icon

Hľadám si dobrú kamarátku v Bratislave

andreavita
24. máj 2018

Ahojte 🙂 Som 30.rocna zena, byvam s priatelom kratko v Bratislave a chyba mi tu uprimna a pozitivne naladena kamaratka na volne chvile, zajst von sa len prejst, do kina, na kavu, na vinko, na vylet, chyba mi tu jednoducho uprimna, pozitivna kamoska na vsetko 🙂
Nemam deti, nie som zatial zial ani tehotna.
Takmer celu rodinu, priatelov, známych mam doma na strednom SR, tu v BA sa citim sama po babskej stranke...
Budem rada, ak sa ozve niekto, kto sa v mojich pismenkach nasiel 🙂

nistika
19. sep 2019

kava? jazero? kava pri jazere?

paulinsone
20. sep 2019

moze byt, kavu mam rada, a kde v Petržalke alebo niekde inde, kde to mas blizsie ?

nistika
21. sep 2019

@paulinsone vieš co som nejaka nachcipana odložime to radšej? mozme cez tyzden napriklad

evinqua
21. sep 2019

@ceresnovci ahoj uz ste nasli ?

paulinsone
21. sep 2019

@nistika v pohode, na buduci tyzden budem moct

nistika
21. sep 2019

@paulinsone super 🙂

simka44
21. sep 2019

@nistika ak budete chcieť, cez tyzden sa rada pridam 🙂

nistika
22. sep 2019

@simka44 dobre tak sa dohodnime na nejaký den už všetky 🙂 ja môžem celý týžden okrem stredy
@paulinsone

simka44
22. sep 2019

@nistika ok, ja mozem utorok, štvrtok, piatok stredu mam tiez program.

nistika
23. sep 2019

@simka44
@paulinsone tak za mňa utorok teda by to šlo alebo na dnes ak by sme sa stihli dohodnúť

paulinsone
23. sep 2019

@nistika mozme v utorok, dnes nestiham

nistika
23. sep 2019

@paulinsone
@simka44 dobre a o kolkej teda a kde? ja sa prisposobim len nech sa tam da parkovať 🙂

paulinsone
23. sep 2019

@nistika, @simka44
Tak napada ma bud ochodne centrum, Eurovea, tam sa da parkovat, alebo Petržalka, je tu restauracia Engerau, tam sa tiez parkovat, tak si vyberte kde, a cas cca 16:00 🙂

simka44
23. sep 2019

@paulinsone som za Petrzalku, ale o 16.00 to ledva dojdem z prace, takze mozno budem meskat 🙂)

nistika
23. sep 2019

@simka44
@paulinsone
poslala som vám správy 🙂

paulinsone
23. sep 2019

@simka44 tak to mozme posunut na 16:30, alebo na 17:00 ako vam to vyhovuje 🙂

simka44
23. sep 2019

@paulinsone ok 16.30 je celkom ok

saiffffa
1. okt 2019

Baby uz ste sa stretli, dlho som tu nebola, takze som vasu stretavku zmeskala 🙂

simka44
1. okt 2019

@saiffffa ano stretli 🙂

nistika
2. okt 2019

@simka44
@saiffffa no veru ale mohli by sme znovu 🙂

saiffffa
2. okt 2019

tak napiste, keby sa znovu stretavate 🙂

petkaaa92
4. jan 2020

Ahojte. Tiez by som si rada nasla super kamosku (DNV+okolie). Mam 27rokov,byvam v BA sice cely zivot,ale niektore kamky sa po najdeni frajerov zmenili, a uz to nieje co byvalo, uz to nieje o tom pokeci,ledva sa stretneme raz za polroka,atd. Rada by som si nasla vernu uprimnu kamosku,ako som ja-Co si mysli,to povie..Byvam s priatelom,chodime do fitka, s nasim havom na prechadzky,...Nehladam z dovodu vyplnenia volneho casu,ten si viem po praci vyplnit aj sama(upratovanim,varenim,atd vzdy sa nieco doma najde ved to poznate 😆) len mi chyba kamoska,s ktorou by som mohla pokecat o vsetkom,ist spolu na kavu,do fitka, al.sa pridat na nejaky ten wellness,atd...prip.parik,ktory je na tom podobne 🙂 psika mame zatial ako take nase dieta 😆 ale od tohoto roka sa zacneme pomalicky snazit o realnejsie dieta 😂 vek tlačí 🙈 Dakujem 😊

lucia969
7. jan 2020

@vlasulienka aj ja byvam v PK 😉

angels13
16. apr 2020

@denam1 ahoj, este hladas spriaznenu dusu?

ivankaa123
17. apr 2020

Ahoj, ja síce nie som z Ba, ale kúsok od Tn, rada si nájdem novú kamošku... len tak pokecať 🙂

modroocko11
2. máj 2020

@sylvia002111 ahoj uz si si nasla nejaku kamosku,tiez hladam niekoho mam 48...budem rada ked napises som z Petrzalky

vlasulienka
Autor odpoveď zmazal
modroocko11
Autor odpoveď zmazal
mirusinka1979
8. máj 2020

@andreavita aj ja si hladam dobru kami v Bratislave som pristahovana 3 mesiace, mam 40 rokov, dieta dospele. 🤗

mirusinka1979
8. máj 2020

Ahojte baby ja som tiez priatahovana do BA, hladam kamosku tak okolo 35-45 rokov. Mam dospele dieta, a chyba mi v Ba nejaka kamoska vsetky mam daleko ☕🤗🧁🍰