icon

Holenie intímnych partií

17. nov 2019

Ahojte maminky! Som na MK uz dlho, ale toto je tema, ktoru sa hanbim preberat aj osobne medzi kamoskami ... tak ked sa objavila moznost zalozit diskusiu anonymne, povedala som si, ze ju vyuzijem 😊. Som rozvedena, blizsie k 40 ako 30, od rozvodu bez partnera. Vzdy som si holila max.tak bikini oblast, aj to len v lete kvoli plavkam - vzdy sa tam vyhadzem bolestivymi cervenymi vriedkami. Tak si hovorim, ze lepsie zarastena ako vyhadzana 😛. Ale mam taky dojem, ze v dnesnej dobe sa vyzaduje dokonale hladka pokozka, vsade, aj "tam dole". Tak mam trosku taky blok, ze ak si aj najdem partnera, ako to bude vnimat, budem sa bat 1.krat sa pred nim vyzliect. Je uz automaticke holit sa aj tam? 😛 Inak sa upravujem, holim vsade, len tam mi je to take problematicke ... Pisem len z mobilu a nejako mi to blbne, nevidim posdne riafky, tak t9 idem skusit odoslat ...

Strana
z3
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
hors
25. sep 2020

No ja už mám veľmi blízko k 40 tie 😁😁 ale ja sa osobné holom roky rokúce aj ja som to tak mávala samé pupienky boľavé no hruza🙄ale po čase si na to pokožka zvykla .Ja si dávam penu na holenie a keď sa olúpeme a oholim tak si to nakremujem .Podľa mňa sa nemusíš cítiť hlúpo ani nič podobné .Každá sme iná😉A maz veľa mužov čo majú radi tam dole prales ako oholenú.....🙂Hlavne nemaj komplex.Pokial máš citlivú pokožku a mikozu podľa mňa sa nebol les si kúp strojček a jemne ostrihaj.

mnamko
25. sep 2020

Ja si holim nasucho zo strojcekom na vlasy bez nadstavcov,nerobia sa mi pupienky,potom natrem kremom ,(su tam nohy odfotene taky ruzovy)

akinom0077
13. júl 2023

jaj tak prales🙂 tak je urcite rozdiel holit “ prales” a holit 3-4 dnove chlpky😉

autor
13. júl 2023

Sranda, naskocilo mi teraz upozornenie na tuto diskusiu...mozem len tolko povedat, ze dohladka sa neholim ani teraz, naj je zastrihavanie so strojcekom a oblast bikin oholim ziletkou...hoci teda vzdy sa vyhadzem aj tak potom 🤷‍♀️🤦‍♀️ Ale teda po tych rokoch od zalozenia diskusie som uz 2.krat vydata, a manzel sa nikdy nestazoval 😝🤣

Strana
z3