icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

ivuss01
10. mar 2011

@viktoria04 je krasna, cez IP posielam adresu, 😵 😵 😵 😵 uz sa na nu tesim... 😵 😵 😵

ivuss01
10. mar 2011

@lenka3007 moc sa ho tu nedostalo, len sem-tam niejaka malinka vlocka spadla, ale je strasna zima, boli sme s malou pozriet moju mamku, a poriadne sme vymrzli...ale na buduci tyzden uz ma byt teplejsie tak sa tesim... 😎

viktoria04
autor
10. mar 2011

@ivuss01 ok tak cez IP a pondelok to odošlem,lebo pondelok odosielam ešte jednu zákazku ,tak jedným vrzom a stredu to máš domka

ivuss01
10. mar 2011

@viktoria04 uz sa tesim

bublinkajasminka
10. mar 2011

ahojte - v skolke mi povedali ze sopliky boli ale teplotka nie tak dufam ze ani nebude 🙂 pekne ju dali inhalovat aj nahrievali lampou aj lieciky dali....teraz to ma huste, odsajeme na noc ale cez den pekne fuka nostek 🙂 🙂
teraz sme urobili kaufland nakupik 😉

@lenka3007 aj ja upravujem vo photoshope a velmi vela ma muzik naucil...on ma aj lepsi fotak ako ja, samozrejme obaja mame zrkadlovky a ja som to mala aklo prianie na 30tku vlani tak cela rodina sa pozbierala a kupili mi fotak, drahy mi kupil objektiv na portrety k tomu 🙂

kawasaki17
10. mar 2011

@viktoria04 no spali sme asi pol hodky, viac isto nie.... ale aspon nieco.... inak aka nahoda, ja som tiez dnes nevarila, cinila sa svokra 🙂

lenka3007
10. mar 2011

@bublinkajasminka no ale aspon si mala na to učitela, lebo mne by to dali do ruky a trudno, by som sa na to dívala jak teliatko na nové vráta.... 😀 😀 😀

viktoria04
autor
10. mar 2011

@ivuss01 len nech ste spokojný
@kawasaki17 no aspoň čosi malinký spinkal.A s varením dnešním,je to fakt aká náhoda.

bublinkajasminka
11. mar 2011

pekne ranecko - hlasim sa z prace. dnes je peknucko vonku aj sa otepluje 🙂 🙂 porobim si fakturky co tu mam a bude asi pohodkovy dnik 🙂 🙂
yasmi isla skolkovat - dufam ze bude oki - zdrava 🙂 🙂

lenka3007
11. mar 2011

Dobré ránko všetkým, aj ja sa chystám robiť, ale dajak sa mi nechce 🙂 maly mi tu bzuči, tak ideme do školky... inak u nas do rána napadlo asi 20 cm snehu a stale sa mračí, tak dufam že pokračovať nebude ☹ to asik za to, že celú zimu tu sneh nebol...
@bublinkajasminka ahoj, no len pekne pracuj, inak to je super skolka, že ich tam aj inhaluju a takto sa staraju, mne na slovensku Jurka hned nechali doma pri prvých známkach kašla, ale zaujimave bolo, že ine deti tam boli aj s horúčkou...čo už... pekný dník prajem

bublinkajasminka
11. mar 2011

@lenka3007 toto je jedine zdravotne zariadenie takouto formou skolky v nitre a som vdacna ze nas tam vzali

viktoria04
autor
11. mar 2011

Ahojte bambulky.Tak vydím,že ste troška už písali.Ja mám tiež taký pohodový dník. 😉

lenka3007
11. mar 2011

@bublinkajasminka
@viktoria04 ahoojte, teraz som došla , dnes som to zmakla za tri hodinky, ráno hned dobra správa v skolke, od pondelka nastupuje jurko každy deň do školky, takže ja mozem isť do normalnej práce... jupiii... dufam že taketo dobre spravy budu pokračovať... 😀 😀 😀

katushka16
11. mar 2011

@kawasaki17 nie ani so svojimi sa nepohrala,nikdy a to má 3 deti.no čo už.

katushka16
11. mar 2011

ahojte,včera som tu nebola lebo sme išli ráno do Nr na menšie nákupy pre malé,vrátili sme sa poobede a tak sa to nejako šuchlo,že už bol večer:( dnes som bola s mladšou u doktorky,bola som ju dať zaočkovať proti ovčím kiahňam a staršia nám robila doprovod,aspoň si pokecala s doktorkou a sestričkou ako to ona ľúbi 🙂 papuľka zlatá.no a teraz moje princezničky spinkajú 🙂 a vy ako???????

ivuss01
11. mar 2011

ahojte,
@katushka16 aj starsia Terezka ti spi? mne moja uz rok cez den nespava... 😠

Inak aj my tu mame celkom pekne, von 9°C a pofukuje, a citit, ze jar sa uz blizi... 😵

lenka3007
11. mar 2011

@bublinkajasminka musi to byť naozaj na urovni, ale mohli by ich aj viac otvoriť, ved tej mamičke to pomože, ked musi pracovať...

furniture
11. mar 2011

Ahojte dievčatá, som tu nová a chcem sa spýtať, či sa môžem aj ja zapojiť do diskusie 🙂

viktoria04
autor
11. mar 2011

@furniture Ahoj jasné pod len pekne ,,,vitaj

viktoria04
autor
11. mar 2011

@lenka3007 tak už ti určiťe odlahlo,že malý ide do škôlky.Tak si rada,ale bude aj medzi detičkami. 😉
@katushka16 ajoj,ja pohodka,,,tvorím a teraz mám oddych
@ivuss01 ajoj

ivuss01
11. mar 2011

@viktoria04 caf, vcera si sa mi akosi skoro stratila z FB...

viktoria04
autor
11. mar 2011

@ivuss01 ajoj,,,musela som utekať,lebo muž včera teplotoval,tak som lietala ako strela.Dnes je trocha lepšie.Ako sa máš?

furniture
11. mar 2011

tak sa skúsim rýchlo predstaviť, som zo ZA a mám jedno 7 ročné bláznivé dievča a teraz čakáme 2. síce som pracujúca, ale moja práca je na 90% možná vykonávať aj z domu, takže to teraz naplno využívam.

viktoria04
autor
11. mar 2011

@furniture ja som od Nr,tieý mám už skoro 7 ročnú dcéru,teda bude mať na konci mesiaca.A mám pocit,že je tiež dosť bláznivá.Máš to teda super,že môžeš pracovať s domu 😉 pekný dník

lenka3007
11. mar 2011

@viktoria04 no ved to sa tesim, ale zaroven mam obavy, lebo jediny chlapček s ktorým sa moj malý hraval ide ževraj preč...

viktoria04
autor
11. mar 2011

@lenka3007 neboj malý sa rýchlo aklimatizuje 🙂 Nájde si nových kamarátov.Ešte aby si nám nepísala nakoniec,že malý ani domov nechce ísť 😉

furniture
11. mar 2011

@viktoria04 až také dobré to nieje...predsa len medzi ľuďmi je medzi ľu´dmi, ale lekár mi odporučil, že ak môžem radšej by som mala ostať doma...vraj je to pre mňa lepšie vzhľadom na môj vek a na moje zaradenie v práci...takto sa vraj budem menej rozčuľovať 😀 😀 😀

ivuss01
11. mar 2011

@viktoria04 "dnes bol skvelý deň" 😠 😠
Mala sa mi od rana nervaci a place kazdu chvilu, pre nic, v izbe kopec neporiadku, ten nechce upratat... ja uz neviem, ako mam na nu ist, zakaz rozpravok neplati, ked vytiahnem varechu/aby som jej pohrozila/, tak place, ked vytiahnem vrece, tak povie, aby som hracky ja zbierala, hrozby, ze nepojdeme von tiez nefunguju,ani, ze ocino nic nekupi na nu neplati, odoprenie sladkeho tak isto nic...prosim, poradte mi niejake finty, uz som zuuufala

ivuss01
11. mar 2011

@furniture vitaj medzi nami 🙂

viktoria04
autor
11. mar 2011

@furniture no vydíš,ale si našla riešenie a pracuješ aj s domu.Aspoň máš pohodku 😎
@ivuss01 máš detský súboj?Kto vyhral?