Hľadáte náhradné "vnúčatko"? Úžasná príležitosť!
Veľmi by som si chcela najsť náhradné vnučatko, jedno, či chlapec alebo dievčatko vo veku okolo 5 rokov. Som športovo založená 63 ročná učiteľka, poberajúca na dochodok. Mám rada prírodu, turistiku a v zime sa lyžujem aj bežkujem. Vnučatko si nepredstavujem ako odloženie k babičke každý víkend, ale po dohode návštevy a stretávania. Rada by som odovzdala svoju lásku k prírode nastupujúcej generácii. Žijem v horskej oblasti Slovenska v bytovke.
To je aké pekne😘
Prosím napíš mi, odkiaľ si...
To az zahrialo pri srdci 🥰
A odkial presne ste?
@romanka11111 moje deti nemaju ani jednu babku, kludne sa ozvi..
@romanka11111
Veľmi držím prsty✊🏻✊🏻 Skvelý nápad🍀
Daj vedieť, či sa niekto našiel😉
@romanka11111 krasne gesto
Neviem odkiaľ si ale držím prsty až nájdeš to co hľadáš 🙂 Lepšie budeš mat keď napíšeš aspoň okres 😉
💖💖snáď sa podarí
@terka402 ❤️
@snehovakralovna ❤️
@luckabj82 💓
@romanka11111 také babky by chcel každý, ešte k tomu pripis domáce parené buchty k obedu a budeš mať plný dom vnúčat 👍. Máš dobré ♥️.
Odkiaľ ste. Ďakujem za odpoveď
Som z MT kľudne mi napíšte
@romanka11111 možno ťa osloví tento projekt
https://tvojbuddy.sk/o-nas
@romanka11111 jeee to je krásne ❤️

Ahoj, jedna známa opatrovala deti Vietnamcom od útleho veku, aj ich naučila pekne po slovensky, úlohy s nimi robila, brávali ju so sebou na dovolenku, dokonca aj do Vietnamu. Deti už sú veľké, nad 10 rokov, odsťahovali sa do iného mesta, ale stále ju volajú na víkendy, cez letné prázdniny, na dovolenku, telefonujú jej, no ja som prekvapená, aké super vzťahy majú, to sa nevidí ani v pokrvnej rodine.