprikad o druhej rano a o siestej vstavate, a spite v kuse, tak sa lepsie vyspite, ako ked idete spat napriklad o deviatej vecer a medzi tretou a stvrtou sa zobudite, idete sa napit, alebo wc, alebo ine, potom zaspite a vstanete rano o siestej, tak uz ten den nie je ok,
Toto som si spozorovala ked sme mali tu navstevu nepozvanu.....mala sa mi budila kazdu noc medzi 3.05 az 3.15, potom neskor, 3.20, vzdy chcela len caj, vodu, alebo cikat, a vzdy som mala taky cudny pocit,,,,aj teraz sa mi tak obcas zobudi, tiez ma zas kadeco napada... 😠 😠
vari pochopite, co som tym chcela povedat 😕

lenka3007
11. apr 2011

Ježíííš baby, normálne začinam bať šťastná že su tu cez deň aspoň tý roboši, už mi prestáva vadiť aj to ich vrtanie...
@ivuss01 Neviem či si to ty pisala o tom psovi, že ten vidi duchov, to som počula aj ja a davno, preto, ked som bola vždy sama doma, tak som mala našho čestera pri sebe. Ked sme bývali v paneláku,tk nikdy neštekal ale ked sme sa presťahovali do domu, tak zvykol niekedy v noci u našich v spálni len tak začať štekať, vonku bolo ticho, tak nemal prečo... Pár krát spal aj u nas v izbe ked bola mamina v nemocnici a tam nič, ktožvie...
@kawasaki17 Ja sa cintorínov nebojím, držím sa hesla, že skôr ti ublíži živý ako mrtvy, pr mňa ma cintorín takú divnú moc, pamatám si ked mi zomrel veľmi dobr kamarát, tak som tam zvykala sedavat aj sama niekolko hodin, vela krát aj v noci som sedela pri jeho hrobe, vtedy som sa nebála ničoho, asi ten moj smutok prekonal strach, neviem...

ivuss01
11. apr 2011

@lenka3007 ano, ja som to pisala o tom psovi, psy vidia duchov, a vtedy maju ake cudne spravanie, mozno zacnu stekat, zavijat, proste sa inak spravaju...my ked chodime na dusicky na cintorin, tak tiez len po tme, vtedy tam je tak pekne, sama by som tam po tme nesla, chodime iba s manzelom... a to mas pravdu, aj moj otec to hovorieval, vzdy sa boj ziveho, mrtvi ti neublizi...

elissa
11. apr 2011

@ivuss01 ďakujem 🙂 Viem sa vcítiť do vašich skúseností z duchmi,či ako to nazvať...ja som ako 12 ročná tiež niečo podobné prežila...môj dedko ešte 3dni pred jeho smrťou(to som až potom pochopila) sa bol u nás doma rozlúčiť..vtedy sme boli len ja a brat samy doma..boli sme v detskej,ja som si písala niečo a brat sa hral..zrazu mi hovorí..pozri sa na dvere na kľučku,je na šikmo zohnutá ako keby ju niekto držal,dvere boli stále zavreté,v tom začal náš pes v kuse brechať a behať po byte,a najviac chodil na otcovu posteľ..vtedy som pochopila že pes cíti ducha a tam kde chodil bol aj jeho duch..báli sme sa neskutočne..keď prišli rodičia a sme im povedali čo sa stalo..čakali sme telegram..nič neprišlo len sused nám o 3dni zaklopal že zomrel dedko...vtedy sme pochopili že to bol on...odvtedy verím na nadprirodzené javy,lebo som to zažila...

elissa
11. apr 2011

@kawasaki17 ahoj..som tu nová možno si ešte nepostrehla...len sa ťa chcem spýtať že keď si videla tú osobu...nebýval pred vami niekto kto tam zomrel?ja viem morbídna otázka,ale sa vraví že nepokojná duša potom straší druhých,koho tam nechce..ten tvoj príbeh mi pripomenul film Paranormal activity..neviemči si videla

elissa
11. apr 2011

@viktoria04 už píšem 😀

ivuss01
11. apr 2011

@kawasaki17 ahoj, suhlasim s elissou, alebo u vas nebola osoba, aktora zavidi, a na zaklade toho ti tam toto nechala, mozno ta osoba ani o tom nevie...

lenka3007
11. apr 2011

@elissa Aho, ja som niečo podobne zažila ale začalo to ako sen. Moj kamarát vtedy zomrel, veľmi ma to vzalo, lebo to bol veľmi dobrý človek, a teraz neklamem, takého čistého a dobreho človeka som od jeho smrti nestretla. Bolo ta asi tri dni po jeho pohrebe, večer som si normalne lahla spať. Snívalo sa mi, že som stála na zástavke autobusov. Po chvili prišiel autobus a ja som nastupila. Sadla som si a na dalšej zástavke nastúpil Pucko (ten moj kamarát) sadol si vedla mňa a chytil ma za ruku, nič nehovoril, len mi hladel do očí. Ja som sa ho spýtala kam ide. On sa len pousmial a povedal mi, ako ho to všetko mrzí, ako mu je smutno kôli mamičke, že sa bude trápiť, koli kamarátom... autobus zrazu zastal na dalsej zastávke a on s postavil, že vystupuje, ja som sa rozbehla za nim, vtedy ma zastavil, posadil na späť a povedal mi, že ja ešte nemôžem vystúpiť, že musim isť ďalej, že toto je jeho zastávka, že on ma neopúšťa, len jeho telo... Je to už pomaly sedem rokov, ale ja si to presne pamatám do dnes, keď zavriem oči, tak ten sen stále vidím... Stale mi je do plaču, ked si na to spomeniem, ale zároveň som rada, že za mnou ešte prišiel a rozlúčil sa... preto aj ja verím na to "niečo" medzi nebom a zemou...
@kawasaki17 Aj ja si myslím, že keby to bolo niečo dobré, malý by sa toho nebál, tu na koniku je jedna tem "čudo na fotke" som tam prispievla, lebo aj my mame fotku na ktorej v pozadi su lebky, no a tam jedna mamička pisala, že deti naozaj vidia niečo divne, ale že väčšinou su to dobrý anjeli, vlastne ich strážny anjeli...

ivuss01
11. apr 2011

@lenka3007 ano, ale bohuzial vidia aj to zlo...aspon deti do troch rokov...

lenka3007
11. apr 2011

@ivuss01 no to som nevedela, že do kolkých rokov, ale tiež som to počula... Inak ako si minule spomínala, že ti niekto strašil malú, že ju vezme bubo, minule nas kamarát ukazoval na internete mojmu malemu tú žensku čo bola v správach, čo si nechala urobiť rohy a tesaky, chuda moje male sa tak balo, večer mi v posteli hovori "maminka ja už budem dobrý, len povedz ujovi nech nevola toho čerta" no nasledne na to ked ujo prišiel tak som ho doslova nakopala do riti za to... ja som tiež maleho nikdy nestrašila, načo aj, aby bol potom utiahnutý a bez štipky sebavedomia...

viktoria04
autor
11. apr 2011

jeminéééé,,,vy ste,ale popísmenkovali,takže si to môžem ísť pekne čítať 😎
@lenka3007 ako je na tom tvoj počítač?Ešte žije?
@katushka16 no tebe dnes už teda nemôžem zablahoželať k vytrvalosti-odolnosti,ale newa pekne si vydržkala
@elissa ajoj ešte aj ti máš skúsenosti s duchmi?? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 :no kočeny máme desivú tému a popravde som vás už ani radšej nedočítala,lebo už ako písala Lenka mala problém ísť na WC,tak ja som včera mala ten istý problém a nechcem to zažiť aj dnes ,lebo som si trocha oživila pamäť tým chodením po izbe ( ducha ),lebo som už na to nemyslela veľmi dlho.

bublinkajasminka
12. apr 2011

ahojte micky - dnes je krasne, vyuzite to vonku trosku kym sa da 🙂 🙂
ja som uz v robotke, dnes robim vyplaty tak mam toho furu - idem sa do toho pustit....
buduci tyzden ma uz moja svagrinka termin tak sme v ocakavani prichodu nasej dalsej princeznicky anisy 🙂 🙂
pekny dnik 🙂 🙂

petaboo
12. apr 2011

@komplikovana Tiež som nemamička ale tu je to v poho, žena žene vždy najlepšie poradí 😉

petaboo
12. apr 2011

@viktoria04 kukni si film White noise 😉

lenka3007
12. apr 2011

@viktoria04 Ahoj, no včera po tých nadávkach čo som na ten book dala, tak sa asik spamatal, ale zas drahý došiel z práce, že sa nam pokazil štarter na slovenskom aute, takže zobral dnes moje a zase som bez auta... Malého som dnes nechala doma, lebo včera ked som pre neho došla, bol total usoplený a ráno ani hlas nemal ked sa zobudil. Tak mam spoločnosť dnes... A Viki ako? volali ste aj včera spolu? Páči sa jej tam?
@bublinkajasminka Ahoj, ďalšiu babenku budete mať v rodine? gratulujem... Inak kludne si dopíš na výplatnú listinu aj mňa ked už makáš na tch výplatach 😀 😀 😀

Ozik baby, nemáte neaký recept na bolesť hrdla? ale taký bezbilinkový a bezliekový, lebo ja ťava som nezobrala zo slovenska kalcium 😠

viktoria04
autor
12. apr 2011

@petaboo prečo si mám pozrieť ten film?Ide ti o nieakú urážku na moju adresu????????????????????????????
@lenka3007 ajoj,tak počítač si to včera riadne zlízol 😉 ale aspoň sa umúdril a fičí 😉 tak nové autíčko si si ani riadne neužila 😵 no,ale čo narobkáš? 😵 tak Jurko je domka? 😉 a ti si už fit? 😉 aspoň budeš mať na dnešný dník spoločnosť 😉 Viki fain včera som volala s učkou jej 😉 je spokojnučká 😉 deti k telefonu nedávajú,že kvôli tomu aby sa im nerozlústili proste aby im nezečali plačkať 😉 a Leni na bolesť hrdla je fain aspoň ja to dávam maléj nakrájaš cibuľu na kúsky do šálky zasypeš cukrom kryš. a ono to pustí šťavu a treba to piť alebo namiesto cukru môžeš dať aj med ( tekutý ) 😉
@bublinkajasminka ajoj,potom daj vedieť,ked sa vám tá kočka narodí

lenka3007
12. apr 2011

@viktoria04 no ja som už fit, ale malého bolí hrdielko... no skusim, ale neverim, že mi to bude piť, skusim ho nejako oklamať 😀
Inak myslim že petaboo ťa nechcela uraziť, ona len myslela, že ked sa my dve tak bojime, tak aby sme si pozreli tento film
http://www.csfd.cz/film/134764-hlas-smrti/ 😀 😀