Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@lenka3007 tak to verim, nebude to prechladnutie, pisala si ze u vas fuci ako sialene, takze z toho sa moze raz dva prechladit, sopliky, kasel, bolest hlavy a tak podobne...
@kawasaki17 asi ano, volala som s doktorkou, ta hovorila, že podla príznakov je to asi zápalenie prínosových dutín
@lenka3007 no moze byt...a uz mu je lepsie?
@kawasaki17 teraz ano, ale neviem čo bude večer, do pol piatej rana som nad nim sedela, som sa bála aj zaspať...
@lenka3007 to az tak zle mu je? no vecer to zvykne byt vzdy najhorsie, z vlastnych skusenosti to viem naisto povedat
@kawasaki17 ani nie tak zle, ako ten strach, lebo som nevedela, čo mu je, nikdy pred tým ho nebolela takto hlava a plus aj horúčka, nemá sopel, kašel, nič ine.... ale dnes už počuť, ako rozpráva nosovo, takže musi mať upchate dutiny...
@lenka3007 ach jasne, musim klopkat ze s malym som sa este do takej situacie nedostala, a ani nechcem, som rada, ze je zdravucky 😉
@kawasaki17 jááj kiež by som mohla aj ja toto povedať, my sme od narodenia stale chorý a to som čakala, že ked odideme takto k moru bývať, tak bude lešie a tu mal už take choroby, ake doma nemal nikdy. Keby aspon prístup tých lekárov bol lepší....
ahojte,tak my sme zdravé,klop-klop.len ja mám sopel,z alergie,ale to je v pohode.
@lenka3007 tak už idete domkov?potom sa ozvi,čo a ako a ako dopadla svadba,držím palce🙂mne ju total pokazil ten,čo ma splodil,ale tebe to asi nehrozí,že by ti ju niekto pokazil...a držím palce,aby bol Jurko,čo najskôr fit,hádam to neni nič vážne
@evicka1 ahoj,moja Terezka je terau tiež vo veku keď stále za niečo mrčí,piští keď jej niečo nedovolím alebo keď jej zoberie hračku mladšia dcérka.pripadá mi,že je dosť rozmaznaná a pritom ja tiež keď poviem nie,tak nie a mm ten by aj polavil v niečom ale potom to nechá ne mňa,aby nebol problém 🙂 tak tiež neviem prečo sa tak chová.hádam ju to prejde a bude normálnejšia🙂
@katushka16 ahoj, hej už balim dnes pomaly, lebo sa mi nechce... neviem vobec co mam zobrať, najradšej by som sadla tak jak som v teplakoch s pasom v ruke 😀 😀 😀 To ma mrzí, že ti niekto svadbu pokazil, ale to sa stava asi všade že nevestu niekto vytočil, mojmu bratovi zas jeho svokor zneprijemnil, ale sme ho o osmej odniesli domou a zábava pokračovala (odniasli, lebo už nevladal ani stať na nohach a ani nevedel, kde vlastne je) ... Moj drahy povedal, že si kupi svadobnú basebolovu palicu pre istotu 😀 😀 😀 😀 No Jurkovi je dnes chvala bohu lepšie, už je čuli, ale mu stale nahriavam dutiny a aj si sám pýtal vodu na naparovanie, lebo sa boji, aby si ho nenechali tunak doktori 🙂 🙂
ahojte kocky
aj nam je uz ovela lepsie, tak dufam, ze sa to uz nezhorsi, ten domaci liek nam naozaj pomohol...teda 2 🙂
@katushka16 tak to je neprijemne, ze ti vlastny otec pokazil svadbu... aj nasa mala par neprijemnosti , samozrejme vdaka svokre, ved aj komu inemu, tak napr. pre predstavu, ked dojedla polievku tak zacala zbierat taniere zo stola a odnasala spinavy riad do kuchyne akoby bola casnicka, mohla to radsej prenechat im, lebo sa jej vsetci smiali a len krutili hlavami aka je hlupa...a bolo toho ovela viac, toto len tak pre predstavu, aka dokaze byt protivna 😕
@lenka3007 tak to nieje dobre ked je stale chorucky, co tak mu nejako posilnovat imunitu? vies aby nebyval tak casto chory a ked uz aj ochorel, tak bol voci tej chorobe odolnejsi...
ahojte, ale sme sa rozpisali, co je super 🙂
@katushka16 asi som prekukla, aky domaci liek? porad do zbierky 😉
@kawasaki17 asi to kazdu svadbu nekto musi pokazit, mne na svadbe otec ani nebol, a moja mama mi na druhy den vynadala, ze som sa vydala z vypocitavosti, a to som bola v skoro 5 mesiaci tehotenstva a s mm sme 1,5 roka chodili a 1,5 roka byvali, ak dokopy sme boli spolu 3 roky,a ona mi toto povie...a so svokrou vzdy budu problemy 😠
@lenka3007 suhlasim s kawasaki, tiez by som asi posilnovala imunitu...
@lenka3007 kedy odchádzate?mňa on nevytočil,ja som od neho nikdy nečakala nič dobré,škoda,že ho mám v rodnom liste,že je môj otec.fúúúúj, to slovo si vôbec nezaslúži...
@kawasaki17 tak to je fakt trapna keď začala odnášať taniere...mne,ten,čo ma splodil,urobil dosť veľkú hanbu,on je alkoholik ale má super robotu,veĺa ľudí si ho váži´=bojí sa ho,on si myslí.že mu patrí celý svet,vynadal DJ-ovi,starejšiemu lebo je najmúdrejší...hanbila som jak sviňa.aj keď sa s maminou pred 2 rokmi rozviedli-včera bolo výročie,aj sme si s maminou štrngli,stále nám robí zle,my žijeme v 1 dvore,máme 2 domy,on v jednom žije so svojou milenkou a jej synom a s mojou babkou/aj keď ona -ako babka sa určite nechová/,on je v podmienke lebo napadol maminu,aj mňa a aj sestru.proste K....s veľkým K.Hádam sa mu to čoskoro všetko vráti
ahojky
neviem ako vy, ale mne uz to pocasie poriadne lezie na nervy...
@ivuss01 napisem ti moje domace recepty na kasel, teda na lepsie vykaslavanie hlienov a su super
1. do velkej falsky (napr. 1l) das vrstvu cibule, tak cukor, potom vrstva citronu (moze byt aj so supkou) a tak sa to opakuje kym nenaplnis flasku. Das odstat aspon na pol dna niekde do tepla a potom mozes pouzivat. Davkovanie pre dospelych je aspon 6 polievkovych lyzic denne a u deti aspon 6 kavovych lyziciek denne.
2. Taktiez do velkej flasky das vrstvu cerstveho skorocelu na to das vrstvu cukru ( niekto dava aj vceli med, ale ja mam radsej cukor) a takto to opakujes pokial flasku nenaplnis. odlozis ju napr. do spajze, alebo potravinovej skrinky a cakas kym nepusti stavu. Najlepsie ucinkuje cez zimu a davkovanie je take iste ako u prvom receptiku.
@katushka16 no tak to je isto fakat debi.... ja nechapem , ako mozu vlastne taky ludia existovat. Aj moj svokor pije a je dost tazky alkoholik, ale raz vystrajal a robil neplechu rtak sa mm nahneval a vykopol ho z domu, potom sa vratil a odvtedy sa naozaj kroti, ma strach...
ahojte koceny
ako travite nedelku 🙂
mna dnes mm tak vytocil, ze mam este teraz na neho take nervy, niekdedy by som ho najradsej vytrieskala ako male decko. Chceli sme si ist zahrat tenis, hned pod bytovkou mame tenisovy kurt, tak sme si objednali ihrisko na 13.00, ze akurat bude vtedy maly spat, tak si tu hodku zahrame a za tenm cas bude svokra doma, sak da nan neho tolko pozor. No lenze ten moj sikovnik, pred jednou zmizol jak gafor, ja som maleho uspala, popratala, nervy som netake mala, i maly sa uz zobudil a on si pride o druhej domov akoby sa nic nestalo s usmevom na tvari, no co ideme hrat tenis? no ta sme mohli ist uz do ... lebo zacalo prsat, no a teraz ten moj drahy spi akoby sa nic nestalo. Len keby prisiel nejaky kamarat po neho tak to by nemeskal ani sekundu, ale ked ma ist hrat so mnou tak si zmizne a ani nepovie kde bol a este aj sa urazi, ze sa snim nerozpravam. Ja mu niekedy naozaj nerozumiem. stavaju sa take veci aj Vam? lebo niekedy tu na konikovy mam taky pocit, ze maju zeny dokonalych mm.
joooj ale som sa rozpisala, dufam, ze nenudim 🙂
@kawasaki17 dakujem za tipy, inak, ja ja mam take problemy s mm, a take riesime stale, lebo ja mu nieco poviem, a on sa sprava akoby ma nepocul, a potom, huci, ze mu nic nepoviem....
my sme v nedelu oslavovali Livkine narodky, uz mame 3 roky, dnes som sa bola hlasit na urade prace, hotova katastrofa to tam, ale k oslave, mm strasne nema rad klasicke torty, ma rad len kubansku a jeho mamicka doniela pre malu tortu, ja som piekla 2 kubanske, s mojimi tortami problem nebol, ale mm mal problem so svokrinou tortou, nevedela som, ako jej mam slusne povedat, aby mi tu take torty nenosila, lebo ich aj tak nikto nechce jest, tak som mm odkrojila a dala aby jedol a tak som ho krasne vyprovokovala, ze to povedal svokre sam, predtym sme sa fajne pred hostami povadili, hucal, ze dobre viem, ze take torty nema rad, a ze mu schvalne robim zle 😀 viem, chuda, ta jeho mat sa musela citit, no ale na co to nosi take, co nema nikto rad? a pritom jej to uz bolo raz povedane, nech torty od toho uja nenosi...aj dnes sa ma na ten incident pytal, ze co som tym sledovala, a to som sa len pousmiala, a ze som nevedela, ako mam jeho mamicke povedat, ze nam to nosit nema 😀
@ivuss01 tak to vera mile od nej 🙂 , moznoze cakala, ze si ich oblubi, ale predsa ked je jeho matka tak by mala mat aspon trocha pary o tom co ma rad a co nie, ci? 🙂
no ja to neznasam, ked neviem kde mm je, sice aj ked len hodku dve, lebo zvycajne na dlhsie "nezmizne" ale aj tak mi to prekaza....raz som sa tak velmi nahnevala, lebo sme mali ist ku kamaratke na oslavu a on na to samozrejme zabudol prisiel po neho brat a on hned ubzikol a ani mi nic samozrejme nepovedal, nasla som ho hrat tenis, tak som mu vynadala a vytiahla ho ku kamoske a potom na oplatku na druhy den aby vedel aky je tu "super" pocit, ked neviem kde je, tak som vzala maleho a sla ku tej kamoske na kavu a bola som tak skoro pol dna 😀 , noooo vtedy mu riadne lipilo, tak sa teraz uz mierni, ale aj tak niekedy ako keby pozabudol
ved ja nemam nic proti tomu, ze niekam ide, ci uz si zasportovat, alebo ku kamaratom alebo na pivko, len nech viem kde je, ved nikdy nevies co sa stane a navyse on je este aj taky sikovny, ze mobil vzdy necha doma 😒
@kawasaki17
@ivuss01 ahojte,no čítam dobrá téma🙂 ja nemám s mm taký problém,že mi nepovie kde ide a keby si mobil zabudne tak by videl...🙂 mm je zas taký,že si často robí srandu a koľkokrát neviem,či je to pravda alebo nie.naposledy včera,prišiel skôr z roboty,že dostal hodinovú výpoveď lebo nafúkal.ja,že: Čo?lebo viem,že v robote nikdy nepil,to je zásadne proti a dávajú im každý deň fúkať ráno,tak čo mu preplo??? a viem,že deň predtým tiež nepil/on si dá tak2x do mesiaca 2-3poháre vína/,tak z čoho?On,že:kolega mal narodeniny,tak som si dal za pohár vína s kolou....tak ma v tom nechal asi hodinu ale stále som sa ho vypytovala,čo budeme robiť a bla bla,tak to nevydržal a povedal mi,že si to vymyslel.ja už mám na neho niekedy také nervy,že by som ho najradšej zabila...a potom keď mám toho niekedy dosť,tak sa s ním nebavím a on mi povie,že neviem čo je sranda...Ha-ha-ha.inak ako žijete?Terezka už má prázdniny,tak sme doma 🙂 to počasie mi lezie na nervy ale má sa to zlepšiť a cez vvíkend má byť 30st.tak super,hádam pôjdeme na kúpalisko-teda pokiaľ sa odvážim,neviem lebo ešte stále mám 5kg navyše a necítim sa bohvieako z toho dobre.a nechcú ísť dole:(no uvidíme
@katushka16 ahoj, no mne dnes uplne pripada ako nedela a to utorok je, maly teraz spi a mm opravuje vonku susedovi motorku,
no mna niekedy mm dokaze tak vytocit, ze by som ho najradsej poslala kade lahsie, a dokaze byt aj riadne protivny 😒
lebo mna najviac rozculuje jeho brat, vsade s nim chodi, skoro stale su spolu a este aj ked ma konecne volny cas tak sa dotrepe bracek a je po volnom case, pomaly ze spolu nespia...a ked som mu povedala, ze mi to vadi tak to nie je pravda 😠
@kawasaki17 tak toto aj ja poznam, len s tym, ze mne vadi obcas jeho otec....oni spolu jazdia na kamione, ani riadne domov nepride, a uz svokor vola, po hodine zasa, a nakoniec sa dovali na kavu, a minule mi to uz tak liezlo na nervy, prisiel domov len na noc, a vecer mu kazdu chvilu vyvolaval, myslim otec mojmu manzelovi, tak som sa ho opytala, co spolu aj spavaju 😠 , lebo toto nie je normalne, ked su spolu stale, tak nech si veci riesia
pocas jazdy, alebo aj ked nieco montuje, tak vzdy len z jeho otcom, no nech sa na mna nikto nehneva, ale uz mi pripadaju ako tepli.....
@ivuss01 no ved prave, pomaly ani na zachod bez neho nepojde a stale sa len svokry vypytuje nevies kde je brano? a zas on sa stale pyta na muza,
uz som sa ho aj raz pytala, ze ci si vzal mna lebo jeho...potom bol urazeny 🙂 , ale pravom som sa ho pytala, ed ked ma volno alebo je nedela, tak si myslim, zeby sa mal venovat rodine, ale on sa radsej venuje rodine aj s bratcekom 😠 , no ale aspon sa snazi teraz nieco tak vymysliet aby som bola aj ja spokojna... ked to mate tak, pokial jeho surodenci budu zit blizko nas....
teraz mi fajne je, maleho som ulozila spat, mm tiez 🙂 , ja som si dala super bylinkovy kupel po dlhom case a fakt mi bodol a teraz ficim na nete, oddychnuta a nicim a nikym nerusena 🙂 pohoda lahoda 😵 😵 😵
ved ked su na jazde, tak aj na zachod spolu chodia 😅 tiez sa ho opytam,ci si zobral svojho otca, ked mu bude volat 😀 dam vediet, aka bola reakcia 😀
@kawasaki17
@ivuss01 ahojte,no mm je tiež stále v kontakte s otcom,pekne mi to lezie na nervy,síce už to ako-tak stopol lebo som mu pekne povedala do duše,tiež mi to pripadá,že som si zobrala mm aj so svokrom.akokeby si on nevie zvyknúť,že mm má svoju rodinu,stále s niečím otravuje,to treba urobiť,hento a stále si čosi povymýšľa len aby mm prišiel k nim.stále mu vyvoláva a ke´d sa 1 deň mm mu neozve tak už má pripomienky,či má pokazený telefon...achjaj.však sa aj vyjadril keď chcel zase,aby mm prišiel k nim a mm mu povedal,že nie,máme iný plán,ja mám rodinu,tak sa jej chcem venovať a on,že: Akú ty máš rodinu????škoda reči...on si myslí,že bude stále na 1.mieste u neho,že si s ním môže robiť čo chce.Však by si aj robil keby som nezasiahla lebo mm je taký,že nevie poveda´t Nie,necháva sa využívať...ale už to je lepšie,klop klop 🙂
@kawasaki17 a aký bylinkový kúpeľ si si robila?
@ivuss01 s tým záchodom to je 🙂
ahojky 🙂
ako sa mate? vcera ku veceru som bola s mm na prechadzke v lese, samozrejme, ze bol s nami aj jeho bracek...
sli sme na huby, ale okrem par kuriatok sme nenasli nic a este sme nazbierali asi pol litra lesnych jahodiek pre maleho 🙂 ani ziadne cucoriedky neboli...
@katushka16 taky zmes byliniek harmanceku, zihlavy, maty a tak podobne 😉 vynikajuce, naozaj odporucam 😵
@ivuss01 no potom daj vediet ako zareagoval... 😉
@kawasaki17 jasne, ze dam vediet,
inak dievcata, mna tak zoziera nieco z vnutra.... moj manzel idu mat stretavku zo strednej, mali v triede 3 baby a chlapcov bolo cca 30, a dve z tych troch stale vysedavali na kolenach aj mojmu manzelovi, a to sme uz boli spolu...a jedna z nich na tak nasrala, ked som bola tehotna.....boli sme s mm v obchode, a ja som mala kratko pred porodom, a ta sa na neho vrhla, zacala ho oblapovat, ze ako sa ma, videla, ze sa mi to nepaci, a aj tak sa po nom lepila......no taku by som jej pritala, ze by ju ani google nenasiel....a mala som cez moj profil potvrdit jeho ucast, preto cez moj, lebo on nie je na FB a ona mala uz pozvanku dlho, a ako som ja vcera v noci potvrdila jeho ucast, tak ona hned na to rano potvrdila.....no dievcata, ja zurim, a mm ze co ziarlim, vsak aj my budeme mat stretavku, tak ma pusti, no ale my sme boli same baby, mali sme dvoch chalanov, ale ti sa s nami ani len riadne nepozdravili, a nieto im este ze na kolenach sediet....a ta druha, tak do nej bol zalubeny...a ja to mam mat na haku?? tak ja este ostavam zla, ale keby mna niekto niekde zacal oblapovat, tak by sa mu tiez nepacilo....joooooooooj taka som zla,,,,,,,prepacte, ze tak na dlho citanie, ale nemam sa ani komu poztazovat....
@ivuss01 ahoj,no to ti verím,že si najedovaná,ja by som bola tiež.mňa by išlo roztrhať keby tam ide a viem aké píííp su tam.tak by som mu povedala nech tam nejde,že sa mi to nepáči...asi by ma poslúchol,pre pokoj v rodine.tak ti držím palce,nech to nejako predýchaš.
@kawasaki17 ahoj,máme sa celkom dobre-keby je lepšie ani nevydržím🙂 tak to máte stále doprovod:( ja som sa dnes už ani nevytočila,nemá to zmysel,svokor volal mm nech príde pre neho na stanicu-on je autobusár,má prestávku,že si pôjde domov zobrať chleba a zavezie ho naspäť.a z pôvodných pár minút,čo mal byť u nich bola hodina lebo on-svokor sa ešte pomaličky najedol a vykecával so svokrou...jaj bože.zas si niečo našiel len,aby tam bol mm s ním dlhšie
ahojte kocky 🙂
ako? ja som bola dnes rano ucesat a nalicit kamaratku, lebo sli na svadbu... joooooj i ja by som veeeelmi rada isla na svadbu, ale nemam komu ☹ aspon zatial 😒
@ivuss01 ahoj, no tvojom mieste by ma urcite rozculilo to keby sa mi po mm niekto vesal a este ked vidi ze si tehotna a ze sa ti to nepaci, ale to ze ma stretavku a boli by tam tie kocky aj ked do jednej bol predtym zalubeny, tak to by ma vobec netrapilo a ani nevytacalo...neviem ale ja vobec niesom ziarlivy typ a myslim si , ze Tvoj manzel je natolko uvedomely a ma Ta rad, ze by urcite nic nespravil, lebo z z toho co si napisala tak to tak vyznieva akoby si sa bala ze ta podvedie 😉 no nepoznam ho, ale pokial ta lubi a ide na stretko z byvalou triedou aj ked su tam tie baby tak no problem 🙂
@katushka16 ahoj, no ti svokrovia, uz su raz taki, sice ten moj nema skoro ziaden zaujem o svoje deti... 😕

@kawasaki17 jaaj ani nehovor, ale momentálne mam stres z toho, že moje male je zas chore a ja neviem, čo mu zase je ☹