icon

Hľadanie novej práce v Nitre.

vida683
8. okt 2019

Ahojte. S pracou v ktorej teraz pracujem niesom sppkojna je to cim dalej horsie a citim ze mi to odobera energiu. Preto by som Vas porpsoila o nejake tipy alebo rady ja som uz bezmocna. Hladala som hadam na vsetkych portaloch kde sa len da (nitra a okolie). Uz vazne neviem kde man hladat. Dakujem za kazdu radu.

Strana
z2
anitka_4
8. okt 2019

Jaj a ešte som zabudla dodať - nezameriavaj sa len na chemické a farmaceutické firmy,ale aj na niečo iné - napr kozmetika,spracovanie odpadu,potravinársky priemysel,zdravotnícke labaku, vinárstvo,...tam všade sa nachádzajú kontrolné laboratória,kde by si sa mohla uplatniť alebo nabrať prax a skúsenosti. Dokonca mám takú skúsenosť,že vo firme farmaceutickej ponúkali menšiu mzdu než v labaku,kde sa kontrolujú vzorky zo spracovania odpadov.

judar
8. okt 2019

Nitra je dost zle natom ...vacsinou vsade ponuky na priemyslak a aby nestacilo ponuky na urade prace su casto klamlive a taktiez riadne neudane info...na lepsie fleky sa tu da dostat max len po znamostiach

siska53
12. okt 2019

@zuzka1. Hm..do 6 rokov.. a co skolaci? Su este mali, treba sa s nimi ucit.. a ako poziadat o kratsi pracovny cas, ak clovek robi na zmeny?

mechurik
12. okt 2019

@zuzka1. Super takze si bud najdem pracu za 2000 eur do 16.30tej alebo pristupim na tvoje argumenty od statu najdem pracu za 800 eciek aby som v kolone stihla do skolky alebo mam trcat do ma do 6tich rokov za 200 eurovy prispevok a popritom robit upratovavku a rogoroznu pracu?🙂

zuzka1.
13. okt 2019

@siska53 píšem o tom aký je projekt už vonku, aspoň u detí do prvého stupňa mohol byť, nuž ale nie je

zuzka1.
13. okt 2019

@mechurik to je fakt, ze taky projekt je, som si istá ze niektoré maminy budú radi aj za 800eur, tebe držím palce, aby si si vysnívanú prácu nasla za 2000

mechurik
13. okt 2019

@zuzka1. Dakujem🙂

liiinda
14. okt 2019

@vida683 V prvom rade si treba ujasniť čo si vyštudovala a čo sa dá robiť ( v akom obore si), samozrejme že,napr.pravnik, nemôže robiť lekára, nejaké tipy sú aj na Kariéra.sk a malo by ťa to teda hlavne baviť a uživiť...

Strana
z2