Hľadám si kamošku na pokec a vyžalovanie sa .
Ahojte maminky, najde sa niekto na pokec, na vymenu skusenosti zazitkov dojmov? Mam 15.mes syna a nechcem travit vsetok cas na mobile ale potrebujem obcas s niekym vymenit rec ci skusenosti ci zazitky. Sme sami traja v cudzom meste a uz mi ta samota trosku lezie krkom. A mam pocit ze okolo su same dokonale deticky a mamicky. Uz ma chytaju depky a este k tomu ide zima skarede pocasie ☹
@dzuko Ahoj, ja len ze tiez sme sami traja v cudzom meste a v cudzom state. Nedepkuj doma, vybehni s dietatom von - v tomto pocasi do materskych centier, do herniciek...
Ja som mala respekt pred materskymi centrami, dlho som sa branila, pretoze som introvert a bala som sa, ze tam budu same slepice. Ale vobec to nie je pravidlo, nasla som si tam par kamosiek, ktore maju decka v rovnakom veku ako ja, takze aj z deti su kamosi, s niektorymi sa navstevujeme aj doma a hned sa cloveku lepsie zije v cudzom prostredi, ked ma zopar kamosov ;)
@dzuko ahoj, môžme si kľudne napísať, poprípade vidím, že si tiež zo Žiliny ako aj ja (ak to nie je ešte stará adresa), kľudne môžme vybehnúť aj na kávu 🙂
Juj uplne chapem je to hruza clovek by potreboval niekoho co by prisiel na kavu a konecne pokecal o inom ako o ditetati a veciach okoll

Ahoj Dzuko, ak máš záujem, môžme si pokecať 😉..