icon

Hľadanie pomoci pri pocitoch beznádeje a samoty

miso209
22. máj 2024

ahojte nemám nikoho nevladzem nikde chodiť nič ma nebavi nikoho nemám žijem sám a aj aj umriem sám minule som sa skoro zabil a to nebolo prvý raz psychiatričke chodím ale lieky nezaberajú ja už fakt neviem ale ta bolesť je horšia a horšia

taynee
Odpoveď bola odstránená
vvvvb
22. máj 2024

A psychológ? Lieky samotné iba tlmia účinky, avšak tú skutočnú príčinu treba hľadať so psychológom. Skús nájsť seba, ale nie to hrozné, nevidieť len chyby a nedostatky. Ale aj to dobré, silné stránky a podobne. Každý to máme, nikto nie je buď úplne hrozný alebo úplne super.
A začni sa snažiť aj sám, nielen čakať, že ťa niekto objaví, spasí.
Ja som teda tiež introvert, do toho som si v detstve prešla peklom, tiež som chcela spáchať samovraždu, ale poviem ti, že keď som začala bojovať za seba, tak som niekde úplne inde.

miso209
autor
22. máj 2024

@taynee
@taynee psychológa som nemal nikdy
@vvvvb ja robím ale nič s toho

bb6
22. máj 2024

Často sa hovorí, že ľudia majú depresiu z facebooku, instagramu a podobne, lebo ich známi tam vačšinou zdieľajú niečo, čím sa chcú pochváliť. A potom to vyzerá, aký má každý fasa život, iba ty nie. Ale zdanie klame.

himedzi
22. máj 2024

Nemáš žiadnu diagnózu, len si labilny a nevieš si určiť hodnoty v živote. Chyba ti sex, hormóny bijú na hlavu . Skus sa nad sebou zamyslieť prečo nemáš priateľku, akú máš povahu,čo na tebe ženám vadí...popros niekoho,kto ťa pozná, nech ti úprimne povie,čo si o tebe myslí a zmeň spôsob mysjenia(fnukanie nad sebou), za spôsob práce nad sebou. Trebárs sa zameraj na zarabanie peňazí, kúpu nehnutelnosti atď. Nie len sa bezcieľne stazujes, aký si chudák

vvvvb
22. máj 2024

@miso209 Lebo to chce čas a skutočne úprimný záujem si pomôcť. Skutočne úprimny záujem mať lepší život, zažiť v živote aspoň polovicu toho pekného čo sa dá. Dopriať si to. Dovoliť si zažívať aj pekné veci, nielen tie hnusné čierne kentusy.

vvvvb
22. máj 2024

@himedzi fiha, ty máš empatie ako rašpľa 😀

miso209
autor
22. máj 2024

@himedzi vieš čo ti poviem mám vlastný byt ojha teraz všetci že ako je to možne áno boli časy keď som pracoval od rána do večera ale potom nastal zlom neviem ani ako ale sa stal a sexu mám dosť hlavná vec že si múdra skôr audio nabudúce nič nepiš radsej

domka222
22. máj 2024

Vieš koľko znesie fb a ig úsmevov? A v skutočnosti za dverami je to úplne celkom iné. Nedaj sa zmiasť, že každý jeden je spokojný a šťastný. Tak ako nastal u teba tento zlom,môže prísť kedykoľvek ďalší a k lepšiemu. Len to netreba vzdať. Veľa šťastia 🙂🍀

miso209
autor
22. máj 2024

@domka222 áno to je pravda a ďakujem

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

@miso209 odkiaľ máš sex, s kým, keď nemáš nikoho? Odkiaľ máš byť, keď máš 20r a už si psychicky zničený a predpokladám, že do 18tky si študoval. Kde si robil od rána do večera? Vlastný byt? Neverím. Jedine, ze ti ho kúpili rodičia, ale nie ty.

stellariaaquatica
22. máj 2024

@himedzi si normálna? Ty radšej nikomu neraď.... Presne kvôli takým ľuďom sa zanedbáva psychické zdravie

22tanulka
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba diskusiu založil kvôli inej veci! Spamätajte sa

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

@22tanulka akej inej veci?

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

@22tanulka aj celý profil založil pre jednu vec

karmen118
22. máj 2024

@miso209 aj ja som dosť veľký introvert, s mužom som sa zoznámila cez internetovú zoznamku počas VŠ, máš len 20 rokov ešte máš kopec času sa s niekým zoznámiť, ale to že si sám asi nebude jediná príčina prečo si na tom tak psychicky zle, či ? Máš nejaké domáce zvieratko? Pes je veľmi dobrý v tom, aby sa človek necítil tak sám, a keď chodíš venčiť zoznámiš sa často aj s ostatnými psíčkarmi.

22tanulka
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba tak si ešte raz prečítajte názov diskusie a váš komentár s otázkami ohľadom bytu. Pokiaľ neviete reálne poradiť,pomôcť tak radšej choďte si tráviť inak vás voľný čas! Čo ho chcete ešte viacej zdeptať. O co vám ide?!

vvvvb
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba Chalanovi je psychicky zle a jediné čo ťa trápi je, že odkiaľ má sex a byt? Sex sa dá aj jednorázovkami a ten byt, keby mu ho aj rodičia kúpili, tak čo? Nevieš o ňom nič, len sa naňho pozeráš svojím dosť obmedzeným pohľadom a keď ti tam veci nesedia, už ho ideš súdiť?

himedzi
22. máj 2024

@miso209 budeme písať, lebo čo je to za chlap,čo vyplakava na modrom koníkovi...to hovorí za všetko

domka222
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba aj keby ho kúpili rodiča,je na tom niečo zlé? Odkiaľ máš sex?😂 Tak už hádam s kým mala byť položená otázka. Presne aj kvôli takýmto ľuďom ako si ty a
@himedzi končia ľudské životy.

vvvvb
22. máj 2024

@himedzi Vidieť, že si z provinčnej prdele 😀

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

@vvvvb nesudim, ani ma to nezaujíma. Pise, že nemá nikoho, žije sám a ma 20r.dost mladý aby za odpracované "roky" kúpil byt a keďže je sám a nemá nikoho, tak psychicky chorý človek asi ťažko bude mať sexu až až.
Ale ok, plus veľmi dôveryhodné aj to, že profil urobeny 5/2024.

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

@domka222 jasne, privedieme ho do hrobu

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

A za ďalšie, píše, že berie silné lieky, písal diazepam a xanax a nejaké modro biele tabletky. To už nevedel, tiež neodpísal akú má diagnózu.

vvvvb
22. máj 2024

@domka222 Mne to už príde, že to robia schválne. Že schválne kopú do tých ľudí, aby si riešili nejaký komplex, mindrák.... Vieš si predstaviť čo to s nimi robí, že už 20 ročný má vlastný byt? Tak si proste musia kopnúť, že od koho ho má a že čo je to chlapa, keď vyplakáva na modrom koníkovi... 🙈 Charaktery tých báb sú krížencami Mengeleho a piraní.

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

@vvvvb si predstav, ze mam osobnú skúsenosť s človekom, čo je psychicky na dne, má rôzne diagnózy, nedokáže pracovať atď. Ale chce pomoc a lieči sa. A sú cítim s nim aj pomáham. Ale toto co tu píše ten, je klamstvo a troll.

miso209
autor
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba
@vyrovnanaosoba vies čo ja tebe dokazovať nič nemusím hlavná vec ze si vyrovnana ale že som makal od 16 na stavbách v Nemecku spolu s otcom a zarobil som si tak hneď si ideš do mňa kopnúť a ty čo podľa mňa sedis zasratej garsonke s kofolou v ruke ideš mňa sudit keď si začala ty tak budem aj ja taky nelubim ľudí súdiť ani nič a ani to nerobím lebo každý má svoje problémy a každý si niečo prežil ale ty si musis do mňa kopnúť a prosím ťa neodpovedaj na veci keď nevieš napísať aspoň dačo normálne ďakujem

miso209
autor
22. máj 2024

@vvvvb presne tak podľa mňa aj s inej ešte

miso209
autor
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba a nekúpili mi ho rodičia a skym mám ja sex ta nemusí zaujímať milá moja 😂 podľa mňa a takou inteligenciou akou máš tak si ho mala raz a možno si aj panna čo my vieme ale hlavná vec že komentujes tvojim zabrzdenym komentárom a takých ľudí ako ty som zažil veľa a každému môžem takémuto akurát tak naplut do ksichtu čo každého len zhadzuju

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

@miso209 veď som sa ta normálne pýtala, kde máš rodičov, aké lieky berieš a prečo nezmeníš doktorku, keď píšeš ze je najlepšia na svete a nedokáže ti pomôcť, zjavne nepotrebuješ pomôcť. Lebo si len unudeny a namiesto toho, aby si sa išiel prejsť, či písal s frajerkou, radšej si vytvoríš účet tu. Všetky problémy, či psychicke, zdravotné, partnerské, treba riešiť.