Holenie intímnych partií
Ahojte maminky! Som na MK uz dlho, ale toto je tema, ktoru sa hanbim preberat aj osobne medzi kamoskami ... tak ked sa objavila moznost zalozit diskusiu anonymne, povedala som si, ze ju vyuzijem 😊. Som rozvedena, blizsie k 40 ako 30, od rozvodu bez partnera. Vzdy som si holila max.tak bikini oblast, aj to len v lete kvoli plavkam - vzdy sa tam vyhadzem bolestivymi cervenymi vriedkami. Tak si hovorim, ze lepsie zarastena ako vyhadzana 😛. Ale mam taky dojem, ze v dnesnej dobe sa vyzaduje dokonale hladka pokozka, vsade, aj "tam dole". Tak mam trosku taky blok, ze ak si aj najdem partnera, ako to bude vnimat, budem sa bat 1.krat sa pred nim vyzliect. Je uz automaticke holit sa aj tam? 😛 Inak sa upravujem, holim vsade, len tam mi je to take problematicke ... Pisem len z mobilu a nejako mi to blbne, nevidim posdne riafky, tak t9 idem skusit odoslat ...
@boruska80 ak sa môžem opýtať, takú dosť chulostivu otázku, dá sa takto nasucho holiť častejšie, trebárs každý druhý deň alebo treba počkať kým chĺpky viac dorastu? Dosť ma zaujala táto technika nasucho lebo ja mam problém s tými červenými vyrazkami a nevedela som prečo, vždy intímny gel, čistá nová žiletka, aj detský púder, voda po holení, aloe, raz som si dokonca dala alpu skoro ma šľak trafil :D
@nika82 / holim vylucne proti smeru rastu, ked holim v smere rastu nie je to 100% hladke a ja som detailista pre mna na pohlad oholene nie je oholene....🙂 musi to byt hladke na 200%
@caroline_ / praveze max 2x tyzdenne
@ada12345 / nie je to problem, len jej tu radili laser,-ok ja som skusila aj to-bikiny a chvalim super. Len ked pisala ze nevie ako sa ma oholit tak som spomenula ze to treba pred laserom
Ahoj ak ti mozem poradit mne sa osvedcilo to zacervenanie a popaciky potriet gulickovym deodorantom alebo tym tuhym. Do hodiny bolo to prec a uz po viacerych holeniach to prestalo cervenat. Alebo skus sudocrem. Inak mne zas vadilo,ze to svrbi ked to rastie to je hroza
@akinom0077 tak hladke to uplne neni, po dvoch tyzdnoch mi zacnu rast prve chlpky, to este zachranujem pinzetou, a po dalsich dvoch mam uz vsade vyrastene par mm, ale uz to nerastie tak husto, cize mi to stale pride hygienicke a udrzatelne. Baba, ku ktorej chodim na depilaciu, odporuca chodit kazde tri tyzdne pre top efekt, ale ja mam aj dlhy cyklus, cize mam dlhsie prestoje
Odporucam trvalu epilaciu laserom. Je ale potrebnych viac sedeni, cca 5-7. S holenim budes maf nadobro pokoj 🙂
@majlo1234 Tak to ja by som musela chodit kazde 2🙂 pretoze to nepokladam za oholene take🙂)))
@bielavlcica / mna nic nesvrbi ked to rastie.... a gulockovym dezodorantom? ved to by som ihned dostala mykozu patlat si tam nieco ako dezodorant
@akinom0077 ved nie dole kde mas posvu ale okolo slabin mne sa to osvedcilo a mykozu nemam
@akinom0077 jasne, tiez sa uz ku koncu potom smejem, ze som chlpata jak opica, ale je to urcite neporovnatelne s tym, ak by som sa mesiac neoholila 😅
@majlo1234 / tak potom ok:D
Inak k tomu laseru, ja som isla na pazuchy, prve sedenie som vydrzala, druhe bolo horsie ako porod, alebo porovnatelne, tretikrat som uz preto nesla, takze vyhodene peniaze to boli v konecnom dosledku, hrozna bolest, akoby ma upalovali za ziva
foto? :D
odpived na tvoju otazku: myslim, ze k modernej zene toto nepatri😵 vyskusaj triky, ktore radia dievcata, idealne riesit na zaciatku spolocne s nejakou odbornickou pod dohladom, kym si pokozka nezvykne a nenajdes, co ti vyhovuje najviac.
V DM predavaju holiaci strojcek, tusim Wilkinson Sword?? Za cca 12ecok, urceny presne na bikini zonu. Zastrihne tak na 1-2mm od koze, minutova procedura, ziadne vyrazky,bez bolesti,kedze len zastrihava. Netreba k nemu ani ziadny holiaci gel
Myslím že to, ako to "má byť" je individuálne. Sú chlapi, ktorým sa úplne vyholenie nepáči, práve naopak. Takže kým si nenájdeš partnera, neriešila by som to a urobila si úpravu podľa seba 😉
@ceresnovci 😂
@portret7 by si bola prekvapená čo je "moderné" 😉 Nature teraz letí. Tuším aj také hviezdy ako Cameron Diaz tomu fandí
@caroline_ V lete sa takto holím aj každý 2-3 deň a úplne v pohode. Vyrážky nemám. Jedine keď mám úplne novú žiletku tak sa mi stane že si troška podráždim pokožku keď pritlačím ale to len zčervená a po pár hodkách zmizne. Vyrážky sa nerobia🙂 Ja sa veru takto holím už zo 15 rokov. Predtým som skúšala kadečo a vždy som sa vyhádzala. Ono si tá pokožka nasucho zvykne
@boruska80 / presne tak NASUCHO je najlepsie bez vyrazok. Cokolvek skusim presne ako ty vyhadzem sa...
@montemotherone / nikdy by som sa neholila podla toho co sa paci parznerovi, holim sa PRE SEBAm PRE SVOJ POCIT lepsej hygieny a preto lebo sa to MNE PACI. Je pre man nepochopitelne aby som taketo veci robila koli partnerovi
Ja som mala napriklad problem so ziletkami jednorazovky a ine az som si kupila venus strojcek a ten je pre mna topka, a to ja holim bezne kazde 3 dni. Odporucam holit vzdy ked je to kratke, cim dlhsie tym horsie
@akinom0077 a čo ja s tým? 😏 čítaj môj predošlý koment.
@montemotherone / ty nic a tym... len si jej napislaa “ kym si nenajdes partnera urobila by som si upravu podla seba”... ty sa holis koli partnerovi? nie koli sebe?