icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

kikusa2111
17. máj 2011

Ahojte ....co mam robyt??moja dverka-2,5 roka si dnes odstiepila s predneho zubka...treba ist k zubarovi???

janulla35
17. máj 2011

@lenka3007 ahoj ten diazepan by sa mal davať deťom ked maju horučku nad 39, aby nedostali febrilne krče, aj mojmu dali v nemocke, ked mal nad 39.ivuss aku diagnozu malej stanovila?

janulla35
17. máj 2011

@kikusa2111 myslim že zubar s tym nič nebude robiť, tak teraz čakaj kym vypadne a vyrastie novy

kawasaki17
18. máj 2011

ahojte
tak dnes mame dalsi krasni dnik...slnecne pocasie a hlavne ked je teplucko mi normalne dodava kopec energie,

dnes ide kk lekarke na prehliadku na 10 mesiacov, som zvedava kolko bude vazit, ked mal 9 tak vazil 7660 g a odvtedy sa mi zda, ze dost pribral...musim si uz konecne aj ja kupit vahu...

@janulla35 vitaj 🙂, ani som Ta neprivitala 🙂

@kikusa2111 tiez si myslim, ze zubar s tym nic nespravi, ak je to este mliecny zubok, tak on vypadne sam a narastie novy, takze netreba tam nejake ziadne upravy
aspon bude mat pekny detsky usmev s odlomenym zubkom 🙂

katushka16
18. máj 2011

@kikusa2111 ahoj,moja dcérka mala tiež 2,5roka keď si minulé leto buchla o stôl zubky a odlomilo sa jej trochu z predného,boli sme aj u zubára lebo ju bolel a povedal,že má jesť aspoň 2 dni také ľahké kašovité jedlá,aby ho moc nezaťažovala,že on sa upokojí.tak teraz je to ok,je zlatá s tým zúbkom🙂 neboj

Ahojte,tak máme super slnečno,doobeda sme boli v obchode a vonku,naobed keď malá zaspinkala som začala oškrabávať stenu lebo ideme malovať izbu-Terezke-hádam už bude mať svoju aj keď ju chce ale neveím,že tam vydrží spinkať sama🙂 a našu spálňu.tak som bola fajin celá od prachu...Poobede pôjdeme pre Terezku a asi zostaneme v škôlke do záverečnej,Terezka sa tam hrá so svojimi kamarátmi🙂a Vaalentínka sa rada pripojí,ona je taký malý sledovač,len sleduje,čo sa okolo nej deje a hrá sa potichučky sama🙂terezka bola pravý opak,chvíľu sa hrala a potom ju zaujímalo všetko ostatné.

ivuss01
19. máj 2011

ahojte, tak som uz tu 🙂
@janulla35 nasa stara pani doktorka neudava diagnozi, ona iba popocuva, pozrie do hrdla, a predpise hromadu liekov...tak diagnozu neviem..... 😖
@kikusa2111 ahoj, myslim si, ze zubar s tym nic neurobi, lebo je to mliecny zub, a aj tak o chvilku vypadne...
@lenka3007 to sa dava pri vysokej horucke, proti krcom, a nad 39°C, mne mala 39,8°C tak som jej to uz mala dat...

kawasaki17
19. máj 2011

ahojte
ak je aj u vas tak horuco ako u nas tak krasota 🙂 vonku je naozaj uzasne, ked som bola vonku s malym tak bol len v sortkach a tricku s takou tenuckou ciapockou a aj tak mal cervene licka a spoteny bol... 🙂

zachvilu idem hrat s mm tenis, prednedavnom prisiel z prace a na siestu bol objednat kurt....dufam ze si nepolamem ruky alebo nohy, alebo nebodaj nedostanem loptickou do hlavy 🙂

zajtra idem na damsku jazdu, mm ostava s malym a ja idem so sesternicami,naj kamoskou a svagrinou na diskoteku 🙂 tesim sa, trochu sa uvolnit mi prospeje a navyse so super zenami 🙂

@katushka16 nezavidim to cuchanie steny.... 😉 😉

kikusa2111
19. máj 2011

@kawasaki17 no hej ten teda ma pekny..ale je celkom podarena...vizera smiesne

evicka1
20. máj 2011

ahojte zenusky
dlho som tu nebola, nejak nam blbne net 😠
ako sa tu mavate? nam konecne krasne svieti slniecko tak sme od rana do vecera vonku. Hugo je opaleny ako keby bol pri mori no mna to slniecko obchadza biela ako stena.
tak sa som nejaka nastvana, nevzali nas do skolky ze sme "mlady"no co mam robit ked ma v oktobri3 a mne treba ist do prace? to si ho mam zavesit akoze na krk a nosit so sebou 😅 akoze je to aj moja vina lebo som predpokladala ze maly pojde do skolky v prahe tam ju mame rezervovanu od narodenia no kto cakal ze sa to tak vsetko vyhrbi 😀
dnes sme mali uraz ako svina. synovec nam hodil do hlavicky kamen,tak mame rozbity nos, na cele bozulu ako jenorozec a pol zuba v tahu 🙄
krasny vecer babulky

katushka16
21. máj 2011

Ahojte,tak máme pomalované,chválabohu.včera nám to zabralo celý deň a to len 2 izby.Dnes je krásne teplúčko,doobeda sme boli v kaufl. a na pohotovosti s Valentínkou lebo má zase ten kašel-laryngitídu,tak jej dr.pichla injekciu.moje malinké:( teraz spinkajú,poobede ideme k svokrovcom,svokor má 55,dúfam,že to tam nejako vydržím.svokra je na mňa odutá lebo som nebola aj s malými na deň matiek u nich,bol len mm.tak ale my nemáme vôbec dobré vzťahy,tak prečo by som tam mala chodiť?a akože ona neni moja mama,tak čo???!!!!jáááj,zbytočne sa rozčulovať.inak učiteľka v škôlke sa mi sťažuje,že Terezka vôbec nepočúva,má ešte 1 takú kamarátku v triede,čo robia spolu neplechu,neviem,čo s ňou je.doma taká neni,jasné,že občas má svoje dni...ako každý.asi preto,že tam má spriaznenú dušu a parťáčku,tak vymýšľajú...no čo,hádam sa to zlepší.idem si dať pivko.a vy ako????

bublinkajasminka
23. máj 2011

ahojte - hlasim sa po uzasnom vikende.....v sobotu sme slamienkovali s yasmin - drahy siel liezt na skaly - sulovske a prisiel az vecer.....ale doobeda sme si urobili prechadzku do mesta, yasmi dostala "zmrzlinku" teda kornutok a poobede smezahajili u nasich bazenovu sezonu..vodicka bola superska, yasmi nechcela von 🙂
vcera sme boli mojmu prvemu krsniatku viki na prijmani...bolo to take krasnulinke 🙂 🙂 deticky boli uzasne - ta nasa samozrejme najviac 😵 😵 fakt krasny obrad, potom dobry obedik, urobili sme pekne fotky v parku - proste naaadhera 😵 😵
dnes uz ale zase zacal kolotoc v praci tak idem makat 🙂

katushka16
23. máj 2011

Ahojte,kde ste????? my sme boli s Valentínkou doobeda u sestry v robote-robí čašníčku,na kávičku,potom sme boli kúpiť sandálky a na trampolíne.Poobede pôjdeme pre Terezku a asi tam zostaneme na piesku do záverečnej a pôjdeme počkať mm z robotky.Včera sme boli u mm starkej a poobede na ranči,Terezka bola 1x na koňovi,ani nedýchala🙂večer sme si vybehli s mm večer na pivko a pizzu keď malé zaspinkali,mamina s nimi zostala🙂 trošku zmena po dlhom čase.

kawasaki17
23. máj 2011

ahojte
tak ako sa mate? u nas uz stihla byt aj burka aj slnko svietit aj prsat a teraz take pocasie je vselijake....ale dobre, lebo aspon poprsi na policko a bude rast zeleninka a zemiaky...

inak mam na nic naladu, mm sa rysuje praca pilcika v rakuskych alpach, mal uz aj vycestovat v sobotu , ale dopravca sa mu neozval, hlavne ze sme zaplatili zalohu sto eur na ubytko a stravu. dnes mu mm opat volal, ze sa mu este dnes ozve ako to vlastne je.... akoze som myslela, ze ma z toho porazi, najprv ho pobalim a som uz pripravena, ze mesiac a pol bude prec, ale aspon vyborne zarobi (12E cisteho na hodinu) a teraz nic z toho....pri takom plate by sme sa ovela skor osamostatnili, alebo aspon svokrovcov vyplatili a mohli ostat sami, ale tak to vyzera , ze nase plany nijako nepkrocuju....

kawasaki17
23. máj 2011

na co ste sa zameriavali ked ste kupovali svojim drobcom na leto sandalky? chcem aby boli kvalitne ale zaroven aj pekne a pohodlne...kde ste ich kupovali? a ako sa asi cenovo teraz pohybuju?

janulla35
23. máj 2011

@katushka16 ahoj nemohla by si dať foto ake sandalky si kupila, a moj maly potrebuje, a kde si kupovala, za aku cenu?

kawasaki17
23. máj 2011

@janulla35 ved i ja chcem kupit a neviem co a ako?

janulla35
23. máj 2011

@kawasaki17 ja asi kupim s ortopedickou vložkou, dajako sa mi nepozdavaju jeho chodidla, trochu ich čudne dava

katushka16
24. máj 2011

@janulla35 ahoj,tak som sem dala tie sandálky,pobehala som asi 4 obchody a nepáčili sa mi moc,zdali sa mi moc labilné a nie moc pekné,tak som nakoniec našla v športovom adidasky,sú pevné a aj celkom pekné.u nás sa ceny pohybujú od 18 eur hore,tieto stáli 21eur,zlacnené z 29eur.inak by som tu nekupovala,my chodíme do NR,tam je super výber a aj ceny ale neviem kedy sa tam najbližšie dostaneme.a ak sa ti zdá,že malý čudne chodí,tak sa treba poradiť s detskou dr.,či mu máš kúpiť s tou ortoped.vložkou

katushka16
24. máj 2011

@kawasaki17 ahoj,určite nekupuj také strašne ľahké,penové,oni vôbec neupevňujú nožičku,ja som kupovala Terezke keď bola menšia v detskom obchode naša výroba,boli super,stáli okolo 20eur, teraz sú len samé módne "hity" , čo sú neni vôbec zdravé.musia dobre upevniť členok a nemôžu mať tvrdú vložku,alebo z lekárne,aj keď tam sa pohybuje cena od 35hore aspoň u nás ale radšej kvalitné a drahšie ako by mali mať pokazenú nožičku,nie?a určite nie nosiť po druhom dieťati a z čínskych obchodov,to by som nikdy nekúpila...

kawasaki17
24. máj 2011

@katushka16 ahoj, tak tak, radsej chcem kvalitu ako neskorsie nozku pokazenu 🙂

kawasaki17
24. máj 2011

inak v piatok som bola s malym na ockovanie davala som mu obklady, ale nozka mu trochu opuchla, tak sa mu zrobili na tom nieste modrinky, ale opuch zmizol, tak som myslela, ze uz je to fajn, ale dnes rano som zistila, ze pri miestach vpichoch tam ma na pravej nozke taku hrcku, my sme to detom na detskom vzdy rozmasirovali....
co myslite mam ist k detsekj ci postaci mu to rozmasirovat, alebo to nechat tak kym to nezmizne samo? vy by ste co robili, lebo fakt neviem...nechcem zbytocne stresovat, ved je to len reakcia na ockovaciu latku...

lenka3007
24. máj 2011

Ahojte babeny, trošku som vás zanedbala. Ako s máte? ja trochu nervozne, lebo ak ste si všimli album, tak nas čaká svadba. Moj drahy nevie od roztopaše, čo robiť, tak zahlasil, že 16. jula sa chce ženiť, tak a tým to skončilo, ešte povedal, že " ja mám nápad, ty ho realizuj" tak teraz zhaňam, naháňam, no takto na rýchlo mi to ide dosť na nervy... Ale tak zaujíma sa trochu, ale on hovori, že on sa nerozumie, ale šaty mi vybral on 🙂 už mám oznamka, kukajte (sa musim podeliť o radosť) ešte ich nikto nevidel, len moja buduca švagrinka 😀 😀 😀 som si robila sama, tak to nie je až take, ale nám sa lubia 🙂

lenka3007
24. máj 2011

a jake male to zobrazilo, to prečo? ...fňuk

kawasaki17
26. máj 2011

ahojky koceny....
tak co odkedy je vonku teplucko, tak aj na internet sa pomenej chodi, ze?
my sa mame celkom dobre, len malemu som este stale nerozmasirovala tu zrazeninku...

@lenka3007 kraaaasne oznamenie, vydarilo sa 🙂

lenka3007
26. máj 2011

@kawasaki17 Ďakujem...A akú zrazeninku ti má malý? Po očkovaní? A už ti spinkáva? Ja som ti radila a tento náš šmolko tiež nechce večer spávať, lebo tu je do jedenástej svetlo a ani svete ho do postele dostať...no strach a hroza....

kawasaki17
26. máj 2011

@lenka3007 ano po oíckovani mu zostalo, naprv mal opuchbute, tak sa mu zrobila modrinka a potom na jednej nozke taka mini hrcka, ako nasledokteda reakcia po ockovacej latke, na detskom odd. sme to detom normalne rozmasirovavali, tak to robim aj ja, ale bojim sa ze sa mi to nepodari, asi s nim pojdem zajtra k detskej....

lenka3007
26. máj 2011

@kawasaki17 uf, nezávidím, ja mám na tieto očkovania trochu pochybne názory, maly ich ma sice za sebou, ale to len pre to, že som vtedy žila v sladkej nevedomosti... Aj teraz cez leto jak budeme doma by mal isť, ale vážne uvažujem, či pojdeme...

henka76
26. máj 2011

@lenka3007 -gratulujem a oznamko si krásne vytvorila 😵

lenka3007
26. máj 2011

@henka76 Ďakujeeeem 😉 😉

kawasaki17
26. máj 2011

@lenka3007 tak podla mna su ockovania uzitocna vec, ale niektore zlozky v ockovacej vakcine by nemuseli byt...dost sa to zacina prehanat...