icon

Hodinky Klarion

jankasrnka
19. sep 2021

Dobrý deň. Mate niekto skúsenosť s hodinkami klarion

Hodinky Klarion
Strana
z3
makodob
5. aug 2023

Ahojte mamičky, ako hodnotíte kúpu hodiniek Klarion po čase? Zaujíma ma najme telefonovanie, presnosť GPS a výdrž batérie.
Ďakujem krásne za odpovede.

mme1
10. aug 2023

@snehovavlockapp Treba mat spustene data a mat v hodinkach prihlasene gmail konto. Vtedy funguje lokalizacia presne. Ak je problem nejaky, staci im napisat mail, poradia so vsetkym. Lepsie hodinky nie su.

marika2101
Autor odpoveď zmazal
snehovavlockapp
29. aug 2023

@mme1 som ich obratom poslala späť. 🙂

esmae
7. nov 2023

@snehovavlockapp mozem sa vas opytat, ci ste tieto hodinky vracala? Nefunguje na nich teda spravne ta GPS? Kontaktovali ste aj spolocnost, prosim Vas? Ja marne hladam nieco s presnym urcovanim polohy.

snehovavlockapp
7. nov 2023

@esmae , ano, ja som ich vratila do 14 dni bez udania dovodu , lebo sa mi nepacila ta nepresnost . Kupili sme nakoniec sice drahsie , cez 100 e , ale funguju a aj vyzeraju "chlapsky" 🙂

mme1
7. nov 2023

@esmae Treba mat spustene data a mat v hodinkach prihlasene gmail konto. Vtedy funguje lokalizacia pekne. Taktiez vyzeraju chlapsky. Synovi som tento rok kupil na Klarione model E10-2024, kde je väčšia krajšia obrazovka ako mali tie starsie. Paci sa nam, ze funguje skoro ako mobil. Mozete si davat vlastne tapety, ciferniky, funguje Whatsapp a ine aplikacie ktore si mozete stiahnut cez Google Play. Syn pocuva hudbu cez hodinky napojene na Bluetooth sluchadla. Whatsapp sa da zdielat s PC. Este som nevyskusal Edupage, To ma zaujima ako bude fungovat 🙂

mme1
7. nov 2023

@snehovavlockapp Dcerke som kupil zas model KLT7-2024. Obrazovka a system je tam rovnaky, navyse maju monitoring zdravia, ale na tomto modely sa nedaju davat vlastne tapety a ciferniky. Dcerke sa paci na nich to, ze sa da menit remienok. Nasla si niekde na internete remienok, ktory sa jej pacil, tak si ho vymenila 🙂 ale rozmyslam ze im napisem ohladom tych tapiet a cifernikov. To by malo ist spravit nejakou aktualizaciou... pretoze by to chcela aj ona mat 🙂

snehovavlockapp
7. nov 2023

@mme1 môj ma 11 rokov, prisli sme do obchodu , vybrali si , ktoré sa mu páčili a pre mna bolo podstatné , nakolko lieta kade tade a po meste , aby som s nim bola v kontakte . Lebo telefon neraz nechal v skole, u kamosa a ja som bola z toho na prášky 😀 Ja nevravim, ze tie - o ktorych debata je - sú zle , písala som si aj s vyrobcom -ale nevedeli sme na prícinu GPS zlyhania príst , cize sme volili jednoduchsí a rychlejsi sposob aj kvoli zacinajucej skole (dalsi rocnik )

esmae
8. nov 2023

@mme1 dakujem, za info...snazila som sa najst nejake internetove recenzie, no tie rozne testy su casto krat vseobecnejsie, ako by si clovek prial. Hlavne ked ide o conkretnu funkciu, ktore je pre neho dolezita. ak sa mozem opytat, aka je kamera a viditelnost? Nasla som recenzie, kde sa ludia stazovali, ze velmi zla, ini zase, ze dobra. Rozlisenie je na vsetkych modeloch rovnake, tak dumam, ze ako to vlastne je. Ono je to tazke, lebo pre jedneho dostacujuce, pre ineho neakceptovatelne.

mme1
8. nov 2023

@esmae Kamera je uplne v pohode. Na detske hodinky super. Neviem co od toho ocakavaju niektori ale za mna super. Viditelnost je dobra za denneho svetla. Za tmy samozrejme nie. Mozem poslat foto alebo co sa sem da vlozit...

esmae
8. nov 2023

@mme1 ja som s tym v pohode, je jasne, ze bez dodatocneho osvetlenia to bude slabe, tak ako koniec koncov aj s tel. Dakujem pekne.. uz len ostava sa rozhodnut pre konkretny typ :D

esmae
9. nov 2023

@mme1 napadla ma taka vec este, daju sa hodinky sparovat aj s dvoma telefonmi, neskusali ste nahodou?

mme1
9. nov 2023

@esmae Dobry den, ano daju, asi aj viac ako s dvomi.

evinasa
4. dec 2023

@mme1
Dobrý večer, chcem sa opýtať, či sa dajú v pohode pisat správy na Messenger alebo Whatsapp a koľko dat spotrebujete za mesiac?

mme1
5. dec 2023

@evinasa Dobry den, Ano pre model 2024, syn tam ma Whatsapp, ktory sa da spojit aj s PC, co je bomba. Cez Whatsapp pise, posiela hlasove spravy a aj telefonuje. Vsetko bez problemov. Hodinky zvladaju aj videohovory, ale po 30 minutach su hodinky uz dost teple. Neseka to, funguje to aj 40 minút, ale pre istotu dlhe videohovory robi syn cez Whatsapp na pocitaci. Na Sim karte ma mesacne 1GB dát. Ked moze, pripaja sa na Wifi. Samozrejme moze hodinky pouzivat obmedzeny cas. Tym padom 1GB mu staci 🙂

evinasa
6. dec 2023

@mme1 super, ďakujem...myslím, ze budú skvelý darček

evinasa
12. dec 2023

@mme1 môžem poprosiť, aký máte konkrétne model?

mme1
14. dec 2023

@evinasa Syn má E10-2024 čierno-modré a dcéra má KLT7-2024 ružové.

evinasa
14. dec 2023

@mme1 ďakujem

katuskatt
8. mar 2024

Ahojte. Dcére sme kupili hodinky ale vôbec nám nefunguje WhatsApp. Neviete mi poradiť čo s tým??

mme1
12. mar 2024

@katuskatt Dobrý deň. Napíšte na podporu. Oni Vám tam poradia. Máte niekde problém s internetom alebo SIM kartou. WhatsApp tam funguje pekne. Moje deti ho používajú.

chrustik22
28. máj 2024

@snehovavlockapp dobrý deň môžem sa opýtať ktoré hodinky ste nakoniec synovi kúpilia ste s nimi spokojná, hlavne s presnosťou GPS?mam presne ten istý problém ako vy.syn chodí kade tade sám a potrebujem hlavne presnosť GPS😃

Strana
z3