Hľadám osobu - biologický súrodenec, starý kamarát
Ahojte verím že nie som jediná komu chýba niekto blízky niekto s kým ste sa dávno nevideli a nemáte už na seba žiaden kontakt . Ak ste tiež ako ja skúsili rôzne sociálne siete aby ste sa dostali k informáciám o svojom "stratenom " a nepomohlo Vám to tak sa skúsme podeliť o svoje poznatky tu a snáď si budeme vedieť pomôcť navzájom 😉
@terezka1947 tak som rada 😵
Začnem teda ja ! Hľadám potomkov manželov Szálaiovcov z DS alebo okolia - jedná sa o mojich súrodencov možno boli alebo aj sú v náhradnej starostlivosti neviem nič konkrétnejšie len spoločne priezvisko 😔
@mana85 alebo ist na matriku a robit ako taky v "rodokmen"
Kolegyna hladala snubencovho naj kamarata z vojny (spred 13rokov), lebo ho chcel pozvat na svadbu. Vedel iba mesto z ktoreho pochadza. Cez soc. siete sa nic nenaslo. Potom si spomenula, ze pochadzam z toho isteho mesta, ale mne to meno nic nehovorilo, tak som volala bratovi, ktory vtedy robil na MsU, a on v registri obyvatelstva nasiel TP, na ktorom byvala jeho mama, podla mena a adresy sa na telekome zistilo cislo na pevnu linku. Tak tam kolegyna zavolala a mamina im potom dala telefonne cislo. 🙂
@buducamama1 tam mi nedali žiadne informácie 3 priezviska boli menené jedno s toho asi aj moje poradili mi isť na súd a nahliadnuť do spisu o mojej adopcii no tam mi to odmietli že si musím dať nejakú žiadosť hmm ešte som sa k tomu nedostala ...ale vďaka
@mana85 ani nevies aspon datum jedneho alebo rok narodenia? ci bola si velmi malicka?
@buducamama1 no to neviem veru jediné čo viem z lekárskej správy že som z tretieho pôrodu inak nič ...
@mana85 a ty mas kolko rokov? oni ziju ci preto vas adoptovali ze zomreli?
@buducamama1 28 rokov mám ... ak myslíš biorod. tak neviem či žijú a čo viem ešte že dvaja súrodenci boli tiež v inom domove od 3 rokov vraj - za komunistov boli ešte dd rozdelene prísne podla veku dieťaťa ja som zaila len dojčenský ....
ja som si tiez takjto hladala kamosku z gympla a nasla som ju na moje prekvapko co som si teda myslela ze ma rodinu deti som sa dozvedela ze vstupila do klastora a je mniška
Zaujímavá téma, ja by som bola zvedavá na otca mm, ktorého v živote nevidel, vie len že sa vola Pavol - asi Biela a bol s Považskej Bystrice, alebo jej okolia...
ja tiez hladam rodinu,muza nar. 25.12.1981,bol adoptovany,volal sa Vojtech,okrem posty a registrov kde hladat
no mne uz sa pred 2 tyzdnami ozvala jedna, co pozna moju kamosku z detstva
AHOJ VOLAM SA JANA HLADAM UZ ROKY SVOJE SESTRY.. JEDNA SA VOLA MICHAELA ZIGOVA A JEDINE CO VIEM ZE SA VYDALA A NOVE PRIEZVYSKO MA HOUZVOVA NASA MAMA JE MARIE ZIGOVA ZA SLOBODNA MAJEROVA.. AK NIEKTO NIECO VIE BUDEM RADA JAK SA OZVETE NARODILI SME SA V PREROVIE ALE ONA MOZNO INDE OTEC JE JAN ZIGO.. DRUHA SESTRA JE S MAMINHO PRVEHO MANZELSTVA MARKETA NECHUTNA.. DIKY 🙂
@janazigova Držím palce !!! 😉
Dobrý deň.Ja hľadám sestru vo veku 21 rokov . Oddelili nás v diagnostickom centrume v Bratislave. Neviem kde býva ani či ma rovnaké priezvisko . Ale volala sa Michaela kotrlova. Chcem ju nájsť a neviem ako pomôžte mi .
Som 50-rocny muz.A hladam svoju matku.Moja mama sa narodila v Detve. V roku 1946 volala sa Emilia Luptakova.Teraz sa vola Czaderova.Niekedy pracovala pozemne stavby 06 Banska Bystrica.Teraz by udajne mala byvat v Bratislave alebo jej okoli.Ma 70 rokov.Narodena je 4.septembra 1946 v Detve.Touto cestou prosim dobrych ludi ak by ju niekto na zaklade dolozenych informacii poznal aby ma kontaktoval.Na socialnych sietach som skusal no neuspesne.Nevidel som matku od 1983-roku.Dakujem.Moje t.c.0902685173.Facebook Jan Qvadratus Simko.E-mail macina72@azet.sk
Ahojte
Hladam brata. On je z prveho manzelstva a ja znam druheho. Takze mame kazdy inu mamu. Naposledy som ho videla asi pred 23 rokmi. Byval vtedy v nitre. Vola sa Frantisek szekely. Nas otec uz zomrel davno. Otec sa Narodil 29.9.1929 a zomrel vo February 1983. Prosim o pomoc.
Dakujem
Dobry den ja hladam svojich dvoch surodencov ktorych som nikdy nevidela sestra sa vola monika rigova a brat jozef rigo boli zevraj vdeckom domove
Ja som adoptovana

@mana85 noooooo,velmi zaujimava tema 😉