Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
boze ta jana je ksichtoska 😝
ked dnes vypadne Gino a Jana, ja budem spokojna 😀
stale neviem, preco im tam nejaka s pistolou mavala, ked vraj oni vsetko v zmluve dodrziavali 😨
teiz nechapem ako budu teraz 3 tyzdne vyradovat, aby tam zostala len 1 osoba...ci zase nedaju sms hlasovanie, ze komu poslu najviac hlasov tak vyhra 😝
Ta Jana ake ksichty.Nemozem z nej.
To co toto zase.Neukazovali ine ukazky na dnes?
tak ja uz som z tych pravidiel uplne magor, stale sa to meni.
a GINO teraz co?? bude cakat na novu cajocku ?? pride niekto dnes. 🙄 uz sa v tom ani boh nevyzna, jak to ta miesaju.
@lauritka Dnes pridu 2 nove baby.
Dominika a Livia tam pridu dnes nove 2.
kolki vcera vlastne vypadli? 😲
@strawberry17
včera vypadol tomas a jana ,mišo vyradil gina,ale toho tam nechali,lebo dnes pridu dve nove baby a preto tam musel ostat,aby si jednu zobral a jedna bude sama,lebo by tam nemohli byt dve baby bez partnera....
tá jana konečne može ist telefonovať,ked vypadla 😀 haloooooo
@strawberry17
vyhra to par nie jednotlivec a ked to chodilo v zahranic,i tak sa do sutaze nakoniec vratili vsetci vypadnuty sutaziaci a tí vybrali par,ktorý vyhral
@ vdaka, ja som myslela, ze ta obhajoba bola len medzi martinom a tomasom.
Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
no neviem, tie dve cajocky co prisli, su take o nicom?? ci nie?, ako sa vam zdaju.
hahaha, to sa dalo cakat, ze Rocky uz zacne cuvat, sex je sex.. to uz nezabudne 😉 😉 😉 😀 come back nataly..
muzi , no jo... 😝 😉 😉 😉
no tie dve su otrasne😀 ta asi vyhodi nelu ked bude mat imunitu, som zvedava a ten Viktor ako sa brchal,že ked pojde Janka pojde s nou, hrube makové,aspon sa ukazal aký je to hajzel aj s tym ovlyvnovaním tých nových hracok, ešte tam ani neprišli a už si ich musi priklanat na svoju stranu ako ma o seba strach,že by mohol vypadnut,skoda že ho tam nechali mal vypadnut s janou namiesto tomasa a ten mišo tiež....
najvacsia pravdepodobnost je ,že to vyhraje ten kto tam teraz prichadza,lebo tych starých čo prišli prvý povyhadzujú,takže tí nemaju šancu
tak asi nelu nevyhodia,teraz som citala,že sa bude po príchode sutažiacich na sk točit už len finale a na videu ked sa vracaju s kuframi nela je 🙂 a ešte natala tam bola videt a ta bloncka nova skaredá

@labelo 😀 ale ja ťa poctivo čítam 😉