icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

katushka16
19. aug 2011

@ivuss01 aj ja som sa bála keď išla Terezka minulý rok do škôlky,že ako to zvládne....ale úplne v pohode🙂 ani raz neplakala,teší sa,že tam chodí,aj učiteľky sú v pohode.ona je veľmi komunikatívna a potrebuje kolektív tak keď je aj Lívia taká tak sa nemáš čoho obávať🙂

ivuss01
19. aug 2011

@katushka16 ahoj, jeej, si ma potesila, Livka je komunikativna, ale detom dost robi zle....tak toho sa bojim asi najviac...
@rebekinka vsak prid niekedy vecer, ked nepojdes do roboty, a posedime u mna, lebo to ma bude mm furt nahanat....a Livia mi s mm nezaspi 😠

katushka16
20. aug 2011

@ivuss01 aj Terezka robí občas zle aj ostatné deti jej,to je myslím v norme,neboj učiteľky ju usmernia.a všimla som si,že sa snažíte o bábo🙂tak držím päste,nech je to čo najskôr🙂

ivuss01
21. aug 2011

@katushka16 ahoj, dakujem 🙂 ale chcela by som na konci roka tehu, aj ked uz teraz ideme na plno, ale predtym sa este modlim, aby mi nezrusili dobrovolne nemocenske poistenie, lebo to bude pruser 😠 😠

ivuss01
23. aug 2011

a tu zasa nikto.....kde ste vsetci???

katushka16
25. aug 2011

Ahojte,tak máme opäť dosť teplo,ale však aspoň vieme,že je leto🙂chodíme na kupalisko,tam je teraz najlepšie🙂inak moc nechodím s malými von,je fakt dusno:( len do obchodu alebo mm počkať z roboty,to máme blízko.a doobeda sa malé kúpu v bazéne.a vy ako???

ivuss01
25. aug 2011

tak my sme na bytovke, tak malej napustam vanu :D co je uz taka umrncana, dusno to je fakt, a teraz sa k nam blizi burka, hrmi a blyska sa uz hodinu, a to neprehanam :D

kawasaki17
26. aug 2011

ahojte kocky
no tak dlhsie som sa neozvala, akosi nebol cas, stale sa cosi deje a navyse teraz babkin pohreb, takze naozaj nic moc... taky krasny a dojimavy pohreb to bol a babka bola taka krasna, akoby spala a mala taky pekny spokojny mini usmev.... 🙂 aj rozlucit sa s nami prisla, zvonil nam zvoncek kde byvala, kt. nasi kupili ked sa pobrali ale uz asi 5 rokov nefunguje a no a v den ked umrela tak v noci zvoncek zvonil... aj ruza, kt. zasadila v zahradke pred domom zvadla ale najcudnejsie je a tomu nikto nerozumie na druhy den rano o tom case ako babka umrela vysiel kohut z kurnika zakikirikal a spadol na zem mrtvy 😒
takze asi tak
a inak som skoro stale len v strese, u rodicov bolo fajn, ale par krat som sa chytila so sestrou takze to na nalade nepridalo a tu doma ma ako vzdy vytaca svokra, hrabe sa mi do roboty, mudre reci, vobec neprispieva na inkaso akurat co semtam kupi nejaku stravu a teraz moja milovana svagrina co ma tri deti nam tu poslala 2 starsich chlapcov, akoze stale len hluk a krik, ked mi maly cez den spi pol hodiny tak to je az vela, potom je len nervozny ja som z toho nervozna a este svokra jak zatrepe nejaky blud tak klobuki dole, proste blazinec. No akoze keby prisli deti na vikend tak nepoviem nic, chcu byt pri babke a mm je ich krstny, ale uz su tu 2 tyzdne a este budu az do zaciatku skolskeho roka. Hlavu mam uz ako balon a este o to nervoznejsia som, ze za penniazky co som mala ustrene pre nas na vylet musime zaplatit neskutocny nedoplatok za elektriku. Ale ked svokre poviem, ze nech neperie kazdy den po 4 veci, tak je nadulena, elektricky varic co neskutocne zerie a pritom mame plyn, ale ona si vyberie varic a vari na nom kukuricu alebo vodu na kavu si na nom zohrieva a najlepsie je, ze v spajzi ma taku storocnu elektricku ruru v ktorej vsetko pecie a nechapem preco, ved mame plynovu ruru a to ani nehovorim o vsetkych jej bludoch starych ako matulzalem co pouziva a iba zbytocne zerie kopu elektriky!!!!! a to vsetko tak zerie elektriku, no ale jej nikto nevysvetli, ved ona to platit aj tak nebude, ale bude tomu obetovany nas vylet!!!!!!!!!!!!

och ale som sa veeeeeeeeeeeelmi rozpisala, ale potrebovala som to dostat zo seba, lebo uz som ako casovana bomba, mm uz caka kedy vybuchnem a bude vojna....Ale ved tak sa zit neda, ze vraj rok najviac bude pri nas, no a uz je daaaaaaaaaaaaaavno po roku a krv pije stale. Ved ja sa viac zdrziavam po vonku a u kamaratok ako doma.

och ale som sa veeeelmi rozpisala, ale tolka nervozita a zlost co vo mne vrie

katushka16
26. aug 2011

@kawasaki17 nezávidím ti,neviem ale tvoj mm ako som ti už písala,nech urobí s nimi krátky proces,proste,nech idú bývať inde!!!takto sa žiť nedá a ešte aj keď to je váš byt,tak to je ešte väčšia sila:( a ešte aj ten nedoplatok na úkor výletu!!!tak to teda nie,pekne nech zaplatia aj oni.im sa super potom žije,nemajú ani na čo míňať.aspoň bude tvoj manžel potom veľké peniaze dediť/trochu som zasrandovala/.

ivuss01
26. aug 2011

@kawasaki17ahoj tak dufam, ze si uz aspon trosku vychladla, situacia nic moc, a nada sa dajako zatlacit na manzela, aby urobil poriadky?pripadne vyhrazka, ze bud jeho rodicia alebo ty...a dat mu ultimatum.....ale asi to nie je dobry napad,,,,,,,alebo nech si ich zhoberie ta svagrina, co ti dala na prazdniny deti....vsak je to aj jej matka, tak nech sa o nu postara....

ivuss01
29. aug 2011

ahojte dievcence, 24.9 sme mali ist na svadbu, od nasej svadby sme nikde nepobi , tak sme sa tesili, ze konecne niekde vyrazime, a nepojdeme nikde, vcera mi zomrela babka......jedina, ktoru si pamatam, kedze otcova mama zomrela, ked som bola mala, a dedkovia zomreli do 2 rokov od mojho narodenia, tak o to je to bolestivejsie...prislo to tak naraz....myslite si, ze sa mohla prist so sestrou tak, ze jej zacal blbnut mobil, ale tak, ze ho musela 2x vypnut a zapnut, aby sa spamatal.....so mnou sa este neprisla rozlucit,....mozne neskor uvideme preco....

katushka16
29. aug 2011

@ivuss01 úprimnú sústrasť:(

kawasaki17
29. aug 2011

@ivuss01 uprimnu sustrast ☹ , viem presne ako sa teraz citis, zazivam to iste, uz presli skoro 2 tyzdne, ale stale tomu neverim, mala som ju tak veeelmi rada ☹

@katushka16 ahoj, ja uz neviem ako to riesit, mm lezu tak isto na nervy ako aj mne a to nie je s nimi cely den ako ja, navyse v poslednom case sa zacali svokrovci dost hadat, takze je to strasne, maly sa potom boji a place...ako ja nechapem ako mozu byt taky ignoranti a sebecky, dobre vedia, ze chceme zit sami a chceme svoj pokoj, ale im je to jedno, a na nedoplatok nam urcite nic neprispeju, to skor nechaju odpojit elektriku a budu zit ako v dobe kamennej, teraz nam ma prist kamarat z anglicka na vikend a svokra zapotila, ze deti tu mozu este ostat a nech pridu este aj jej deti , akoze ona asi nema rozum...........
na mm tlacim ako sa da, a preto sa teraz uz v poslednej dobe aj my hadame ☹ , lebo nevie ako tuto situaciu riesit tak aby neublizil sni jednej strane..... Uz by sme aj dalsie chceli, lebo medzi detmi nechceme velke vekove rozdiely, ale do takehoto prostredia otehotniet nechcem! ale mozno ze je to aj riesenie, ked uvidia, ze cakame dalsie babo, tak sa zdekuju a nechaju nas samych aby sme si konecne uz zili svoj zivot a nikomu sa neprisposobovali!!! bojim sa vsak ze to nevyjde a svokra bude chciet o to viac ostat aby "pomohla" s detmi 😒
fakt neviem co robit, asi to bude naozaj tak, ze bud ja alebo oni, ja som este mlada na to aby som sa dostala na psychiatriu!!!!

och, ale vela pisem, len mam take nervy, kazdy den, ani jeden den si nezazijem, zeby som sa nerozculila, alebo nebola nervozna....

evicka1
29. aug 2011

ahoj slecny neslecny
dlho som tu neqola ale total nestihacka. dufam, ze sa mate wsetky ok a ste zdrawucky a spokojnucky. nam zacal kolootoc qehania po gastre fuuuuj. nezelem to nikomu
este k tomu zacinam chytat depku. w oktoqri mi konci materska , neasla som si pracu a co je horsie maleho mi newzali do skolky koly qezlaktozowej diete a koly tomu ze niet miesta... fuuuuha ako to ma clowek roqit ked je sam? to ako mam teraz zit zo wzduchu... nestihacka nechapacka...
chcela som sa was este opytat. hugo sa mi zacal kazdy wecer pocikawat a ja uz newiem ako mu wyswetlit ze to nieje zrowna to najlepsie...
krasny wecer

katushka16
30. aug 2011

@kawasaki17 tak na tvojom mieste by som jej rázne povedala,že vám príde kamarát a že s deťmi už bola...je to predsa váš byt a vy rozhodnete kto tam bude a kto nie.a nie ona!!!! a tvoj mm chce vyhovieť každej strane ale nech berie do úvahy,že jeho rodičia sa vám total pletú do života,že si z toho na nervy a že malý vyrastá v takej domácnosti ako vyrastá a hlavné je,že by tak nemusel vyrastať keby...svokra neberie ohľad na vás,tak nech neberie ani on na ňu.lebo potom to fakt dopadne tak,že mu dáš ultimátum-ty alebo oni a to bude lepšie?koho si vyberie?myslím,že určite vás a pritom by to nemuselo zájsť takto ďaleko.to verím,že sa kvôli nim hádate,poznám to.ja už mám ako-taký pokoj...držím ti palce a nech tvoj manžel rýchlo koná,nech berie do úvahy teda aspoň malého...

katushka16
30. aug 2011

@evicka1 ahoj,no neviem ti poradiť hľadom toho pocikávania sa,ale určite to má nejakú príčinu.neudialo sa v rodine niečo?alebo tak,čo by na neho malo nejaký zlý vplyv...

kawasaki17
30. aug 2011

@katushka16 ahojky, no tak dnes som jej to razne povedala, pride kamarat bohuzial deticky uz musia ist prec, to si mala vidiet ten kuk na mna, teraz je urazena a navyse kym som bola u kamosky na kavicku a to som bola u nej iba hodku a pol, vypratala celu chodbu a maluje ju na zlto!!! ani sa neopytala ci moze, hlavne ze minuleho roku sme ju celu bielili a opravovali! a ja pridem domov, ze uz idem ulozit maleho a kukam, ze co to ide robit a ona povie ved malovat, takze mi pomozes. som povedala, ze nie ja idem uspat maleho a mam inu robotu, treba nieco navarit, tak o obed sa uz postarala, takze ideme malovat, zas som jej povedala, ze nie tak si ju maluje sama a este mi aj rozkazovala, ze mam ist ulozit maleho vonku do kocika! akoze vrchol, maly je na obed zvyknuty spat v posteli a v kociku vonku by pospal pol hodky a potom by bol do vecera nervozny, takze u nas teraz ticho, svokra urazena tak mam aspon pokoj od nej, som len zvedava ked pride mm domov co jej povie na tu chodbu, mam taky tusak ze ju kopne do zadku 😀 😀 😀 ....

inak sa mate ako? ja este pockam aspon tyzden a urobim si testik 🙂 , som zvedava 🙂

kawasaki17
30. aug 2011

@evicka1 ahoj, och s tou robotou to je strasne, a to ze ho nevzali do skolky, no nechapem, no to pocuravanie moze mat navine nejaky psychicky problem...

katushka16
31. aug 2011

@kawasaki17 no to je super,že si maľuje vo vašom byte.však nech si kúpi alebo prenajme a keď jej to majiteľ dovolí,nech si vymaľuje...to je akože vrchol.ja by som to nezniesla veru:( a ešte keď tam má malý spinkať!tak aspoň máš pokoj,keď je urazená.my sa máme celkom dobre,Terezka sa už teší do škôlky na svojich kamarátov,no ja na tvojom mieste by som si už dávno urobila testík,nevydržala by som to🙂ozaj,hoď nejaké foto,dávno si nič nedala🙂

ivuss01
31. aug 2011

ahojte dievcence, od vysadenia tabletiek je uz mesiac, menzes mam dostat na buduci tyzden, ale uz asi tyzden
mam pocit taky, ako ked sa mi nalievali mliekom pri malej, a take bolave ich mam, ani spat na bruchu sa mi neda...robila som si test, ale len jednu palicku ukazal. ☹ ...pri malej mi test ukazal, az ked som bola v 6 tyzdni, myslite, ze mozem byt v tom?
inak si myslim, ze dnes ma bola babka pozriet, lebo som pocula klopkanie na dvere, isla som sa pozriet a otvorila som dvere a tam sa svietilo, ani kroky nebolo pocut, ani nikoho rozpravat..... 😕 😵

kawasaki17
1. sep 2011

ahojte 🙂

@katushka16 ved to bola hadka, lebo malovat sme planovali, ale uz s uplnou rekonstrukciou, steny sme chceli orypat do ziveho a opravit ich, urobit stierky a tak malovat no a ona tam na stenu nadzabala len dalsiu vrstvu akejsi zneho zltehoodtiena fuj, vyzera to hrozne 😠
no ved ja by som si zrobila test, ale sa bojim, ze tam neuvidim co chcem a navyse pri prvom tehotenstve som si test robila az v trtom mesiaci anie jeden ale niekolko a vsetky boli negativne 😒 , tak neviem ci mam alebo pockat a ked sa nedostavi tak ist rovno ku gynekologovi 🙂

@ivuss01 ahojik, no to je od babky mile ze sa prisla rozlucit, aj ta nasa bola pri nas, casto na nu myslim, ze ako sa tam asi ma a ci nas vidi 🙂 dufam, ze je jej vyborne, inak mame v poslednej dobe akesi podobne osudy 🙂 , najprv babky ☹ a teraz mozne tehotenstvo, zeby nam to vyslo 🙂

ivuss01
1. sep 2011

@kawasaki17 ahoj, no veru mame podobne osudy, mne pri malej ukazal test, az ked som bola v 6t a vo 2 tyzdni mi ukazal iba jednu palicku, a menzes som mala asi 3 dni, ale slaby.... ale moja kmotra mala tak ako ty, test jej neukazal ani v 12t, a to uz mala potvrdenie od doktorky...tie testy su asi fakt blbost...a keby sme spolu cakali, by bolo super, snazila som sa pridat do temy: po lete 2011 zaciname, akoze ma privitali, ale ked som im napisala svoje pocity, tak ma ignorovali...

kawasaki17
1. sep 2011

@ivuss01 no tak ja som pri Emanuelovi mala menzes do 4,5 mesiaca tehotenstva, nechapala som to, ale je to vraj uplne normalne, ze sa to proste stava, takze asi tak.... ja sa do takych tem uz nepridavam, lebo tiez som raz v jednej bola a ako Ty hovoris fajne ma odignorovali, tak som sa na to vykaslala....
a teraz mas ake pocity? ja nechcem nic unahlit, a na jednej strane si veeeeeeelmi ziadam aby som bola tehotna, no na druhej strane mam obavy ci to budem zvladat a, ze ani toto nezaberie a svokra bude stale pri nas a chcela som si uz dokoncit vysku, ale to asi este pocka 🙂

ivuss01
1. sep 2011

@kawasaki17 za posledy tyzden mi teplota neklesla pod 36,9, dnes rano bola teplotka 37 a strasne mi akoby trpli prsia a to niekolko krat za den,a ten pocit mam uz vyse tyzdna... take som mala, ked sa mi pri malej tvorilo mlieko, aspon k tomu by som to prirovnala...a test dopadol tak ako dopadol...

kawasaki17
1. sep 2011

@ivuss01 asi je este priskoro, neskor ti mozno ukaze //, skus si urobit tak o tyzden alebo chod rovno ku gyn. ja si asi ani robit nebudem, pocakm aspon tyzden pojdem ku gynekologovi a uvidim, a ked dostanem mrchu tak pojdem aj tak radsej ku gynekologovi, v mojom pripade je mozne vsetko 😒

ivuss01
1. sep 2011

@kawasaki17 alebo mozu byt take pocity z vysadenia tbl? pockam tyzden, ako hovoris, a pojdem ku doktorke na krv, a uvidime...naco tie testy predavaju, ked to aj tak nie je pravdive...

kawasaki17
1. sep 2011

@ivuss01 mozno ano, ak si brala antikoncepciu (dufam, ze o nej rozpravame 🙂 ) tak to su hormonalne tbl. takze mozne to je, radsej vyckaj a chod ku gyn. ja urobim to iste

katushka16
1. sep 2011

@kawasaki17
@ivuss01 no prajem vám baby,aby vám to vyšlo.ja keď som si robila test pri Terezke,tak mi ukázal asi v 4 týždni hneď // a potom som si urobila ešte ale 3,pre istotu.a pri Valentínke mi tiež ukázal ale v 4týžd. jednu / silnú a / slabú,tak som si urobila na ďaľší deň a // a potom ešte 3 pre istotu🙂 ja som to mala úplne v pohode,pri oboch som otehotnela hneď ako som vysadila tabl.v tom sme mali veľkéééé šťastie.tak vám držím päste🙂

kawasaki17
1. sep 2011

@katushka16 vdaka 🙂 , tak to si mala ozaj velkeeee stastie, ja tbl. nejem a ani som ich nikdy nejedla a ani ich nemam chut jest, celkovo co sa tyka tbl. a ja tak ziaden vztah 🙂 , ja som radsej taka bylinkarka, cajiky, zabaly, liecive kupele a tak 😉

katushka16
1. sep 2011

@kawasaki17 ani ja tbl nemusím,to ozaj musí by´t,že by som si dala-hlavne ke´d som mala problémy so zubom,ale antikonc.beriem lebo ja som taká,že otehotniem hneď a mm sa smeje,že som ako cigánka🙂takže,keby neberiem som každý rok tehotná🙂