icon

Hľadáte azyl na východnom Slovensku? Kde nájdete pomoc?

julifer
10. feb 2025

Dobrý deň, chcela som sa opýtať o nejakú radu na azyl, pretože sme v dosť ťažkej situácii. Ja mám 24 rokov, som na úrade práce a hľadám si prácu. Robím si ešte maturitu a k tomu kurz na SBS. Mám strach že budem na ulici a neviem kde by som mohla byť tak na neurčito. A viem že niesom jediná kto má také problémy.

bloger
11. feb 2025

@julifer Možno by ti pomohlo zariadenie núdzového bývania. Skús pozrieť je tam na nich aj kontakt. Je to niekde v Košiciach. Držím palce.

julifer
autor
11. feb 2025

@bloger To niečo také existuje?

silvike
11. feb 2025

@julifer Sak zajdi na prvu policajnu stanicu, snad pomozu, poradia, nasmeruju.

bloger
11. feb 2025

@julifer áno môžeš im napísať mail alebo zavolať Tel.: 055/698 62 49
E-mail: znb@pscentrum.sk

zuzinka888
11. feb 2025

Urad prace - socialnych veci a rodiny- mozno tam poradia. Si v nejakom nebezpecenstve? Mas/ nemas rodicov rodinu?? Studujes denne studium?

julifer
autor
11. feb 2025

@silvike no to neviem či oni poradia

julifer
autor
11. feb 2025

@zuzinka888 Otec nepracuje je na PN a matka žiada o dôchodok. Mne je 24 som na úrade hľadám si niečo a stale nič, dorobievam si maturitu plus kurz na SBS ešte. A sme v takej r*** že nás asi vyhodia z bytu. Takže a ja už som stoho psychicky zničená, čo mám viac povedať...

julifer
autor
11. feb 2025

@bloger ďakujem 🙂

zuzinka888
11. feb 2025

Na urade- odbor socialnych veci si sa pytala nejake moznosti? Alebo skola- nie je moznost ist na internat?

silvike
11. feb 2025

@julifer Alebo teda neviem kde presne si, ale tak zajdi mozno na nejaku faru, popytat sa, mozno budu vediet nejako poradit, co by sa dalo vo vasej situacii robit.

julifer
autor
11. feb 2025

@zuzinka888 internáty v Sabinove niesu

julifer
autor
11. feb 2025

@silvike mesto Sabinov

eva8
11. feb 2025

Tu vam mozno poradia, ako sa dostat z neprijemnosti
https://www.centrumpravnejpomoci.sk/