Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
@lauritka aj ja 😀 ale prvorade paradise...ja vzdy kukam vsetky reality, sutaze co sa daju, este oblubene amazing race na nova cinema, 5 proti 5 volakedy superstar, vyvoleni, atd...jedina vec co ma z toho mnozstva reality, sutaze za posledne roky nebavi je teraz ten HLAS, nuda hrozna
@strawberry17 jj. presne !! HLAS ma este na zaciatku bavil, ale potom uz uplne prestal..
este som pozerala " you can dance " 🙂
btw. mam to radsej ako nase slovenske serialy 😵
konecne vypadla Nela ! 😀 😀 😀 😀 juhuuuuuu.
oh nieeeeeeeeeeeeeeeee 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ta blba tereza ! to je v riti 😠 😠 😠 😠 😠 😠
tak ta tereza to posrala, neverim ze to nie je zmanipulovane, ako len neznasala nelu a super si vychadzala s nataliou,keby to bola pravda podrzala by ju. urcite umelo udrzuju nelu aby ostala, aby to malo gule.
a nikola ako sa vyhrazala natalii ze bud len slaby odvar nely ked ju vyhodi.
cele zle.
dufam, ze aspon to finale sa bude hlasovat podla sympatii ludi a tie tri gracie ani jedna nevyhraju. podla reakcii divakov co citavam diskusie by som tomu i uverila
a ten gambos susslavy rocky, stale v hube len ty vole, seres si do huby-nic ine nevie.
snad by to mohol vyhrat niko, ostatok nula bodov, i ked ten vcera tiez ine pretvarka, medzi ostatnymi rozprava ako nema nelu rad, ze je stale ofuknuta a vcera ze akoby mu chybala, to iste jana
ale inak je mi to uplne jedno kto vyhra 😀 😀 😀
a este som chcela dodat- pri slove uprimny/a sa mi jezia chlpy ked pocujem, vsetci sa tam nim ohanaju, iny slovnik nepoznaju, horucava udiera na mozgove zavity 😝
Ta Tereza si snad robi kozy... konecne niekto vyhodil tu zamracenu manipulatorku a ona ju vrati do hry... ta tam snad zostane az do konca, lebo myslim, ze tak skoro sa nenajde uz nikto iny, kto by sa odvazil ju vyhodit 😢 Sa to vobec neda s tou nelou pozerat, uplne otrasnu atmosferu tam vyraba. Inak by mohli vyhodit oboch, co sa Natalii vyhrazali... Toho Tomasa som mala zo zaciatku celkom rada, ale co robi v poslednej dobe... no zhnusil sa mi nejak 🙂
😕 hádam nechcete,aby boli k sebe milí ...však hrajú o veľké prachy 😉 😀
@ullala vsetsi su z tej Nely posrani.. 😒
a zaujiame, ked tereza vravela ako ma natalku rada, preco si toto naplanovala prave teraz. mala pockat na inu vymenu. dobre vedela, ze ked Nelu vrati, bude mat Natalka peklo..
-a este to pokrytectvo ako ju Nela potom utesovala , ked plakala.. boozeee
skvele divadlo 😀
@bodka13 kym tam nela mala Lea, tak nic nevytvarala, nerobila ziadne dusno a riesilo sa tam len kto s kym bude, kto koho chce a podobne. Ale odkedy odisiel Leo, tak nela sa ocividne nudi a potrebuje robit peklo (ten jej diktatorsky vyraz tvare hovori za vsetko, vcera sa tam snad prvy krat usmiala). No urcite sa mi na to lepsie pozeralo v dobe, ked tam bol ten Leo, ako teraz co tam bo sebe len bliakaju a su agresivni, vzdy sa spiknu proti jednej osobe... no horsie jak ziaci na zakladnej skole...
@ullala ale však to je reality show 😉 ..všetci taktizujú-niektorí to však dobre skrývajú ...keby to takto nebolo,bola by to nuda 😀
@lauritka ako? rozumom nie...vyžaruje z neho niečo exotické...aj Daniele sa páči 😀
....pokrytectvo - sú tam pod veľkým psychickým tlakom ,oni sa majú radi ale vlastne proti sebe bojujú ,lebo víťaz môže byť len jeden
Dnes Novy hrac Martin 21 rokov Puchov. http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
celý hotel je umelo vytvorený,každému tam nadiktuju ako sa maju správať čo hovoritť a majú aj dane kto koho má vyhodiť,v štábe pracuje Nelin brat a nela tam podla mna ostane dlho aj tato scena včera s terezou bola nahraná 😉
Tej Natalii sibe 😀 co robi s tym rockym...
Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
ahojte, prosim zreferujte mi v kratkosti, co sa dialo teraz, ja taky paradise-maniak uz par dni nemozem sledovat telku, ide ma rozdrapit od hnevu, co-to sa dozviem na nete dodadtocne, ale nie vsetko, kujeeeeeem 😉
teraz som myslela vcera 😀
aky michal je s danielou? vsak rocky s nou je, ne? 😝
no ved rocky-michal 🙂

@strawberry17 my ficime na farme, hoteli a geissenovcoch 😝