Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@bublinkajasminka no ja by som sa asi poondiala od strachu moja, vážne... ☹
@ivuss01 no vidiš, ešte si aj pamatáš, že si dostala dve päťky , tak je dobre 😀 😀 no len drž palce, potom dám vedieť, už sa pomaly chystám, ale taká som nervozna... juuj bojim bojim....
nastastie baby ona potom sama este zaspinkala ja to nechapem, mne sa vazne chcelo grcat este mojmu majovi hovorim ze tusim sa vyblivam 😝
@bublinkajasminka aj si pátrala, čo to može znamenať? myslím to, že ti praskne zrkadlo a ešte sa rozsype na malinke kusky...
Tak už som doma... z tej práce nič nebude ☹ ☹ ☹ oni potrebuju len zaskok sem tam ked niekto ochorie a to by som hned jak by mi zavolali musela klusať, čiže rano, naobed večer, a zas keby sa nič nedialo aj dva týždne možu byť hluche...je to na prd, asi budem mať depku.... ☹ ☹ ☹
@lenka3007 jasne dnes pride ten co nam robil celu izbicku a uvidim co povie
cafte - ja som sklamana po vcerajsom hokeji 😖 😖 😖 no neako sme to do*rali 😖 😖
vcera bolo chladno ale dnes je uplna kosa 😝 boli sme navecer v mlynoch a tesim sa novej kabelke lebo budem mat narodky a chcela som novu kabelku od mangela tak som si kupila - ale taku poriadnu 🙂 tak sa vytesujem 🙂
yasmi sa tam hrala v kutiku - nechala som ju tam samu a ja som si aspon v kludiku pobehala 🙂 🙂
Ahojte,tak včera vypadával internet,tak som bola odpísaná:( dnes je veru poriadna zima,normálne som dala malým keď sme išli do škôlky zimné bundy.poobede asi nepôjdeme nikam:( škoda,že včera ten hokej dopadol tak... asi sa už môžme rozlúčiť,že sa dostaneme medzi 8 najlepších:( nejako to ide dolu vodou a pritom samé zvučné mená...keď hrajú v Nhl alebo v Khl tak sú hviezdy ale tu im to nejako nejde.asi,že sú neni zohratí:( no,čo uvidíme ako dopadneme.
@lenka3007 ahoj,to je smola a o akú robotu išlo?
ahojte kocky, ach paneboze tak vy ste tu toho teda ale popisali, citat nestiham....este stale som u nasich tak relaxujem a net k tomu velmi nepatri. Emanuel mi teraz spi, ja som vyliezla zo sprchy a idem si nejako upravit to moje haro 🙂
@viktoria04 no ja zboznujem pivko, som velka pivarka, teda ked uz si dam to pivo 🙂 najradsej mam Heineken, ale to je velmi drahe, tak staci aj saris aleb podobne nemu...ale cesi aj tak maju najlepsie piva, mnam 🙂 inak ako sa mas?
@bublinkajasminka fuuuha, to z nicoho nic, sa Vam tak zrkadlo rozbilo bez ramu? no ja by som sa asi....
@katushka16 ja odkedy som tu tak som s malym bola vonku moznoze 5x, je taka zima, ze sa s nim bojim ist, lebo som mu zabudla vziat bundicky, mam iba take 2 hrubsie svetriky, ktore nahradzam bundou, ale aj tak...
@kawasaki17 jasné,radšej neriskuj,my tiež teraz nechodíme von a to máme bundičky,ale na čo riskovať chorobu?
@katushka16 tak ja by som snim vonku chodila, keby mal bundicku, ja som s nim chodila vzdy ci bolo teplo ci zima, ci snezilo alebo poprchavalo, je tak teraz ovela odolnejsi voci chorobe, ale vzdy bol teplucko obleceny a v hlbokom kociku a tu mam len sportiak, ktory je uplne jednoduchy a otvoreny a dokopy ziadne teple oblecenie....som ale zabudliva...
@kawasaki17 však aj ja chodím s nimi von za každého počasia ale teraz sa mi nechce riskovať lebo ten vietor je fakt nepríjemný.oni tiež nebývajú choré,klop,klop.ty si ako moja Terezka aj tá mi povie keď niečo zabudnem-mami,čo si zabudlivá? 🙂 🙂 🙂
@katushka16 no vidis :-ň
ja tiez teraz radsej neriskujem, maly mi uz spi od 11.30, normalne tomu neverim 🙂
@kawasaki17 iné prostredie,iný vzduch...ja už pôjdem malú zachvíľku zobudiť a určite sa jej vôbec nebude chcieť vstať:(
ahojky - dnes sa konečne počasko umudruje, zdalo sa mi ráno že nefučí tak ako včera - tak uvidíme ako bude 🙂
ja som už vystavovala jednu problematickú faktúrku a idem makať dalej. 🙂 🙂
dnes možno skočím do solárka k mami 🙂
včerasme mali susedov na návšteve tak sa dievčatá pohrali 🙂 🙂
pekny dník 🙂
no ahojte mojká 😉 tak STK úspešne za sebou 😉 síce som si pár vecí vypočula,ale ujo s STK sa nadomnou zlutoval 😉 vysvetlila som mu,že autíčko potrebujem predať,tak potrebujem aby bolo spôsobilé 😉 práve mám začaté veľké upratovanie,ale mala som chuť na napolitánku,tak jedním vrzom idem vám sem čosi napísmenkovať a zistiť ako sa máte 😉 aspoň som sa sem na chvíľku zašila od práce 😉 včera mi ochorel havík,ale už je našťastie ok,lebo by ma už asi rachlo ved nedávno som o jedného prišla,tak tu ráno bol veterinár a našťastie je už všetko ok 😉 dostala očkovanie ešte,tak zas o rok 😉 kočky nestíham všetko čítať čo písmenkujete,tak troška trpezlivosti pri mne,ked vám hádžem otázky 😀
@ivuss01 ajoj 😉 teraz ma napadlo mala si ísť s Liviku na očné 😉 boli ste? 😉
@lenka3007 ajoj 😉 ti si bola na pohovor? 😉 Jurko ako? 😉
@katushka16 ajoj hokejová fanúšička 😉 tak si sklamaná 😉 no kto by s tých našich hokejistov neboj 😉 škoda,že mali smolu 😉 kočky zdravé sú? 😉 a ako s tvojím cigi pôstom 😉 dúfam,že si nezhrešila 😉
@kawasaki17 ajoj 😉 tak lúbiš pifčo 😉 treba si teda ho vychutnať a hlavne to čo ti chutí raz za čas 😉 treba si dopriať 😉 malinký je zdravunký? 😉 inak vydím,že aj ti si dosť tu pozadu ako aj ja 😉 tiež nestíham všetko čítať čo tu kočky píšu 😉
ahojte,tak dnes už chvalabohu toĺko nefúka,boli sme trochu vonku,v obchode a tak poobede asi tiež pôjdeme von a večer si objednáme pizzu🙂
@viktoria04 ahoj,tak dobre,že STK tak dopadla🙂,malé sú zdravé,cigi pôst už dávno neexistuje:( a čo manžel,ok? aj si bola už kúpiť Viki niečo na meninky?
@katushka16 ahoj 😵 tak dnes nám to už vyzerá na lepšie počasíčko 😵 síce ráno kosa riadna,ale slniečko svieti,tak hádam sa dnes aj oteplí troška 😵 no a pizza bola dobrá? 😵 som rada,že kočky sú zdravunké 😵 tak už je po pôste a zhrešuješ 😵 newa 😵 snaha bola a veľká 😵 muž začal mať troška problémy s rukov,tak uvydím budúci týždeň mám ísť pre dalšie lieky,tak sa spýtam či bude treba urýchliť na magnetickú alebo či je to v tom,že beriem tie lieky 😨 Viki som nakoniec kúpila nohavice sú veľmi praktické ,lebo sú dlhé a môžu na vyhrnúť na 3/4 a v ohybe ich zapnúť na gomgíček aby ich mala v jednej dlže. 😵 hračky už nechcem kupovať predsa je už veľká a len to potom skladnujeme na povali 😵 inak dnes má Viki v škole vystúpenie ku dňu matiek,tak sa už teším,lebo predsa aj troška vypadnem s domu 😵 a čo máš nové ti? 😵
@viktoria04 ahoj,no pizza bola dobrá,poriadne som sa napraskala.aj ja som kúpila Terezke také rifle,je to fakt praktické🙂 aj ja som si myslela,že Terezka bude mať v škôlke dnes vystúpenie,ale nič učiteľka nehovorila,tak asi bud.týždeň.viem,že niečo dnes robia pre nás mamičky,niečo vystrihovali už ráno keď som ju bola zaniesť.Normálne som potom cestou domov rozmýšlala,či fakt učiteľka nič nehovorila,že bude dnes vystúpenie,ale hádam som neni úplne sprostá,takú vec by som neprepočula.tak si uži vystúpenie🙂 myslíš,že tá ruka,čo bolí manžela môže z tých liekov?
Ahojte,nejako sa vám sem nechce v poslednom čase:( dnes je príjemne teplo,doobeda sme boli trošku vonku,pôjdeme aj s mm pre Terezku a šup do mesta na trampolínu a šmýkalku.terezka sa už tešila ráno,že tam pôjdeme a určite aj Valentínka len mi to nevie povedať ešte🙂 ale zato sa už krásne pýta cikať aj kakať,som na ňu hrdá🙂 no a večer nás čaká hokej,tak sa teším,dúfam,že už konečne vyhrajú.no neviem,s Čechmi to bolo vždy trochu na prd,ale kto vie,možno motyka vystrelí🙂 SLOVENSKOOOOOO !!!!!!!!!
jaaaaj baby mam "happy" day 😖 😖 😖 😖 😖
dnes som bola na vysetreni u alergologicky, posledne tri tyzdne sa mi tzo zhorsilo ale kazdy rok som takto bola v tomto obdobi kvitnutia ale teraz som sa aj moc dusila a tak 😖 😖 a vraj astma 🙄 🙄 🙄 je to zatial taka sezonna astma, ale dali mi kortikoidy 🙄 🙄 🙄 🙄 tak idem k homeopatovi v pondelok lebo cely zivot byt na tomto je humus 😝 😝 moc ma to dostalo 😖
teraz sme prisli zvonka, dnes ideme k susedom sledovat zapas, chalani si daju do nosa 😅 😅 zajtra planujeme ZOO zlin so susedmi 🙂
@viktoria04 ahoj moja, mame ist ku ocnej 10.5, to je buduci tyzden utorok, aj ja som dnes mala upratovaci den 😉
vcera sme boli malej vypalovat bradavicu, uz sme ju raz davali vypalovat, ale zasa jej narastla... 😠 😠 tak uvidim, ako to bude po druhom vypalovani....
vcera sa mi mala povracala v spanku...asi jej nedadlo mlieko, alebo este mala v zadudku ariel profesional, co ochutnala v stredu u mojej mamky....tak som este o 22.00 prala ako o dusu...a o pol hodiny som zaspala ako babatko...
@katushka16 mne tu casto vypadava internet, aj preto chodim tak malo.... a my sme tu v Trstenej mali rano smeh, ked som isla ku doktorke o 7.30, tak som musela odmetat auto 😠 😠 von sme mali 0°C a pravdaze letne gumy 😅 😅
@ivuss01 ahoj,no pekne,že sneh a v máji a ešte aj samozrejme letné gumy🙂 sranda.tak Lívia je taký čistiaci testovateľ🙂 len pozor,aby neochutnala aj niečo nebezpečnejšie.čo som prekvapená moje malé ešte veru nikdy neochutnali nijakú chémiu ani ich to nenapadlo🙂 zato terezka piesku už pojedla až až.a Valentínka,tá zatiaľ nič také,občas nejaké kamienky žúva alebo trochu piesku🙂 mne nevypadáva internet skoro nikdy ale stane sa raz za čas,že je off.my ideme 10.5 s Terezkou na preventívnu k zubárovi a mne bude dávať plombu,takže aj my aj vy u doktora.a inak,čo porábaš cez víkend keď nemáš manžela doma?či cez víkendy býva?
Ahojte,kde ste????? My sme boli doobeda v Kauflande na nákup,kúpili sme aj malým taký Macko Pooh stan do izby tak boli 🙂 a potom sme išli na zmrzlinku,tak dúfam,že Terezku nebude bolieť hrdielko.poobede pôjdeme do mesta,na trampolínu a šmýkalky.mm sa ma pýtal,či dnes nepôjdeme k svokrovcom,tak som mu to rýchlo zamietla,čo si budem kaziť náladu? 🙂
Ahojte....
Krasny den matiek prajem 🙂
@viktoria04 ahoj, tak menej casu mam takze sem len sem tam na chvilu dojdem...
v sobotu idem spat domov, mam poriadne dlhe prazdniny, ze? maly mi uz chodit zacina sam, mam velku radost z neho aky je sikovnucky ....
ahojte - tak sme sa prehupli do noveho pracovneho tyzdna.... 🙂 🙂 v robotke to dnes vyzera na oki dnik, uvidim ak mi da kolega robit vyplaty tak potom budem ficat ak nie tak stihnem mozno aj solarko u maminy 🙂 na obed ficim k homeopatovi kvoli tej astme - uvidme co povie 😖 😖
krasny slnecny dnicek 😎 😎
Ahojte dievcence...ako sa mate?
@katushka16 manzela cez vikend mavam doma, tak som pri pocitaci minimalne,,,lebo manzel kadeco hlada a tak...
@kawasaki17 tak maly ti uz chodi, sikovny je....ale teraz su deti coraz viac a viac sikovnejsie...
tak a zajtra uz ideme ku tej ocnej, dufam, ze bude robit, lebo ma asi porazi, od ocnej pojdem k mojej obvodnej....uz ma sestricka nahana od januara, aby som isla na preventivnu....
@bublinkajasminka ako ti mala spava po tom rozbitom zrkadle?
@ivuss01 dobre, vobec jej to uz nevadi, prisiel sused, zrkadlo priniesol nove a tomu sa tesila 🙂

@lenka3007 tak tu basnicku si pamatam aj ja, lebo ked som z nnej dosla dve patky, tak som pochopila, ze sa ju asi musim naucit...
@bublinkajasminka tak mne kedy sa toto stalo, tak sa asi pototo... hlavne ked sa nam nimule leto stalo, to s tym co mala videla...dufam, ze je uz jasmi ok, asi tuto noc nebude chciet spat sama...
@lenka3007 drzim palce, vari uz sa to podari...
@viktoria04 tak s okuliarmi sa mi to sava casto, alebo aj s kadecim inym, hocico hladam, ked to sama odlozim, a ani za pana to nemozem najst...