icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
15. apr 2011
https://www.youtube.com/watch?v=J5VQV8jTl5Q

na bachnem vám ju aj sem, toto ma dnes zobudilo... hned som mala lepšiu naladu 😎 😎 😎

kawasaki17
15. apr 2011

@lenka3007 sak toto, sa snazim aby bol poriadok a .... no neviem si predstavit, ked bude Emanuel este starsi, to bude 🙂

viktoria04
autor
15. apr 2011

@ivuss01 ajoj a dohodli sme sa predsa,že sa ti bude snívať o mne a ti o hororoch ako čítam

@lenka3007 ajoj ako dnes je ti?A Jurko?

@elissa ajoj micka
@kawasaki17 ajoj a Baumax nemáš poruke?Tam býva dobrý výber aj cibulovín do skalky

lenka3007
15. apr 2011

@kawasaki17 treba mať doma velke čierne vreco alebo ešte lepšie bývať aspon na treťom poschodi, jak moja suseda raz tak vyhodila deckam hračky cez okno, neboj jak zbierali poctivo, odvtedy si už upratovali... 😀 😀 😀

kawasaki17
15. apr 2011

@viktoria04 ano v PO je...pojdem to niekedy omrknut, ked budem mat cas

lenka3007
15. apr 2011

@viktoria04 ahoj, no našťastie tie očka už večer malý nemal zapálená, akurát ho celú noc dusil kašel, ale volala som našej doktorke, povedal som jej čo je vo veci, aké lieky mám tu a ona tak na dialku mu naordinovala, strašne zlatá je 🙂 ja už lepšie, akurát si idem urobiť kafe 🙂

kawasaki17
15. apr 2011

@lenka3007 pametam si, ze mama to mojim bratom robila tiez a dost casto 😀

viktoria04
autor
15. apr 2011

@lenka3007 tak tomto si sa trafila,lebo to sa stalo mne,ked som bola malá a odvtedy som si riadne upratovala 😵som rada,že Jurko je už lepšie a dobre,že si ešte brnkla detskéj lekárke aby ti poradila
@kawasaki17 skús čosi omrknúť a pýtaj si trvalky,alebo cibuloviny 😵

petaboo
15. apr 2011

@lenka3007 mne sa pár ráz stalo že som sa zobudila na to že ma moja láska hladká, že som vraj mala zlé sny tak ma utešoval juj love CMUK 🙂

lenka3007
15. apr 2011

@kawasaki17 no mne mamina vyhadzovala skrine, ked som došla zo školy, čakala ma hrba oblečenia na zemi, na hračky sme mali takú velikánsku debnu a tie čo boli na poličkách, tak s tými sme sa väčšinou nehrali... Ja som bola jak taký chlapec, takže bábiky a kočiky mi nehovorili nič, to nam s bráchom služilo, len ked sme si robili bunkre 😀 😀 😀

@viktoria04 no vidíš, na mojho zaberá velke vrece, a ked zacnem s velým hrmotom zbierať tie jeho hračky, tak začne revať, vytrhne mi to a začne upratovať.... No minule som sa smiala, bol tu kamarát a ked odchádzal všimol si pre dverami v taške Jurkov rackársky notebook, tak mi to doniesom naspäť a ked som sa ho pýtala, prečo to vyhodil, povedal, že mu došli baterky... no konec...

lenka3007
15. apr 2011

@petaboo no vidiš,to je zlatave... ja som svoju lásku dobila... ale stale je so mnou 😀 😀 😀

kawasaki17
15. apr 2011

@viktoria04 vdaka za rady, nieco uz len vymyslim...

@lenka3007 ja som bola tiez ako chlapec...strasne sme vystrajali, traja surodenci po sebe a vzdy to bol moj napad 🙂 a ked sa narodil posledny Lubo, ja som mala 6 rokov tak sme ho asi ako 3mesacneho nakrmili hrachom, hlupe decka...ale to ste mali vidiet aku mala pohotovost mama potom s nim, och ako nas mohlo nieco tak hlupe napadnut, teda mna 🙂

petaboo
15. apr 2011

@lenka3007 nexýba ti SR ?

lenka3007
15. apr 2011

@kawasaki17 bože, ja si ani nechcem predstaviť, čo so mnou robil moj brat, kedže on je starší 😀 😀 😀 no ale hrachom? a to surovým?

lenka3007
15. apr 2011

@petaboo jaj chýba, ani nevieš ako, ale len kôli mojej rodine a priatelom, inak ani nie, ja sa citim byť už doma tu, ked sme aj boli na sviatky na slovensku v decembri, tak som si tam už pripadala ako v cudzom svete a posledný týžden som už len čakala kedy pojdeme sem. Ono hlavne ked vidíš inú mentalitu ludi, kde su vsetci v pohode, nikto na teba nezazera, každý je kludný, nikam sa neponáhlaju, nie su vystresovaný ani ked 4 hodiny sedia u lekara a čakaju, tak potom ti slovensko príde ako jedna velka kopa nervov a stresov....Až na to zdravotníctvo tu, ale zas je to vec pohladu, lebo oni velmi chorí nebývajú a nie sú ževraj zvyknutý an na tieto choroby zo strednej europy... u nich chripka trva od rana do večera... 🙂

petaboo
15. apr 2011

@lenka3007 tak fajn.
moja láska robil v zahraničí ale vrátil sa bo som mu xýbala. každý čo ix poznám sa napokon vrátili srdce ix ťahalo späť kvoli ľudkom čo ix milujú.
Myslím, že je to individuálne, bo ja neriešim čo kto kde sa ako xová či tu na SR bo mimo 🙂

lenka3007
15. apr 2011

@petaboo lenže si jedna z mala čo to nerieši, ja som robila pred odchodom v poisťovni, čo som si myslela že tam budu normálny vyspelý a inteligentný ľudia a to ti boli same ohovaračky a intrigy. vieš ale mňa na slovensku deprimuje aj to, že ked napriklad volam s ktorou kolvek kamarátkov, tak sa len sťažuju, ako im je tam zle, že nemaju peniaze, že nemože kupiť svojmu diťaťu napriklad nový bicykel aj ked chodí denno denne do práce. Aj to napriklad ked ideš do nejakeho nakupneho centra, tak si ťa tam niektore predavačky premeriavaju čo mas oblečene, napr ked som išla do "dara fasion" u nas v Nitre tak ta predavačka na mňa zazerala ako keby som tam nemala čo robiť...Na slovensku je strašne veľa závisti, nech si hovori kto chce čo chce...

kawasaki17
15. apr 2011

@lenka3007 surovym, potom hnackoval

lenka3007
15. apr 2011

@kawasaki17 bože ty si bola ozaj čert riadny, by som ťa osobne zabila keby som tvoja mamina 😀 😀 😀

petaboo
15. apr 2011

@lenka3007 nexýba Ti práca, vieš také to iné naplnenie ...
ozik máš VŠ ?
kamošky, stretká, zábava, kolektív, rodina ... 🙂

kawasaki17
15. apr 2011

@lenka3007 to som teda bola, mohla by som knihu napisat co mam zazitkov co som povystrajala a este aj surodencov na to nalakala 😀 😀 😀

lenka3007
15. apr 2011

@petaboo práca veľmi, ale pokial sa nenaučím dobre jazyk, tak sa tu moc neuplatním v tom, čo by ma naozaj aj bavilo. VŠ nemám, bola som lenivá študovať ďalej ale už som rozmýšlala, že by som chcela externe a najlepšie keby sa dá tu, ale chcela by som translatologiu, jazyk asi slovensky, norsky a anglický, ale so slovenčinou tuna by bol asi problem. Rodina a priatelia mi velmi chýbaju a najlepšie je, že taraz sa ukázalo, kto bol ozajstný priatel a kto nie. Alebo keď sa mi ozývajú ľudia, ktorích som od základnej školy nevidela a chcú vybaviť robotu, tak sa len smejem, diplomaticky ich odpíšem a koniec...

lenka3007
15. apr 2011

@kawasaki17 no tak dotoho, už nemám čo čítať 😀 😀 😀 a dobrá kniha by potešila 🙂

kawasaki17
15. apr 2011

@lenka3007 no mzno raz nejaka autobiografia padne 🙂
nic no, musim ist poupratovat po tych svojich chlapov...majte sa zatial

petaboo
15. apr 2011

@lenka3007 Prepáč ale či tu či v zahraničí ak by som mal byt doma mňa osobne by roztrhlo, som energický človek a potebujem napĺňať všetky svoje potreby či duševné či telsné naplno a všetkými smermi, "odrezanie" by som nezniesla 🙂

lenka3007
15. apr 2011

@petaboo tak ja som neni odrezaná, priatelov mám aj tu a pre mňa je toto perfektná krajina, lebo ja som tiež živel, túry, šport v akej kolvek forme je tu bežná vec,zábava, bouling s partiou. mam veľmi rada okolo seba dobrých ludi s ktorými možem pokecať o všetkom aj sa zabaviť, aj ked su to len chlapi, ale je s nimi sranda 😀 ja nedokážem sedeť na jednom mieste, mala som na slovensku takú prácu ale ďakujem, celé dni som sedela v kancli a kolko krat tam nikto neprišiel a mňa išlo rozdrapiť..moj chlap je taký tichučký flegmatik, no ja som tlčhuba, stale volačo omielam, spievam si, tancujem... moj malý ma asi odomňa tolko energie 😀 😀 😀 Je pravda, že by som tu najradšej mala aj rodinu a priatelov zo slovenska, ale zas ked som s nimi na slovensku, tak som naozaj s nimi celé dni....

katushka16
15. apr 2011

Ahojte,tak dnes konečne vyšlo slniečko,Terezka išla s maminou na vlaku do Nitry,urobia si taký výletík🙂akurát tam dorazili a Terezka sa už vypytuje,že kde je už tá reštaurácia lebo idú na obed.moje zlaté slniečko🙂 Valentínka stále kašle ale neni to také hrozné.akurát som sa včera vytočila lebo doktorka jej predpísala taký sirup,ktorý môžu deti až od 2 rokov ato som zistila až doma keď som si čítala ten leták.Tak jej dávam namiesto 2,5ml 1,5ml.
@kawasaki17 opýtam sa ti mojej maminy keď sa vrátia,že aké kvietky do skalky,my máme dosť veľkú a je ich tam veru požehnane,ja k tomu nemám moc vzťah,tak ani neviem čo tam všetko je
@lenka3007 aspoň,že má takú dobrú dr.vidíš,predsa sa nájde ešte pár dobrých ľudí,nie len závistlivých a klebetných🙂
@viktoria04 nefajčím,ale uvidíme dokedy

petaboo
15. apr 2011

@lenka3007 tak veľa štastia pri hľadaní práce 😉 🙂 🙂 🙂

lenka3007
15. apr 2011

@katushka16 hej je zlata, ja som k nej tiez chodila od narodenia a teraz tam chodi moj maly 🙂 🙂 najde sa par takych ludi, ale inak nemam dobre skusenosti, hlavne z poslednej prace, kde sa spravali 50 rocny ludia ako deti 😠
@petaboo dakujem 🙂 🙂 🙂

petaboo
15. apr 2011

@lenka3007 a čo robíš celý deň okrem domácnosti a dieťata ???