Horalky verzus Tatranky. Ktorý keksík preferujete?
Aký je váš obľúbený slovenský keksík?
Horalka, Mila a kakaové rezy
ked si mam vybrat z tychto dvoch, tak horalky.
Z tých dvoch Horalky. Potom ešte Mila, Mäta a citrónový Attack
Ani jeden, kedysi chutili lepšie.Ani si nepamätám kedy som naposledy kúpila takýto druh keksov
@sosana123 z tychto tatranky mliecne. Horalky nemusim od detstva.
ziadny, neznasam keksiky, lepi sa to na zuby, je to hnusna presladena hmota a nechapem ako to moze niekto jest
ale zjavne som v mensine
ziadny, neznasam keksiky, lepi sa to na zuby, je to hnusna presladena hmota a nechapem ako to moze niekto jest
ale zjavne som v mensine
@anonym_5351b3 no čo už, všetky sladkosti sa lepia na zuby
Tatranky
Horalka,Tatranky som nikdy nemusela a ešte Mila no volakedy aj Lina ale tá sa zopsula parádne.Potom Anitu nugátovú.Aj keď na tie si sa nepýtala ale keď už je tu porovnanie keksíkov prečo nepridať aj iné 😊
Horalky tie sú myslím dosť obľúbené. Sú chutné a dobré.
Zbožňovala som Vlnky,Princesky,ale tie sú už asi fuč 🥲.
Jednoznačne z týchto dvoch Horalky. Ďalšie dobré keksíky: mäta, mila, princezky, romanca, kávové rezy, kedysi vlnky.
Ja mam najradsej z kauflandu tie ich kokosove alebo este z lidlu tiez kokosove sladke nejem ale pred menzesom musim mat
ale zjavne som v mensine
@anonym_5351b3 tiež neznášam takéto sladkosti, keď už, tak kúsok dobreh, kvalitnej čokolády. Nikdy som ich neoblubovala, ani ako dieťa, na rozdiel od môjho brata, ktorý ich mohol.na kila
Z týchto dvoch možností jednoznačne Horalka
Ani jeden. Horalky mi nikdy nechutili, nerozumela som,čo je na nich také úžasné 😃. Tatranky ešte ako tak,ale tiež som im extra neprišla na chuť.
Tatranka
Žiadne. Som tím kakaové rezy/mila
Horalka
Horalky😊
ani jedny. ak už tak radšej fidorky, alebo úplne naj esíčka.
Tatranku mliecnu
Horálky.
Inak V Lidli majú Skrutky, ktoré vyzerajú ako Korálky, chodia presne ako korálky a sú o polovicu lacnejšie...
Horalky ani tatranky nie, nemam rada take orechove arasidove keksy.. este tatranky mliecne ako tak.. mam rada milu a vesnu
Moje (dospele) deti preferuju cokotatranky. A manzel horalky.
Horalky a potom ešte Kavenky a Esíčka
Ozaj a pamätáte si cukrovinky, Čierny princ? Dá sa ich vôbec ešte niekde kúpiť v tej forme a chuti ako pred 15timi rokmi,možno aj viac,keď chodila po dedinách žltá dodávka Family Frost 🤭. (Ja som ozaj stará). Chýbajú mi tieto veci,medzi komunizmom a už "volnyzmom". Ale vraví sa tomu aj spomienkový optimizmus,že uuuž 🤭😂.
@sosana123 Mila

horalky