icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

ivuss01
20. okt 2011

@lenka3007 to som zbierala v skole medzi studentami, a aj prispievali, dokonca aj ucitelia prispievali.... odhadujem prispevok na cca 60eur, mozno aj viac 😉 aj zajtra budem zbierat, tak uvidim kolko bude, no ak to budem ratat ja...... 😉

marianax
20. okt 2011

@ivuss01 ahoj moja tak zajtra som mala ist na tu operaciu ale nejdem lebo na ultrazvuku mi ukazalo ze na maternici je predsa cosi a ma 4mm no a na vajecniku co si myslely ze je to mimomaternicove je zrejme cysta tak uvidime co mi zajtra povie primar inac ked ma pusti domov tak k svojej lekarke na kontroly uf je toho vela a odrazu ☹

kawasaki17
21. okt 2011

@ivuss01 ahoj, tak to naozaj robis pre dobru vec, ja som raz zbierala peniazky pre deti s autizmom, aby aj tu na vychode mali dobre priestory a vybavenie a aj kvalifikovanych odbornikov, no musim bohuzial smutne skonstatovat, ze som vtedy vela nevyzbierala, ale zas ked sme zbierali peniaze pre deti s rakovinou tak sa vyzbieralo naozaj veeeeela, mala som z toho velikansku radost, lebo im mali kupovat nove liecebne pristroje, dufam len ze tie pristroje ked nakupili tak nie su len na zapade slovenska, tak ako skoncui vacsnina zbierok 😒
no dnes som si kupila testik, zajtra rano robim test, no ale aj ked mi nic neukaze idem ku gynekologovi, ked som bola s malym tehotna tak mi ano vo stvrtom mesiaci test neukazal // !!! nechapem preco....

katushka16
21. okt 2011

@lenka3007
@ivuss01
@kawasaki17
@marianax ahojte,tak mám pobalené,ešte zopár drobností a hotovo.mm má dnes prekvapil,prišiel o 2hod skôr z práce,tak som skoro dostala infarkt keď sa objavil v izbe🙂
@ivuss01 tak dúfam,že sa ti podarilo aj dnes vyzbierať aspoň toľko,čo včera...
@marianax ako si dopadla u primára?
@kawasaki17 aj ja som vždy chcela,aby mali malé také krásne modré očká,Terezka mala do 1,5 roka krásneee modré ale postupne sa začali meniť a teraz má také zeleno-hnedé no a Valentínka tá mala hneď od narodenia hnedé,u nej som nemala šancu ani dúfať🙂

kawasaki17
21. okt 2011

@katushka16 juuuuj tak Ti fajne, uzite si to na tej chate 🙂 , no nas maly ked sa narodil tak mal sive oci, ale brutalne sive, sestricky povedali, ze ako vlk 🙂 este aj taky lacny vlci pohlad mal, ale asi do 3 mesiacoch mu uplne zmodreli a dufam, ze uz take ostanu, lebo ma fakt krasnu farbu oci 🙂 , A ty s mm mate akej farby oci?

katushka16
21. okt 2011

@kawasaki17 ja mám hnedé a mm modré,takže nulová šanca:(

kawasaki17
21. okt 2011

@katushka16 no ja mam zelene a mm sive a maly modrooky 🙂, skor sa podoba na mm ako na mna, aj ked hovoria ze ked sa smeje alebo mraci tak to som cista ja 🙂

marianax
21. okt 2011

@katushka16 no cakam do pondelka ci ma pustia domov musia sledovat ako to rastie 😒

ivuss01
21. okt 2011

ahojte, tak este studenti prispievali, ale my sme peniazky neratali....
Dnes riaditel povedal, ze v pondelok budem pisat prihovor riaditela na stuzkovu.....uvidim, co z toho vznikne, hladala som po internete, no nic som nenasla, asi budem znova pozerat stuzkovu....
@kawasaki17 mne pri livke ukazal az v 6 tyzdni a ked som bola 2 tt tehu, tak som mala normalne kramy,
@marianax drzim ti palce, vsetko dobre dopadne a budes v poriadku 😉
@katushka16 a mna si zabudla pobalit 😀 aj ja chcem ist , uzi si pohodicku 😉

marianax
22. okt 2011

@ivuss01 dakujem ti moja 🙂

katushka16
24. okt 2011

ahojte,tak na chate bolo super🙂 boli sme s Terezkou u dr lebo som ju včera česala a kooopa vláskou mi zostala v ruke aj na mikine mala veľa:( tak sme sa zľakli...máme isť ku kožnej a uvidíme.tak mi kamarát vybavil termín na štvrtok alebo piatok,zajtra mi dá vedieť lebo keby sa objednám,tak čakám aj 3mes.tak dúfam,že to nebude nič vážne,že jej chýbajú"len"nejaké vitamíny.ona má aj tak stráááášne jemné vlásky a teraz toto:( a vy ako?

lenka3007
24. okt 2011

@katushka16 Ahoj moja, tak ste zas uzili, normalne ti zavidim (v dobom samozrejme)... Ja si tiez myslim, ze malinkej len nejake vitaminiky chybaju, neboj, vsetko bude OK... Ja som teraz cela poblaznena vianocami, malemu sme uz povyberali darceky a teraz vymyslam pre draheho, nasich a svokrovcov... Dnes som mala taky nostalgicky den, tak som pozerala stare DVD kde mal Jurko 1 rok a 5 mesiacov, tak som sa nasmiala na nom, boze ako rychlo mi narastol, niekedy mam pocit, ze som si ho ani neuzila ked bol taky maly....
@kawasaki17 ahoj, no podla mn sa oci detom meniat dlhsie ako do prveho roka, moj sa narodil so sivimi, potom mal hnede a teraz ma take modrohnede, dost zvlastne, ked stoji oproti slnku tak viac modre a ked v tieni, tak hnede, to ma po mojej mamine, ona ma tiez dvojfarebne (okolo zrenicky hnede a zvysok modry)
@ivuss01 ty joo micka, vobec ti nezavidim, ja a slohy a prihovory a podobne veci nejdu dokopy... tiez ma napadlo, ze kukni kazetu, najlepsie keby ti niekto pozical este, pozriet aspon tri a nejako to vsetko zmiesat a zbuchat dokopy 😀

kawasaki17
25. okt 2011

ahojte kocky
tak ja teraz tiez trochu oddychujem, som u svagriny v meste, lebo ma uz dlho uzierala aby som ju prisla navstivit, tak som tu. Aspon pobeham po obchodoch a nieco uz aj naukpim na vianoce... Este nic nemam a ani neviem co mam kupit, hlavne malemu a mm nemam potuchy co kupim. Maly ma hraciek od vymyslu sveta, tak fakt neviem....

v sobotu som dostala mrchu, fajne silnu 😒 , nevadi, budeme snazilkovat dalej 🙂
co mate nove vy?

katushka16
25. okt 2011

@lenka3007 ahoj,ja tiež dúfam,že to budú len tie vitamíny,sme objednané na štvrtok,tak uvidím,mala by jej brať aj krv,tak to nebude mať pekný zážitok:( veru,aj ja mám taký pocit u Terezky,že mi nejako rýchlo vyrástla a ani som si ju veru neužila:( je to na prd,všetko to strašne rýchlo letí.ani sa nenazdám a pôjdu do školy.ja som ešte nič nekúpila na Vianoce,včera som sa pýtala Terezky,čo by chcela a ona,že knižku a auto vyklapačku🙂 tak uvidím,dokedy jej to vydrží,či to zachvíľku nezmení🙂
@kawasaki17 ahoj,tak si ju predsa dostala... :( tak ale hádam sa vám to podarí čoskoro.ja tiež neviem,čo Valentínke kúpiť,tiež má milion hračiek a ešte aj Terezkine...bude mať v decembri narodeniny,tak neviem,čo,potom Vianoce...ach jaj...
@ivuss01 ahoj ako dopadol príhovor,našla si niečo?

kawasaki17
26. okt 2011

@katushka16 ved prave, vcera som videla v tescu odrazadlo motorku, takze toto mu urcite kupime, a este nieco k tomu, ale co to bude dalej tak to este fakt neviem

katushka16
28. okt 2011

Ahojte,kde ste? Terezka už má prázdniny v škôlke,mm si zobral voľno tak sme všetci doma,neviem ale vy to tak nemáte,že keď je váš mm doma tak sa nehádate viac?on akokeby mi narušil deň,zabehnuté veci...neviem ale keď si predstavím,že bude doma do stredy,tak :( inak u kožnej sme dopadli ani neviem ako,dala nám masť a zarábanú vodičku,mm to bol vybrať a keď som si prečítala,že masť-kortikoidy,dovidopo,už je v koši.pôjdem radšaj do bio obchodu a kúpim niečo tam.nejaké prírodné vitamíny.a vy ako?

katushka16
31. okt 2011

@kawasaki17
@lenka3007
@marianax
@ivuss01 ??????????????? haloooooooooooo

kawasaki17
31. okt 2011

@katushka16 ahojky
tak moj mm volno nema, ale doma ho mam kazdy den, niekedy sme na seba ako medik a inokedy sa pochytime na hocjakej blbosti, neviem si vsak predstavit, zeby mal byt prec, uz sme si tak na seba zvykli, ze by to bolo ozaj tazke. 🙂
my celkom fajn, vcera som vila vence na hroby, lebo moja mila svokruska nieje ochotna vylepit za 3 vence ani halier, tak pekne mm musel naklusat do lesa po cecinu a ja som robila vence. take som mala ruky od smoly 😒 , no hlavne, ze to mam za sebou 🙂 🙂 🙂

lenka3007
31. okt 2011

@katushka16 ahoj moja, ja som vacsinou na Fb.. no ja ti ani neviem, ked mam mm doma tak ho zapriahnem, ale ked mam PMS tak radsej chodi cvicit kazdy den a pre istotu zoberie aj maleho 😀 😀 😀 teraz robieva aj v sobotu, takze v nedelu som rada ze ho vidim...
Ozaj baby, ja halloweenujete?

kawasaki17
31. okt 2011

@lenka3007 nijako, zajtra sa pojdeme s mm pomodlit na hroby a chcem ist aj ku hlavnemu krizu ist dat zapalit sviecku pre moju babku a este budem 9 dni kazdy vecer palit sviecku pre vsetky duse aby mali pokoj na druhej strane. dufam, ze sa u nas doma nebudu diat ziadne cudne veci 😒

marianax
31. okt 2011

@katushka16 noooooo coooooo???? tu sooom 🙂

lenka3007
31. okt 2011

@kawasaki17 hlavne aby ti maly nesiel do tych sviecok, aby sa nieco nestalo...ake cudne veci myslis?

ivuss01
1. nov 2011

ahojte dievcata, tak som tu, mala som problem s internetom, ale uz je vetko ok, tak kecame dalej 🙂
co nove? moc ste za ten tyzden nepopisali 😕
@kawasaki17 preco by sa mali diat cudne veci?
@lenka3007 prihovor som nakoniec napisala z manzelovej stuzkovej, a riaditel bol spokojny,
@katushka16 tuuuu sooooooom 😀 alebo uz som tu 😉

kawasaki17
1. nov 2011

@ivuss01
@lenka3007 ked si pametate co som tu uz raz pisala co sa dialo u nas doma, no a na dusicky a po cely november uz 2 roky za sebou to bolo u nas doslovne presytene fakt paranormalnymi vecami 😒
zatial je vsak vsetko ok.
sviecku budem palit iba par minut

lenka3007
1. nov 2011

@kawasaki17 spominam si, ale som nevedela, ze to stale trva 😕
@ivuss01 No vidis aka si sikovna, a kedy bude stuzkova? 😉

ivuss01
1. nov 2011

@lenka3007 stuzkova bola v piatok 🙂
@kawasaki17 cosi sa mi mari, a myslis si, ze to maju na svedomi sviecky? ak ano, tak hovor, lebo na dlhe zimne vecery si rada palim sviecky, tak aby som sa nebala, tiez na zaklade co sme mali minuly rok...

lenka3007
1. nov 2011

@ivuss01 nejak zavcasu, nie? ved stuzkove byvali v koncom novembra, zaciatkom decembra...

ivuss01
1. nov 2011

@lenka3007 ani nie, v polke oktobra, ked som nastupila, tak uz 2 triedy boli po stuzkovej

lenka3007
1. nov 2011

@ivuss01 hmmm, aj tak sa mi to zda zavcasu... no co uz, za chvilu budu oslavovat maturu uz v septembri 😉

ivuss01
1. nov 2011

@lenka3007 vsak par rokov dozadu boli vianocne reklamy az po mikulasi, a teraz uz na zaciatku oktobra, tak treba vsetko prispobobit..... a potom sa cudujeme, ze ten cas tak leti....