icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

bambola
23. jún 2012

myslim, ze v Nelinom pripade sme videli uz uplne vsetko, aj to co by sme nechceli. nechapem co sa teraz hra na cudnu 😕 😀

labelo
23. jún 2012

už je to nuda nic sa tam nedeje len sa tam poflakuju a už nevedia ani čo by im tam vymysleili za činnost 😒
inak par Mirek a Daja je srandovný, ona je oproti nemu ako matriosa taká velká celá 😀 on je pri nej taký chudáčik

strawberry17
23. jún 2012

cawte, neboli niekde uverejnene fotky tej daniely? ze vraj od kastingu pokial dosla do vily schudla 25kg. Rada by som videla nejake fotky a ci niekde aj nepisali ako sa jej to podarilo 😝

evita860
23. jún 2012

@strawberry17 ona to tam sama v hoteli povedala ze schudla a bolo to zrejme tym ze bola u dietologa 😀

evita860
23. jún 2012

@strawberry17 ako povedala to tam ze bola u dietologa 🙂 napisala som to tak nejako nepriamo v tej prvej sprave

labelo
24. jún 2012

čo hovorite v skutocnosti na par Niki a Gino?mne on pripada ako povedala Daja ako jej foter,vobec mi nejdu spolu dokopy 😀

lauritka
24. jún 2012

@labelo mne je to tiez nejake cudne, skor by sa mi k nej hodil Michal :D ...

labelo
24. jún 2012

ja som kukala noc v raji a lili je s Nikom,to som tiež kukala,že oni dvaja 😀

lauritka
24. jún 2012

@labelo 😀 😀 😀 😀 , hej. asi sa jej pacia svalovci 😉

strawberry17
24. jún 2012

@labelo mne bol Gino od zaciatku nesympaticky, ani nie ze by mi vadilo, ze vyzera jak jej foter, ale to spravanie take moc zenske, pohyby, rozpravanie, kremiky...no ale to by bolo este ok, mne viac vadi, ze asi pouziva to co predava (lieky na podporu potencie) lebo furt mu stoji a furt sa s tym musi na niektoru valat a obtierat, to mi uz pripada take uchylacke
(teraz ma Ginove fanusicky ukamenuju 😀 )
Lily a Niko ako par tiez prekvapilo 🙂 ale este sa da

labelo
26. jún 2012

stale nechapem ked je tam teraz 5 parov a Denisa bude to chodit už asi len tento a buduci týžden,takže vyradovanie bude max.2x a aj keby vypadli 2 pary tak stale tam ostava 7 hracov a akým sposobom sa teda dostanú do toho finale len dva páry? 😎

mamartinka
27. jún 2012

Dnesny video diel,obsah a 2 novy hraci http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...

mamartinka
27. jún 2012
mamartinka
27. jún 2012

Boze to co za huby tam zas nasadily.Hruza 😝

ullala
28. jún 2012

Kks mna to uz hrozne nebavi, jak viem, ze uz to ma koncit a oni tam furt volakoho noveho posielaju a umelo natahuju... Sa mi uz na tych novych ani zvykat nechce 😀 a dokopy tam este aj tak hovno robia, absolutne nic sa tam nedeje...

ullala
28. jún 2012

a od buduceho tyzdna to chcu davat v noci po 23tej... no tak uz mam jasno v tom, ci to budem pozeravat 😀

lauritka
28. jún 2012

@ullala ja to mam prakticky nastavene na nahravanie, cize pozrem potom na druhy den, ak zaspim 😉 😀

@mamartinka to mas pravdu, des a hruza, cim dalej- tym horsie.. 😝 😝 😝

lauritka
28. jún 2012

@labelo nechapem ani ja tu taktiku teraz, nechame sa prekvapit. 😉

bambola
28. jún 2012

baby ja uz ani nesledujem, ked sa mi niekedy chce a je cas tak na druhy den pozriem na nete tie zostrihy a staci mi 😎

strawberry17
30. jún 2012

ju dnes bola dobra Noc v raji, same bozkavacky, sexovacky 😀
akurat tam nikto nevie co chce
Danielka tvrdi ze chce Rockyho, bozkava sa tam s Martinom, potom s Michalom, nakoniec vraj chodi s Martinom
Rocky prestriedal skoro vsetky, nakoniec tvrdi ze miluje Nelu
Niki to uz ani nehovorim, ta to tiez miesala kym skoncila s Ginom
Ta nova Maruska tvrdi ze chce Michala, sexuje tam s Martinom
Gino, Romeo to tam tiez prestriedali...no skoda hovorit...uz vlastne kazdy s kazdym

labelo
30. jún 2012

@strawberry17
čoo? 😲 ešte som nekukala noc v raji maruša s Martinom? ten martin je tak nechutný on by s prepacenim po...aj kozu keby pred ním neutiekla,ja by som si o neho ani kolo neoprela jak sa mi zhnusil....
a ta marusa sa mi tiez nepaci, akasi je šlahla cela nabok a ked rozpráva tak mám pocit,že ze je nafetovaná a stále dviha tak divne to obočie 😀 a lenu nekomentujem to je tiez nieco,som zvedava, ked da lena imunitu Michalovi ako sa to tam zamota pri parovani,lebo michal hovori že vyhodi Gina,ale kedzde Gino bude vo finale,tak ho asi nevyhodi,ja len dufam,že poleti Martin.... 😖

strawberry17
30. jún 2012

@labelo stoji za to si to pozriet 😅
no najprv ta marusa robila striptiz pred vsetkymi (som zirala), skoro tam Martina znasilnila 😀 , potom isli na izbu a tam pokracovali pod perinou, ci doslo uplne ze k sexu nie je iste, ale vyzeralo to tak, aj ked Martin sa robil ze nie (kvoli tomu ze sa boji o miesto na polisii), takze nieco take ako ked Leo povedal, ze krocana si len trochu ohrial 😀, potom este ukazovali zase raz bozkavacky kazdy s kazdym, aj nela s dajou

labelo
30. jún 2012

@strawberry17
už som to pozrela,fuj 😝 je na čase aby to skončilo tá Marfuša byť moja dcera a ja nehto vidiet co tam prvý den predvadza, tak ju tak strieskam,ale ja si myslim,že tá Marfuša je profesionalka u tyče,lebo tam bolo spomenuté,že maja je tanečnica.... 🙂
inak nechapem, tých ludí tam ,že nemajú žiadne zábrany sa cmukat raz s tým raz s iným 😝

strawberry17
30. jún 2012

@labelo tiez mi to prislo ze ten striptiz nerobi prvy krat 😀
no ani ja nechapem, ze sa olizuju kde s kym, ulohu zrejme zohrava aj alkohol 😝
noc v raji bola poslednykrat tak neviem ci kvoli prazdninam, alebo uz tento tyzden vtrhne v nejakom dieli ta pistolnicka do hotela