icon

Hodíme sa k sebe? - ako vám to vyšlo?

miika
10. feb 2011

Ahojte,
robim si taky sukromny prieskum - ako vychadza vo vztahoch astrokompatibilita - cize ona a ona su narodeni v nejakom dni a roku a kolko percent kompatibility im vyjde v ramci vztahu. Zadala som snad vsetkych vo svojom okoli, o ktorych som vedela ich datumy narodenia plus to ako na tom su vo vztahu a musim povedat, ze kazdy vztah kde to bolo 60% a menej uz bud neexistuje alebo je tesne pred rozpadom alebo ziju spolu len kvoli detom. Naproti tomu vztahy 70% a vyssie maju celkom vysoke sance na prezitie.

Mozete prosim vypisat udaje dolu v astrokompatibilite a uviest v tejto diskusii ako vam to vyslo a do akej miery je to pravda podla skutocnosti?
http://www.astrotouch.com/astrologia/index.php

Strana
z4
petuska123
10. feb 2011

no nam vyslo 80% a nechystame sa ani rozviest ani nic podobne 😀

lucinocka
10. feb 2011

Popis:
Táto kombinácia neudrží dlho oheň. Vzťah môže skĺznuť do rutiny a postupne vyhasnúť. Ak to však nedovolíte, je pravdepodobné, že sa vám podarí spoločnými silami dopracovať k príjemnému, pokojnému spolužitiu.
vzajomna zhoda: 50%

u nas zatial tazko povedat, zijeme spolu od juna 2010, manzelia sme od septembra 2010 a zoznamili sme sa v juni 2009, cize pomerne kratky cas na to, aby som mohla vyhlasit , ze nas vztah smeruje k rutine:D zatial si rozumieme, i ked casto to taham ja, aby to nesmerovalo k rutine

benne
10. feb 2011

dala som našich, majú 70% - stále sú spolu, ale od ideálu daleko 😉 , nám vyšlo tiež 70%, sme spolu 6rokov..., z toho takmer 4 manželia

lucadra
10. feb 2011

@miika Fuha, no nám to vyšlo rovných 60%, nemáme žiadnu krízu a sme na tom dobre spolu, ja by som tomuto moc neverila.
Myslím, že sa mi vzťah nerozpadne. Ale zaujímavé 😉

traktor
10. feb 2011

no nam vyslo 50 %...obcas mam pocit, ze ho mam chut zabit, obcas ma ten pocit on. 😀 ..ale viem, ze mi sme sa dobre stretli...a ze budeme spolu na furt 🙂

dankadina
10. feb 2011

nám vyšlo 90 % vraj skvelá kombinácia a súlad

lucadra
10. feb 2011

Ked som dala prvý dátum jeho, tak mi napísalo iný text a keď môj, tak zas iný text. wow

maryanna
10. feb 2011

mne vyšlo 70% ale so reálom to nemá spoločné nič......reálne je pre nás tak 20%

maryanna
10. feb 2011

@lucadra veď jasne že je to somarina, ale keď niekto robí prieskum tak čo človek neurobí🙂

berus222
10. feb 2011

😅 nam vyslo na 50%

medyna
10. feb 2011

Popis:
Dobrá kombinácia. Priateľský vzťah bez zásadných rozporov. Čo z toho sľubného potenciálu vyťažíte, to je však už na vás. Zhoda: 70 %

dadis
10. feb 2011

mne vyslo: 50 % Táto kombinácia neudrží dlho oheň. Vzťah môže skĺznuť do rutiny a postupne vyhasnúť. Ak to však nedovolíte, je pravdepodobné, že sa vám podarí spoločnými silami dopracovať k príjemnému, pokojnému spolužitiu.

uvidim, nie sme spolu este dlho, zatial len 11 rokov, tak som zvedava, kedy pride ta rutina 😀

kibuk
10. feb 2011

tak nam vyšlo 60% vzajomna zhoda aj ked mam pocit ze mm taham stale ja 🙂

bbtina
10. feb 2011

nám vyšlo 80%, že žiadna nuda. No to je pravda, lebo keď ja spustím sa nikto nenudí 😀

akika722
10. feb 2011

taktiež 50% 😅

benne
10. feb 2011

@lucadra aj ked som dátumy otočila, dalo mi to rovnako 😉

juliap
10. feb 2011

Tak mne vyslo 60% Máte veľa spoločného. Na tom je možné vybudovať spokojný, dlhotrvajúci vzťah. Nepôjde to ale samé od seba, musia chcieť obaja. sme s mm spolu 5 rokov, z toho 4 roky manzelia a klape to perfektne, asi sme si to vybudovali dobre ...

dadka212
10. feb 2011

My:
60%
Máte veľa spoločného. Na tom je možné vybudovať spokojný, dlhotrvajúci vzťah. Nepôjde to ale samé od seba, musia chcieť obaja.

sme spolu 7 rokov a v pohode občas sa máme chuť zabiť, ale myslím, že nám to vydrží dlho 😎

moji rodičia:
40%
Tento vzťah je výzvou. Jeho súčasťou je určitá miera napätia, ktorá môže pôsobiť rušivo. Ale ak ste majstri tolerancie a dokážete oceniť individualitu svojho partnera, potom tento vzťah môže byť šťastný. Obaja však musia rovnakou mierou brať i dávať.

vydržalo im to 16 rokov a bol to katastrofálny vzťah, dobre že im to nevydržalo 😅

lucadra
10. feb 2011

@maryanna Ved hej, aj ja si myslím, už by som len chcela vidieť, že kto si vyberá podla toho partnerov. To ako kebyže mám 20% a som s ním 5 rokov, tak už nám to nebude klapať kvôli číslam? Blbovina. Ja v čísla neverím. Žiadne šestky ani trinástky ma nevystrašia, skôr dodajú odvahu🙂 A horoskop mi sedí asi tak raz za mesiac.

vroni
10. feb 2011

aj my 50%, neudrzime ohen a sklzneme do rutiny. Cakam na nu uz sedem rokov a nic.... Ale mozno mame len dlhe vedenie 😀 😀 😀 (v reali by som povedala tak 95%)

mirip
10. feb 2011

nám to vyšlo na 70% ale by som povedala tak 90% v skutočnosti

teodorka
10. feb 2011

jeeej tak nam vyslo 100 % a sme spolu 14 rokov 😵

lucadra
10. feb 2011

http://www.mojosud.sk/?zhoda-partnerov lepšie to ukazuje tu percentá a aj popis

dadis
10. feb 2011

rodicom vyslo 60% a su spolu 30 rokov, su spokojni, myslim, ze ak jednemu alebo druhemi nepreskoci, tak vydrzia spolu uz navzdy...si myslim, ze je to pekna hovadina ten vypocet...

dadis
10. feb 2011

@lucadra tak tam mi vyslo 92%, v tom vypocte co dala autorka pripevku 50%...neverim tymto vypoctom

titkovamiriam
10. feb 2011

hoci neverím na taketo somariny skusila som s terajším partnerom 50 percent a z ex mi že 30
rodičom 70 a su spolu už 40rokov

sorciera24
10. feb 2011

no podla mna zas nejaka blbost,niekomu vyjde,inemu nie.....nasim vyslo 90...su spolu 25 rokov 😉 starkym vyslo 50....a boli spolu az do smrti...cize 50rokov.... 😉 mne s mm vyslo 50....tak som zvedava co nas caka, zatial amme krasnych 8 rokov za nami 😉

habibi78
10. feb 2011

mne vysla vzajomna zhoda na 80 percent.... ja osobne mam pocit, ze niekedy je to na 100 percent, inokedy na 0 percent..... 😀 😝

kibuk
10. feb 2011

@lucadra tak tu sa mi to viac paci 🙂

pavucatko
10. feb 2011

🙂 Na horoskopy a podobné veci neverím, môžeš mať aj 100%, a aj tak je to o budovaní stability vo vzťahu.
Sme manželia 16 rokov, rok sme spolu chodili a predtým sa kamarátili 3 roky. Čiže poznáme sa 20 rokov a celý ten čas sa spoznávame. Raz sme hore, raz dole ale vieme obaja, že bez seba by sme žiť nedokázali. On je mojou a ja jeho prvou veľkou láskou a dúfam aj poslednou. 🙂
Ako prieskum, som to pre Teba urobila 50 %. Ale nie je to náhodou len rovnakým rokom narodenia?🙂

Ale celkom ma zaujíma, prečo si ten prieskum robíš? Riadiš svoj život podľa horoskopov, alebo...čo Ťa k tomu viedlo.

Strana
z4