icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

josie3331
5. apr 2012

@adelaida33 videla videla.... je mi nely luto ☹

labelo
5. apr 2012

mna vcera nasr... ta Lena ako sa do Niky pustila žiarlivka,čo ju je potom ako a s kým tancovala 😠 urobila s toho bublinu a ked je Nela povedala,že nikomu okrem nej to nevadilo,tak nemala slov krava jedna,aj Niky mi lezie na nervy jak vsetko riesi stale,ale s tých báb čo tam su fandím Niky a Nele 🙂 a Klaudia moc hraje na chytru a spravodlivú mali tam vrátiť miesto nej Zuzu bola by aspon sranda

adelaida33
5. apr 2012

@josie3331 😒 aj mne.

adelaida33
5. apr 2012

@labelo no tak tá lenka, čo sa spočiatku tvárila ako usmievavá snehulienka z rozprávky, sa ukázala ako poriadna tepša. aj podľa mňa to nemusela práve ona riešiť... a hrať sa na puritánku... ktovie, čo z nej o pár týždnov vylezie, ked tam bude zavretá ako na psychiatrii, samozrejme, ak tam ešte vôbec bude... ja zatiaľ vôbec neviem, čo si mám o klaudii myslieť, zakaždým vo mne vzbudí protichodný názor. a čo sa týka poslednej novej, natálie, tá sa zatiaľ málo prejavila, akurát sa tam smiala ako konica, tak ešte uvidíme, ktorého šuhaja 😀 si slečna vyberie.

josie3331
5. apr 2012

Zuza sa urcite nevrati, do hry sa moze dostat opat len ten, kto vypadol, nie ten kto porusil pravidla
tak po tomto co sa stalo je dost mozne,ze sa vrati Diana alebo Leo...haha, to bude potom sranda 😀

adelaida33
5. apr 2012

@josie3331 aha. no ak by sa vrátila diana, bola by tam podla mna bitka, a tým porušenie pravidiel... 😝 😀

josie3331
5. apr 2012

inac ako chapem, ze tie nove to moc nemaju lahke... ale tymto si to moc lahsie nerobia 😀 ja neviem, poucovali ju ako take male decko... podla mna nech si kazdy spravi nazor aky chce....nic aj tak nedosiahli, iba ich zacali ludia nemat rady 😀

labelo
6. apr 2012

no som zvedava na dnesok,dufam,že sa Rocky postavi na stranu Nela Niky a da Nele hlas,lebo inak ide domov 😀
Klaudia povedela,že k Romeovi nic neciti,že ho ma len ako kamarata a teraz ked si ju nevybral aku hraje urazenu a Jana ta to snim len hraje..

mia258
6. apr 2012

Ja dúfam, že imunitu dostane Natália, ja mám tej Nely už plné zuby 😠

adelaida33
6. apr 2012

Aj podľa mňa sa jana na romeovi iba šplhá ďalej v rámci istoty pobytu v súťaži, istotne v tom z jej strany nie sú city, jasne to aj v "spovednici" povedala. a myslím, že to isté urobil aj romeo, ked sa s ňou dal do dvojice, akurát on hrá pózu, že je citlivý milovník žien 😀 , no pomaly už zo svojej naštylizovanej pózy milého džentlmena upúšťa..., lebo nervy začínajú praskať každému... Klaudia bola podľa mňa absolútne zošokovaná, že si romeo začal práve s janou, takže jej urazené ústa mi síce momentálne sympatické nie sú, no zjavne je z neho sklamaná... rovnako ako nela z lea a diany...
Inak, mne sa čosi v záverečnej upútavke videlo, že si niko alebo rocky (neviem, ktorý z nich to bol) začne s klaudiou, takže potom on naisto nedá svoj hlas nele... či? Hmmm...

labelo
6. apr 2012

@adelaida33
no neviem kto to bol,ale tiež si myslim že rocky,neviem,ale chcem, aby vypadla Lena je mi nesympaticka...
no ked vypadne Nela potom ten gang vyhodi Niku auzž sa nebude načo pozerať a Romeo ako pečie s tými babami 😀

labelo
7. apr 2012

no tak tak,som rada že ma imunitu Nela,ale im to dala 😀
podla mna by mala vyhodit Janu,lebo každá nová baba, ktorá príde sa na jej podnet dava na stranu Jana a jej skupina,mal prist niekto kto zacne piect s Niky a Nelou 😀 a Klaudia je tiez riadna mrcha neviem čo sa tým chalanom na nej páči,mne tam ona príde najškaredšia z tých báb 🙂

adelaida33
7. apr 2012

@labelo 🙂 získala imunitu nela? a kto každý jej dal hlas? ešte som nevidela včerajšiu časť a neviem, kedy to kuknem, keďže varím, varím, varím.... a potom čakáme návštevu... a napíšeš mi, prosím ťa, ktorý si to tam začal s klaudiou... dík 😉 .

jajka78
7. apr 2012

juj, tie dve niky a nela, intrigarky, si myslia ze sa vsetko okolo nich toci 😝
nikolaa upistana, detinska, komentuje vsetko a nela sa jej teraz votrela lebo bez nej by bola nic, ked bola s leom nikoho nepotrebovala, nik sa s nou nebavil
niko bol vcera dobry, nikola aka ofukla ked sa cuckal s klaudiou, ine ohovaracky
ale inak je mi to uplne jedno, ved co inak by tam riesili, ak nie vztahy kto s kym ako preco 😀
a na zaver asi vypadla jana

adelaida33
7. apr 2012

@jajka78 tak to niko si začal s klaudiou? a aj chcú byť spolu v páre, alebo to bolo len také... ?

labelo
7. apr 2012

@adelaida33
Niko si nezačal s Kaludiou ona tam ležala na lehatku a ona sa na nu nahol a povedal jej,že je slniečko a tie dve sedeli na tom gauči a videli to a rehotali sa tomu,potom Klaudia prišla za Nikom,že komu da imunitu a snažila sa ho ovlyvniť aby ju nedal Nele,ale nakoniec Nela dostala 6 hlasov a Natalia 5,Nela vyhodí bud janu alebo Lenku

labelo
7. apr 2012

@jajka78
a Jana nie je intirágánka?a o Lene ani nehovorím ...všeci tam intigujú,ale najlepší je Niko tie jeho hlašky 😀

janinah
7. apr 2012

som prekvapená,že sú ženy,ktoré tak "kvalitný program" sledujú 😒 nemusíte písať,že je to vaša vec,je,ale škoda na toto čas márniť,čas sa dá lepšie využiť 😉

jajka78
7. apr 2012

@adelaida33 zatial to vyzeralo len take ,,skadleni,,

josie3331
7. apr 2012

baby mali by sme sa nad sebou zamysliet a pozerat po narocnom dni dokumenty na animal planet 😀 😀

ja nechapem, preto v tych uputavkach nakonci davaju skoro cely dalsi diel.....len nie uplne detaily.... ved teraz uz vieme kto sa za koho postavil atd.... a to ze romeo bol nasrany, tak znaci, ze vyhodila janu....
ale dobre ze jana sla, teraz ma klaudia priestor

a som velmi rada, ze niko zostal, lebo ten tam robi jediny srandu

labelo
7. apr 2012

@janinah
ty si svoj volny cas využívaj ako chceš a nerieš že pozeráme 😀

janinah
7. apr 2012

@labelo tým,že toto je verejné forum si tu každý môže napísať svoj názor 😉 ale už miznem,toto fakt nemusím,len náhodou som tu klikla,kým sa mi koláč pečie 🙂

zabka1124
7. apr 2012

Pre mna je Niki chuda, nema svoj nazor, vsetkych riesi, trosku priblbla!!!Nela-to je chudera, ktora je zakomplexovana, sprosta, bez stipky chochmesu-stale rozprava, ze vyradi Lenku a nakoniec vyradi Janu.Stale sa ohana tym, ze nikto nevie aky ona mala zivot 😀 , no co uz taka vypatlana osoba moze hovorit!!!Kazdy ma nejaky ten svoj osud. SOm rda , ze ju Leo PODVIEDOL 😀 😀 😀 a este k tomu s Dianou, maju u mna velky bod🙂!!!
S chalanov je naj Tomas, Niko a Romeo, hlavne Niko, ked pocujem ako rozprava, tym svojim prizvukom vychodniarskym, hned si spomeniem na kamaratov z vychodu 😉 !!!TOmas je sice ovplyvnitelny az mooc, ale ako to zvladol s Vierkou, klobuk dole!!!
Niekedy sa mi zda, ze maju presne nalinkovane, ze kto z nich vypadne!!!A zda sa mi , ze ceska TV dava viac penazi, tym padom je tam aj viac cechov-to je moj pohlad a vobec ma neprekvapi, ked to vyhraju Cesi🙂 😒

zabka1124
7. apr 2012

Ale inak, vzdy sa na nich dobre pobavim a verim, ze ked sa budu na seba pozerat niektori v TV-archive, tak sa budu cervenat 😀 😀 😀 😀 😀
Krasne velkonocne sviatky prajem🙂🙂

omnia23
7. apr 2012

@janinah suhlasim 😉

adelaida33
8. apr 2012

Konečne som si kukla piatkovú časť. Vôbec nerozumiem, v ktorom momente sa dievčatá dali tak ostro do tých dvoch táborov... a vôbec sa mi to nepáči, aj ked je mi teda jasné, že je to pre sledovanosť potrebné, tieto žabo-myšie vojny. Čo sa mi nateraz zdá dosť divné je: a, klaudiino polocnostné/polozvádzacie správanie 😨 ; b, takmer "žensky" hádavý a podráždený romeo 😕 ; c, kedy sa z usmievavej lenky stala mrcha č. 1 😖 .

adelaida33
9. apr 2012

a, mimochodom, som priam šokovaná 😀 , koľko demonštratívnych intelektuálok "náhodne" nakúka do neintelektuálnych tém...

labelo
9. apr 2012

@zabka1124
ved si to mohla rozmysliet,že vyhodí Janu aj ked rozrava nieco iné,asi si uvedomila,že Jana je silnejsšia hráčka ako Lenka a ked ju vyhodi budu mať tie nové menšiu šancu tam ostať,lebo tí čo su tam od začiatku su silnejší proti tým novým a bola to Jana,ktorá Lenku a Nataliu ovlyvnila na svoju stranu,ved ona je riadna mrcha s tým Romeom to iba hraje tiež len kvoli tomu,aby bol na jej strane a evidentne sa jej to podarilo...teraz ked vypadne Jana ,tak romeo bude doliezat zase za Klaudiou