icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

katushka16
12. okt 2011

@lenka3007 Jurko aký šikovný,raňajky si robí sám,aby sa maminka vyspinkala,umýva riad,no čo viac si môžeš priať🙂

lenka3007
12. okt 2011

@katushka16 ahoj, no sledovala som aj ja pozorne, co sa na slovensku deje, fakt silna kava aj na mna... No maly sikovny, len keby posluchal trochu. lebo mi zacal byť papulnaty 😠

kawasaki17
12. okt 2011

ahojte kocky
tak my nadalej mrzneme, som naozaj zvedava kedy tu uz konecne dorazia urobit tu reviznu spravu komina, maly uz aj pokaslieva, mam taky pocit, ze si urobim jesenne prazdniny u nasich 😉

ivuss01
12. okt 2011

@katushka16 na narok na absolvensku prax mas pri splneni podmienok: vek do 25 rokov, 3 mesiace na urade prace, to je take najhlavnejsie,
a malej valentinke prajem dodatocne vsetko najlepsie vela zdravicka a vzdy usmev na tvaricke 😵

marianax
13. okt 2011

@katushka16 tak teda mam 4deti ....Samko 13, Majka 12, Simonka bude mat v decembri 9 a Emmka v januari 5rockov.... inac som doma pracu nemam ☹ ale mam dobreho manzela ktory sa o nas dobre stara... no neviem co este ....pytajte sa 🙂

marianax
13. okt 2011

Ahojte babenky aky ste mali den ...co vas dnes potesilo a co naopak nastvalo? Mna dnes potesil manzel ked prisiel z prace domov rano a naopak nastvala som sa ked mu zavolali z prace ze zas musi cestovat a zas odchadza a nemusel by ale niektory ludia..... 😖

lenka3007
13. okt 2011

@marianax ahoj, no my sme mali podobny den, vedlajsi byt prerabaju a bez upozornenia nam vypli vodu, od rana do 13.00 sme boli bez vody... no hotova katastrofa, tak sme sa s maly vybrali k majaku, lebo aspon jedno pozitivum dnes bolo, ze bolo nadherne teplucko, co som uz velmi dlho nezazila... prisli sme o pol piatej, najedli sme sa a doteraz som umyvala riady a kuchynu... chcela som robit buchty, ale uz sa mi nechce 😀 😀 😀
tvoj manzel jazdi do zahranicia? alebo len po slovensku?

marianax
13. okt 2011

@lenka3007 no chodi do ciech ......no teda susedia vedia niekedy potesit.... ja by som im vypla elektrinu teda istice na chodbe my tu tak mame a boli by po tme a co 😀

ivuss01
14. okt 2011

ahojte dievcata, tak toto bola najhorsia noc, mala celu noc kaslala, este horsie ako minulu, a uz ma len 2 dni na to, aby sa uzdravila.....ale hlas sa jej uz aspon vratil.....
dufam, ze aspon u vas je to lepsie......
@marianax
@lenka3007 niet nad dobre susedske vztahy....pod nami co byvali taki zvlasni susesia su uz 2 mesiace odstahovani, ostatni okolo nas su v celku v pohode, len sem tam nejaky zur alebo pocut dej filmu este o tretej nadranom 😠 ale inak ok 🙂

kawasaki17
14. okt 2011

ahojte
joooj konecne mame aj my teplo a uz konecne topime. Vcera sme boli s mm v meste aj s drobcom, tak ten chudacik nevedel kde ma skor pozerat ci na auta alebo ludi, no zlatucky bol, a este nam vcera vyslo aj celkom dobre pocasicko takze som spokojna 🙂
inak mam dobru spravu. Svokra bola vcera na pohovore a prijali ju do prace, takze juchu juchu, od pondelka nastupuje do robotky a konecne si od nej a jej mudrych reci atd. oddychnem. len skoda, ze mm nema nejaku lepsiu pracu 😖

@marianax ahoj, vitaj medzi nami, este som ta nestihla privitat 🙂

@ivuss01 ahoj, hm aj nas maly pokaslieval, ale uz je to ok, nabuduci tyzden ideme na prehliadku a budu ho aj ockovat, takze musi byt zdravi, dufam, ze dovtedy nic nechiti, aj livke prajem skore uzdravenie. A co tvoje tehotenstvo? ako to vyzera? Ja som mrchu nedostala, tak asi buduci tyzden pojdem ku gyn.

katushka16
14. okt 2011

ahojte,akúrát som dorobila čalamádu a večer sme tlačili kapustu,mňam,mňam.inak tu fúka,síce svieti slniečko ale neni to bohviečo.Valentínka má trochu hnačku,pojedla asi 5 mandarínok,tak sa nečudujem,tak som jej nasadila dietku🙂
@kawasaki17 tak super,že svokra ide od pond. robiť🙂
@ivuss01 aj ja prajem Lívii nech sa rýchlo uzdraví🙂
@marianax to ti nezávidím,na 4 deti sama,mm chodí na týždňovky?

marianax
14. okt 2011

@katushka16 no manzel ma tam firmu takze nie je to pravidelne chodenie domov niekedy je doma i 3tyzdne a niekedy len 3dni 🙂 no to nic deti uz nie su take male aby som to nezvladala 😀

marianax
14. okt 2011

@kawasaki17 dakujem 🙂

ivuss01
14. okt 2011

@kawasaki17 ahoj, tak to je super, ze ide svokrusa do prace tesim sa s tebou 🙂 a co sa tyka mojho tehu, tak dnes mam mat mrchu, ale akosi nechodi, ale este ani nema meskanie...tak uvidime ako cez vikend.... ty si si uz test robila? je tu jedna tema, ktoru citam, vola sa " po lete zaciname" alebo tak akosi, a je tam jedna baba co mala vsetky tehu priznaky, vratani 2 ciarok a tehotna nebola na zaklade testov, chuda, riadny sok,
@katushka16 ja som calamadu robila minuly rok, a akosi ja neje, tak tento rok som ani nerobila, a kapustu uz budem mat aj vykvasenu, uz je tomu 2 tyzdne, co som tlacila,
verim, ze hnacka Valentinke rychlo preje,
@marianax aky si mala dnes den?
dufam, ze Livia do pondelka prestane kaslat.....ale asi budem volat sestre, ako robi v pondelok, a ci by mi malu nepostrazila doobeda, no ved uvidim, ako, alebo dufam, ze mm bude v pondelok doma a uzije si pekny dnik s malou 😕

lenka3007
14. okt 2011

Ahojte babeny. tak dnes nam tak usiel den. boli sme uz konecne vybavit posledne papiere na trvaly pobyt, ale ma vytocili na tom urade, lebo ked sme tam boli pred 2 tyzdnami, tak nam povedala pani, ze na registrovanie maleho potrebujeme len jeho pas, preloženy rodny list a nase pasy, dotrepali sme sa 40 km tam a ona zahlasi, že kde ma manžel doklad o tom, kolko mesacne zarobi, skoro ma tam vystrelo, lebo už nas takto otacali 4 krat, nakoniec to urobila aj bez toho, ale mne taka zila od nervou navrela na krku, ze mm si myslel, ze ju tam uskrtim 😠 😠 😠 ...
Teraz parim buchty a uz ani prstom nepohnem...
Inak sa smejem trochu, lebo ako pozeram pocasie na slovensku, tak je tam nejakych 12 stupnou a niektore maminy nadavaju, ze je zima, ze nejdu s detmi von.. ja som s malym chodila aj v takej kose, ze mi vzduch v nose zamrzal a pery mi zmrzli dokopy 😀 😀 😀
@kawasaki17 ty sa mas, budes mat konecne klud, a kam ide svokra robit, najlepsie by asi bolo, keby do australie, nie? 😀 😀 😀
@katushka16 no z tolkych mandariniek sa ani necudujem 😀 moj maly takto lubi mandarinky, by aj kilo zjedol na posedenie 😉
@marianax ahoj, a v akej oblasti pracuje tvoj mm? dnes nam susedia nastastie nebuchali, bohuzial istice im vyhodit nemozem, lebo ten byt preraba spravda bytovky, keby to robili oni svojvolne, hned maju hubovu polievku... aj po slovensky by som im to vysvetlila, verim tomu, ze by ma hned pochopili 😉
@ivuss01 ahoj mici, ja už netrpezlivo ocakavam vysledky 😀

Au som si prave obarila malicek, robim buchty a jak som tam davala druhe, tak ta para ma zasiahla... au au au... slak ma trafi jaka som ja sikovna 😒

lenka3007
14. okt 2011

jeeej kolko som toho napisala 😕 😕 😕

ivuss01
14. okt 2011

@lenka3007 no tolko, mam co robit 😀

lenka3007
14. okt 2011

@ivuss01 co mas robit? citat, nie? ci?

ivuss01
14. okt 2011

@lenka3007 mna mm natahoval minuly tyzden na parene buchty, ale moch sa mi nechcelo, ja teraz dopekam vianocku, no pekaren dopeka, tak to mam bez roboty a kuchyna cista 😵 a prave pipka pekaren, vianocka dopecena....mnaaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵

lenka3007
14. okt 2011

@ivuss01 vianocku v pekarni? aj to sa da? jako?

ivuss01
14. okt 2011

@lenka3007 Marek mi v Nemecku kupuje zmes na vianocku, tak len podla navodu nalejem do nadoby 250ml mlieka, 1 vajce a 50g rozpusteneho masla a 500g zmesi, ja som si to este vylepsila hrozienkami a susenou pomarancovou korou, este aj citronovu by som tam supla, ale sa k nej neviem dopracovat 😀
ale nosi aj zmes na celozrnny chlieb, aj na biely chlieb, to mi pride ako sendvic, a k tymto zmesam uz len voda pekaren pec a hura do jedenia 😵 takyto chlieb mi chuti ovela viac, ako kupovany....

ale pohladam aj recept, co som nasla niekde na nete a napisem ho tu, je skusana, a bola super, idem hladat 😉

lenka3007
14. okt 2011

@ivuss01 ja som tu pekaren vobec nechcela, ale ked citam, tak to je sranda vec, svokra ju ma, tak by som cez sviatky vyskusala tuu vianocku 😉

ivuss01
14. okt 2011

@lenka3007 neviem ho najst ten recept, ale bol z tejto stranky : http://www.mimibazar.sk/recepty.php?id=31
je tu veeela receptov, aj niektore z nich skusam 😉

lenka3007
14. okt 2011

@ivuss01 jeej dakujem potom to pokukam..

kawasaki17
14. okt 2011

@ivuss01 hm, aj mne by sa zisla taka pekaren... to musi byt super vec, moja svokra robi domaci chlieb, ale musi ho vymiesit, kym vykysne, potom sa dlho pecie, este ho medzitym aj potierat musis atd. a za tu namahu mi to nestoji...kebyze som mala taku pekaren tak paraaada 🙂

kawasaki17
14. okt 2011

@lenka3007 inak ja nelubim zimu, ale co sa tyka prechadzok tak to je jedno ci je teplo ci je vonku, malemu prechadzka len prospeje a mne takisto takze ja chodim tiez, akurat ked su snehove chumelice alebo letne lejaky tak sedime domka 😖

lenka3007
14. okt 2011

@kawasaki17 ani mne nebolo do smiechu, ked som v tej kose tiskala kocik, ale co neurobime pre svoje dieťa 😉

ivuss01
14. okt 2011

@kawasaki17 ja som tiez dlho odolavala hlavne koli cene, vela krat sme rozmslali aj nad tou co predavaju v lidl, ale vzdy ked ju mali, my sme nemali peniaze navyse, ale v lete sa nam ju podarilo kupit za 33 eur v metre, tak suseda nam kupila, a je to uzasna vecicka, aj ked potrebujem spravit cesto na buchty, tak dam do nej robit....
inak aj my sme stale von, a s kocikom som sa tiez cosi umrzla, ale zato dieta mi lepsie spalo a aj ja som mala dobry pocit,

marianax
14. okt 2011

@lenka3007 no pracuje v stabebnictve takze na stavbe takze tiez buchaju kde pride 😀 len doma nie lebo vies ako to chodi ...doma to nestiha 😒 no co uz.....inac aky si mala den ja celkom ok ale zajtra sa tesim robim pizzu cesto mam uz v chladnicke to bude mnamka deti si pochutia hlavne najstarsi Samko a najmladsia Emmka 🙂

marianax
14. okt 2011

@ivuss01 dakujem za opytanie celkom ok ale zajtra sa tesim bude pizza cesto v chladnicke 😀 a co este kolo toho neviem chcem navarit na nedelu aby som mala klud...nevies nejaky dobry receptik? 🙂