icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
27. apr 2011

@petaboo jeeej to je podarený obrázok... aj ťa poriadne vypolieval? ten moj len tak decentne a synátor mi nastriekal voňavku do očí... ale v pohode...žijem aj vidím 😀 😀 😀

petaboo
27. apr 2011

@lenka3007 my takéto sprostosi "nepestujeme" 😉
poriadne ma ale nie vypolieval 😉

kawasaki17
27. apr 2011

ahojte koceny
tak ja som vobec nemala cas sem prispievat cez sviatky, same navtevy a podobne, takze ani na chvilu oddych az vcera trochu....
ako ste sviatkovali vy? dnes uz ide mm domov a ja este ostavam u nasich akoze na dovolenke 🙂
inak sa mame celkom fajn, som rada, ze je teplo uz konecne, aspon mi to zdvihne naladu...inak ju mam dnes nanic....same problemy s T-mobile, uz mi to lezie na nervy riadne a to byvanie so svokrovcami tiez, tak som nervozna a nestastna z toho...takze dnes taka nanic naladka 🙂

katushka16
27. apr 2011

Ahojte,máme pekne slnečno,ale majú byť prehánky,tak uvidím,zatiaľ nič🙂 Doobeda sme boli v meste,mm má dnes voľno,kúpili sme terezke pyžamko-na želanie žlté,nejaké ponožky a slnečné okuliare,dúfam,že bude spokojná.keď pôjdeme pre ňu máme doniesť bicykel,tiež na želanie 🙂 a vy ako?

katushka16
27. apr 2011

@kawasaki17 ahoj,vvšak si aspoň teraz pár dní oddýchneš od nich a budeš so svojimi🙂 tí ti hádam zlepšia náladu

lenka3007
27. apr 2011

@kawasaki17 ahoj, ak som to pochopila, teraz si s malým u vašich? ak ano, tak si to tam uži a nemysli na svokru, užívaj si slniečko a nerozčuluj sa, problémy ti neuteču a s T-mobilom mám aj ja stale problemy, tak nie si v tom sama...
@katushka16 no vy ste dnes ako "modre z neba" samé želania... môžem si aj ja dnes priať ? 😀 😀 😀

katushka16
27. apr 2011

@lenka3007 môžeš 🙂 pokiaľ bude mať Terezka len takéto,bude ľahké jej to splniť 🙂

lenka3007
27. apr 2011

@katushka16 no myslím že náročnosť želaní stúpa vekom 😀 😀 tak ja si prosím take fajné moravské koláče 😀 😀 😀 ja ich neviem spraviť ako naša babka 😉

katushka16
27. apr 2011

@lenka3007 🙂 viem,že náročnosť stúpa vekom,tak som rada,že teraz je len toto... a moravské neviem robiť,ale poviem mm starkej,tá ich robí super/asi ako každá babka,od nich sú najlepšie/ a pošlem 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
27. apr 2011

ahojte
tak uz sme s malym odprevadila mm, akosi mi za nim smutno je, zvknuta som, ze sme kazdy den spolu, tak teraz taky nezvyk pre mna 🙂
niekedy mavam take depresivne dni, ako aj dnes...

kawasaki17
27. apr 2011

vau, maly mi spi uz od pol piatej....klobuk dole 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
27. apr 2011

@lenka3007 ano u nasich, trochu psychickej pohody bode v dnesnej stresovej dobe, aj ked ma svokra vytaca i tak...co uz narobim, ked mam mobil a internet 🙂

kawasaki17
27. apr 2011

mate radi rockove pesnicky ako su napr. od skupin Kiss, ACDC, Bon Jovi a tak ?
lebo mne hraju uz cely den a strasne rada by som sla na nejaky fajn koncert 🙂

lenka3007
27. apr 2011

@kawasaki17 ja som vyrastala na kiss, def lepards, ozzy osbourn, pink floyd a podobných, takže som zvyknutá a lubim počuvať takú hudbu. A velmi rada mám Kabát, ty su ozaj top pre mňa 🙂 🙂 🙂

bublinkajasminka
28. apr 2011

bre ranko - uz som v robotke, makam ako fretka 😅 😅 ale vyzera to na pohodkovy dnik 🙂
dnes aj von behneme aj vcera sme boli a dnes aj kaufland nakup urobime navecer 🙂 🙂

lenka3007
28. apr 2011

Ahojte babeny, mne hned od rána jeden nemenovaný človek pokazil náladu, lebo nechápem význam toho, ked vam niekto vola len pre to aby vás vytočil 😠 😠 😠 vrrrr....
Inak máme pekne slnečno, Jurko sa mi teraz len zobudil huncut (teda ja som ho musela) a ja popijam kafíčko....
Pekný deň 😀

katushka16
28. apr 2011

Ahojte,dnes je fajn slnečno,trochu som upratovala a varila.poobede pôjdeme pre Terezku a potom šup na pieskovisko.Prečo sú tie dni také rovnaké:(
@lenka3007 ahoj,to Jurko tak dlho vyspáva?
@kawasaki17 ahoj,aj ja mám rada KISS,ACDS aj KABÁT,super skupiny 🙂

bublinkajasminka
29. apr 2011

cafte - neako pomenej pisete 😒 ja som uz v robotke, uz ma cakaju neake fakturky na vystavenie na stole tak ich pojdem porobit 😵 dnes mame mini-poradu - teda sefino indi-vindi s kazdym 😅 😅 😅
yasmi skolkuje 😵 😵 😵
dnes vyzera pekne slnečno - tak pekný dník 😎

lenka3007
29. apr 2011

Ahojte holčiny, tak dnes sa idem babrať s tým Sky linkom, lebo už ho sice máme, ale nie je toho, kto by mi ho zapojil 😠 😠 😠 tak tých nadávok čo si vypočuje moja parabola kým to spojazdním...ak to vobec spojazdním 😀 😀 😀 Jurko je ešte doma, som ho nechala tento týždeň ale včera do večera do deviatej bol s tatom vonku, lebo tato opravoval auto, tak už mu hádam nič nie je...
@katushka16 no malý richme dlho ked nejde do školky ale patrične tomu potom aj ide spať, niekedy pred polnocou, ale od pondelka mu skončia krásne časy 😀
@bublinkajasminka ahoj, tiež som si všimla, že volako ostatne babeny zaostávaju.... už je slnko, tak su vonku asi všetky aj s ratlesťami 🙂 🙂 🙂

viktoria04
autor
29. apr 2011

😎 ahojte kočky 😎 konečne idem sem medzi vás,lebo už po mne pátrate 😎 ste zlatunké,že ste si na mňa spomenuli 😎 aspoň viem,že ste supriš kámošky 😎 No už ako som vám písala všetko je ok,krv mužíkova norme 😎 Viki poslúcha 😎
@lenka3007 ajoj
@katushka16 ajoj

bonaquaba
29. apr 2011

ahojte kocky
rada sa pridam, naozaj ako katuskha pise tie dni , su take rovnake, ziadne zmeny uz by mohlo byt aj nejake vzruso a teraz tu mam to vzruso, bo susedia hulakaju lebo pozeraju hokej tak to tu zije ale u nich nie u mna

lenka3007
29. apr 2011

@bonaquaba ahoj vitaj 🙂 no aj ja by som mala vzrúšo keby mi išiel sky link, dnes som sa to celý boží deň snažila spojazdniť, tak sme teraz s drahým počuvali hokej cez net...pozerám že máš jedneho chlapiska o veku mojho syna a dve malinke princezničky, peknučke mená si im dala, mne sa tiež velmi pačilo meno Andrejko, ale máme ich v rodine už dosť, tak je Juraj 😉 😉 😉 a Andrejko ti ide aj do školy tento rok?

bublinkajasminka
30. apr 2011

ahojte - tu moju alergiu som prechvalila ze lepsie a zase sa mi to vratilo, vcera som smrkala ako zerava 😝 😝 😝 proste katastrofa 😝 😝
vecer sme mali posedko u susedky lebo sa jedna vratila - bola dva tyzdne u rodicov tak sme boli styri susedky a klabosili sme 🙂
dnes mame "majovicu" - zajtra je 1. maja tak dnes robime zahajenie sezony - teda dufam ze nepride neaky brutus lejak alebo tak neako a budeme moct. mame to pred domom susedia tak uvidime - snad bude oki 🙂 🙂 budeme opekat 🙂
vcera sme boli aj na oslave svagrovych narodenin v sypke - restike a bolo supis - maju tam pekne ihrisko vzadu - yasmi sa vyjasila...karolinka bola spokojnucka - kukala co yasmi robi 🙂

bonaquaba
30. apr 2011

@lenka3007 vdaka za uvitanie, hokej ma uz akosi teraz nebavi, ale vcera som to ani nemusela pozerat a hned som vedela kedy sme strelili gol, lebo susedia to mali vypecene na plne obratky a hulakalai ked nasi dali gol, tak teda sa ani velmi spat nedalo,nie Andrej ide tento rok do predskolskej, takze este rok budeme mat klud a potom nas to caka, a vy ako uz idete teraz do skoly?

lenka3007
30. apr 2011

@bonaquaba no inak zlatý susedia, by som ich nakopala, keby mám male deti ako ty..... Hej nas čaka škola už tento rok, chcela som mu vybaviť odklad, ale tu kde sme sa to neda. Odklad preto, lebo on je predčasne narodený, mal sa narodiť až 5 septembra, ale vypýtal sa o 5 týždňou skor, a jeho to ešte nejak nezaujima. aj svokra mu teraz poposielala nejake tie predškolske zošity, ale kdeže, ked tam neni tranformer, tak ho to nezaujima 😀 😀 😀 som ja len valmi zvedava ako ho bude baviť učiť sa a ešte zvedavšia ao ho popri tom budem učiť ja doma slovenčinu, ved ja som z nej už total blba po tolkych rokoch, si už nepamatám ani vybrane slova nie to ešte literaturu 😀 a ako travite sobotu? predpokladam, že na slovensku je pekne slniečkovo 😎 aj u nas je konečne, ale ma sa to zas pokaziť od pondelka ☹ ja akurát hladam dokedy je otvorený jeden obchod, slubila som malemu že mu kupim naradie, už celý týždeň tu pendluje a upratuje po sebe a snaži sa byť dobrý, tak musim dodržať slovo...len či to bude pokracovat aj po tom, za to neručím 😀 😀 😀

bonaquaba
30. apr 2011

@lenka3007 ako nasi susedia to je katastrofa ti co byvaju vedla nas kazdy vikend hlucna party, cudujem sa ze im este nikto nic neopvedal a zase ti co byvaju pod nami, tak mi stale vyklopkavaju po radiatore, ze deti behaju a to cez den, tak vcera som sa uz nastvalaa a vravim, este raz mi budu cez den buchat ze moje deti behaju po byte, tak si tu urobim rovno party a budem skakat aj ja s nimi, inac som ta videla v tych prispevkoch o Norsku, tak som si pozerala tvoj profil, ze ste v norsku, to je super a ako sa ti tam vidi, maly tam chodi do skolky a kolko platite, ja tam vlmi chcem ist za chlapom, chodime tam kazde leto, ale teraz tam xem ist na dva roky, ale moj mangel nexe, kvoli tomu, ze je tam vsetko drahe a mne jedno kolkoco stoji, jednoducho xem ako rodina fungovat normalne a nie chlap kdesi v zadku a aja saliet sama s detmi doma, uz niekedy som zrela z toho na psychiatriu, ako dlho ste v NO a kde byuvate myslim aj dom a ste sai alebo s niekym, inac s tou slovencinou to si viem predstavit, ja som uz ako anaflabet a moja slovna zasoba je na kasickach a macickach, a maleho das kde do skoly do norska alebo na slovensko, nasho Andreja zase zaujima vsetko, ale hlavne rozoberanie domacnosti, roztlkanie a malovanie a kraviny, ale aj tie blbosti do skoly, minule som kupila taky zosit pre predskolakov, ze budeem riesit ked budezle pocko a maly to urobil za jeden den, tak sa mu to akosi xelo,

katushka16
30. apr 2011

Ahojte,tak máme pekne,slnečno,dúfam,že sa to nepokazí lebo chceme ísť poobede na ranč,sú tam zvieratká-taká mini zoo a trampolíny,ihrisko,koníky...nech sa malé vybláznia🙂 doobeda sme boli na cintoríne a tak.
@bonaquaba ahoj,vitaj medzi nami 🙂 tak ty si na detičky samá,to ti nezávidím:( tvoj manžel robí v Norsku? ja som včera pozerala hokej 2.tretinu,cez prvú som len prepínala,pozerali sme Panelák no a na 3.tretinu som zaspala.to je taký môj štýl,Panelák a potom som mŕtva🙂 no čo už
@lenka3007 ahoj,už vám ide SkyLink?

bonaquaba
30. apr 2011

@katushka16 vdaka za privitanie, ano moj chlap je v Norsku, chceme ist v juni za nim a ostat tam nejaku dlhsiu dobu, lebo takto je hrozne aspon pre mna a deti, ved to je uplna divocina a psychiatria, tak dufam, ze bude lepsie, a kde chodite do ZOO a co za trampoliny su tam? to by bolo nieco pre moojich drobcov

katushka16
30. apr 2011

@bonaquaba to ti verím,že to je na psychiatriu:( chodíme do Bojníc ale aj tu bližšie na Bojnú a tam je ranč a volá sa to Babica.je tam taká mini zoo,ale pôjdeme asi do riťky lebo poriadne sa rozpršalo,hrmí aj.tak neviem,čo budeme robiť:(

lenka3007
30. apr 2011

@katushka16 ahoj, ale ani mi ten sky link nepripominaj, lebo ma roztrhne hned tu a zaraz, furt to nejde, dufam že sme vyhodili 110 eur von oknom... dnes som to chcela ešte štelovať, ale ideme na grilovačku, tak chytro volačo nachystám, nech nejdeme s prázdnimi rukami. A kam na ranč idete?
@bonaquaba ahoj, my sme v norsku už skoro rok, maly nastupil len nedavno do školky, dovtedy chodil len dva dni v týždni. zatial v pohode až na to, že teraz pred letom sa sem sťahuju vseliaky brigádnici tak je ťažke zohnať robotu. No a teraz sa nam pokazilo jedno auto, včera ten sky link tak som nahnevana, lebo ked sa kazi tak všetko naraz... Školka vyjde nejakých 300-350 € mesacne, ale to za to, že do uvhy brali draheho plat, inak by sme platili menej, to treba pozisťovať ako to je....Inak je tu nadherne, ale ved to si určite sama videla ked si bolo za mm 😉 prečo nechce aby ste tam išli, ved ten moj by zas nevydržal, keby sme tu neni a na peniaze nech nehladi, tie su ozaj neni najdoležitejsie si myslím....a manžel je kde v Norsku? my sme blizko Stavanger...ako dlho tu je?