Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
@labelo vidíš, fakt, oni sa asi všetci z videnia teda poznajú... hm... ak mi dnes napíšeš, že jana sa už klasicky chystá zbaviť svojho partnera, tak si dám dnes asi pivo 😀 , ona je poriadne ťuknutá 😀 , ako nejaká čierna vdova (pavúčica, už len chýba, aby ich aj požierala 😝 ).
@adelaida33
no Janka včera povedala,že jej Viktor lezie na nervy,že je na nej nalepený 24 hodin a chce, aby jej dal aspon chvilku pokoj 😀 tak povedala,že sa bude chovat tak, aby ho nahnevala a že sa s nou nebude bavit a potom ked si konečne odýchne príde za ním a povie mu"už se na mne nezlob" 😀 ona nie je normalna a včera potom ako zistila že prestrelila a pohadala s niki a nelou, prisla za Niky a zacala pred nou ohovarat terezu,aby si ju zase pribrali do particky 😀 ako že je ako oni proti tereze a natalii...
a už sa phadali aj Rocky s nelou a niky a povedal,že lutuje,že sa s nimi dvomi vobec bavil,tak ak sa este rocky prida na tu druhu stranu,tak nela pojde domov 🙂
inak myslim,že to stab zariada,že nela niky a daniela tam budu až do konce aj s janou,lebo oni stale nieco riesia a vlastne len kvoli nim je sa na co kukať,lebo to sledujem tento týžden a Niko,Tomas a Martin nic nerobia ani ich za ten týžden poriadne neukazali ,takže ak by vypadli tie tri gracie myslím,že by im prudko klesla sledovanost....
Niky vcera vystartovala na viktora ked sedel vedla jej sestry,že aby si odsadol,lebo mu dá ranu a potom si ju viktor zobral nabok a povedal,že nechápe prečo je zrazu tak proti nemu a ešte sa aj rizplakal,že mu to je luto,ale Niky tomu divadlu neuverila....tam už asi fakt človek nevie komu a čo može veriť
ale musim to sledovať až na druhý den na nete,lebo ked to ide v telke musim mat telku potichu a nic nepocujem,takže polku toho neviem o čom sa tam bavia 😀
Obcas, ked prepinam, tak sa zahladim a rozum mi ostava stat nad ich "problemami".
Podla mna ti co su na Farme si viac zasluzia nejaku vyhru ako tito "darmozraci", ktori sa len vyvaluju, ozieraju, intriguju a sexuju kazdy s kazdym...
konecne som si pozrela tohoto tyzdnove casti - Niky a Daniela sestry ako vysite, Daja je dieta, pripomina mi male prasiatko, nemozem si pomoct🙂Rocky sa mi javi ako pekny sviniar, ktoremu netreba verit
mna zaujima, preco to jana s viktorom robia stale zboku .. nudaaaaa 😀 😀 😀 😀
bohvie, keby romeo nevypadol, ci by zvolila rovnaku polohu.. mozno ma pocit, ze to najmenej pripomina sexovanie ? 😝 este su pritom ticho ako partizani, na rozdiel od Rockyovcov 😝
snzia sa to zamaskovat ? 😨 😅
hahaaha. tak to si vychatala. 😀 😀 😀 😀
uz som zvedava na pondelok ako to teda vykalkuluju 😉 😉 😉
vcera som kukla na nete noc v raji a nestacila som sa divit aky ma slovnik Tereza 😀 a Niky ako laškovala s Viktorom 😕
IV. cenova skupina 😝
@mamartinka no a vt om clanku nespominaju, ze Jana sexovala aj s Romeom 😝
@yokralovnayo tak aj mne sa zda ta sestra nova ako mrcha....ved raz povedala,ze vyhodi Nataliu,lebo nikomu neskodi....ako nechapem tomu vyroku
@lauritka dnes sa vyradovat nebude.Vid moj prispevok vyssie o 16.46 😉

http://zabava.huste.tv/hollywoodska/e89-sexom-k...