icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

viktoria04
autor
13. mar 2011

Ahá,tak tam začínajú skôr prázky.To ani v škôlke im nevaria?To je teda sila.Ale aspoň,že čosi im tam dajú papkať.No aj tak to nechápem je to sila s tým varením tam.A tiež sme rovnako s pečením zákuska.Vtedy vôbec nedovolím maléj aby sa mi plietla pri tom,lebo by som to pokafrala od nervozity.No naučený už sme fain sme to zmákli ešte teraz diktátik,ale akosi sa mi Viki chce s toho vyzuť,ale neustúpim.Tak papa

kawasaki17
13. mar 2011

ahojte...
ako sa mate? my sme sa vcera cely den flakali 🙂 bola som z malym u kamaratky na kavu a akosi sme sa zdrzali 🙂
@viktoria04 skor ma vycerpava svokra, je mi normalne do plôacu aka je podpichovacna a ani to neviem slusne napisat tak to radsej necham tak..... kolko mi ona dokaze energie zobrat by ste ani neverili.....chytaju ma z toho normalne depky... 😠

lenka3007
13. mar 2011

@viktoria04 na sused nam hovoril že tu e to normalne, že nemaju teplu stravu, ale moj maly už ma averziu na chlebik...
@kawasaki17 ahoj, no tak ste mali pekny dnik, čo ja by som dala za niektoru kamarátku, že by tu bola a mohla by som s ňou klebetiť...inak nenechávaj sa svokrou vytáčať, mňa len tak niekto nenaštve a už vobec nie taký uštipačný pokrytecký ludia... drž sa toho čo ja "mňa dokáže vytočiť len rovnako inteligentný človek ako som aj ja"

bublinkajasminka
13. mar 2011

cafte - priiiima dník za nami 😎 🙂 poobede sme vypadli do zaluzia, nasa susedka bola s mojou segrou s detickami - kocikovali vonku lebo jej muz nas sused hra za zaluzie futbal...najprv sme skocili na futbal, yasmi uvidela na ihrisku susedka a hned na neho kricala 🙂 😉 😉 😉 a potom sme skocili do kaviarne za nimi, pokecali sme poklabosili - karolinka buvinkala sladunko v kociku, lara susedkina papala 🙂 yasmi to je uz samostatka - hrala sa v kutiku 🙂 skocili sme k nasim - tam prisla sesterka s nastavajucim - pozvanie na svadbu 😉 😉 takze veselo dnes bolo, doficali sme domov, dame kupel a zajtra skolka 🙂

kawasaki17
13. mar 2011

@lenka3007 tak to mas pravdu, ked mne to moc nejde, ale sak co.... raz sa jej to vsetko vrati 🙂

no inak uz je skoro desat hodin a my este stale nehajkame 😒 a ani nevyzera, zeby sa mu spat chcelo 🙂

viktoria04
autor
13. mar 2011

@kawasaki17 to máš takú brutálnu svokru?Ja zas mám tiež niekedy nervy na svokru,lebo niekedy trepne aj to čo by nemusela,ale zas na druhéj strane mi aj dosť pomôže.Tak raz som s ňou spokojná a niekedy som s nej vytočená tak,že až-až.Ale ako čítam myslím,že tvoja svokra je dosť rázna žienka.
@lenka3007 no,tak máš to ťažké s tou stravou v Norsku.
@bublinkajasminka no ako vydím další krásny dník za vami.Super.
@kawasaki17 už hajkáte?

bublinkajasminka
14. mar 2011

dobre ranko - uz sa hlasim z prace, zacina nam pracovny tyzden 🙂 🙂 yasminku som vychystala do skolky a isla s tatikom 🙂
rano som mala super STP - polisi ma chytili a kontrola dokladov a dali mi fukat 😅 😅 ci pijem - ja?????? absolutny abstinent 🙂 🙂 takze pohodka akurat ma vystresovali 😉 😉
no dnes to vyzera na oki dnik, snad vybehnem aj do solarka k mami do salonu 🙂

lenka3007
14. mar 2011

dobre ránko žienky, tak , Jurko vyprevadený v školke a ja rozmýšlam čo budem robiť ,moja hlavička mi hovori, že "uč sa moja" no mne sa nechce, vždy si nájdem volaku hluposť inakšiu... idem si urobiť kafe, pokecam trochu so susedom (on norsky, ja anglicky, že totálna prča 😀 😀 😀 ) a potom volačo vymyslim, kym pojdem na ten konkurz, lebo musim čakať, kym zavolaju...
@viktoria04 no čo ti poviem, hotova katastrofa, už som rozmyšlala že by som tu urobila revoluciu a otvorim si školku s normalnymi slovenskymi obedmi 🙂
@bublinkajasminka šikovný páni policajti, daju fukať tomu, čo nemusia... asi si sa im pačila, tak si ťa chceli trochu podržať... mňa raz zastavili dva krát behom 15 minut 😀 😀 😀
@kawasaki17 Vidim, že ste mali včera perný deň, dnes to hadam malinky doženie s tým spánkom 😉

kawasaki17
14. mar 2011

ahojte, no my sme sa akurat vratiliod pediatricky.... malemu sa akosi pohorsilo, nakoniec nam povedala, ze priedusky su uz v poriadku, len je velmi zahlieneny, takze to je uz lepsie no....o tyzden kontrola tak uvidime 🙂

nada1326
14. mar 2011

ahojte, deti maju sopliky 😒 tak sme nesli ani do skolky, ved snad to za chvilu prejde
@kawasaki17 malinky nech sa vylieci
@bublinkajasminka rano ti dali fukat??? ci nie si po flame 😀 😝

kawasaki17
14. mar 2011

@nada1326 ahoj. teraz je take obdobie, kde pridem tam mi hovoria, deti mam chore, alebo soplia, alebo kaslu... 🙂 aj preto sa tak tesim na leto, nebude tolko vselijakych vyrusov vo vzduchu...

bublinkajasminka
14. mar 2011

@kawasaki17 na prieduskove veci mi strasne zabera pre yasmi mucosolvan asi pouzivas a na sople sinupret pekne rozpusta 🙂 🙂

viktoria04
autor
14. mar 2011

@nada1326 ahoj,posielam foto vesty a čiapky pre tvoju princezničku

nada1326
14. mar 2011

@bublinkajasminka malemu zatekaju sople do hrdla a potom mi z toho v noci strasne kasle... davam hedelix, poznas nejaku domacu osvedcenu medicinu?

nada1326
14. mar 2011

@viktoria04 krasne, juj tak sa tesim 🙂 🙂 🙂

viktoria04
autor
14. mar 2011

@nada1326 som rada,že sa ti páči už len nech vám čo najdlhšie poslúži a ste spokojný

kawasaki17
14. mar 2011

@bublinkajasminka nam predpisala fenistil kvapky peroralne tlmia kasel takze tie budeme uzivat na noc, kedze vtedy ho nesmierne dusi, dalej na sopliky nasivin a ambrobene sirup

kawasaki17
14. mar 2011

@viktroria04 prekrasna to je

bublinkajasminka
14. mar 2011

@nada1326 VERU MOJA ANI NEPOZNAM....MY SME NA HOMEOPATIKACH asi dva a pol mesiaca, u nas bola astma v pocitocnom stadiu, spreje a pekne to davame homeopatikami prec, spreje uz neuzivame 🙂 ale musi to byt dobry homeopat a dat lieky na mieru 🙂

nada1326
14. mar 2011

@kawasaki17 FENISTIL su aj na kasel?

kawasaki17
14. mar 2011

@nada1326 ano na suchy drazdivy kasel, alebo pri sennej nadche kde su priznaky podobne kaslu bez hlienu ale len po odporucani lekarom najme u takych malych deti, kedze je to antihistaminikum

viktoria04
autor
14. mar 2011

@lenka3007 no s tou škôlkou to neni zlý nápad.Máš to teda divoké tam.
@bublinkajasminka no tak ťa páni policajti hned z rána takto vystresovali.Nebolo to pekné teda od nich.Ale zas robia si svoju povinnosť od toho predsa sú.
@bublinkajasminka inak to si dobre napísala,lebo aj ja maléj dávam sinupret a mukosolvan,ked je chorunká

katushka16
14. mar 2011

@ivuss01 áno,Terezka ešte spáva a dúfam,že ešte dlho bude.teraz to je dobré lebo obidve zaspávajú naraz,tak mám 2 hodinky fajront🙂 a tvoja chodí večer kedy spinkať?lebo Terezka keď poobede nespinká,tak večer už o 19hod spí.inak chodia spať o 19.30

katushka16
14. mar 2011

ahojte,dnešný deň začal otras-išla som k zubárovi,už 3. deň ma pobolieva zub,bola som tam od 7hod do 12:30!!!akože super!!!! len som sa zas zbytočne rozčulovala a to som bola bolestivý prípad!a že majú bolestivé prípady prednosť!!! ha-ha-ha.malinká má soplík a dosť hustý,tak sa jej zlé spinká.tak už som konečne doma,pri mojej soplavej princezničke.

viktoria04
autor
14. mar 2011

@katushka16 ahoj tak to si začala veľmi zle dník,,že návštevou zubára.Inak to si si fain tam posedela. 😝 Ja by som už dávno zdrhla.A malinkéj skoré uzdravenie

katushka16
14. mar 2011

@viktoria04 aj ja som chcela zdrhnúť,ale potom som si to rozmyslela,veď ma bolí ten zub a čo zajtra by som tam musela ísť zas.tak som to pretrpela a o 10dní na kontrolu,tak dúfam,že tam nestrávim pol dňa🙂 inak sa teším na večer,príde mamina z roboty,nevideli sme sa 17dní.ja viem,že to neni moc,ale už mi začínala chýbať,tak ju tu budeme mať 2 týždne🙂

viktoria04
autor
14. mar 2011

@katushka16 nafigu,že ťa bolí zúbok,ale aj tak po mne by tam ostala len dymová čiara.Ja sa strašne bojím zubára radšej si zubeny viac kartáčujem aby som tam nemusela ísť.Tak ťa dnes čaká pekný večerík strávený s maminou.

kawasaki17
14. mar 2011

@katushka16 neprijemne s tym zubarom, uf, a este aj tolke cakanie...

@viktoria04 no uprimne ja mam zo zubaroch doslova fobiu...len na prehliadku sa psychicky pripravujem viac ako 2 tyzdne a den predtym mam taky stiahnuty zaludok, ze skoro ani nejem....a to ma v zivote nebolel zub a ani my netrhali, iba par malinkych kazov mam poplombovane....vyznie to dost smiesne, ze?

katushka16
14. mar 2011

@viktoria04 ani ja nemám bohvieaký vzťah k zubárom,ale zas kto má?ale čo mám robiť?mňa nič nebolieva,ani hlava/musím si zaklopať/ "len" zuby.začalo to zúbom mudrosti,ktorý mi musel vysekávať,postupne budú a pobolievajú ma už všetky zuby múdrosti:( na čo sú? aj v 1 aj v 2.tehotenstve som mala dosť problémy s nimi.a teraz koncom januára som bola na resekciu zuba,teraz ma bolí zub,len,aby tam zas nebol hnis:( tak sa pýtam dokedy?????????? aspoň,že je sú tbl. od bolesti.

katushka16
14. mar 2011