icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

kawasaki17
10. mar 2011

@viktoria04 no tak uz sa zobudil..... mozem ho uspavat odznova, ked chcem aby si aspon trochu pospal a nebol potom nervozny....

svokra mi stale hovori, ved ho nechaj nech sa unavi a potom aj sam pospi....ta taku figu, cim menej spi tym je viac nervozny a potom uz nespi ani tolko...

viktoria04
autor
10. mar 2011

čože?Už je hore?No nezávydím ti.Ved ti si ani neoddýchneš žieňa.Ja som mala tiež takéto problémy s malou,ked bola malinká a bývala som hotová s nej.Nie a nie spať a od 2 rokov už cez deň mi vôbec nespávala.Ale aspoň teraz má také obdobie,že ide spinkať už pred 20 hod.,tak mám už kľud,lebo nakoľko je sama dosť vymýšla,lebo sa nevie sama zahrať.A ten jej unikátny poriadok v izbe?Už som jej povedala,že na dvere detskéj dám výstražný papier,že vstup na vlastné riziko.Potvora je s nej.Aj včera mi povedala,že ide si upratať izbu a prd....ešte viac hračiek na podlahe. 😵

kawasaki17
10. mar 2011

@viktoria04 pokusala som sa ho zase uspat, ale bez sance, jednoducho sa mu musim neustale venovat 😒

lenka3007
10. mar 2011

ahojte baby, ako sa tu dnes mávate? ja mam dnes nejaky nanič deň 😒
@viktoria04 dakujem ozvem sa, neviem kolko dopredu asi tak? mesiac? dva? inak mala je peknučka 🙂
@bublinkajasminka no moja to je svinstvo, tých ludi už ozaj nič nezastaví
@kawasaki17 no o prebytku energie u deti by som ti vedela napisať román, mojho tiež nikdy nič neunavilo a to sme s nim chodili na túry a stale sme boli vonku...

kawasaki17
10. mar 2011

@lenka3007 ahojik, och jooj keby sme tak mohli ist s Emanuelom, ja zboznujem tury v po lesoch 🙂 kebyze nebol chory tak s nim idem aspon von na prechadzku, ale nechcem riskovat, ze sa mi ochorie este viac alebo mu opat zahnisaju ocka.... 😒

lenka3007
10. mar 2011

@kawasaki17 poslala som odpoved a nie je tu... čo toto????
@kawasaki17 veď to je samozrejme, že ked je chorý a ešte k tomu mal očka zapalene, dufam že sa rýchlo vylieči.. No moj maly nespaval cez den od 1,5 roku, každý deň išiel pešo pol kilometra k mojej kamaratke, tam sa hral a naspäť domou dalši pol kilometer (a to už do kopca) a ráno vstával o siedmej, celý den sme takto behali a o osmej bol vykupany v postielke a aj tak mi zaspal až niekedy pred jedenastou v noci, a to ma dodnes. len sa vrti v tej posteli jak červik...

lenka3007
10. mar 2011

@kawasaki17 poslala som odpoved a nie je tu... čo toto????
@kawasaki17 veď to je samozrejme, že ked je chorý a ešte k tomu mal očka zapalene, dufam že sa rýchlo vylieči.. No moj maly nespaval cez den od 1,5 roku, každý deň išiel pešo pol kilometra k mojej kamaratke, tam sa hral a naspäť domou dalši pol kilometer (a to už do kopca) a ráno vstával o siedmej, celý den sme takto behali a o osmej bol vykupany v postielke a aj tak mi zaspal až niekedy pred jedenastou v noci, a to ma dodnes. len sa vrti v tej posteli jak červik... 😀 😀 😀

kawasaki17
10. mar 2011

@lenka3007 no tak tiez riadne sidlo..... uvidime ako dopadneme my 😀

lenka3007
10. mar 2011

@kawasaki17 tak vy ste ešte malinky. Mne nevadi že Jurko ma tolko energie, keby to malo vplyv na jeho správanie, tak by som to asi nejak riešila, ale takto je to v pohode. i ked drahy niekedy frfle, že by už mal spať 😀 😀 😀

nada1326
10. mar 2011

ahojte 🙂
vy ste sa krasne rozpisali.... u nas akurat snezi 😝 😝 😝 co je toto za pocasie, ja uz chcem jar a teplucko 😠

kawasaki17
10. mar 2011

@lenka3007 no jasne, ja ho ukladam tak okolo tej deviatej, lebo ak by som ho ulozila skor o pol desiatej je hore a mozme sa hrat minimalne do polnoci a predsa si musim aj ja aj mm oddychnut... 🙂

kawasaki17
10. mar 2011

@nada1326 ahoj , jednym slovom sialene a pockaj na april.... 😀

lenka3007
10. mar 2011

Nejako mi dnes blbne net 😠 😠 😠
@kawasaki17 no mam pocit že pises o mojom synovi 😀 😀 😀
@nada1326 to som vám poslala, my sme toho snehu tu už včera mali dosť, tak reku podelím sa aj s vami 😀 nemusite ďakovať... Inak prikláňam sa k tebe a tiež mam radšej slniečko 😎

nada1326
10. mar 2011

@lenka3007 tak ti teda pekne dakujeme za sniezik... ale nabuduce neposielat 😝 😀

viktoria04
autor
10. mar 2011

ahojte.Tak začala som robiť tie pančušky jednu polovicu už mám,ale musím to odložiť,lebo Nadka1326 mi poslala miery idem jej dcérke robiť Kittynovú vestičku.Tak výbavička na Viki chou-chou bábiku musí chvíľku počkať,ale aj tak mám na to ešte 18 dní,tak to zmáknem.Na obed som spravila kuk von a pršalo teraz ani neviem či ešte prší.
@kawasaki17 no tak nakoniec si vzdala uspávanie?
@lenka3007 a čo to,že nanič dník?A ohladne kabelky sa mi môžeš aj mesiac skôr ozvať.Lebo čím viac času budem mať na ňu tým lepšie aby som ju v kľude spravila,lebo kabelky sa inak vypracúvajú a treba tam trocha viac času+budem musiť objednať tie uchá.
@nada1326 no u nás tiež snežilo ,ale potom to prešlo do daždu.

lenka3007
10. mar 2011

@nada1326 oki, posnažím sa 😀
@viktoria04 nanič, ani neviem, nechce sa mi vobec nič robiť, ani kavu som si neurobila ešte od rána, taka som otarena z tohoto počasia že starch, mal by som sa učiť, ale asi by mi to do makovice teraz nešlo.... inak ja ked pozeram na tie tvoje výtvory, tak normalne začinam tužiť ešte po jednom bábu a hlavne dievčatku, také su rozkošne tie vecičky... 🙂

viktoria04
autor
10. mar 2011

@lenka3007 no aj mne sa to niekedy stáva,že nič ma nebaví.A čo si robíš školu,ked sa máš ešte učiť?A čo bude bábo?Normálne si ma rozosmiala.Inak mám veselo dorobila som včera súpravu (pulovér+nohavice+čiapka ),+ dalšia čiapka a dnes som rozrobila na bábiku pančušky,ale to teda odložím a idem zas robiť vestu Hello Kitty,ale normálne pozerám ako fičím,ale mňa to dosť aj baví to je základ a + mi to aj finančne pomôže. 😵

lenka3007
10. mar 2011

@viktoria04 ale nie, ale musim sa ucit norstinu..no ale dnes nerealne... ani kavu som este nemala, taka som darebna dnes, ved ani internet mi nejde poriadne, tiez je asi oblbnuty z toho pocasia 😀 😀 nebude babo, ja len, ze sa mi tie dievcenske vecicky co robis velmi pacia 🙂 aj moja maminka lubi strikovat, ale teraz ju chytilo vysivanie...

ivuss01
10. mar 2011

ahojte, tak my tu na Orave mame zamracene, 1,5°C, bez dazda, ale tiez som za slniecko a teplucko...
@viktoria04 ty si ale sikulka, prijmas jednu zakazku za druhou, pleties aj v noci? 😀

lenka3007
10. mar 2011

@ivuss01 a k vam sa ten sneh nedostal? ja len dufam, ze sa to vyblazni a leto bude peknucke 🙂

viktoria04
autor
10. mar 2011

@ivuss01 ajoj tu je fotka tej čiapky môže biť?Ak áno môžeš mi cez IP poslať adresu.A či pletiem aj v noci?Väčšinou len do 23 hod. podľa toho koľko toho mám robiť 😵
@lenka3007 no tak sa zdokonaluješ v norštine.Potom budeš aj nás učiť.A vydíš mamina tvoja zas vyšíva mňa to zas neoslovilo.Vyšívala som naposledy,ked som bola tehotná a odvtedy nie.Len pletiem. 😵

lenka3007
10. mar 2011

@viktoria04 hehe no ju zas prestalo bavit strikovanie, ked jej vnucence vyrastli...

viktoria04
autor
10. mar 2011

@lenka3007 no vydíš?A ja sa v tom neviem vybúriť.A to som mala ešte v jeseni toľko nápadok čo si ja upletiem pre seba ( predlžené vesty ) + pre Viki a prd.Nestihla som,toľko som mala toho ,len čo som Viki spravila jeden pulovér Kittynový+vestu a to bolo všetko.Tak asi budem pre nu a pre seba pliesť popredu čiže v lete,lebo už na jeseň zas budem ťahať maraton v pletený.

lenka3007
10. mar 2011

@viktoria04 tak zas je to super, ze vies tak pekne pliest, lebo su niektore veci v obchodoch velmi krasne ale neskutocne drahe, ja som si kupila dva svetriky pletene, take k leginam a ani sa nepytaj kolko za to pytaju...ale to na slovensku, lebo tu maju taky divny vkus, nic sa mi tu nepaci, maximalne detske veci...

bublinkajasminka
10. mar 2011

to pletenie co robi viktoria je krasne hobby.....a velmi pekne ma vytvory 🙂 🙂 🙂 ja vobec neviem narabyt s ihlicami...som lava v tomto 😒 😒 jedine moje hobby je fotenie 🙂 🙂 toma bavi - ale nato ma navnadil manzel.....
ozaj ak chcete okuknite jeho web: www.vargicfoto.ic.cz

lenka3007
10. mar 2011

@bublinkajasminka no som si vsimla, ze mas fakt krasne fotkz v albume, ako od profesionala.. ja sa zas rada hram z photoshopom...

kawasaki17
10. mar 2011

ahojte...
3x huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maly spi 🙂

dnes mi to pocasie berie vsetku energiu 😒

viktoria04
autor
10. mar 2011

@lenka3007 no máš pravdu niekedy s cenami je to ťažké
@bublinkajasminka no vydíš?Ved ti si fotografka.Nádherne fotíš.Pozerala som tu na MK tvoje albumy a klobúk dole,,,nádhera
@kawasaki17 no čo ?Už ste asi aj vybuvkaný.Ako dlho ste spinkali.Inak kočky dnes je fakt nafigu počasie.Mňa zas štve,lebo na muža lezie nieaká viroza,tak sa mám asi na čo tešiť.Už som ho začala dopovať liekami dúfam,že ho to rýchlo prejde.Dnes mám taký veget,svokra varila,tak ja som nemusela a malá nemá žiadne úlohy,tak sme len narýchlo napísali diktátik a ja môžem tvoriť pomalinky.

bublinkajasminka
10. mar 2011

diky za foto ale ak ste okukli web tak na mnazela sa nechytam...som len ziak jeho, on ma vsetko uci 🙂

lenka3007
10. mar 2011

@bublinkajasminka pozerala som ten web a je to neskutočné, nadherné, naozaj je veľmi šikovný a ty si velmi dobra žiačka, lebo fakt tie fotky čo mas v albumoch vyzeraju ako z katalogu... ma tiež byví fotiť, bohužial ešte som sa nedopracovala k dobremu foťaku, takže klasicky digitál zatial funguje, aj som si vyhliadla jednu digi zrkadlovku, ale stla vyše 1000 € tak poctivo sporím 😀 zatial si robim fotky vo photoshope, ale aj to sa len učím zatial...