Hľadám pani, čo som poslala peniažky na účet za tenisky Adidas za 15€
Ahoj zmazal sa mi účet neviem či ti tam ostala adresa ak nie napíš mi prosím.
@klarissa25 tak možno predáva už používané tenisky a nebude ich predávať za plnú cenu predsa🙈
Napiš nick ktorý použivala takto to bude lepšie možno ju niekto spozna a povie jej to.
@klarissa25 inak prečo by to malo byť trestné? Zdá sa ti to málo či veľa? Ja som si raz kúpila z deichmanu nové kožené adidasy za cca 16€
@klarissa25 prečo, že dajú veci do výpredaja? no, ja najradšej kupujem v zľavách,a opravujem sa, stáli 17,45€
@huxy podľa mňa je rozdiel kúpiť takéto veci v originál obchode.. ako takto online...lebo tieto značky často predávajú takto na nete a sú to fejky
@klarissa25 No podľa mnaa ak si kúpila Adidas boty zan15 eur tak o kvalitu jej veľmi nejde
@klarissa25 dobre, hádať sa nebudem, bežne kupujem online tenisky, či z deichmanu, about you. a nemyslím že sú fake.
Vy tu teraz riešite kvalitu a pod. to mi nepomôže nájsť slečnu/páni. 🧐
Prečo by vás malo zaujímať či si kúpim topánky za 200€ alebo za 15€,alebo ako sa mi zmazal účet,neviem stalo sa aj syn mal môj mobil v ruke možno sa niečo postláčalo neviem,maminky prosím vás nepíšte mi tu,j hladam len tu páni nič viac ďakujem.
@laurita1234567 len keby si viac vysvetlila, aký účet sa ti zmazal, asi by sme ti s tým vedeli nejak pomôcť. ak nemáme žiadne info, nik ti nepomôže. vidím že tento nick máš aktívny od roku 2020. tak iný nick si zmazala? či len inzeráty si zmazala? ak inzeráty, tak tie sa dajú nájsť.
Aha takže vy ste pochopili inak :D myslím tu na koníku tým pádom sa museli zmazať aj správy čo sme si písali,mala som nový.
@laurita1234567 takže si tu mala viac profilov áno? To je inak proti pravidlám..
Možno si spravila skreen neviem uvidím,zajtra mala poslať balík,a či vie kam poslať.
@laurita1234567 ak si ty kupovala niečo, aj keď si si zmazala omylom druhý profil, predávajúca by mala mať aj tak tvoje správy, tie sa nezmažú. teda ak si jej poslala adresu, mala by to mať.
@laurita1234567 ale ved ked si jej poslala adresu ona ju má...jej sa nič nezmazalo

Adidas tenisky za 15e..toto by malo byt u nás trestné...