icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
26. máj 2011

@kawasaki17 no ved toto, tie zložky v tých vakcinach... Našťasite klop klop sme pomerne zdraví... mňa len zarážaju tie aj nepovinne očkovania, ved je ich strašne vela a vela mamičiek da dieťa očkovať proti všetkemu, čo existuje...to už podla mna nie je dobre, ved organizmus si musi vybudovať a posilňovať vlastnú imunitu.....

janulla35
26. máj 2011

@kawasaki17 a dala si mu na to hned po očkovani studeny obklad?to treba

kawasaki17
27. máj 2011

ahojte
neverili by ste aky mam teraz doma klud a pokoj, dnes a este po cely vikend...je to uzasny pocit 🙂. doma len ja a mm a Emanuel....svokrovci su v meste a pomahaju sa stahovat svagrinej do druheho podnajmu...
uplne bez stresov som si dnes vsetko co som chcela porobila, nikto na mna nepozeral co a ako robim, ziadne hundranie popod nos a ani nic podobne 🙂 no kraaaasa 🙂

@janulla35 samozrejme, ze som mu hned davala obklady, ani na slnku som s nim cely ten den nebola, aby nahodou nedostal horucky, tak tomu nechapem, ale uz som sa na to pytala jeden porodnej asistentky, takze staci ak mu to rozmasirujem s pomocou nejakeho olejceka alebo kremiku...

kawasaki17
27. máj 2011

tu nejako ticho.....

ludkaol
29. máj 2011

@kawasaki17 ahojte dlho som tu nebola,stratila sa mi vaša tema teraz som konečne našla 😉
pozerám že byvaš u svokrovcov??

ludkaol
29. máj 2011

@kawasaki17 Ináč k tomu očkovaniu,,musím povedať že nám veľmi uškodila ked malého zaočkovali ked mal rok,dostal večer záchvat a odvtedy sa zmenil prestal rozprávat a stale nevie a ma 3 ročky ani do školky nepojde chodíme po psychiatrii a neurologii,veľmi zaostal v psychomotorickom vývoji,mám pocit akoby mal 1,5-2 ročky a nie tri

katushka16
30. máj 2011

Ahojte,tak dnes máme pekne slnečno aj včera bolo pekne,boli sme opekať,tak malé mali radosť,teda Terezka,valentínke to je jedno 🙂 v sobotu sme boli len na zákusok v meste,celý deň pršalo:( tak a máme celý týždeň pred sebou.ten víkend neuveriteľne rýchlo ubehne:( rozmýšľam,čo kúpiť malým na MDD.dúfam,že na niečo do stredy prídem.Fakt to tu nejako stíchlo...
@kawasaki17 no to ti verím,že ste mali super kľud domka,treba posielať svokrovcov častejšie pomáhať...Inak ako sa máš?Emanuelovi už prešla tá hrčka?

kawasaki17
30. máj 2011

ahojte
dnes mame navstevu. prisiel mm naj kamarat zo strednej skoly a bude u nas aj nocovat, takze by sme mali vecer opekat...ja ho dnes spoznavam prvy krat, nakolko pracuje v anglicku a nechdi na slovensko casto, tak sme este nemali prilezitost poznat sa...

@ludkaol tak to vobec nie je prijemne co sa stalo, ani si to neviem predstavit....
tak tak svokrovci, nas ozdoba domova 😠

@katushka16 pokoj je slabe slovo, to bola rajska zahrada, a to doslovne, vobec to neprehanam 🙂
zrazeninku uz nema, sikovne som mu ju s detskym olejcekom rozmasirovala, aj ked jemu sa to vobec nepacilo...

ludkaol
30. máj 2011

@kawasaki17 ja som bola so svokrovcami 4 roky a skoro ma to stálo manželstvo 😝 nikdy viac,,brrrrrrrrr

ivuss01
30. máj 2011

ahojte dievcata, tak dlho som sa tu neukazala...nebolo akosi casu, chytil ma amok upratovania, tak som stvrtok a piatok upratovala, tak som mala krasne, a dnes je uz tak, akoby som tyzden neupratovala ☹ cez vikend kopec navstev, a dnes bolo krasne teplo, tak cely den sme boli vonku, no okrem casu na jedenie 😀
vidim, ze ste tu rozoberali ockovanie, pozezali ste v sobotu postu pre teba? tam boli chlapci dvojicky, ktori v tretom mesiaci dostali ockovanie proti obrne, a dostali ju, dnes maju chlapci 18 rokov, ako je to mozne, ze boli proti tomu ockovani, a aj tak ju dostali???
@kawasaki17 aj u nas bol manzelov kamarat zo strednej, a dozvedeli sme sa, ze sa dal dokopy s mojou sestrou, tak sme ostali prekvapkani 😀

katushka16
31. máj 2011

Ahojte,dnes máme pekne slnečno ale majú prísť nejaké búrky tak dúfam,že nie keď pôjdeme pre Terezku.doobeda sme boli na ihrisku,potom som išla ešte niečo navariť na obed.poobede uvidíme podľa počasia.Bud.týždeň by sme mali ísť na víkend ku krstnému na chatu tak sa stráááááááááááááááášne teším,dúfam,že budeme už môcť ísť lebo ešte prerába...
@ivuss01 akurát túto sobotu som nepozerala,škoda.to mi nejde do hlavy ako to je možné:(
@kawasaki17 to verím,že sa mu to nepáčilo ale hlavne,že ju už nemá a všetko je v pohode

kawasaki17
31. máj 2011

ahojte
nadherne pocasicko, ze? dnes som bola na policko poplievat uhorky, fazulku, mrkvu, kalertaby, petrusky, kukuricu, cibulku, cesnak atd. tak si viete asi predstavit ako ma spieklo, jak nejaku spekacku alebo hranolku...este stastie, ze mi vsetko do hodiny zacalo hnednut 🙂 nabuduce uz tak nepojdem na najlepsie slnko oplievat burinu 🙂
no ale este treba pooplievat zemiaky a to bude ozaj fuska, lebo sa tam akosi chytili bodliaky, takze nechcem aby zadusili zemiaky a prestali rast...

vy mate nieco posadene?

kawasaki17
31. máj 2011

@ludkaol och, tak to je strasne, a teraz uz byvate sami? my by sme aj mohli ist do podnajmu do mesta, ale co z podnajmu, platis neskutocne prachy, a ani to nie je tvoje, kedykolvek ta mozu vystahovat a tak ani nikdy nic neusetris....moja svagrina tak byvaju uz osem rokov a za ten cas sa stahovali 6x....ani si to neviem predstavit, teraz sa naposledy stahovali tento vikend a s 3 detmi to je hroza, stale byvaju inde...

@katushka16 aj ja som rada, ze to dopadlo dobre a ze som nakoniec nemusela ist k lekarke

@ivuss01 nie nepozerala som, ja to ani vobec nepozeram iba niekedy modre z neba, premna to je prilis dojimave, a ja som potom fest rozcitlivena a je mi smutno 🙂
ale to je naozaj zaujimave, ze ich ockovali a obrnu dostali...bolo to ockovanie vobec urobene? lebo v papieroch to mozes mat, ale skutocnost byvy ina, ale to by zas bola velka opovazlivost nezaockovat male deticky...

a poculi ste o tom ze sa rusi ockovanie proti TBC? je to hrozne, plucne oddelenia rusia skoro vsade a oni prestanu ockovat , no nie je to nase ministerstvo padnute na hlavu? podla mna isto je....

ludkaol
31. máj 2011

@kawasaki17 aj my sme v podnájme boli sme v jednom byte 1,5 roka,teraz máme byt na 3 roky,a potom už by sme chceli vlastné.Jasne že to stahovanie nie je nic moc ale po tom čo som zažila u svokrovcov je to malina,,aj 100 krát by som sa stahovala len nech sme sami nech mi nie je svokra za chrbtom,,už nikdy by som sa tam nevrátila,,ja viem že su aj dobre svokry,,ale tá moja ma 65 rokkov je zarytá katolička len sedí v kostole,v kuse sa modlí,su ako nejaká sekta jooo ale to je na dlho toto

kawasaki17
31. máj 2011

@ludkaol no jasne, v takom pripade si viem predstavit aj ja podnajom, ja som tiez povedala ze ked bude u nas dusno tak uz mi je to jedno beriem aj podnajom...

ivuss01
1. jún 2011

haloooo dievcata, kde ste????

katushka16
1. jún 2011

@ivuss01 ja som tu každý deň ale ostatným sa akosi nechce,okrem kawasaki17.poobede majú byť búrky tak nepôjdeme na zmrzlinu ako som chcela,ozaj,čo si kúpila malej na MDD?ja som Terezke kúpila takú malinkú kabelku a žuvačky,čo má rada a kinder čokoládky a Valentínke piškotky,kinder čokoládky,jej to je jedno,hlavne,že niečo žuje🙂 a poobede ešte cestou do škôlky kúpim detské šampanské.Terezka má dnes aj škôlke oslavu MDD,tak sa veeeľmi tešila,čo dostane🙂inak ako žiješ?čo Lívia?

ivuss01
1. jún 2011

@katushka16 ahoj, ja som malej kupila triculko a leginky, velku Milka cokoladu , a uvidime, co donesie ocinko 🙂 tiez sme sa chystali na zmrzlinku, ale pocasie na burku....tak sme domka a cakame na ocinka 😉 Livia uz zdrava, uvidime dokedy, teraz ju chytili puzzle tak skladame uz 48kuskove tak mam radost 😵 😵 😵

janulla35
2. jún 2011

ahojte dievčata, ako sa mate, kupila som už malemu sandalky s protetiky, stali 19eur, no čo už, nech ma poriadne,v tescu mali minule zľavy tak som kupila niečo na leto, a dnes som mu v kike kupila trička s dlhym rukavom aby mal v zasobe, lebo tie doma su už trocha male, my mame čislo 92..pa pa

ivuss01
2. jún 2011

ahojte, tak dnes bol taky skaredy den na pocasie, ani von sa nedalo ist, tak mala cely den na notebooku kukala shreka, a nechcela ma tu ani na chvilku pustit, ocinko nam vcera prisiel domov a dnes o 17.00 zasa odisiel...tak sme zasa same...

kawasaki17
2. jún 2011

ahojte kocky
no tak u nas bolo zrana skaredo, ale poobede okolo druhej sa vyjasnilo, tak zase pekne pripekalo slniecko
takze zase okopovanie v zahrade, takze teraz vyzeram ako ciganecka 🙂

kawasaki17
2. jún 2011

@ivuss01 kde pracuje mm?

ivuss01
2. jún 2011

@kawasaki17 v autodoprave, vodic kamionu, preco?

katushka16
4. jún 2011

Ahojte,dnes máme pekne slnečno,včera sme boli v NR,nakúpiť si nejaké veci.malé boli v etskom kútiku,tam sa vybláznili a potom sme išli na obed a domov.poobede bola búrka,tak sme šli len na zmrzlinu.dnes sme boli doobeda vonku a poobede ideme na oslavu ku švagrine:( dúfam,že to bude rýchlovka...a vy ako víkendujete?

kawasaki17
4. jún 2011

ahojky
no kocky ak by ste ma teraz videli, tak si poviete ze som ciganka stopercentne....specena som jak spekacka, esteze do hneda a este kucerave tmave vlasy ta vyzeram....staci trochu okopovania a jedes.......

@ivuss01 len tak som sa pytala...

@katushka16 tak na oslavu? 🙂 vidim ze sa velmi radujes 😀 😀 😀

katushka16
6. jún 2011

@kawasaki17 tak už je po oslave🙂 boli sme tam asi hodinu,väčšinou som sa hrala s deťmi,no čo už.veďčo som tam mala robiť?vidíš ani pri more nemusíš ísť🙂

kawasaki17
6. jún 2011

@katushka16 ahoj, tak tak, nemusim ist, len moja mama nestastna z toho je, lebo dnes v ovzdusi su same bakterie a slnko je strasne zakerne a obdobne vyrazy tomuto mi vravela ked ma videla 😀 a to len cez skype
tak na oslave ste dlho nepobudli, ale mas pravdu, co tam budes robit, ked ani spolu nekomunikujete...

Ja tiez teraz som na nervy, lebo moja svagrina (mm starsia sestra, ta co ma 3 deti), sa predchvilou stahovala a uz ma tam k nej vola aspon na tyzden a mne sa nechce ist, tak je opet urazena...Ale ja predsa za to nemozem ze jedinych kamaratov ma Facebookovych a cele dni trci doma a nudi sa, ja mam vzdy program plne nabity a stale mam co robit, takze pre mna si najst tyzden volna je zatial vela...Ale to jej nevysvetlis ani keby neviem co, proste sa urazi a vec je vyriesena, zas som ta zla len ja a ona chudatko...

ivuss01
6. jún 2011

@kawasaki17 ahoj moja, tak to poznam, u nas je to tiez tak mm starsia sestra je stale chudatko a ja ta najhorsia...tak napriklad, volala minuly tyzden v sobotu, ze aby sme prisli za nou, ze mali deti narodeniny aj ona aj jej sucasny partner, a ja som jej na to ze v nedelu isto mi to nevida, lebo mne pride moja mama gratulovat k menam, aj so sestrami a tak, tak povedala, aby sme prisli dalsiu nedelu, akoze vcera...ale ona nam gratulovat nechodi, nebola mi na narodeniny, ani mm ako jej bratovi na narodeniny, potom sa ukazala az ked mala moja mala mena tj vo february, mm mal nema tak zasa nic, ja som mala teraz mena zasa nic, a ja tam mam chodit? a este sa bude na mna urazat??? to ako kde sme?? tie svagriny su take cudne....

ivuss01
7. jún 2011

ako tu je prazno, kde ste??
dnes u nas tak strasne fuka, urcite dofuka niejaku burku ale dazd, aj vcera sa tu dofukala taka burka....
dievcence, tak birmovka sa nam blizi, mm ide ako birmovny mojmu bratovi, tak sa tesiiiiiiim 🙂)))

kawasaki17
7. jún 2011

@ivuss01 ahoj, tak ja mam 2 svagriny a 2 svagroch....najstarsia je ta co uz ma deti a co si mysli, ze jej svet lezi pri nohach a vsetko sa toci len okolo nej, jej mm a deti a nikoho ineho, druha svagrina je uplna pohodocka, je mi ako sestra , vychadzame spolu velmi dobre a nemame ani najmensi problem, no a svagrovia su tiez celkom fajn, niekedy mi sice lezu na nervy, ale to je tak s mladymi....takze asi tak

len ta najstarsia mm sestra je ozaj otrava, teraz sa mi uz ani neozyva, asi bude veeeeeeeeeeelmi urazena 🙂