Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@kawasaki17 ďakujem a dúfam,že si rýchlo zvyknem a hlavne malá.čo svokra?
@ivuss01 no,Valentínka mala ešte len teraz 1.12. 2 rôčky,tak preto mám obavy,je ešte malá a dosť na mňa naviazaná.budem robiť ranné-do 15hod,to si budem pre ne chodiť ja a keď budem mať poobednú-do 19hod,tak mamina keď bude doma alebo poprosím susedku lebo škôlka je do 16.15 a mm chodí z roboty o 16.30-16.45,takže tak.
@kawasaki17
@ivuss01 inak,čo porábate cez víkend?my ideme poobede zaviesť sestru do Piešťan,na stanicu,ide do Rakúska robiť,behneme do Auparku a odtiaľ ideme na oslavu ku švagrine-jej syn mal narodeniny:( takže sa strááášne teším:(
@katushka16 ahoj, ako dopadla oslava? svokra je svokra, co uz s nou narobime, skoda reci, uz ani len za rozculenie mi nestoji, no asi tak...my sme mali pekny vikend, vcera sme upratovali, mm pomahal ako drak 🙂 a dokonca aj Emanuel pomahal 🙂 a dnes sme boli na ture v lese aj s malym, juj to bolo radosti ked vysiel z kocika a hned sup do snehu.... 😀 😀 😀
@ivuss01 ahoj, no lebo nabrali kopec zamestnancov a prisli na to, ze nemaju tolko roboty ako pracovnikov, takze sup, tych co nabrali hned aj po mesiaci prepustili, tak nam to aspon vysvetlila svokra....ale pokial viem tak je to pravda 😒
ahojte vsetky...
tak tu cez cele svatky nic?
caute zienky, som sa vam tu neukazala dlho, bo sme boli na slovensku... ako ste sviatkovali? co mate nove? deti zdrave?
ahoj ahoj baby na flasach avent musim menit velkost cumlikou??? mala ma 7 m a pouzivame novorodenecky s 1 dierkou 😝
@lenka3007 ahojky, sviatky boli super az na par malickosti, ale tak nikdy nedopadne vsetko podla predstav, teraz oddychujem pri rodicoch 🙂 maly zdravy a coraz vacsi zivan 😀 😀 😀
@zuzka222 ahoj, pokial jej to neprekaza tak nie, ak by vsak velmi pomaly tahala mliecko alebo cajik tak by som menila, moj maly ma rok a pol a od narodenia ma ten isty cumlik 🙂
@kawasaki17 jaj, to je vsade tak, ani nam nevychadzalo vsetko ako sme naplanovali, polovica mojej familie a priatelov sa hneva, ze som sa ani neukazala, ale nikdy nam to navyslo, 2 krat sme mali auto v oprave, behacky po uradoch a podobne somarinky... tak ti je dobre u rodicou, aspon ti na krk nedycha svokra 😉
@kawasaki17
a aky cumlik pouzivas
@kawasaki17 juuuuj, ale vam zavidim, my sme tri tyzdne boli doma a akni vlocka, museli sme sa na Donovaly teperiť, aby sa maly mohol posankovat... my tu tiez nemame sneh, ale teraz mi uz ani nechyba, lebo nelubim soferovat, ked nasnezi, alebo namrzne cesta... takze takeho sucho mi vyhovuje uz teraz...
@lenka3007 ja absolutne nemam rada zimu, sneh a tak podobne, akurat ku vianociam mi to neodmyslitelne pasuje, ale teraz mam radost koli malemu, sankujeme sa, staviame snehuliakov, takze sa apon vysanti vonku 🙂
@kawasaki17 ahoj, no ved ani ja som nemala rada zimu, ani nemam, ale ako sa narodil maly, tak mi to nevadilo, on ma zo snehu radost 😉
@lenka3007 no emanuel zatial velmi sneh neoblubuje kd ma cizmicky od snehu, tak place dovtedy a ukazuje na nich pokial mu ich nevicistim 🙂
@kawasaki17
@lenka3007
@ivuss01 ahojte,tak som konečne tu,mali sme notebook v oprave a tak.tak už nerobím lebo mi riaditeľka nakoniec nezobrala malú do škôlky a to sme išli na hotové ten pondelok a ona,že nie,jáj nemám slov.a vy ako?????tak si užívam materskú opäť🙂
@katushka16 ahojky,
iiiha, tak to dnes neni spolah skoro na nikoho....
@kawasaki17 veru nie.a vy ako žijete?
@katushka16 tak zijeme si celkom fajn, tak pomaly to ide a ide....ako vzdy so svokrou sam problem....jednoducho to uz aj mm preslo vyse hlavy takze terazriesime co urobit, bud pojdeme my prec, hoc aj do podnajmu alebo naopak...
@katushka16
@kawasaki17 ahojte dievcata, co nove? neboj, so svokrou sa to nejak utrasie, ale bola by hlupost, keby ste odili vy, nech sa beru svokra prec 😝 a co babo?
@ivuss01 ahojky, novu mame asi iba chorobu, moju, maly uz je ok, tatino takisto a ja sa nie a nie vyliecit. Uz mi to dost lezie na nervy, lebo vecne smoklim nos az ho mam cely cerveny, navyse som mala aj teploty a uz sa k tomu pridal aj kasel. Uz sa aj bojim aby Emanuel zas daco odomna nepochytil teraz ked mu je uz lepsie.
no ja viem, zeby to bola hlupost, ale ja uz to beriem tak ako pud sebazachovy rodiny, lebo pre pokoj rodiny je potrebne co naskor nieco pre to urobit, a mne uz je v podstate jedno co. Ale este chvilu vyckame ako sa bude cela situacia vyvijat dalej a potom sa nadobro rozhodneme.
No s babom zatial nic. nechavame to na osud. nic nesilime a uvidime ako to dopadne, ale zatial este nic necakame 🙂 A vy?
@kawasaki17 ahoj, tak ja som to uz vzdala, uz nic neriesim, stale som chodila po ultrazvukoch, je maternica rastie, ci je ovuka, a tak, uz ma to max prestalo bavit, stale mam duphastom aby som mala aspon pravidelnu mrchu.....
mas to tazke s tou svokrou, ja by som to nevydrzala, vcera sme boli po 2 mesiachoch pri tej mojej a po hodine som uz kopala do mm aby sme uz isli...
@kawasaki17
@ivuss01 ahojte,tak čítam,že bábo zatiaľ nečakáte:( je pravda,netreba to siliť...my sme inak zdraví,až na soplíky,ale to je v pohode.Terezka nebola min.týždeň v škôlke,boli sme u dr.lebo mi hovorila,že ju bolí hrdlo,tak ju pozrela,nič nevidela ale že nech je radšej doma,že začali chrípky...tak bola doma a vo štvrtok mali karneval,na ktorý sa tešila:( no čo už.prajem ti
@kawasaki17 rýchle uzdravenie
@katushka16 dakujem, uz mi je omnoho lepsie, esteze mm ma teraz volnejsie, lebo vonku je strasna kosa a pomohol mi s domacnostou a aj s malym, lebo inak neviem, uz som nevladala ani chodit, iba ma vsetko bolelo a strasne spat sa mi chcelo...
@ivuss01 takze to ponechavas na osud... no ja tiez, uvidime co zivot prinesie, no a co sa tyka svokry, tak ja uz na nu pomaly ani pekneho slovka nenajdem, no ale zivot je uz raz taky, takze esteze mam pokojnejsiu povahu, sice ako kedy. lebo inak neviem, asi by u nas doma bleksy z okien strielali 😀
@kawasaki17
@ivuss01
@lenka3007 ahojte,ako víkendujete?my sme včera postavili asi 2metrového snehuliaka,tak sa malé tešili a dnes ich beriem sa trochu posánkovať,pokiaľ je ešte sneh lebo sa tu už pomaly topí,je tu dosť teplo-asi 7st. a má aj pršať:( takže bude super člapkanica:(
@katushka16
@kawasaki17 ahojte dievcata, tak my sme mali s manzelom tazjky vikend, ale ked sa ustalil, tak bolo v pohode, malej sme urobili oslavu, cela rodina bola, a svokra zasa mudra ako vzdy...
@katushka16
@ivuss01
ahojky, my sme vikendovali celkom prijemne, aj ked v sobotu som bola max. vystavena, lebo si tu uz pripadam ako nejaka sluzka, kebyze nemam mm, ze mi pomoze, tak sa cely den nezastavim
@ivuss01 tak ta moja svokra preistotu aby asi zas nervy spravila alebo neviem preco, prispela na domacnost sumou 20 E.... ! vraj viac nema...
@kawasaki17 to ako co tym chcela dosiahnut? my sme momentalne v stadiu, ze chceme postavit dom, tak svokra pyskuje, ze to nedokazeme, a ze mame ruzove okuliare a ze sme este krizu vo vztahu ziadnu neprekonali a taketo somariny sa tvari, akoby zila s nami pod jednou strechou a vedela o vsetkych problemoch...
@ivuss01 to by som aj ja rad vedela, co tym mienila. Zije tu tak ako aj my, je tak ako aj my, ale zeby nejako k tomu aj financne prispela, asi ju tesi ked musime kazdy peniaz preratavat co si mozme a nemozme dovolit....len sa obaja prizivuju na nas ukor... ze ja to vobec este trpim....teda le koli mm, lebo ak by bolo po mojom asi by ma uz nikdy nechceli vidiet
poznate pistenie Slniecko v Generali? co si o nom myslite? uvazujem ci nezmenim poistku co mam za vyhodnejsiu
@kawasaki17 patri ti moj obdiv, ja by som to tak netrpela, a manzelovi by som dala ultimatum,
nepoznam to poistenie, ale momentalne som vsetky poistky zrusila, aj malej, aj mm aj mne, uz som tam natlacila dost prenazi a nic t toho nemam, je to len vyhadzovanie penazi do vzduchu, odkladam na knizku a tak ich budem mat kedykolvek k dispozicii, ked ich budem potrebovat 🙂

@kawasaki17 ahoj, preco prisla svokra o robotu? do vianov je este tyzden, tak to ho urcite nehneva......ale hlavne je, ze sa mu otvorili oci, 😉