Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@viktoria04 Lenka ukazuje mi, ze si mi napisala a ked otvorim stranku, tak tu nic neni...idem spat uz, zajtra to mrknem a odpisem ti... Dobru noc 🙂 🙂 🙂
@viktoria04 ha a uz to vidim...no ani mi nehovor tie nervy, ale mozem si za to sama, nieze by som si to najprv kukla na nete, ze kedy robia...tava som 😖 No drahy mi preinstaloval cely windows takze vsetko je fuc, filmy, dokumenty, programy, ale nevadi, to dolezite mam napalene na dvd 😉 no ja mu dam, ja keby sa s nim povadim, tak nie ze ja, ale on bude spat, ale na zemi ak nie v aute 😀 😀 😀 kresielko som si kupila na relax ked sa budem ucit 🙂 🙂 jaaaj perfektne sa mi islo na novom, uz nech je slovenske opravene nech s mozem vozit viacej,,,,Ja velmi lubim soferovat a behat 😀 😀 😀
@viktoria04 vitame 🙂 a dobre ranko vsetkym. prave sme vstali, citim sa ako by som celu noc bola hore.. 😒 no nic, co bude dnes varit? dajte mi nejake napady, mne sa moje uplne minuli 🙂
zdravim babulky - no u mna sa riadne prejavila alergia, nos mam upchaty ako hovado, davam si kvapky ale vonku vsetko kvitne - stale sme boli v prirode cez vikend a hlavne ja som repkova a to prave zacina tak bude teraz krutejsie obdobie 😒 😒
bikend bol uzasny, na ranči v čakýne sa určite ešte zastavíme, je to skôr taká farma skúkromná ale naši známi nás zoznámili s majiteľom - veľmi milý a volá nás tam hocikedy ...... 🙂 yasmi bola unesená z koníkov 🙂 🙂
dnes chcem skočiť smer solárium k mamine však už v piatok fičíme nech nie som beloba 😀 😀
pekný dníček
😎 ahojte kočky 😎
@lenka3007 ajoj,tak net už fičí? 😉 no ako som si práve prečítala čo si napísala máš náladu už o 100% lepšiu ako minule 😉 som rada 😉 dúfam,že to čo máš dnes vybaviť zmákneš 😉 a s kresielkom si dobre spravila,že si si kúpila,treba si dopriať trocha radosti 😉 a autíčko nové sa ti teda páči 😉 inak aj ja rada šoférujem,ale sama a nie aby som mala vedľa seba muža,lebo ten ma buzeruje za všetko 😉 no ved chlapy 😉 a Jurko ešte je domka alebo je už v škôlke? 😉 potom daj vedieť čo si dnes vybavila 😉
Ahojte,konečne teplooo🙂 ráno som bola s Valentínkou na kontrolu,ok,len občas zakašle.Terezka má dnes v škôlke vystúpenie sokoliarov,tak sa tešila na vtáčiky🙂 Včera sme pozerali večer s mm dobrý film na stv,išla som spať skoro o 00:00 a to ja nezvyknem,ale nemohla som odtrhnúť oči od tv.a ráno budíček o 5:45 :( a vy ako????
@viktoria04 ahoj,myslela som na teba cez víkend ako to zvládate.hádam bude už lepšie,držím päste silno obom
@katushka16 ahoj 😉 zatiaľ to vyzerá konečne fain oproti piatku 😉 liečiky proti zvracaniu zatiaľ zaberajú 😉 dakujem,že si si na mňa aj ti spomenula 😉 a Valentínka je teda už ok ako čítam,tak to je fain 😉 a dnes tak máš aj program,ked Terezka má vystúpenie vtáčikov 😉 potom napíš ako malá o vtáčikoch štebotala domka 😵
@viktoria04 som rada,že je to fajn,nech to vydrží aj tie nasledujúce dni
@katushka16 kujéém si pokladím,že takto myslíš na mňa 😉 a čo kočky tvoje ako sa majú?
Ahojte baby, no prúser, bola som na tom imigračnom, ale ževraj sa neôžem zaregistrovať, lebo sme neni manželia a že by som potrebovala aspoň potvrdenie, že žijeme druh a družka minimálne 2 roky, čo samozrejme nemám. Bez povolenia tu smiem byť iba dva mesiace, no a my sme tu skoro rok... Nevim čo bude dalej, poslali ma na dalsi urad, ale tam sa da dostať len po svitkoch, tak uvidim, hádam ma len nevyhostia...
Ahojte kocky,ani ja som tu nebola veeeeeelmi dlho:(stale mam chore bambulky posuvaju si chorobu jedna druhej:((A zrovna nejaky novy vírus,kakame vrackame ,horuckujeme no hroza!A zle pecenove testy....ze vraj nejaky novy vírus.Dufam ze sa dame skoro do poriadku.Drzte nam palce.
cafte babulenky - ja som uz v robotke, dnes to vyzera na lepsi den ako vcera, robotky mam dost tak sa do toho pustim pomaly.... 🙂 🙂
včera večer bolo skvele vonku, boli sme so susedmi, bolo veselo 🙂 dnes ideme najprv vona potom k susedom ich dcerke zagratulovat k narodkam na chvilku 🙂
dnes je krasne tak kocky sup von s detickami 🙂 🙂
Ahojte,akurát papám fánky s marhuľovým džemom,viem super kombinácia ale mala som na to chuť🙂doobeda sme boli trošku vonku,u susedy na piesku lebo tu u nás to sa fakt nedá:( tak ideme radšej takto ako keby by sme mali byť tu na dvore.Terezke sa včera páčili vtáčiky v škôlke,že tam bola vrana,čierny holub-no nevieeem🙂 sokol,sova.Aspoň má zážitok,poobede pôjdeme do parku ak počasie vydrží,ale myslím,že hej
@lenka3007 ahoj,no to neni bohviečo,hádam ťa ty kokos nevyhostia:( držím päste
@viktoria04 ahoj,kúp manželíkovi Colostrum,je aj na oslabený organizmus po chemo
@katushka16 ahoj 🙂 tak vy ste mali taký skvelý obedík dnes 😉 ja som nevarila momentálne varí svokra,lebo ja behám okolo mužíka,tak mi takto pomáha aj s varením 😉 ako čítam daléj mali ste aj fain doobedie 😉 Terezka teda štebotala o vtáčikoch 😉 mala určiťe fain zážitok 😉 a dakujem za poradenie toho lieku 😉 napísala som si to hned na papier 😉 a vieš aj o niekom kto to s tvojho okolia bral ten Colostrum? 😉 ja som hladala aj po nete čo by bolo pre neho výhodné na imunitu atd.,ale popravde všade bolo písané pomali všetko rovnako,tak som sa pýtala na oddelený ,ked sme boli pre lieky a tam nám povedali,že sa uvydí po odbere krvy t.j. budúci týždeň,ale pokúšam sa zistiť aj takto čo kto skúsil,tak preto sa ťa pýtam či niekoho poznáš čo to bral 😉 si zlatunká,že si mi takto poradila 😉
ahojtze kocky...
no tak ja som sa tu dlhsie neukazala, ked je vonku fajn pocasie tak mame stale co robit a aj s malym chodim vonku...V sobotu na volejbale bolo perfektne. V nedelu sme boli s mm na futbale vo vedlajsej dedine a tak sme sli na navstevu ku mm krstnej a vcera sme boli vecer na navsteve u kamarata, mm mu tam pomahal prerabat kuchynu, takze sme sa tam zdrzali trochu.
vo stvrtok ideme do ruzbach ku nasim na sviatky, tak sa velmi tesim, ze konecne uvidim svoju rodinku, ani na spoved som nebola, mama bude zo mna sklamana, ona je totiz strasne veriaca, niekedy podla mna az preehnane, najme ked si obhajuje niektore nezmyslene hlasky fararov 😒
@evicka1 vitaj medzi nami, tak asi nie je byt lahke slobodnou mamickou 😒
@katushka16 ahoj, tak ja ta uplne chapem, ja uz vychadzam so svagrinou celkom dobre a s tou mladsou vychadzam velmi dobre, sme velmi dobre priatelky aj ked ma niekedy priskrtene nazory, ale aspon si vypocuje aj nazor druhych a berie to uplne v pohode a normalne
inak dnes som mala riadny zhon, nbola som s malym v poradni a kedze nam zacalo odpadavat jedno kolecko na kociku mm ho bral na ruky.... esteze nasi nam zaobstarali sportovy kociarik 🙂 Tak sme dosli domov a som robila vyprazany karfiol, taku kopu ze az, maly mi reval, motal sa popod nohy tak som ozaj nestihala i okolo kuchyne i okolo neho aj na postu som musela ist poplatit seky , ozaj som mala frmol, svokra bola v meste a mm siel poorat a pobranit rolu aby sme mohli po velkej noci sadit zemiaky a aj nejaku tu zeleninku...
Emanuel vazi 7620 g tak mam z neho velku radost, myslim, ze je to tak akurat 🙂
😎 ahojte kočky 😎
@kawasaki17 no už som pozerala,že si nieak nezvestná 😉 som rada,že si sa už ukázala 😉 no ako som si prečítala,tak máš stále čosi na práci 😉 a ideš teda na sviatky preč 😉 aspoň si oddýchneš 😉 😉 ako čítam daléj,tak si aj športovala 😵 ti sa teda nezastavíš,ale šport je zdravý a ked máš možnosť sa športu venovať je to fain 😵 aj mňa to niekedy ťahá na korčule,ale na to už niet času 😵 a Emanuel je teda už riadny chlap,tak nech len pekne daléj rastie a je zdravunký
ahojte - ja uz v robotke, celkom oki makam si pomalicky a skocim k mami smer solarko trosku sa vyhriat....inak zajtra mam dovolenku takze dnes si este "uzijem" robotku a zajtra budem doma trosku upratovat a balit 🙂
pekne je vonku, uzite si dnicek 🙂
😎 ahojte kočky 😎 kde ste? 😎 ako sa oteplilo niet vás tu 😎 chýbkate mi strááášne moc 😎
@kawasaki17 ďakujem,že ma chápeš 🙂 Emanuel má super váhu🙂 a aký mate kočík nový?
Ahojte,doobeda sme boli vonku,pôjdeme aj poobede aj s Terezkou a mm príde za nami.som rada,že je také super slniečko.včera sme sa stretli na pieskovisku s mojimi 2 kamarátkami,Terezka mala aspoň parťákov🙂
@katushka16 ešte raz dakujem 😵
Ahojte babeny, konečke ja už aj tu teplucko a slniečkovo. 😎 😎 😎 ..tešíííím velice. 😀 😀 😀 😀 .. Bola som akurát zaniesť kamaráta na letisko, tak sme sa s jurkom naspäť vracali popri pláži, no nádhera takto na jar, dnes mam taku happy náladu, aj ked s tými papiermi sa nevybavilo nič, ale hovorili, že mám isť po sviatkoch ešte na skate (to je niečo ako danove) že to skusiť tam.
Dnes sa mi nechce vobec nič robiť, drahý včera varil taku fajnovečku, jahňacie mäaso so zemiakmi a slaninou, tak mám o obed postarane 🙂
@viktoria04 aoj moja, tu som 🙂 inak colostrum je velmi dobr vec aj naš Jurko to bral, len som to zabudla na slovensku, musim povedať svokre, nech mi ešte objedna, aj Aloe džúsy... a inak sa máš ako? už je lepšie manželovi?
@viktoria04 neni zač🙂
@katushka16 ale je začo 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵za radu,podporu,chápanie atd, 😉
@katushka16 ahoj,tak máš super náladičku som rada po toľkom trápený čo si mala ked si sa dozvedela ako si na tom v Norsku,ale určiťe to zmákneš 😉 no vydím,že aj ti máš s prípravkom Colostrum skúsenosti 😉 katushka 16 mi to poradila a aj vysvetlila a som rada,že mi takto pomáhate a chápete ma 😉 mám vás rada 😉 máme sa inak fain 😉 muž nevracia pomáhajú mu liečiky proti zvracaniu 😉 len mu nechutí papať inak je fain na tom 😉 zajtra máme posledné tabletky a 23 dní potom pokoj a potom čo viem ešte raz si tento cyklus zopakujeme,ale hlavne aby mu to zabralo a bol konečne ako-tak poriadku 😉 😉 😉 😉
ahojte dievcence, ale ste pekne popisali, mala som co citat, 😉
@bublinkajasminka prajem ti super dovolenku, poriadne si oddychni 😉
v pondelok sme mali pohreb, aj ked sa babkina smrt cakala, kazdeho velmi zasiahla, ale uz je lepie, mala omsu v kostole, oli sme aj my, ja som s malou musela odist, lebo sa mi tam strasne rozplakala, my totizto do kostola moc nechodime... pekny vecer :D
@ivuss01 ahoj,je mi to ľúto s babkou

@lenka3007 tak ti si mala tiež v piatok smolu 100km dokopy a nič si nevybavila 😒 ked si teda zistila,že nerobia to ťa mohlo aj vykotiť-sila s nimi 😠 no zajtra to určiťe zmákneš 😉 už aby si to mala hotovp-vybavené a mala už pokoj 😉 tak net ti zas scípol? 🙄 trocha ho počastuj slovenskými slovíčkami a možno ožije 😉 tak vy ste malému nakúpli supriš hračeny 😉 určiťe sa vytešuje 😉 a má zábavu a aj čas mu prejde 😉 a ozaj:Jurko sa aj teší do školy už? 😉 a ti máš kresielko nové? 😉 vydíš? 😉 ak ťa naštve drahý máš ísť kde spinkať,ked si krelielko tak vychvaluješ 😉 a na novom autíčku sa ti ako šlo? 😉