Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
som jak puberťáčka, ale lúbi sa mi tá hudba 😀 😀 😀 sa tak teškám domkou, ruka hore 😀 😀 😀 😀 😀 😀
bola som pritom, ked hladala volny termin, hned sa nedalo, a aj mna berie na vysetrenie, a nemoze si celucky den zapratat pacientami, lebo je v nemocnici, a keby bol nejaky pripad sanitkou dovezeny (havarka, alebo nieco ine), tak by musela ist ku pripadu, a vela pacientov preobjednat, a za mnou bola jedna mamicka a jej dieta objednala az na polku juna 14, alebo 15, nepamatam, tak som aj tak spokojna, ze aspon takto, a co mame tu pre dospelych ocnu, tak najblissi termin maju az na jul, tak myslim, ze mozem byt rada...
@viktoria04 ahojky..veru aj ja mám skúsenosť,ale už nechcem mať a dúfam že už ani nebude...stými pocitmi na Are viem o čom hovoríš,a viem ako si sa cítila...aj ja som si tam prežila svoje..veď vieš 😢
@viktoria04 jasne myslim aj na teba 🙂 🙂 yasmi sa tesi hlavne zo sesternicky karolinky lebo tejto svagrinej sa narodi malinka v nemecku a malo sa vidime ☹ ony maju aj amirku a naposledy sme sa videli m,inuly rok ale planujeme tam zase cestu 🙂
Baby, malý mi tu vyprava, že ho bolia kosti okolo oka a aj oko a má v ňom hnis, čo s tým mám robiť? nikdy sme to nemali? mám mu to oko umyť?
ahojky kocky, ale ste tu toho popisali....pomaly si vas budem docitavat....dnes ma mm volno, tak sme pracovali vonku na zahrade kde bude ten altanok, palili sme stare konare zo stromov a este jeden zajacinec sme spalili...vonku bolo celkom rpijemne takze maly bol cely cas s nami akurat co som s nim 2x do bytu sla nakrmit ho ale aspon sme tam urobili zas kus roboty, ale este to tam chce viac...
@elissa ahoj, teda aj vitaj 🙂 pokial viem tak urcite tu nikto nebyval, mm rodina bola prva, tak odisli mm byt kupil a tak tu zase zijeme my, teda aj svokrovci 😒 , ale predtym isto nikto, lebo si aj pametam jak my muz hovoril, ze si vyberali byt v ktorom chcu byvat...prvy najomnici
@ivuss01 ahoj, ja som este nic nevidela, teda tak konkretne ako muz, sem tam mam nocnu moru, ale to som doteraz pripisovala porusanej psychike a stresu zo svokry, takze teraz neviem...mm mal aj nocne zazitky...teraz je klud, aspon chvilu 😒
inak, poznam jednu osobu, ktora mi neskutocne zavidi a praje mi len to najhorsie a to neprehanam...Niekedy s nou mm chodil teda ani sa neda povedat, ze chodil, iba boli spolu par krat na rande, vtedy mal este asi len 16, no a ona sa odvtedy nanho tak naviazala...teraz je uz vydata, ma 3rocneho syna a manzela pijaka, ktory ju bije, prepije vsetky peniaze, su bez elektriny a vody bez tepla, no hroza a otras...maju krasny velikansky dom, z ktoreho on kusok po kusku rozpredava aby mal na chlast...A vraj pri tom vedela do coho ide, ze vraj uz pred svadbou bol taky, lenze ona si myslela, ze tym vyburcuje mojho mm a ze ju bude chciet... Ked sme sa my spolu brali tak ta vystrajala, ked ide okolo mna tak je sldka ako med ale ked som mimo tak by ma najradsej zaskrtila. Stale ho miluje, vsade rozprava ze maju spolu pomer a take podobne veci. Uprimne to vobec neriesim, pretoze mi je jej luto.
och som sa rozpisala 🙂
@lenka3007 moze mat prievan, mna vtedy tak boli ako to on popisal, ja si vtedy vymyvam oko s harmancekom, alebo framykoin na noc si dam
@kawasaki17 no ved to prave neviem, lebo rano som ho nechala doma, lebo ho boli hrdlo a je soplavý, potom tu bol kamarat a malý s nami sedel v kuchyni, kde bolo otvorene okno, potom sa s nim blaznil a Jurko si pichol prštekom do oka, no a teraz mi ukazuje na čelo nad oko a na licnu kost pod okom že ho to boli a vyteka mu hnis... Vobec neviem, či je to zápal, alebo naozaj len ten prievan... Bohužial nič z toho tu nemam a pohotovostne lekarne tunak nie su, tak neviem... Nasvietila som mu to Bioptronom a vyčistila čistou vodou obohatenou o kyslik...Harmanček by som mohla najsť v obchode, ale asi iba ako čaj, stačí aj to?
@lenka3007 uplne staci ako caj, ja len caj robim....a potom si to pekne vycistim, aj malemu som len s harmancekom ocka cistila ked ich mal zahnisane......harmancek ma uzasne ucinky
@kawasaki17 no idem sa obliecť a utekám do obchodu, dufam že budu mať, ale vidi sa mi, že som videla kamilkový....ešte posledna otázočka, som trochu blba, ale to mu mam umývať v studenom čajiku alebo takom vlažnom či teplom? som ale blba, že?
@lenka3007 ja som umyvala vo vlaznom, studeny nie je moc prijemny a zase horuce...asi mu nechces popalit ocko...
bola som na zumbe a som po dnesnom dnu dost unavena, tesim sa do postele, ale este maleho musim ulozit, lebo jemu spanok este nic nehovori 🙂
@kawasaki17 heh mala si aj maleho zobrat na zumbu 😀
No neviem, mam strach, umyla som mu to ocko s tymi kamilkami, ale on hovori, ze ho boli hlavicka strasne, dala som mu polku medipyrinu, ale fakt neviem. k lekarovi sa tu dostat je jeden velky boj a aby mu vobec volaco predpisal, je este vacsi, oni su tu proti veskerym antibiotikam a celkovo sa musis byt, aby ti vobec dali sirup na kasel... nikdy som nechcela byt viac doma, ako teraz ☹ ☹ ☹
@kawasaki17 on hovori, že ked ide na chodbu (čiže ked vstane z postele) tak ma taký tlak v čele... dufam že to nie je nič važne, ja to mavam tiež ale z nizkeho tlaku, tak neviem...
@kawasaki17 a tato osoba bola vo vasom byte? ak ano, mohla vam tam nechat tento pozdrav
ahojte - ja som teraz dorazila do práce, mám dnes dosť dokončovačiek tak deň asi ubehne cubi-dub 🙂 🙂 🙂
ráno bolo kosno ako sviňa, fakt ten studenýfront prišiel 😒 😒
vám kočky pekný dník 🙂 🙂
babule nestíham vás čítať ale snád dnes sa podarí viac 🙂
@viktoria04 A čoho sa bojíš konkrétne ? Ja som bývavala zamrznutá ale ako som začala so športom tak to mi vela dalo a už ani xorá nebývam 😉
@lenka3007 no k tým fotkám:tebe aspoň došla IP,že ti zrušili album a mne ani to.Tiež ma naštvalo,že kuknem svoj album a album nikde,tak som si ho nanovo spravila a behom hodiny zas nikde 😝 neviem prečo to robia
@ivuss01 tak očné ste nevybavili 😒 si na tom ako my 😒 my sme tiež ešte sa nedostali na to chemo a už je streda 😒
@ivuss01 a ako je malá na tom s tými očkami?
@elissa chápem ťa ako je to na ARE a čo si si so Sarah vytrpela.Mne tiež stačilo,ked som bola na JIS-ke a je to tam brutálne a to som tam bola dokopy 5 minút a stačilo mi 😖
@bublinkajasminka ahoj no ,tak aj Yasminka sa tešká na novú sesterničku 😉 a čo som vydela fotky Karolínky je fakt kwásne bábenko a páči sa mi ako o nej aj písmenkuješ aká je dobrunká,taká spokojnučká 😉
@kawasaki17 ako čítam už aj ti si prepadla Zumbe 😉 ja ked volám s kámoškou tá mi vždy hovorí ako bolo supriš a aj sa odreagovala 😉
@petaboo čoho sa bojím konkrétne?No napr. tmy ,ale aj života
Ahojte babeny, hlasim sa po prebdenej noci 😔 Dnes mi volala mamina, že mi došiel papier zo zdravotnej poisťovne, ževraj si neplatim zdravotné, tak som mrkala na slovenský účet a je to tak,peniaze su tam, nikam nešli... skoro ma vystrelo, tak ma ale napadlo, že keby sme teraz doma tak je samozrejme, že moj doktor by to zistil, on to vzdy kontroluje, ale ako je to s malým? to akože ani jemu neplatim, alebo za maleho mi plati štát? Budem to musieť dať friško na poriadok, lebo ma picne 😠
Aj som chcela volať našej detskej doktorke dnes, ale normalne sa bojim, ved ked ja nemam ževraj zaplatene poistne tak neviem ako to funguje... Ak mňa raz netrafi slak tak nikoho. Inak z týmto účtom v nemenovanej banke som už mala dosť problemou, na ten učet sa len posielaju peniaze na inkasa, a ked sme byvali na slovensku, tak som z neho platila trvalým prikazom plyn, normalne to fungovalo asik pol roka a potom nam došiel papier, že nemame zaplatene 2 mesiace, kukla som na učet a peniažky na plyn si tam pekne ležali, nikam neodišli, no a teraz vidim že zas problem... 😠 😠 😠
Inak Jurko sa už na hlavičku nesťažuje, ale to očko ma stale take karpave, tak mu ho poctivo umývam. No ale hrdlo ma riadne zahnisane, kašle jak na raty a strasné take zelene sopliky ma... Horúčku mi našťastie nema, ale aj tak už nevim čo s nim, začinam mať pocit, že to "AKO NA NOVY ROK, TAK PO CELY ROK" sa nam vyplňa, lebo na silvestra sme mu zražali 40´C horúčky a mal silný zápal priedušiek...Odvtedy sme boli už asik 5 krat chorý a to je len apríl...
@viktoria04 to som ešte nepočula u dospelej ženy ...
prečo života ved je to to jakrajšie čo môže človek mať a teda aj jedinéééé 🙂 :o)))))))
ale myslím, že gro tkvie v detstve bo ak sa tam niečo človeku pokazilo tak sa to s ním povezie celý život :o(
ahojte
mozte mi blahozelat 🙂 cakame druhe.....Teda, ze vraj! jedna nasa klebetna susedka povedala, ze som opet tehotna a uz to vie cela dedina a este aj vedlajsia dedina. vcera ked som bola na zumbe tak na mna tie zenske vyvalovali oci a ja som nechapala preco. no teraz uz viem...konecne sa to aj mne do usi dostalo, len skoda, ze jak poslednej...och asi ju zaskrtim, este aj u nas na kave sedi, lebo to svokrina kamoska....
@ivuss01 ahoj, hej bola, raz mi doniesla veci pre maleho po jej synovi, ale ja som ich nevzala....
@kawasaki17 ahoj,tak gratulujem🙂 tie straré babky asi fakt nemajú čo robiť len si vymýšlať chujoviny a starať sa do druhých,na to ich je :( tak na tú zumbu už chodiť asi nebudeš,nechceš predsa,aby ťa ohovárali,že tehotná a tancuje a žiadny futbal! hahaha,nemám slov.inak aj moja babka je táká len si vymýšla a keď dôjde na lámanie chleba tak ona nič nepovedala,otras
@lenka3007 ahoj,ako Jurko?už lepšie?to je prosím ťa čo za banku????vrchol,potom sú len samé problémy,aj mm mal problémy s istou bankou,teda s tými super vyškolenými pracovníkmi,povedali mu úplne iné podmienky splácania ako bolo treba a potom len chodili pokuty a upomienky za omeškanie....no škoda reči
@ivuss01 ahoj,nevieš náhodou,či je možné,že keď moja švagrina nemá rada mm,závidí mu,nepraje mu nič dobré,že by ho prekliala?lebo sa s nami ťahá stále jeden problém a nie a nie sa ho zbaviť,aby sa nám ľahšie žilo,či to neni aj kvôli nej.dúfam,že mi rozumieš.bola som u veštici a ona mi to potvrdila,že ho ona nemá rada...no nie potvrdila ale povedala,ja som to vedela ale chcela som nech mi to ona sama povie /však je veštica/ a potvrdila
Inak,dnes je zas otras počasie,už mám nervy z toho.ani vonku sme neboli,ráno ma seklo pod lopatkou,nebola som schopná sa hýbať ani poriadne nadýchnuť,tak mamina išla zaniesť Terezku do škôlky,teraz je to už trošku lepšie ale bolí ma to dosť :(
@kawasaki17 tyyyyy brdoooo... gratulkoooo 😀 😀 😀 😀 to chce zapit 🙂 ale ty nemozes, ty si silno tehotna... no ale nehanbis sa takto na zumbu chodit... ty a vies co, asik by si do porodu nemala vobec chodit 😀 😀 😀 moja taketo veci poznam, tiez som byvala 5 rokov v krpatej dedinke (nasi tam stale byvaju) a tam je 90 percent ludi starsich ako 65 rokov a hlavne strasne vela starych zien...Ja uz som bola vydata, rozvedena, vdova, tehotna, potratena, v blazninci a to este neviem co hovoria, ked som teraz pol roka neni doma aj s Jurkom a stavim sa, ze ked dojdeme domkov tak povedia, ze som sa vratila k rodicom, alebo ze robim slapku... ale ja im lubim robit na prieky, ked ich postretavam (uz viem ktore su najklebetnejsie) tak im nataram somariny a potom sa smejem ked moja rovnako klebetna babka dojde domou jak hurikan... co ved sranda musi byt 😀 😀 😀
@katushka16 citaj vzssie, ja mam rovnaku babku, kolko krat jej nataram somariny, ze som napriklad videla Estiku z dolneho konca ako si kuuje 4 flase marhulovice, fuuu a potom uteka hned susede, ani nedorobi co ma rozrobene 😀 😀 😀
Inak Jurko uz hadam lepsie, mam pocit, ze dnes si uz vymysla s tou hlavou... ma sice zahnisane hrdielko a sopliky, ale to ocko ma uz len karpinky v nom, a hlava ho asi uz neboli, ked robi kotrmelce na posteli.. ale vcera som videla, ako ho to boli, aj zle spinkal, stale mrncal... hadam do pondelku sa nam polepsi, lebo inak neviem... Nasadila som mu sirup na kasel a jox do hrdla a kvapky do nosa... musim si urobit zoznam liekov, co si zas musime doniest, lebo potom ma vsetko nenapadne..
@viktoria04 ahoj, no kaslem na to, nebudem sa ani namahat, fotky mam na facebooku a konec 😀
@kawasaki17 presne kvoli tomuto som dedinu nemusela...ja som odmala vyrastala na dedine ale stale som tuzila po zivote v meste, babky tu o vsetkom vedeli a dokonca aj ked uz takmer 6 rokov zijeme v meste v nitre ludia vedia co robim tu v dedine 😒 😒 a u nas v nitre ma maju vsetci na salame 🙂 🙂 tam sme vsetci rovnaka vekova kategoria, vsetci mame rovnake deti, organizujeme spolocne grilovacky pri dome a tam mi to bvyhovuje - aj ked popravde moja mami nevie prehltnut ze nemame dom ale byt 😉
@viktoria04 karolinku zbozunjem hned po mojej yasminke - to je tak stastne dieta - radost byt pri nej 🙂 🙂 🙂
co sa albumov tyka minule mi neaka znama hovorila preco tu nedavam nove fotky a ja davam len neviem kam miznu tie albumxy 😒 😒 a preco to rusia??

@ivuss01 vidiš, a včera som na teba myslela, že sa dnes spýtam, ako ste dopadli... no pekne, a neni tam niekde ina očna?