icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

viktoria04
autor
12. apr 2011

@lenka3007 tak som rada,že si už fit 😉 no a s Jurkom to ti nezávydím,len aby mu to rýchlo prešlo to hrdielka bolenie.U nás ten receptík zaberá vždy a ja zas práve to musím pred Viki schovávať,lebo ona by mi bola schopná to všetko vydrúlať.Mne to poradila kmotrina mama,ked Viki bola malá a upozorňovala ma,že mi to Viki nebude chcieť piť asi a predstav si to ona pohode.Lebo s kmotrinej strany čo majú detičky ,tak tie to piť nechcú ani keby čo

lenka3007
12. apr 2011

@viktoria04 a to bude sladke ked to zasypem tým cukrom? nebude to nejaká zmiešana cibulovo cukrová chuť? fuj ja neznašam cibulu, tak asik pre to... ale skusim to....a kolko cukru na jednu cibulu mam dať?

petaboo
12. apr 2011

@viktoria04 lebo si spomínala duchov, tak preto ten film 😉

lenka3007
12. apr 2011

@petaboo no mrkla som trailer, je to sila...

viktoria04
autor
12. apr 2011

@lenka3007 no je to inak taká cibuľovo-sladká chuť,ale inak ti poradiť neviem a cukor dávam tak,že najprv teda nakrájam tú cibuľu do šálky a vrch zasypem cukrom proste aby bol ten povrch cukrový a ono to potom pustí šťavu
@petaboo ok,tak pohode,lebo som nevedela o čo ide,ale pri mojom spôsobe života moc času na filmy nemám

lenka3007
12. apr 2011

No idem to skusiť, uvidím čo z toho bude... idem to urobiť potajomky, nech nevidí, z čoho to je 😀 možno potom to vypije, ked mu nepoviem, že to je cibula.... 😉

lenka3007
12. apr 2011
petaboo
12. apr 2011

@lenka3007 že ? Ak by to bola pravda tak až potom by som sa bála, nepríjemné, ale film aj ked je kúsok pritahnutý za vlasy ale stojí za to 😀

viktoria04
autor
12. apr 2011

@lenka3007 no ved skús za pokus to stojí 🙂 a inak aké máte tam počasíčko?U nás má dnes pršať a už sa aj začalo pomráčať,ale našťastie mám oprané už odvčera,tak pohoda 🙂 čo dnes inak plánuješ? 🙂
@petaboo si tu nová na koníkovy,že?Lebo som ťa tu ešte poriadne nevydela a odkiaľ si?

lenka3007
12. apr 2011

@viktoria04 u nas je tiež pod mrakom, ale aj dosť fuka, ja som včer vyupratovala, oprala a dnes možem zase upratovať, lebo tý moji loptoši tu narobia za jeden deň taký bordel, že až a možem sa aj z duše vykričať 😠 😠 😠 pokazila sa nam šušička, tak musim štratovať žehličku a pidlikť... nenávidim to...
@petaboo no budem ho musieť stiahnuť... ale pozerať to budem aj tak len s mužom, lebo sama kukam maximalne komedie 😀 😀 😀

petaboo
12. apr 2011

@viktoria04 veľmi som sem nepísala, ale skoro vždy ma sem hodil goole ked som hladala diskusiu ohladom asi väčšinou "ženskýx vecí" ..., som z BB

petaboo
12. apr 2011

@lenka3007 Neboj sa, ja by som sa bála len v prípade ak by to bola pravda a vyskúšala by som to čo v tom filme robia ... 😕

viktoria04
autor
12. apr 2011

@lenka3007 no u nás aspoň zatiaľ nefučí,ale mračí sa dosť 😉 ja som tiež včera upratala a som si istá,že do piatku tu bude tak čisto ako tu 7 rokov nebolo ,ale od piatku to zas začne,ked Viki príde domkov 😉
@petaboo ahá?Ved pohodke písmenkuj s nami tu aspoň sa zas rozrastieme. 😵 ja som od Nr 😵

petaboo
12. apr 2011

@viktoria04 teší ma, budem, bo v jobe je aj tak nuda 😝

viktoria04
autor
12. apr 2011

@petaboo len pekne písmenkuj 😵 s nami sa nudiť nebudeš,lebo my tu stále meníme témy,len teraz už ako si zistila máme takú desivú,ale trocha strachu nám asi nezaškodí občas 😵 inak ja som strašný bojko 😵 ja sa vyplaším nad bárs čím 😵 ale myslím,že to mám ešte od detstva 😵 a u vás je ako s počasím? 😵 ti si ešte neni maminka,že? 😵 😵

petaboo
12. apr 2011

@viktoria04 Ja sa moc nebojím, možno vecí čo ovplyvniť nemôžem, ale nejak sa nepametám čo a ked yto bolo naposledy ... asi len obavy z xoroby či tak nejak 😉
Počko ? no i ked slnko ale zima, moc neriešim, mne zima nie je ani v zime, otužilááá 🙂
nie mamina ešte nie som a nejako ma to ešte nezlákalo, veľmi sa mi páči terajší môj "status" a nejako sa ho necem vzdať a meniť na ňom niečo 😀

lenka3007
12. apr 2011

@viktoria04 no ja som popratala trochu a teraz vystrihujeme z papiera stromčeky a kvetinky pre zvieratka na farme, kamarát mu ich včera doniesol večer plne vrecko (ako keby mame malo bordelu) tak sa teší...
@petaboo Ja pochádzam tiež od Nitri ako Viktoria04, ale momentálne žijem v Norsku... Kolko mas rokov? Inak myslím že nikomu nevadí, že si neni mamička, tu sa keca o všetkom, nie len o deťoch 🙂 🙂 🙂

petaboo
12. apr 2011

mám 29, V Nórsku no paráda a čo Ťa tam odvialo či práca ?
jasné ja rada skecem 🙂

lenka3007
12. apr 2011

@petaboo práca ani nie, moj drahý tu pracuje, tak sme nechceli zostať s malým tak daleko od neho... Maly nam tu nastupil do školky konečne, tak teraz si už aj ja niečo hladam...je to sice ťažke, ale verim, že dačo sa aj pre mňa najde... je tu nadherne, ked chces pozri foto, som teraz pridala novy album...

bublinkajasminka
12. apr 2011

@viktoria04
@lenka3007 DAM VEDIET ked sa narodi anisa ocakavana 🙂 🙂 a na vyplaty vas pisem 😅 😅 😅

lenka3007
12. apr 2011

No ludia ja mam dosť, tak stopli mi album, lebo vraj tam musim mať len maleho v albume, že inak to nesuvisí a touto stránkou... Takže mate smolu, Norsko nebude... Ale je to podla mňa blbosť, ked aj tu mam kopec kamaratiek, prečo by som sa s nimi nemohla podeliť o foto... no nič idem si zapáliť jednu ukludňovaciu, bo ma trafí... Niekedy mi pripadá, že tu maju až velmi prisne pravidla na nas...

katushka16
12. apr 2011

Ahojte,fajin ste sa rozpísali na takú tému :( tak počasie dnes nič moc,je pod mrakom a poprchá trochu,doobeda sme boli na nákup v Kaufl. inak sme nikde neboli,na obed som robila zemiak.placky s pečienkou a pre malú kur.rezeň na prírodno so zemiakmi a zelen.polievku.
@lenka3007 Jurkovi prajem skoré uzdravenie,ja si dávam keď ma bolí hrdlo anticol,ale neviem,či to tam u vás je alebo si urobím teplé mlieko s trochou masla a medom,mňam
@viktoria04 to je super,že Viki je spokojná,ˇbude mať plno zážitkov... 🙂
@ivuss01 ale to je sila,že to deti vidia :(

ivuss01
12. apr 2011

@lenka3007 Lenka, ked moju malu boli hrdlo, alebo ked kasle, tak jej na bavlnenu plienku dam teply olivovy olej, zaviazem nie moc pevne, aby sa jej dobre dychalo, tento zabal jej davam na noc, a potom to ma este cely den....alebo podla potreby 😉

lenka3007
12. apr 2011

@katushka16
@ivuss01 Dakujem budem skušať všetko možne, lebo je doma taký mrchavý, sa nudi a to sme sa hrali doteraz...

katushka16
12. apr 2011

@lenka3007 držím palce

lenka3007
12. apr 2011

@katushka16 🙂 🙂 🙂 teraz som mu nanosila letáky z hračkárne, tak prezerá a všetko chce 😀 😀 😀

viktoria04
autor
12. apr 2011

😎 ajojte kočky 😎
@petaboo no,tak to si asi odvážni človiečik,ked prekonávaš strach 😵 ja som už ako som písala skôr ten bojko 😵 a ti si teda taký otužilec? 😵 ja zas zamrznutá vkuse 😵
@lenka3007 už dovystrihované? 😵 a pridávam sa k tebe,že newa,že naša nová koleginka petaboo nieje mamina 😵
@bublinkajasminka aj mňa píšeš teda na výplatnú listinu? 😵 ti si,ale pokladík,že si takto čačane na nás spomenieš 😵 a ako Yasmi? 😵 zdravučká? 😵 😵 aj ona sa určiťe teší na nového člena rodiny čo sa má narodiť 😵
@lenka3007 a s toho,že ti stopli album si nerob nič ,mne ho stopli už 4-krát 😵
@katushka16 ajoj a aj tvoj nápadík na Jurkove hrdielko je dobrý 😵 u nás to preferuje svokra,ked ja náhodou nemôžem k dcérke a má ju ona na starosti,ked ma hrdielka bolenie tiež ona dáva to mliečko ako si písala ti 😵
@ivuss01 ajoj 😵 no vydím,že sme konečne zmenili tému ducha na babské recepty a to sa mi viac už pozdáva. 😵 a o tej nahriatej plienke som teda ešte nepočula,tak som zas múdrejšia 😵

ivuss01
12. apr 2011

@viktoria04 😀 😀 😀

lenka3007
12. apr 2011

@viktoria04 no ale naneštvalo by ťa to, bachnem tam 50 fotiek a to trvalo asi hodinu pri mojom internete, drbkám sa tu s tým a trudno, pride mi IP že mam vymazať fotky, kde nie je moj malý... no parada...

ivuss01
12. apr 2011

Dievcence, dnes sme mali ist ku tej ocnej, a ona dnes nerobila, taka som bola zla....nahradny termin mi dala az na 10maja 😠 😠 😠 to je este cely mesiac