Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@kawasaki17 @katushka16 ahoj, ja viem, ze by ma nepodviedol, ale ide o to, ze sa tam po nom budu vesat a on na to nic, lebo ked som bola tehotna, tak sa akoze vobec nebranil...ale som mu povedala, ze ked si on pojde na stretavku, tak ja si pojdem niekde s kamoskou na zabavu, a uvidime kto z koho, tak to mi hned zatrhol, ze som vydata,a ze na zabave sa nebudem kur... ale ja by som sa isla len zabavit, urcit by som ho nepodvadzala.... ale to sa mu nepaci....tak on si chodit moze, ale ja nie...
ahojte kocky
ako sa tu mate? vonku je uzasne teplucko, tak len po vonku chodime a sa hrame a tak podobne, do lesika na jahodky som bola vcera, Dnes by mala prist svagrina, ta kadernicka, nieco porozmyslame nad nejakym strihom, musim si podstrihnut vlasy a potom pojdeme na maliny do lesa, lebo chcem ist zavarat...a je ich fajne vela, takze aj lekvar by som spravila. mm je lekvarovy maskrtnik 🙂
@katushka16 ved to, ze ja tiez nemam komu, aj by bolo ale este "maju" cas alebo nemaju cas a tak
@ivuss01 no tak to nieje voci tebe fer, je nespravodlive ked on moze a ty nie? kebyze mi mm toto povedal tak mu taku vycalujem facku, zeby na zadok spadol... ja som bola na zabave raz so svagrinou, naj kamoskou, a dvoma sesternicami, dokonca sme aj na disku do mesta zasli, a mm sa staral o maleho....ale aj tak, vacsinou to je tak, ze mm skor zajde na pivko s kamaratmi ako ja s kamoskou, lebo jeho potom laka prist za nami a maleho nechat svokre a to ja zas nechcem, tak som radsej doma a mm musi sediet so mnou, ak uz ma rodinku 🙂 🙂 🙂
@kawasaki17 asi sa boji, ze mu uteciem 😕
aj u nas bolo dnes celkom pekne, sice nebolo teplo, ale sme cele dni von, domov chodime iba sa najest a vyspat a umyt 😀 konecne leto 😀
@ivuss01 tak tak 🙂 , jooooooooooooooj toti chlapi, niekedy dokazu riadne vytocit, napr. mna jeden balil, este ked som chodila do druheho rocnika na strednu a doteraz sa ho nemozem zbavit, niekedy je to naozaj otravne, najme preto, ze mi vypisuje listy!!!!lebo cislo som si zmenila, ale zistil si moju adresu terajsiu.... no ale mam ho na haku a mm si zo mna srandy robi 🙂 esteze to berie tak sportovo 😉
no u nas dnes bolo zo zaciatku tiez chladno, ale potom sa fajne oteplilo takze sme vysli aj vonku, dnes maly prvy krat po fakt dlhom case zaspal o pol osmej a spi doteraz, asi bol velmi vycerpany z tej rocnej prehliadky u padiatricky 🙂
@kawasaki17
@ivuss01 ahojte,veru,konečne teploooo.aj my sme väčšinou vonku,napustila som malým bazén,tak sa trochu vybláznili🙂a poobede väčšinou chodievame na detské ihrisko,chodí tam aj Terezkina spolužiačka zo škôlky,oni 2 sú v triede také elity🙂no,čo už🙂tak sa tam naháňajú,hojdajú a bicyklujú o sto šesť.len čakám kedy sa prizabijú lebo sú jak z divých vajec🙂
@katushka16 ahoj, tak to aj moj je taky nezbednik, odkedy vie chodit tak len davame pozor, vsetko vytahuje zo skrin, z kuchynskej linky, topanky z botnika a tak podobne....teraz som mala uzasny oddych svokra sla ku svojej najstarsej dcere domov na dva dni, lebo deti mali narodky, su blizko seba narodene, tak hrbu darcekov im nakupila a tak.... dnes ma nas Emanuelko narodeninky a jemu nekupila NIC!!!!!!! ze sak naco, nestaci, ze sa one neho staram!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoro ma j...o ked som to pocula, nechapem ako jej moze nieco take vobec vyjst z ust. ako nejde mi o darceky, ale o ten princip, svagrininym detom kupuje darceky osto sest a nasmu nic..... a ze ona vraj nikdy nerobila a ani nerobi rozdiely medzi detmi... no jasne 😖
@kawasaki17 no tak to je riadna píp.ako sa môže tak chovať a rozmýšľať?ja neviem ale niektorí ľudia sú total vymletí...moja švagrina urobila tiež niečo podobné ako som už písala,sme pohádané/na život a na smrť🙂 / a keď mala Terezka narodeniny,tak sa vôbec neunúvala jej prísť aspoň podať ruku lebo však sme povadené!!!!a pritom mm keď majú jej deti sviatok,tak vždy príde im zablahoželať a ako sa hovorí medzi dverami a ide domov.ale ona nie,ona je na to veľká pani...mne tiež nešlo o darček ale o princíp a ešte rozpráva ako ich veľmi ľúbi....ach jaj.ale hento urobí babka????to je rozdiel.tak prajem Emanuelovi veľa,veľa zdravia,nech je spokojný a robí vám velikáááánsku radosť,potom prajem príjemnú oslavu🙂
@katushka16 dakujeme 🙂, uz je z neho velky fesak a aj strasne sikovny je, napr. mu poviem anjelik dones mi kravicku (ma taku kravicku, ktoru ked stlaci tak zacne hrat) no a on mi ju donesie 🙂 , uz sa naucil aj na postel vysplhat, len to zliezanie , uf uf
k svokre sa neda ani normalne vyjadrit, lebo ona si mysli, ze ked ma 50 rokov a zivot za sebou, ako to vravi tak je mudrejsia a sikovnejsia ako ja, samozrejme vo vsetkom, takze kedze ja som na nej prakticky zavisla, co je blud,
tak maly darcek ani nić podobne nepotrebuje
dnes ma zas len vatacala
vidim, ze sa tu akosi nikto neozyva, tak len pre taku info v stredu ideme k rodicom na taku 2 tyzdnovu dovolenocku, oddychnut si a nacerpat nove sily 🙂 , skoda ze mm nebude cely cas s nami ale aj tak nevadi, niekedy dobre padne oddychnut si aj od neho 😉
@kawasaki17 ahoj, dlho som tu nebola, malemu prajem vsetko len to najlepsie, vela zdravicka, lasocky a dobru babku 🙂 , tak ti prajem super oddych od svokry 😉
my sme cez vikend tiez oslavovali 😀 , bola navsteva z Prievidze, mm si pozval kamaratov troch zo skoly k nam, tak som ho doberala, ze mu uz ani stretavku netreba 😀 v nedelu oddych, zmrzlinka, a mali sme odpust..
v pondelok sme boli von, dnes sme boli len chvilu, lebo zacalo prsat....
@ivuss01 ahoju, dakujeme 🙂 ten oddych sa mi zide ako sol, uz ho naozaj potrebujem...
asi tak o hodku uz ideme, takze nas caka cesta a vyzera to tak, ze asi zacne prsat...
no tak ste oslavovali? aj my sme vcera trochu opekali na roste kurca, cele som ho fajne namarinadovala a potom bolo take fajne chutne 🙂
@kawasaki17 tak prajem príjemnú dovolenku🙂
@katushka16 vdaka :-ň
no od vcera som u rodicov zatial fajn, len to pocasie akosi nevychadza, lebo stale prsi ☹ no a este navyse som dostala menzes teraz tak si budem musiet aspon par dni pockat kym pojdem do vody, no aka skoda ale sak tu budem dost dlho nato aby som to stihla 🙂
@kawasaki17 aj mne to počasie lezie na nervy,má sa zlepšiť až v utorok a v piatok zase pršať a my odchádzame v piatok do Terchovej,tak dúfam,že v sobotu to bude lepšie.a kde sa pôjdete kúpať?
@katushka16 no neviem ale ja som zas pocula ze ma byt od zajra uz fajn pocasicko tak teraz neviem co je pravda, no ale verit predpovediam pocasia...
tak tu vo vysnych ruzbachoch mas kupalisko a aj termalne jazierko Krater, na kt. sa uz neskutocne tesim, ked si v nom konecne zaplavam 🙂
idete na dovolenku 🙂
@kawasaki17 pozerala som Teleráno.áno ideme na víkend do Terchovej a odtiaľ na chatu na týždeň,už sa vééééééééľmi teším,konečne sa stretnem s mojimi krstnými a konečne zmenaaaaa.
@katushka16 aha, ja som len radio pocuvala 🙂
no tak to je super, zmena sa zide, aj my sme mali ist do tatier na par dni, ale sme to museli zrusit, ale chceli by sme ist niekde aspon na take 4 dni, niekde do tatier na nejaku chatku alebo tak, len neviem ze kde by bolo fajn 😒
@kawasaki17 skús pozreť tu na nete,určite sú tu nejaké dobré tipy🙂 veru,zmena sa už zíde🙂 a ešte aj keď tam budeme so super ľuďmi... už nech je piatok...a nech aj traktore padajú,nech 🙂
@katushka16 tak tak, no skusim nieco ale vobec neviem co, vacsinou su hotel a my chceme chatku alebo zrub 😒
Ahojte
ako tak kukam, vidim, ze sa nam to tu akosi vobec nehybe 😒
my uz mame po narodeninovej oslave nasho drobceka, dostal velku kopu krasnych darcekov, bazen, pieskovisko, bicykel, lopty a tak podobne rozne stavebnice a fakt veeeeeeeela veeela veci....oslava nam tiez vysla vyborne. takze sa tesim ako to vsetko dopadlo
teraz som este u rodicov a v sobotu idem spat k mm a hl. ku svokrovcom, na kt. sa vobec ale vobec netesim..... 😠
a vy ako?????
ahoj pridam sa aj ja som mamickou krasnych 4 deti a anjelika Dianky chlapci su uz velky Jaurko ma 17,5 Simonko 13,5 Matusko 11 ale najmensia Sinduska bude mat o mesiac 3 roky a caka nas skolka tak sa tesime
@andrejka1974 ahoj, len sa pridaj, uvitame kazdeho noveho celna 🙂 , mas krasnu velku rodinku
ahojte.... ako sa mate, asi všetky dovolenkujete
andrejka vitaj,
akosi sa to tu nehybe, moj manzel mal 2 tyzdne dovolenku, tak ani nebolo casu chodit na internet, dnes uz isiel, tak sme same...boli sme v bojniciach v zoo aj na hrade, to je nas kazdorocny vylet, opekacky, grilovacky a tak sme si proste uzivali...
Ahojte,aj mm skončila v pondelok dovolenka...boli sme v Terchovej na 4 dni,tiež v Bojniciach a tak sme behali.ale počasie nejako nevychádzalo:( a inak ako sa máte?
@katushka16 ahoj, a ani nevychadza....este leto ani nebolo, a uz konci..... 😢 ale ze ma byt tepla jesen 😎 tak vari aspon toto bude...
@ivuss01 to máš pravdu,takéto leto ešte nebolo:( a veru,september má byť okolo 25st.tak aspoň niečo.len nech neprší:(
uplne suhlasim, bozeee, uz bude september, a to moje dieta uz pojde do skolky, zacinam mat z toho depku...

@kawasaki17 aj ja by som veru išla na svadbu ale neni komu:( moja naj kamarátka nemá momentálne nikoho a sestra tiež nie,tá len po chatách a diskotékach