Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@lenka3007 tie fotky nechapem..ja mam svagrinu uzasnu. je to uzasny clovek..karolinka je ale dcerka mojej sestry...samozrejme ze s nou som si blizsia ako so svagrinkou ale aj ta je uzasna, len skoda ze sme malo spolu so svagri lebo ziju v nemecku...ale volame si raz tyzdenne ale to minimalne hodinu 😀 😀 😀 s drahym som zacala chodit a ona uz vtedy pracovala v nemecku ale prisla domov asi po dvoch mesiacoch nasho chodenia a on bol zrovna chory tak sme sa stretli same dve v meste a hned sme vedeli ze sme rovnaka krvna skupina - je to uzasny clovek... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@bublinkajasminka to je super, ja si viac rozumiem s draheho sestrou ako s bratovou ženou (prvou aj druhou 😀 )
Ozik prosim ťa, ty si raz tuším spominala homeopata, je nejaký v nitre? alebo v okoli?
@lenka3007 ano skvely homeopat v nitre smidriak ak budes chciet dam ti cislo...chodi tam cela nasa family a nielen nasa - strasne vela znamych 🙂 🙂 este aj fesak 😀 😀
@bublinkajasminka takže aj deti? a stači keby chodim k nemu s malým len raz za pol roka? ja sa v tom moc nevyznám, ale býva mi malý veľmi často chorý, tak chcem vyskúšať aj toto...
@bublinkajasminka ahoj,chcem sa ťa opýtať na toho homeopata-fešáka🙂 moje malé majú atopický ekzém,nič hrozné ale keď sa vyhádžu tak kožná predpíše maste s kortikoidmi a to ja nechcem im dávať,tak ma napadla tá homeopatia,nevieš,či sa aj na to špecializuje???
@katushka16
@lenka3007 v podstate vam odpisem obom lebo je to nadlho.....ale zacalo to tym ze moja sestra nemohla mat 9 rokov deti, zostavalo im len umele...ale dva mesiace pred planovanym umelym oplodnenim otehotnela nasa spolocna kamoska - zrovna odtialto ju pozname z konika - ale sa aj stretavame z nitry a podarilo sa jej pomocou tohoto homeopata a podarilo sa jej za 6 mesiacov...tak moja sestra si povedala ze to este skusi a po 9 mesiacoch otehotnela 🙂 🙂 🙂 a to jej nedavali uz nijaku sancu na prirodzene pocatie a vidite 🙂
moja mala to je tiez nadlho mala ako 11 mesacne spazmaticky zapal priduesiek - dusila sa a boli sme v nemocke..odvtedy jej diagnostikovali astmu v pociatocnej faze a preto vlastne chodi do sanatoria a nie klasicka skolka....nadopovali ju liekmi sprejmi a jeden mala aj kortikoidny ktory sme sice nedavali stale ale podla potreby obcasne..lenze je to svinstvo...tak sme skusili tohotov homeopata....povedal ze juz toho dostane ale chce to cas....od vianoc uziva homeopatika, po mesiaci sme vysadili postupne jeden sprej, kortikoidny nedavame absolutne ale ani ten druhy co maal a aj sirup na alergiu postupne pred mesiacom..takze ona neberie nic okrem homeopatik..jedine ked ma sople davam jej take tie klasika sirupy z lekarne a dopujem sa aj od homeopata liekmi ale aj normalnymi take ze mucosolvan to nevadi...len kortikoidy a tie svinstva tomu podobne neuzivame....nepoviem vam ze mala nema sople - maaa ale odvtedy co sa lieci u neho sme nemali antibiotika a neako sa mi z toho dostala.....takze odporucam..inak liecba draha ale oplati sa..... 🙂 🙂 🙂
sory za preklepy ale som v robotke tak narychlo pisem 😉
@bublinkajasminka možeš mi na neho prosim ťa poslať kontakt do IP? ďakujem... 🙂 🙂 🙂 a ešte jednu otázočku, nevies ako dlho pred tým sa musim objednať, aby nam to vyslo na to leto, ked budeme doma...
@lenka3007 do ip poslem kontakt a vezme ta aj tak podla mna ze jeden tyzden bvies ze ides domov tak dalsi tyzden si doma ta vezme pokial nebude na dovolenke 🙂
@lenka3007 no ahoj,vydím že sa ti darí,takto ťa poisťovňa šokla.
@petaboo to,že sa bojím života viem prečo vedia to aj kočky tu,ale nechce sa mi už o tom písať,lebo neviem či by si ma chápala ( nič v zlom ) 😒
@kawasaki17 tak si tehotná alebo neni?A aspoň si teda slávna,tak si to vychutnaj a nieže spišnieš a nás si tu už nevšimneš? ( sranda ) 😉
@lenka3007 a k fotkám na fb máš fotečky teda čo máš nafotené a máš tam priaťeľov čo si ich radi pozrú. 😵
@bublinkajasminka tak si Karolínku a Yasmi pekne vychutnávaj sú to kočky a aj tebe rušia tu albumy?
Ešte som zabudla,tak konečne naobed sme šli na to chemo,vzali nám krvičku a zajtra uvydíme aké budú výsledky a ak dobré ,tak začneme zatiaľ brať ju 5 dní.No som zvedavá ako to všetko dopadne a najnovšie skončíme zas na gastre,lebo má rozbytí žalúdok s tých všetkých liekov.Dnes večér brnknem ako sa má Viki a už sa jej to bambule kráti ešte 2-krát sa vybuvkáme a máme ju domka
@bublinkajasminka tvoja Yasmi brala kortikoidá?To som nevedela,že aj také malé deti ich môžu,lebo to je iná sila tie lieky.My sme ich asi pred 2 týždňami vysadili a muž ich bral 5 mesiacov a to čo mu s nich vzniklo koniec
@viktoria04 no ale teraz nevim, ako to bude, musim zistiť kolko im tam mam vlastne poslať... a to teraz musim aj za maleho zaplatiť, či ako to je? jeho zdravotna ide z tej mojej, alebo je to nezávisle od seba?
@viktoria04 držím palčeky, nech to manžel zvladne v pohode... už ti je hádam aj smutno bez malej?
@lenka3007 nezávydím ti túto situáciu,lebo sa prakticky nemôžeš pohnúť ani dopredu a ani dozadu nakoľko si daleko 😒 s rodiny ti do poisťovne nemôže niekto odbehnúť sa spýtať čo a ako riešiť situáciu?Inak ti poradiť neviem.
@lenka3007 kujéém za podporu si pokladík 😵 máme to tabletkovú,tak myslím,že to zládne pomalinky pohodke,len čo nás upozornili,že bude mu to ničiť biele krvinky a neviem skúsim zajtra ked tam pôjdeme sa spýtať čo by bolo dobré na to,lebo neviem.A bez Viki je mi fakt už tak smutnunko.Je tu veľké ticho domka
@viktoria04 asik tam poslem svokrušu ked bude v meste...do banky budem musieť zavolať osobne... jáááj kaslem ich...
no tak to vidite, a prave som bola vonku s malym, on spal v kociku a ja som si pratala este na zahradke, este som tam nejake male konariky popalila, skla a plasty triedila a podobne, no a tak si hrabem z hrablami a pride ku mne jeden dedko a hovori mi : Joj, ta vy ste uplne jak moja zena za mlada. aj ked tehotna bola tak stale nieco robit musela, no ale vy by ste mali davat vacsi pozor, lebo cakat dvojicky to uz je nieco... Ja som ako skamenena ostala stat ked som ho pocula...Ani uz nepametam co som mu zamumlala, vzala som veci a sla domov. No zachvilu budu isto klebety,ze ked mi brucho nerastie tak na potrat som sla.
@bublinkajasminka mne sa zivot na dedine paci, je tu ticho a klud, cerstvy vzduch a prijemne prostredie, jedno co vsak neznasam su klebety. nech sa kazdy stara o svoju kapustu. Nechapem ako si ludia mozu vymysliet nieco tak vazne ako je tehotenstvo, s tym by sa predsa len tak zartovat nemalo. A tej dotycnej susedke, len co ju zbadam tak jej tak zaludok vycistim, a nech si o mne hovoria cop chcu, to jej len tak nedarujem. Ona je tu v dedine znama ako bordel mama. Tak sa asi nudi a vymysla si. je to proste len stara alkoholicka, ktora da kazdemu chlapovi za par supy.... som teraz hnusna, ale je to tak. sak ani ona sama to neskryva....
@viktoria04 no rusia a neviem preco 😒 😒 😒 a co sa tyka kortikoidov davali sme ich len ked sa dusila lenze to bolo tak raz do mesiaca a ja som to nechcela vobec 😒 😒 dava sa to bezne astmatickym detickam ale ja som sa chcela toho zbavit a som happy ze sa nam to cez homeopatika podarilo 🙂 🙂
@kawasaki17 super ze si spokojna to je hlavne a so susedkou si to vybav 😅
@lenka3007 dobrý nápad,že tam pošleš svokru iné ti Leni neostáva ved uvydíš čo zistí 😎
@kawasaki17 ti si všestranné žieňa:dnes si zas pálila konáriky.No ti si veľmi praktická žena ako zistujem tak ti zvládneš aj nemožné,klobúk dolu. 😵 tak dvojičky budú?No o srandu máš postarané teda 😵
@bublinkajasminka no aspoň,že malá tie korkioidy brala len tak málo.Môj muž to bral 3 tablety denne a zlikvidovalo mu to celé telo.A ked už máš skúsenosti s homeopatikmi nevieš či sa to nepoužíva aj pri chemo?Lebo ako to mužovi nasadia,že mu to bude likvydovať biele krvinky,tak už zistujem čo by bolo dobré na podporu organizmu
@viktoria04 urcite ano, rozpraval mi viackrat ze liecil ludi s nadormi ako pomocnu liecbu samozrejme......skuste ak budes chciet poslem cislo
@bublinkajasminka vyriesim, urcite. aj som isla hore za nou, ale bola spita na mol, takze ziadna rec s nou nebola.
@viktoria04 vsestranne? no moze byt, ked treba tak porobim, ale zas to neprehanam, aj tak som teraz cela ubolena, este som stihla par veci vonku dokoncit a chcela by som si urobit skalku, tak som si pripravovala miesto, este mm mi musi doniest nejaku dobru zeminu a nejake kamene pekne , aby som nieco vykuzlila z toho. s kvetmi to velmi neviem, ale mozno, ze aj mne sa nieco vydari...Teraz mame v izbe jednu siferu a najprv mi na nej opadali vsetky listy a este aj stonky tak mi ostala iba ta stredna stonka hola...prvy moj kvet v zivote a jak dopadol. Potom mi mama povedala, ze mu staci pohar vody raz za tyzden a mam sa s nim rozpravat a tak...No zo zaciatku mi to pripadalo smiesne a citila som sa ako blazon , ale naozaj to pomaha...taku radost z toho am ze sa vzchopil 🙂
maly zaspal mm na hrudi a teraz obaja chrapu jak medvede 😀 😀 😀
ahojte, tak som vas uz precitala, idem aj ja pisat, aby ste aj vy citali 😀 😀
@viktoria04 mala je z ockami stale rovnako, ked sme pytali nahradny termin, tak mi sestricka dala taky papier na ktorom su vytlacene znaky srdiecko, hviezdicka, kruzok, a idu od najvacsieho, po najmensi, a mala som jej skusat ocka z jedneho metra, aj pri jednom ocku zakrytom, skusali sme a videla dobre, ale bude jej doktorka robit vysetrenia...
@katushka16 myslim si, ze je to mozne, pretoze clovek cloveku moze aj myslienkami velmi ublizit, a ked toho nenavidi, tak o to viac, a daju sa kadejake myslienky privolavat, a takto vlasne my s mm to volame, ze bosorit 😀 😀 a urcite ma to nieco doseba... ale aj kazdemu sa vsetko vrati a trojnasobne....
a ozaj, u nas na orave tak snezilo, aj prsalo, aj slnko posvietilo, som sa citila jak blazon....ked som videla sneh... 😝
@viktoria04 tak typujem že xoré diťatko, oki nexajme to tak 😔
pekné ránečko aj ked upršané 🙂 ja už zarezávam v robotke, dnes musím vystaviť okolo 50 faktúr tak idem nato 🙂 🙂 aj do obchodu skočím pokúpiť čaje do práce a k mami do salonu 🙂
včera sme boli v mlynoch - yasmi sa jašila ostošesť a karolínka prišla s jasteričkovcami -tak som ju trošku popestovala a pritulinkala 🙂 🙂 mala také krásne ružové papučky - musím ju v nich odfotiť zblízka detail 🙂 🙂
yasmi sa vyjašila na vláčiku, kolotoči a všetkých možných akciách----- 🙂 ja som zháňala plavky a som happy že ich mám lebo už o týždeň dovolenkujeme v piatok... 🙂 🙂 a mala som také prašivé tak som potrebovala nech tam nevypadám ako šupák 😀

@bublinkajasminka Ahoj, to je pekne, že tak miluješ aj svoju neterku... ja mam tiež dve netere, ale videla som ich len raz v živote, lebo moja švagrina je velmi divný človek... ale to je ina tema... zato mam super super kamarátku, ktorá mi je ako sestra a tiež ma dve dcerky malinke (jedna ma tri a druha 1,5 roka) a to su moje zlatííííčka usmievave, fantastické a krásne pokladiky, a strašne mi tu chýbaju, sa teším domkov na ne... Inak mne minule tiež kazali vymazať z albumu fotky, na ktorých nie je moj malý, ale len výhlad, alebo tam bola fotka, kde stal malý s drahým tak dalej, tak som vymazala celý album, lebo ozaj sa mi to nechce triediť... nepochopím to, ved som tam davala svoje fotky, nie nejake ukradnuté... ale nevadi, škoda sa rozčulovať...