Hnusím sa sama sebe
Iba sa vypisem, snad mi pomoze.... Som mama na materskej, rodina a kamarati daleko od nas.... Neplodnost, c. rez na hovno, tak som dostala poporodnu depresiu, potom uzkostnu poruchu, brala som aj AD rok a pol, vsetko sa vratilo do normalu, avsak, syn ma cerstvo 2 roky, nepocuva, robi naprieky, proste... Zacina sa obdobie vzdoru, alebo uz sme v nom. Neviem... A mne rupnu opat nervy, kricim ako blazon, niekedy aj cely den. A predvcerom som mu dala na rit. Bol to strasny pocit, ale uz som sa nevedela ovladat.
Citim sa vyhorena. Manzel mi pri tom pomaha s malym, akonahle pride z roboty, hned sa mu venuje, je zlaty velmi.... Chodim s nim kazdy den von, mam tu 1 kamoski novu. Je zlata.
Po AD som uzivala magnerot, na jeden cas mi aj pomohlo, ale uz mam z neho hnacky.
AD uz brat nechcem, nie som v takom hroznom psychickom stave, len mam neustale nervy. Az mi je na vracanie zo seba. :(
Neviem, co mam robit, nechcem aby ma syn takto videl. Proste my sme boli jeden super tim. On mi plakal iba zriedka kedy, vsetko sme si vysvetlili, pocuval ma na prve slovo.
Na toto ja nemam nervy... Niekedy ho neznasam. Som otrasna mater, viem. Pred 4 rokmi som bola na dne z neplodnoati, a teraz toto. Zdoverila som s tym mame, este mi aj vynadala, ze mam krasny zivot, dieta, po ktorom som tuzila, tak co este chcem? Atd..... Vycitky. Este vacsie.....
skor tvoja matka je otrasna mater. ked ti take nieco neprijemne povedala vo chvili, ked potrebujes pomoc a podporu.
len dufam, ze to nemyslela vzlom.
Na toto sa mi hodí jedna múdrosť..... "Spomeň si na dni kedy si si priala to, čo máš dnes". A teda spomeň si na časy kedy si riešila neplodnosť. ako veľmi by si vtedy chcela mať dieťa aj napriek jeho obdobiu vzdoru? Veľmi 🙂 Žiješ svoj vysnívaný život. Život so svojím zdravým dieťaťom 🙂
@silvike ❤️ Dakujem Ti!
@andreatytler Dakujem! Ano, vlastne o tomto je. Pri 1-2 malickostiach nevybuchnem, ale ked sa uz nabaluje v kratkom case rad za radom, tak veru, vtedy zajdem uz do kriku. A je mi to luto potom.... :(
Skus si pozriet nevychovu, tu získas webinare zdarma https://www.nevychova.cz/online-workshop/?adwca... . Nevravim, ze sa mas stotoznit so vsetkym co tam hovoria ale pomoze ti to pochopit pohlad a pocity dietata, tym padom sa budes menej nasierat.
@whatever1 och, dakujem ti krasne! 😊 Super!
@viestta Dakujem! Za pokus to stoji! 🙂
Najlepsi recept je ist do prace a dieťa dat do jasiel. Dostanes novú vzpruhu do zivota a prídeš na iné myslienky
@tramtada31 to som chcela ist aj ja napisat!ja si tiez myslim ze praca ,aj ked len na par hodin by pomohla a maly si aspon užije v jasliach s detmi.
autorka…a minimalne dva krat do tyzdna treba byt sama, s malym bude manzel a ty chod športovať, alebo na masaz atd
Aj ja to mam presne tak isto. Pri prvych dvoch malickostiach sa viem ovladnut ale potom to vybuchne. Tiez odporucam ten internetovy kurz Nevychova o ktorom rozpravala @whatever1. Presne to tam vysvetluju ze najlepsi sposob ako zvladat krik a vybuchy je sledovat svoje vlastne pocity, nepotlacat ich ale reagovat na ne v momente ked pridu a urcit si svoje hranice cez ktore nikoho nepustis, ani kamosku ani dieta.

no tak ked telefonujes a mas doma bordel,tak skonci telefonat,potom aspon zasa nerupnes s nervami.Celkovo deti nemaju radi telefonivanie,vtedy zvyknu naschval revat a vyzadovat pozornost.Naco Vam je este pes ked nezvladas dieta?
No si nervak s tym zacni pravovat,jedno dieta nieje vela na taketo vylevy,to je skor tvoja povaha-s nou pracuj.