Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
@mamartinka
načo tolko krát? 😉
@labelo 😀
@adelaida33
musela som 😀 kukas hotel?ci nestihas?
@labelo viem 😀 kukam z každej časti kúsky, niečo v noci, niečo na druhý deň, celé už nikdy nestíham, ale aj to mi stačí, plus tu poctivo čítam 😉 , takže som ako-tak v obraze. no ten michal (šušlavý) mi príde taký chudáčik 😅 , valcujú ho aj chlapi, aj ženy, joj, taký chmuľko vyzerá byť... v tých babách sa trošku strácam... ale včera ten martin (policajt) a lenka (nelina budúca "korisť"), som sa skoro pozvracala z toho ich bozkávania 😝 a to nie som až taká cintľavka 😖 .
@adelaida33
jaj ani mi nehovor,ja som to musela prepnut, ked som ich videla,lebo ma napinalo 😀 a čo hovorís na Nelu?som rada,že sa vrátila 🙂 a dufam,že vyhodí Lenu a potom poletí aj šušlavý Mišo 😀 dufam,že finale budeš kukať...
@labelo tak nela sa tam tvári ako cisárovna 😀 . inak aj mne sa zdalo, že vtedy, ked odchádzala, čo ju akože lenka vyhodila, tak vedela, že sa vráti... proste mi ten jej tichý odchod prišiel taký plánovaný..., aby mohlo prísť k búrlivému návratu... 😀 . zjavne je oveľa, oveľa spokojnejšia, uvolnenejšia, taká iná, akoby načerpala sily. a vôbec neviem, čo si myslieť o tom mirkovi, čo je s ním. málo som ho videla v záberoch... je to taký dilino či ok či čo? 😅 jasné 🙂 , finále už musím dokukať aj so zápalkami vo viečkach 😀 😉 .
@adelaida33
mirek sa mi zdal celkom v pohode,ale on chce taktizovat a hrat a zvolil hru,že ude ciganiť a ked mali vyradovat chalana, tak napisal Gina,ale hovoril,že napisal Michala a potom aj na bermudaku povedal,že Michala a vcera, ked sa mali odhalit vysledky kto koho vyhodil,tak mu neostavalo nic ine len sa priznat,že ciganil a ked to zistil Gino,tak u neho skoncil a este nasr....tym ciganstvom aj Nelu,tak som zvedava ako to bude dnes s nim pokracovat 😀.myslim,že Nela mu to da pocitit
a Nikola povedala,že začína hrat zákerne a spolcila sa s Martinom, uvidime co tí dvaja vymyslia za taktiku 😀
@adelaida33
podla mna Nela je taka preto,lebo uz ma asi iste miesto vo finale aj s Ginom,tak je v klude 🙂
@labelo aha 😒 , hmm, tak to si pokazil vlastne u všetkých. myslím, že mu to neprejde ani u gina, ani u nely... juj, mne sa ti zdá, že niki za tie týždne bola spolčená už takmer s každým chlapom 😀 😀 😀 ona furt kuje nejaké pikle a každého si zabezpečuje a furt niečo rieši a pritom nikdy nevie, s kým chce byť... dzigi 😀 😀 😀 . avšak, ak je to jej hráčska taktika, pôsobiť zmetene, tak jej to ide.
@labelo aha, tak to som nevedela, že oni dvaja už majú finále isté... no tak potom sa tým všetko vysvetľuje 😎 .
@adelaida33
to neviem ci to maju iste, to si len myslim 😉 ja,prave preto,že boli Nela aj Gino takí kludní a niekde som to aj čítala
no ta Nikola už by mal ist domov,ona neviem čo chce a už jej tam s toho hrabe, hovori,že Rocky chce kazdu a ze rozmysla spodkom a ona chce tiez každeho,momentalne Rockyho už nechce, teraz by chcela zase Gina ,predtým chcela Michala a ešte pred tým Nika 😀 l
Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
tak si pozeram noc v raji zo zaznamu a skoro doslo k sexu !!! 😀 skodaaaaaaaa.
sexualny loudil si uz skoro prisile na svoje ;) / rozumej Martin / 😝
ahojte, my sme boli tyzden odcestovani bude niekto taki zlaty a zhrnie mi posledny tyzden HP v skratke? 😅 popri malom nemam sancu pozriet vsetko na nete, dakujeeeeeeeem 😵
vypadol niekto? kedy bude finale? juj ale som zvedava, co?
@strawberry17 Vypadla Nela a Viktor a prisli hned aj spet.
Kedy bude finale HP? Koho tipujes na vitaza? (Zuzu)
Zuzu, keďže NIKDY NEVIEŠ, ČO SA STANE V RAJI, tak netipujem víťaza. Ako hráč sa veľmi silno prejavil Rómeo. Chvíľu som mal pocit, že by to mohol byť Niko, alebo Jana. V poslednom čase uvažujem, že by to mohla Nika. Ale keď sa vrátil Gino, tak neviem. Možno Nela. Ale je tu aj Rocky, hm je to tažké 😀 A čo sa týka finále, tak si v piatok večer pozri NOC V RAJI na JOJ.ke, určite sa to dozvieš.
čaute baby, aj ja pozerávam hotel paradise, i keď sa mi to zdá, že to už niekedy zbytočne naťahajú a je to silené 🙂
kto vám je najviac sympatický ? a kto sa vám nepáči ?
ako to, ze vypadli nela a gino a vratili sa? 😲
co som tyzden nepozerala tusim sa vela veci udialo a zmenilo 😝
co sa dialo vcera? som zaspala 🙂

http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis...