icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
11. máj 2011

Aojteeeeee babule, kde ste všetky? Mňa skolila taká angína, že do dnes som ani vstať z postele nevedela. Ešte že mám takého zlatučkeho chlapa, sa postaral aby som ani nemusela vstávať... fuj ale takto často chorá som nebola ani na slovensku, tam som bola chora naposledy pred tromi rokmi... normalne som vám mala 39,7 horúčky....
A vy ako sa máte??? musim vás prečitať za ten čas....

kawasaki17
11. máj 2011

ahojte

@ivuss01 no drobec je velmi sikovny...rychlo sa vsetkemu uci

@lenka3007 ach jaj, choroby, neznasam ich...na mna ked to uz pride, co je raz za cas, tak to je naozaj rosambo, teploty, zvracania, bolesti hlavy, hrdla az polykat nemozem, no hroza...

bonaquaba
11. máj 2011

ahojte kocky, dlho som tu nebola bo nam nefungoval net, clovek je uz na tom nete zavisly a normalne mi chybal, deticky cez den su v skolke takze si vychutnavam pohodu s malou a vy co mate nove

ivuss01
12. máj 2011

ahojte dievcence, kde ste vsetky????
@bonaquaba nam tu iez casto vypadava net, a som z toho taka zla 😠 😠 😠 jedina moja nerest, internet zabijak casu

boli sme pri tej ocnej, povedala, ze mala to ma neurologickeho povodu, ze som tam s nou zbytocne isla 😠 😠 😠 ale tak aspon viem, ze ma ocka v najlepsom poriadku, tak neviem co dalej, uz to sice robi menej, ale predsa...
mne sa oci zhorsili, jedno -1, druhe -1,5 😠 😠 tak som uz v utorok bola objednat nove okuliare....

bonaquaba
12. máj 2011

@ivuss01 no je to uplny zabijak casu, ale co uz ked sme sa tak naucili, a ja som tiez mala ist k ocnej, ale ked som risla do cakarne a videla 10 ludi predo mnou tak som to otocila naspat a tak zase nemam okulare, ale mne treba do dialky asi 0,5 bo nevidim dobre do dialky,

katushka16
12. máj 2011

Ahojte,tak konečne ste napísali🙂dnes je fajn teplúčko,boli sme vonku,poobede pôjdeme pre Terezku a určite sa tam v škôlke zostaneme hra´t na piesku do záverečnej🙂 terezka chce byť so svojimi kamarátmi,tak to urobím jedným vrzom a aj Valentínka sa tam bude hrať.aspoň sa nemusím niekde trepať.Včera mala Terezka vystúpenie v škôlke ku Dňu Matiek,bola strááááááášne zlatá,aj mi vyhrkla slzička🙂moja radosť.ale všetci boli super🙂 mm nestihol prísť,stihol akurát koniec,tak bol trochu smutný :( ale všetko som nahrala na video tak si to pozrel.potom sme išli na pivko,malé sa hrali v piesku a šmýkali sa.bola som s Terezkou aj u zubára,na preventívnej,všetko ok,mne mal dať plombu,ale nedal,ešte mi dal vložku a tak som ľahšia o 20eur.uvidím koľko bude pýtať za plombu :(
@ivuss01 ahoj,tak s Líviou pôjdeš aj neurológovi?mne tiež keď vypadne internet,tak sa hnevám...
@lenka3007 ahoj,tak angína???no "super".prajem ti skoré uzdravenie🙂

kawasaki17
12. máj 2011

ahojte
naozaj krasne pocasicko, my sme boli tiez vonku a teraz maly spi ako zarezany, ta prechadzka ho vysilila akokeby makal cele dopoludnie 🙂, zaspal sam aj bez cumla a mlieka 🙂 🙂 🙂

@katushka16 ahoj, ja som mala ist na preventivku k zubarovi, ale nejdem...rozhodla som sa , ze cez leto...este si dam chvilu pokoj od zubara 🙂

@ivuss01 ahoj, tak len pekne chodte k neurologovi, nikdy nevies ...

kawasaki17
12. máj 2011

aj ja som dostala ku dnu matiek akoze od emanuela cokoladovu bombonieru, kupil mi ju tatko, dal malemu do ruky a ten mi ju podal, strasne zlate.... skoda, ze len drobec este vobec nechapal co robi 🙂 🙂 🙂 ale aj tak...

katushka16
12. máj 2011

@kawasaki17 ja už mám preventívnu za sebou,teraz mi tam mal dať plombu už konečne lebo som s tým zubom bola na sekcii a doteraz tam mám vložku,ešte ho treba liečiť.to je zlaté,že ti malý dal bonboniéru...neboj,zachvíľku ti vyrastie a potom ti povie ako mne včera Terezka: Neboj mami,ja vyrastiem a už nebudeš unavená a nebudeš mať žiáááááádne starosti.Ľubim ťa🙂 vtedy som vyronila aj slzičku🙂 Moje slniečko,som si tak myslella,počkaj keď vyrastieš,vtedy ešte len začnú starosti🙂 ja som dostala od malých nutellu-lebo ju mám stráááášne rada a kytičku🙂

kawasaki17
12. máj 2011

@katushka16 zlatucke, tak tak mas pravdu, ved ako sa hovori : male deti male starosti velke deti velke starosti 🙂

katushka16
13. máj 2011

Ahojte,tak dnes trošku pofukuje,aj má pršať poobede:( doobeda sme boli trochu vonku,potom sme varili,poobede pôjdeme pre Terezku a uvidíme podľa počasia kde pôjdeme,či nebudeme len doma trčať:( Vám sa tu už akosi nechce chodiť:(

janulla35
13. máj 2011

ahojte, môžem sa k vam pridať, nemam kde chodiť, nakoľko ma vylučili zo sukromnej temy, lebo so malo prispievala, ale sem tam vam možem napisať,
@katushka16 , jej maš rovnako stare dieťa, aspon si môžme o nich popisať

katushka16
13. máj 2011

@janulla35 ahoj,vitaj medzi nami,môžme si popísať 🙂

ivuss01
13. máj 2011

@janulla35 vitaj 😉

taaaaaak a malu mam choru, dnes od rana tretej 39 horucky, raz malu prehnalo, tak sme rano o tretej pustali pracku 😝 moc sme toho nemaspali, dnes mi mala ani nejedla.....iba pije, dala som jej polku paralenu maleho a ten mi vygrcala 😢 panadol sirup nezabera, a z inych mi grca 🙄 to bude vikend 😕 😕

viktoria04
autor
15. máj 2011

Ahojte kočky,konečne som už aj tu.Nechcelo ma to tu pustiť,lebo som zabudla aké mám tu heslo a furt som sa nevedela trafiť,ale už je to dúfam ok.Ako sa mi máte?A čo máte nové?Inak dnes máme na prd počasíčko-upršané.
@ivuss01 ahoj 😉 ako Livika?Dúfam,že už dobre a ozaj aj ste boli toho 10.5. na očnom?
@katushka16 ahoj a ti s kočkami ako sa mi máte?
@janulla35 ahoj,vitaj medzi nami
@kawasaki17 ahoj a ti ako a Emanuel?

janulla35
15. máj 2011

@ivuss01 ahoj, mojmu najlepšie zabera nurofen sirup, no ked grca skus čipky nurofen alebo paralen, moj maly mal asi pred mesiacom horučky, hnačky, vracal, a vyšiel rotavirus, bolo to strašne

ivuss01
16. máj 2011

@viktoria04 ahoj, ano boli sme pri tej ocnej, povedala, ze mala to ma neurologickeho povodu, ze som tam s nou zbytocne isla ale tak aspon viem, ze ma ocka v najlepsom poriadku, tak neviem co dalej, uz to sice robi menej, ale predsa... mne sa oci zhorsili, jedno -1, druhe -1,5 tak som uz v utorok bola objednat nove okuliare....
@janulla35 ahoj, no aj som nemala nic po ruke, mala by byva chora nanajvys 3x do roka ked neratam nadchu 😉 tak lieky co som mala v zasobe v lekarnicke, su uz viac ako pol roka v kosi,ale panadol sirup nastastie mam vzdy a vobec ma nenapadlo niejake lieky kupit, este ze mam susedku, dala mi diazepam, a aj sa mi veru zisiel....v noci zo soboty na nedelu mala uz horucku 39,8°C, tak som ju chladila mokrou plienkou som jej utierala licka, celo krk, ja som proti studenym zabalom, ale potom kleslo, chvalabohu, dnes s nou idem k doktorke, uvidim, co povie...dufam, ze nam neda antibiotika 🙄

lenka3007
16. máj 2011

Ahojte kočeny, trošku som vás zanedbala v poslednej dobe. Ako sa mávate? Ja som odprevadila akurát Jurka do školky a idem sa naraňajkovať a šup ho do mesta. Zajtra tu maju veľký sviatok, manifesti jak za komúšov na prveho maja, programy v mestách od rána do noci, tak hádam volakde vybehneme. Ja ťapa som prestala po troch dňoch brať Antibiotika, tak sa mi angina včera pekne vrátila, opuchla mi polka krku a taku mám bielu tu mandlu a boliiiiii pri prehltaní až do ucha, a to som si v sobotu dala zmrzku, veď už mi nič nebolo 😒
@ivuss01 Livuška nech sa len pekne rýchlo šup šup vyzdraví... Ja som tiež nikdy nepraktikovala studene zábali ale ked mi malý na silvestra po prichode z pohotovosti mal horučku 40,3 a už mal halucinácie, tak som ho strelila rovno do vane, samozrejme, že nepustím na neho studenu vodu, uplne stačila taka 35-36 stupňou, skoro ako normálna teplota tela a ver, že to pomohlo, vtedy mu klesla a mal ešte dva dni ale len okolo 38 stupňov...držím palčeky nech ste zdravé 😉

lenka3007
16. máj 2011

@janulla35 som ja ale, som ťa ani neprivítala...vitaj 😉

katushka16
16. máj 2011

Ahojte,tak dnes je "super" počasie,fúka ale aspoň neprší ako včera:( doobeda sme boli s Valentínkou na tržnici,kúpiť jahôdky a hrášok,kúpila som aj 2 muškáty pre Terezku do škôlky,že budú sadiť a potom polievať🙂 Poobede asi nepôjdeme nikam,uvidíme,ak sa trochu vyčasí,tak na pieskovisko,dnes mm neni doma,tak budeme samé.Ale večer príde mamina po 25 dňovej šichte v robote.
@lenka3007 ahoj,veru,veru,antibiotiká treba vždy dobrať aj keď to už nevyzerá,že ti niečo je,lebo sa ti to vždy vráti a telo si pamätáááá🙂
@ivuss01 ahoj,boli ste s Líviou u dr?ešte je chorá,ak áno,nech sa skoro uzdravíííí🙂
@viktoria04 ahoj,máme sa celkom fajn,to počasie ma jeduje,ale aspoň,že neprší.ako sa má manžel a Viki?

lenka3007
16. máj 2011

@katushka16 ani nehovor, ked ale ja nie som na tie lieky moc... ale tak ma to boli, že ked prehltnem, tak ako by mi do ucha volakto pichal ihlou ☹

katushka16
16. máj 2011

@lenka3007 ani ja som neni na lieky a antibiotiká som neužívala nejakých 10 rokov,ale viem,že treba vždy dobrať.len ich pekne doužívaj a prejde ti to.teraz si to musíš vytrpieť... :(

kawasaki17
16. máj 2011

ahojte
tak sa po dlhsom case opat ozyvam...uz som spat doma pri mm, zatial vsetko po starom...

ivuss01
16. máj 2011

@lenka3007 @katushka16 ahojte, boli sme u dr, dala nam antibiotika, diazepam, probiotika, pamycon do nosteka, aj ked nadchu nema, nurofen sirup 😢 dnes je teplota len 37,7 dufam, ze vecer este nestupne 😕
@kawasaki17 no vitaj 🙂
@viktoria04 ahoj, co nove? mala s manzelom sa drzia?

kawasaki17
16. máj 2011

@ivuss01 ahoj, fuha tak ta vam teda nasadila fajnu hrbu tabletiek?

moj drobec teraz spinka, takze mam chvilku casu pre seba. Keby bolo vonku teplo, tak by som sa sla za ten cas venovat skalke, ale takto mozem len sediet doma... Aj by mi trebalo poopravovat par veci, ale vobec nemam chut...

kawasaki17
16. máj 2011

uz ste vypisali harky na scitanie obyvatelstva? ja sa chcem do toho dnes pustit a niesom vobec nadsena, je tam toho strasne vela a uplne do detailov.... a ze vraj anonymne 😠

ivuss01
16. máj 2011

@kawasaki17 aj ja sa chystam, ale neviem kedy....nechce sa mi do toho....
no veru, riadna kopa liekov... bleeee.....

katushka16
17. máj 2011

Ahojte,tak dnes máme pekne slnečno,doobeda sme boli u susedky na piesku,akurát teraz prišiel mm z roboty.poobede pôjde mamina pre Terezku a pôjdeme na ihrisko.inak vše po starom.inak my sme ešte žiadne hárky nedostali.

lenka3007
17. máj 2011

Ahojte kočeny, tak mne je trochu lepšie už, ale berem poctivo tie ATB. Dnes majú Nóri nejaký veľký sviatok, manifesty ak na prvého mája, tak je aj drahý doma, tak mám pocit, akoby bola nedeľa. Už som chcela aj volať domou, že však pokecame, ale hned ma zrušili, že na slovensku je normálny pracovný deň 😀 Inak ja vám ani nevím, že je sčítanie obyvateľstva, hádam nás tam mamička napíše 😉 😉 😉
@ivuss01 ozaj dosť liekov ste dostali...a diazepan? to som ešte nepočula že dávajú aj deťom, ja som si ho dala len raz ked som sa učila na skušky v škole, som nemohla späť a nakoniec som zaspala aj do školy, zobudila som sa o dvanástej na obed 😀 nám dáva pani doktorka ked má Jurko veľmi silný dusivý kašel, že nemože ani spať, tak Promethazín na noc, ale tiež som sa mu snažila dávať čo najmenej, lebo keď som prečítala tie dve strany vedlajších učinkov, tak som skoro odpadla....
@kawasaki17 prosím ťa čo tam je take do detailov popisane? hádam ešte aj kolko máš televizorov? ja som to v živote nevidela, lebo ked to bolo naposledy, tak som bola decko....
@katushka16 Tak vieš vy ste VIP obyvatelia, o vas asi vedia 😀 😀 😀 ale ne, srandujem, mne by to nechýbalo a ani by som to nevypisovala, ved určite naši spoluobčania to tiež nebudu, ked podaktorí ani čitať nevedia alebo nevedia kolko deti maju, to aj tak nebude objektívne a platne podla mňa 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
17. máj 2011

ahojte
juju dnes bol krasny dnik, skoro cely cas sme boli vonku, hrali sa a kolotocovali...super bolo. dufam, ze som drobca dostatocne unavila aby cim skor zahajkal...teraz sa s nim hra mm, tak dufam, ze ho poriadne unavi a sup do postelky 🙂

@lenka3007 este som to nevypisala, ze vraj sa to ma vypisat presne 21 i s nejakou komisiou ci ako. ja tomu uz vobec nechapem...