icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

ivuss01
14. okt 2011

@marianax ahoj, tak co varit na nedelu neviem ani ja, to sa rozhodujem v nedelu o 11 na obed 😀 a potom obedujeme okolo 14, ale rozmyslala som, ze uz mam kykvasenu kapustu, tak by som zajtra uvarila segedinsky ku knedli, a bolo by aj na nedelu a pondelok, alebo este ma teraz napadlo, ze zapeciem v rure kare so sunkou a syrom k zemiakovej kasi a zeleninovemu salatu, to len taka rychlovka: kare nakrajat na platy, naklepat, osolit, okorenit, dat na plech potrety olejom na to sunka, syr, podliat trochou vody a upiect, robi sa to skoro samo 😀
cesto na pizzu v chladnicke? mozes sa podelit o recept? dakujem 😉

marianax
15. okt 2011

@ivuss01 dakujem za receptiky 🙂 a pravdaze sa podelim o recept na pizzu...takze das si hladku muku ja davam skoro 1kg lebo nas je vela a z toho urobim asi 4plechy pizze potom das vajicko sol mozes i pizza korenie ak chces a osobitne do malej misky si das vlaznu alebo studenu vodu a das asi tak polovicu drozdia pomiesas aby sa roztopilo a vylejes do muky zacni miesat ja hovorim hniest xixi no a mozes si este pridat vodu ak mas huste ale stale tu vlaznu alebo studenu no a miesam a miesam az kym nevymiesam vsetko pekne na cesto no a das do ladnicky mozes dat i do mrazaku ak chces si nechat na neskor ....moje deti maju radi len so sunkou a syrom no a ide o to ze rura musi byt zohriata na plne pecky a cesto tam davas na par min tak asi na 3-5min ...tak potom napis ked budes robit aka bola odozva 😉 inac dnes asi nemam den maju mi uz prist kramy a citim sa blbe 😖 tak dufam ze to zvladnem ☹

3adrika3
15. okt 2011

Caute zienky,nemate zaujem o hackovane ciapocky? 🙂 Robim na objednavku 😉

kawasaki17
15. okt 2011

ahojky kocky

@marianax
@ivuss01 ja na nedelu budem robit udene koleno s cervenou kapustou na sladko a s knedlikom a kusok urobim k tomu aj trochu kyslej kapusty pre mm.... Aj to Vas mozno inspiruje.
Dnes ma zas vytaca ta moja draha svokruska, prisli na navstevu jej dcera s mm a 3 detmi, tak sa hra na uzasnu babku, normalne keby ste poculi co vsetko dokaze z tej svojej pap... povedat...... occhhh uz mam tlak 200/100 😠 😠 😠

katushka16
16. okt 2011

ahojte,ako víkendujete?my sme včera ešte dooslavovali malých meninky,bola u nás švagrina s rod. :( našťastie sa nezdržali,však načo aj keď sa spolu nebavíme.
@kawasaki17 neboj,však od pondelka máš pohodičku🙂

kawasaki17
16. okt 2011

@katushka16 no pohodicku ako pohodicku, ale aj tak lepsie ako nic, pretoze ona ma ranne a poobednajsie smeny, teraz bude mat ranne t.j. 6.00 - 14.00 , a okolo 17.00 je uz doma, takze este stihne dost mudrovat a zlostit, no a ked bude mat poobedne tak ide na autobus o 12:00, lebo skor jej ziaden nejde a prichadza az o 23.30, tak to uz je lepsie, do tej dvanastej doobeda mam vzdy nejaku robotu takze sa to da zvladnut no a ked dojde tak to uz chrapkame 🙂 😀 🙂 😀

inak vikend celkom ujde, ako vzdy mm v sobotu hral futbal, dnes bol hrat futbal, klasika vikendova, ani na ziaden vylet alebo prechadzku nemozme ist... 😒

ivuss01
17. okt 2011

@lenka3007
@kawasaki17
@katushka16
@marianax ahojte dievcata, taaaak prvy den v praci za mou, len tak som si chodila po skole, zoznamovala sa s "kolegami" a celkom pohodicka, tak sa uz zajtra tesim.....
tetka zatial este nedorazila, uvidime, co daju blizke dni 🙂
@kawasaki17 a ty ako? citam, ze ti svokra ide robit na dve smeny, a to kde dochadza, ked tak dlho cestuje?
@katushka16 tak naco potom prisla, ked sa nebavite??
@marianax dakujem za recept, este mi napis prosim ta, kolko vody si mam daj do tej muky, alebo ake ma byt huste 😕 dakujem

katushka16
17. okt 2011

@ivuss01 ahoj,tak super,že sa ti páči v práci.no,my sa nebavíme už vyše roka ale mm chce,aby sme sa stretávali aspoň na sviatky keď majú deti a ona to chce samozrejme tiež ale to len na oko,aby bola tá dobráááá.tak asi tak.ja to nejako vždy vydržím a potom mám na nejaký čas pokoj

marianax
17. okt 2011

@ivuss01 ahoj moja ....aka tetka? 🙂 no tak nech sa ti v praci dari 🙂 ...tak vody uvidis podla toho kolko potrebujes ja robim z 1kg muky a davam tam priblizne 2-3pohare vody a cesto ma byt ani riedke ani huste tak akurat ved ty sikovna budes vediet 😉

ivuss01
17. okt 2011

@marianax ahoj, aka tetka? tetka z ameriky, tak sa s mm smejeme, ked mam dostat menzes 😉 vyskusam urobit, ked bude chut na pizzu, a dam vediet ako to dopadlo 🙂
ja robievam taketo cesto na pizzu: 250ml vlaznej vody, 1 kocka drozdia, 350 g hladkej muky, mala lyzicka cukru, plo malej lyzicky soli, 4 polievkove lyzice oleja, tot je davka na jeden plech,
@katushka16 tak tomu sa povie super svagrina ☹ ja mam zas taku, co sa ozve, iba ked sa potrebuje vyrozpravat, od piatku do nedele som sa jej nemohla dovolat, ani ona sa neozvala, tak som si povedala, ze kaslem na nu a ani ja jej telefon nezdvihnem....

marianax
17. okt 2011

@ivuss01 no urcite daj vediet 🙂 a aky si mala dned den?

ivuss01
17. okt 2011

@marianax ahoj, dnes som bola prvy krat v praci po styroch rokoch, takze super, uz sa tesim na zajra 😵

marianax
17. okt 2011

@ivuss01 no to ti verim 🙂

kawasaki17
18. okt 2011

ajojte dievcata 🙂
no ja uz mam od vcera ako tak klud, aj ked sme sa vcera so svokrou pochytili no tom ake maso je najlepsie do kotlikoveho gulasa... 😠 , ona si mysli, ze ked je vyucena kucharka tak vie vsetko najlepsie, ale uprimne Vam poviem, ze to co navari nechuti vzdy ako jedlo... pretoze polovicu veci na ktore si len spomeniete tak neje, lebo toto jej nechuti, toto neni dobre, toto zas drazdi zaludok tak sa napchava len chlebom s maslom, hruskami a rezankovou polievkou....... no a ze potom preco ju tak pobolieva zaludok, no nevadi kazdy sme nejaki.... 😖

@ivuss01 robi v PO z nasej dediny do mesta je cca 30 km, cize cesta busom trva okolo hodiny, no a kym dojde na pracovisko, prezlecie sa a pripravi tak je akurat na zaciatok smeny do minutky presna...
ani ja este nemam tetku, v priebehu tohto tyzdna idem s malym na prehliadku tak skocim hned aj do lekarne po testik a uvidime co ukaze, ale aj tak pojdem na buduci tyzden do mesta ku gynekologovi, aj ku svagrine na navstevu sa chystam...

marianax
18. okt 2011

ahojte babenky tak som v nemocnici a vyzera to na mimomaternicove tehotenstvo drzte mi palceky ...sa bojiiiim ☹

katushka16
19. okt 2011

@marianax ahoj,čakáš babätko?som niečo nepostrehla?tak držím silno päste,nech to dobre dopadne
@kawasaki17 ahoj,no veru všeliakí sme,inak ako sa má Emanuelko?a svokor nepracuje?
@ivuss01 ahoj,ako v práci?

lenka3007
19. okt 2011

Ahojte babule, ako si zijete? my uz mame dost chladno, tak maly poctivo papka colostrum na posilnenie imunity, nechcem, aby bol chory a zatial sa drzi (klop-klop-klop)
@ivuss01 no ahoj moja, ako bolo v praci? pacilo sa ti? a co tehotenstvo? uz je polka oktobra, tak som zvedava...

lenka3007
19. okt 2011

Som to tapa odoslala a nedopisala 😀 😀 😀 😀
@kawasaki17 ahoj, tak povedz svokre, ze ked sa ona ucila za kucharku, tak poznali len sol a korenie cierne... no aj na teba cakam, ako to dopadne, ze by ste boli tehulky aj s Ivkou?
@marianax fuuha 😢 , držim palce, budem na teba mysliet, urcite vsetko dobre dopadne....
@katushka16 ahoj, a ty ako? citm ze sa nebavis so svokrou? boze, ja mam tu moju 2000 km daleko, sice vychadzame dobre, ale aj tak som rada, ze je to takto...

kawasaki17
19. okt 2011

ahojte

@marianax uf, budem silno drzat prsty nech je vsetko v poriadku 🙂

@lenka3007 ja uz neriesim, no stale neviem ci ano alebo nie... test nic neukazal

@katushka16 svokor je na invalidnom dochodku, ma trombozu a kedysi dostaval epilepticke zachvaty, teraz uz chvalabohu nie

ivuss01
19. okt 2011

@kawasaki17
@lenka3007
@katushka16
@marianax ahojte dievcata, tak v praci fajne, uz sa aj po troske robota zbiera , tak sa nenudim, co je super 🙂
znova som zacala spinit, tak sa objednam ku doktorke, keby to bolo aspon riadne krvacanie, ale toto ma riadne metie, a inak po vysadeni antokoncepcie sa mi rapidne zhorsila plet, uz 2 mesiace sa trapim s akne....uz neviem, co mam na ten ksicht natriet, aby mi to mizlo...
@marianax dufam, ze ti vsetko dobre dopadne, a bude tak ako ma byt, drzim palce 😉

marianax
19. okt 2011

@ivuss01 dakujem ti moja v piatok ma asi budu operovat 😒

marianax
19. okt 2011

@kawasaki17 dakujem moja

marianax
19. okt 2011

@katushka16 no cakam i necakam vyzera to na mimomaternicove v piatok zrejme operacia ☹

kawasaki17
20. okt 2011

@marianax tak budem drzat silno prsty aby vsetko dopadlo v poriadku...

@ivuss01 ahoj, no tak ja po kramoch ani slychu 😒 , zajtra idem s malym na prehliadku takze kupujem dalsi testik, dufam, ze tento uz ukaze nieco norm,alne 🙂 🙂 🙂

katushka16
20. okt 2011

@lenka3007 ahoj,my pomaly,no so svokrou sa bavím ale so švagrinou nie...zajtra ideme ku mm kolegovi na chalupu,tak sa teším.oni majú 4-ročnú dcérku,tak Terezka sa tiež teší,sú veľké kamarátky🙂 inak tu je hnusné počasie tiež,fúka,mrholí,prší,otras:(
@kawasaki17 ahoj,tak držím päste,nech je tam druhá čiarka🙂

lenka3007
20. okt 2011

@ivuss01 ahoj moja, tak poctivo pracujes, to je super, uz len budem cakat na vysledky 🙂 inak aj mne po vysadeni HAK sa vsetko posramotilo, mrcha si chodi s 10 dnovymi meskaniami, plet mam ako pubertacka hlavne pred mrchou, ja pouzivam garnier pure a zatial dobre...
@kawasaki17 ahoj, aj na tvoj vysledok cakam.. potom zmenime nazov temy, nech sme aktualne 🙂 Inak mas velmi pekneho syna, krasne ocicka ma, podareny je.. a čo ste chorucky, ked idete na kontrolu?
@katushka16 bože ty sa mas, zas sa valite na chatu, normalne zavidim 🙂 uz si spominam, raz sme tu uz rozoberali tvoju svagrovu 🙂

marianax
20. okt 2011

@kawasaki17 dakujem ti moja 😉

kawasaki17
20. okt 2011

@lenka3007 dakujem 🙂 , zaujimave je po kom ma take ocka, ja mam totizto zelene a manzel sivo zelene 🙂 , ale vraj mm dedko z otcovej strany mal take brutalne modre oci 🙂 🙂 🙂 , no nejdeme na kontrolu ale do poradne na 15 mesacnu preehliadku 🙂

@katushka16 vdaka 🙂 , no tak vam fajne, zase chata, jooooooj aj ja chcem!!!!!!!!!!!!!!!!! nas vylet do tatier nevysiel, ale hadam cez zimu sa nam podari niekde ist na lyzovacku, sice lyzujem iba ja, ale to nevadi aspon mam istotu ze mm bude cely cas s malym, no ked vsak budu // tak si na lyzovacku pockam 🙂

ivuss01
20. okt 2011

@katushka16 jeeej, dalsia chata 🙂 dobre si oddychni, aspon vypadnes zo stereotypu
@kawasaki17 a na tvoj testik sa tesim, dufam, ze to aspon tebe budu riadne ruzove // 😉
dnes som spinila iba do obeda, po obede nic, ja neviem, co sa deje ☹
@lenka3007 dnes som dostala za ulohu verejnu zbierku pre chlapca od nasakoze z nasho mesta, je osmak a diagnostikovali mu nador na mozgu a poistovna mu odmietla dalej platit liecbu, tak sa jeho trieda s ucitelkou rozhodla, ze urobia taku zbierku pre neho a aj bude beneficny koncert.... tak som cely den zbierala peniaze na dobru vec 🙂
@marianax uz vies ako si na tom?

lenka3007
20. okt 2011

@ivuss01 ahoj, aj si vyzbierala? Ludia su na toto spiny niekedy....