Hľadám osobu - biologický súrodenec, starý kamarát
Ahojte verím že nie som jediná komu chýba niekto blízky niekto s kým ste sa dávno nevideli a nemáte už na seba žiaden kontakt . Ak ste tiež ako ja skúsili rôzne sociálne siete aby ste sa dostali k informáciám o svojom "stratenom " a nepomohlo Vám to tak sa skúsme podeliť o svoje poznatky tu a snáď si budeme vedieť pomôcť navzájom 😉
Ahojte všetci potrebujem poradiť hladam svojich biologickych surodencov priezviskom. ( Cifra ) bol som adoptovany z kojeneckeho ustavu v košiciach. a neviem či mam surodencov je ťažke ich najst lebo ak boli aj oni adoptovany tak uš maju druhe meno a priezvisko no aspoň niekto kto pozna rodinu Cifrovu. Uš vopred dakujem
Patram a boli ma srdce uš 9 rokov sa snažim zistiť viac o svojej bio. Rodinne mam 25 rokov a chibaju mi surodenci rodičov uš mam ale surodenec mi velmi chiba kedže som virastal ako jedinne adoptovanne dieťa prosim o pomo. Každa maličkosť mi velmy pomože
@miroochto Ahoj mne poradili na urade prace soc. veci a rod. ísť na súd ak vieš ktorý mal Tvoje osvojenie na starosti a tam môžeš nahliadnuť do spisu v ňom su všetky informácie no treba súdne rozhodnutie o osvojeni a mať viac ako 18 rokov ja mám súdne rozhodnutie no ešte som nenabrala odvahu aj keď po súrodencoch túžim. Držím päste.
Krasna tema! Drzim palce, snad sa niekomu z vas zadari a budete mat pekne vianoce.👥❤🌲
Aj o tom napiste...
@miroochto tiež som adoptovaný mám 26 rokov viem len že som boll v kojeneckom ústave v Bratislave niekde na patrónke . chcem nájsť svoju mamu
@ladislav555, skus sa hrabat v starich listinách ktore najdeš doma, vekšina ludi si papiere listy zo sudu predvolanky atd. hromadia v krabičke alebo v kabelke a podobne. tak držim palce
Som z detského domova
Rada by som našla svoju sestru ktorá sa narodila v galante 11.11 2011 mama mi zomrela keď som mala 11 rokov viem len to ze sa vola martinka nejaka rodinka si ju adoptovala neviem vôbec nič kde býva..
@domci12 skús sa pridať a napísať na túto stránku https://www.facebook.com/groups/1297755570285610 . Celkom dosť ľudí pomohli nájsť.

Hľadám osobu narodenú 22.3.1974 v pôrodnici na Bezručovej ul. v Bratislave