icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

bambola
29. máj 2012

@lauritka ja si nemyslim, ze je promiskuitna, jednak nevieme co s nim ma, a za druhe keby si ho nahodou vzala (akoze straaaaaaaaaasna nahoda, chapes , zvelicujem 😉 ) tak by to nikoho ani nenapadlo povedat 😉 proste sa s jednym rozisla a nasla si druheho (kedze sa pohybuje teraz v okruhu istych ludi je normalne, ze je to z toho okruhu 😉 )

lauritka
29. máj 2012

@bambola ale prekvapilo ma, ze Martina ? 😝

alebo to bolo len priatelske objatie a pusa 🙂 bulvar niekedy urobi z komara somara 😵

a co si myslite o tom novom.??????????????

mne pripada ako zlatanina Vlada a Romea dokopy 😅

ullala
29. máj 2012

@bambola nerozisla sa :D podla mna hento su len blbo nafotene fotky, ku ktorym si redaktori napisali co sa im hodilo 🙂

strawberry17
29. máj 2012

jednu vec nechapem, ze natalia uz vypadla a ked dojde ta tetusa s pistolou a vsteci utekaju tak natalia tam este je...ako je to mozne? 😝
kedy sa bude tento tyzden vypadavat? 😅
kto sa dal s ktorym martinom dokopy? nepochopila som 😖
co vsetci chllapi vidia na tej dominike???? 😕

labelo
29. máj 2012

ja si naopak myslim,že Natali ide len o tom s kým by sa vyspala,je jekj to jedno,ked už nemohla s Rockym,tak berie Martina 😝 šak ked prisla po dvoch dnoch už mala potrebu sexovat,čo podla mna normalna baba neurobí ,ostatne baby su tam už dlho a vedia vydržať 😀
inak Jana v noci v raji hovorila,že ju Viktor,ked davali ten ich večerný sex poštuchoval paličkou,aby to vyzeralo,že sexuju,ale aj tomu akosi verím,ved keby bol nejaký sex, tak by sa tak netvarila ako sa tvarila,teda ona sa ani netvarila ona uplne u toho v pohodicke spala 😀

mamartinka
29. máj 2012

@strawberry17 Vypadavat sa bude az v stvrtok ci nie v piatok.

labelo
29. máj 2012

@strawberry17
oni ked vypadli,tak neisli hned na druhy den domov,oni tam byvali v inom hoteli a postupne ako im vybavovali letenky isli domov,takže natala tam ešte čakala a tým prepadom vlastne museli odist vseci naraz,
ta dominika to je magor cisty ona nevie sama čo chce a teda mne sa vobec nepaci ani ta Lili 😀

strawberry17
29. máj 2012

@labelo divne to s palickou 🙂 ale ja tiez tomu verim, lebo si myslim, ze je gay

strawberry17
29. máj 2012

s ktorym martinom sa teda dala natala dokopy? 😕

labelo
29. máj 2012

@strawberry17
dokonca bol rozhovor v Novom cas s Janou a ktosi sa jej tam opýtal či vie,že Viktor je ženatý a má deti,tak neviem,mne ako gay nepríde 🙂

Natala bola bulvarom odfotena ako sa cape v Bratislave v Eurovi po Martinovi 😀

labelo
29. máj 2012

kdesi je tu aj link,kde su odfotený,ale ten si najdi sama,lebo ked ho sem hodim este raz zachvilku ma ma,aartinka upozorní,že daný link už tu je,aby som to sem nedavala ešte raz 😀 takže sa neodvažujem 😀

strawberry17
29. máj 2012

Martin Rybka ci martin ten od diany???

strawberry17
29. máj 2012

ci ten sexos co je este teraz tam?

labelo
29. máj 2012

@strawberry17
ano ten policajt sexos 😀

strawberry17
29. máj 2012

tak bud je gay alebo sexovali, pre mna tretia moznost neexistuje 😀

strawberry17
29. máj 2012

no tazko povedat podla foto, lebo martin ten sa lepi na kazdu 😀 som s azlakla ze sa dala dokopy s tym "dianinym" martinom, ked sa dala s hentym tak mi to nevadi 😀 😀 😀 😀

labelo
29. máj 2012

no som dokukala, uvidime dnes Nika a Nela koniec kamaratkam 😝

bambola
29. máj 2012

Vam nelezie Dominika na nervy? Lebo mne celkom slusne, mam chut prepnut vzdy ked je v telke 😠

lauritka
29. máj 2012

@bambola lezie a podla mna je skareda 😀

ullala
29. máj 2012

ja nechapem tomu co rocky vyvadza v hoteli, natalia je len par dni prec a uz sa tam obchytkava a objima s dominou???
Ta domina je inak hrozna, strasne divna... inak sa mi paci ten Mirek, ako nie je to nejaky fesak, ale ma strasne pekny usmev a vystupovanie 🙂

labelo
30. máj 2012

ja sa len divim,že sa ešte celkom vcera tí dvaja ovladli,už som myslela,že si to tam rozdajú,ale ustali to 😀 a Natala a Rocky to iste, išlo tam len o sex a žiaden vzťah...
mne strasne lezie na nervy Nikola ona si ani neviem stat za tým čo povie,mala sa prestat teda s Nelou kamaratit,ale hend ju už zase išla obímat 😒
mne sa nakoniec pacilo v tej uputavke na zajtra ako Mirek ked chcela Nela vstat zo stoličky ju tam stale štuchal,aby si sadla, mne sa oni dvaja k sebe hodia 😀

mamartinka
30. máj 2012

@labelo na zajtra?Viem ze bola ukazka vcera preto myslis na zajtra.Ale pojde to dnes.

adelaida33
30. máj 2012

@mamartinka Ved jasné, že to takto myslela...

labelo
30. máj 2012

@adelaida33
radšej som to nekomentovala, mamartinka je na mna vysadená 😀

adelaida33
30. máj 2012

@labelo 😀 😀 😀

lubikan
30. máj 2012

mne tam vadi zahuhlany roky...spat mamicke pod sukne..take nedozrete volaco

a ehm..som hotova s Viktora 😝