Hľadám si dobrú kamarátku v Bratislave
Ahojte 🙂 Som 30.rocna zena, byvam s priatelom kratko v Bratislave a chyba mi tu uprimna a pozitivne naladena kamaratka na volne chvile, zajst von sa len prejst, do kina, na kavu, na vinko, na vylet, chyba mi tu jednoducho uprimna, pozitivna kamoska na vsetko 🙂
Nemam deti, nie som zatial zial ani tehotna.
Takmer celu rodinu, priatelov, známych mam doma na strednom SR, tu v BA sa citim sama po babskej stranke...
Budem rada, ak sa ozve niekto, kto sa v mojich pismenkach nasiel 🙂
ahojte😅 keby ste niektora chcela niekam zbehnut v BA tak sa hlasim, mam teraz dost času tak prečo nie. Mám 20r.
@sylvia002111 ahojky ja mam 40, priatel dospely syn.
@mirusinka1979 rada sa pridam do klubu. V BA zijem uz dlhsie. Som po 40ke, bohuzial bezdetna a hladam partacky na sport, kavu, vino a pletky o zivote 🙂))
@olivetta
Aj ja sa rada pridam😊
@mirusinka1979
@olivetta
@sylvia002111 aj ja so simkou urcite, len ja musim cakat kym otvoria hranice....ale myslite na mna
@nistika jeee kocky, tak ja sa velmo tesim, ze tu niekto je. Momentalne som po 10 rocnom vztahu. A citim sa ako prst v plote 🙂) Neviem sa tu este dobre orientovat na tomto fore, tak sorrac ak na nieco neodpoviem 🙂) Inak som celkom vesela kopa a dobry pocuvatel. Nesudim ludi, ved nie som bez chyb. Svoj nazor neberem ako ten najdokonalejsi 🙂
@sylvia002111 🙂🌞🙂 tesiiim
@olivetta tak zorganizujeme nieco v nedelu poobede?
@mirusinka1979
zorganizujeme nieco v nedelu poobede?
@modroocko11 nepridas sa v nedelu?
@nistika super😊, to bude coskoro
Ahojte kedy v nedelu teraz?
s detmi / bez deti ? moze sa pridat aj tato?? (:
bože jak mi je lúto tých hraníc. to tu vyzerá jak riadna party že sa chystá, hned by som sla. dúfam že to určite zopakujete
@sylvia002111 aj ja by som sa privtierkala ak môžem 🙂
@kixa3636 jasne😊, ved ked nas bude viac, bude to lepsie. Nieco o sebe napises?
@ceresnovci nooo vyzera to na cca 40, mozno 40plus, bez deti a bez oteckov ...
Ahojte tiež začínam nový život v BA samozrejme bez chlapa a s dvomi deťmi 🤭
@sylvia002111 jasan, idem do toho 🙂
Takze, napriklad nedela 15.00, ma byt pekne pocasie, ma niekto napad ze kde? Nejaka otvorena terasa v meste ☕️ ...
@sylvia002111 za mna super, len este to miesto urcenia. Normalne ma nic nenapada. To asi tou karantenou 🙂 Ja sa dopravim kamkolvek. Kolko na bude kocky?
@sylvia002111 myslela som kolko nas bude 🙂 Bo by mohol byt problem ...dve osoby pri stole 🙂 🙂 alebo mozeme zobrat deky a ist napr. na Kuchajdu ...?
@olivetta Ta kuchajda super napad, rozmyslala som nad kuchajdou alebo strkoveckym jazerom, neviem kde menej fuka? Tiez sa dopravim kdekolvek. Mas pravdu, nad dvoch pri stole bude problem v meste na terase.
@olivetta A budeme my dve, mozno tri - andromeda001, alebo styri - modroocko11. A ak sa este niekto prida.
@angels13 ahoj tiez hladam kami v ba 😊🤗👍
Ahojte ☺️ 35, tiež hľadám nové dobré kamosky v BA. ☺️ Záľuby: prechádzky, fitness, kino, divadlo, kaviarne, cestovanie a výlety, knihy, psy (nemám psa, ale páčia sa mi menšie psy) 🙂, hudba...

@simka44 ahoj ak chces napis mi. Zaluby vek deti atd..