Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
@adelaida33
neviem ci si vcera kukala,ale ukazka na pondelok bola,že Nela zistila,že Niko sa spolcil s romeom a chcel j ju vyhodit a nela mu riadne nalozi 😀 hadali sa tam jak psy
@labelo čau 🙂 , nevidela som ešte stále... hahaha 😀 , takže nela mu nato došla? vyzdradil sa nejako sám, či ho niekto bonzol? 😀 si viem predstaviť, ako mu to natrela 😀 . a z tej upútavky nebolo vidieť, kto z chlapov vypadol/ostal?
@labelo som si konečne pozrela štvrtok i piatok a naozaj sa prehádali aj cez tieto časti. ked to zhrniem, tak sa vlastne prehádali cez celý minulý týždeň - masaker. musí im tam už poriadne hrabať a hoci došiel nový chlap, ktorý to tam mohol trochu uvolniť, nestalo sa, lebo tento vlado z prešova napätie len zvýšil. no som zhrozená z romea, aký je zaslepený škriepivý egocentrický chmuľo. klaudia sa mi vidí, že je ozaj zaľúbená a romeo len využíva jej naivitu. vlado svojimi názormi a ústnym i osobnostným prejavom robí príšerný obraz o chlapoch východniaroch, ak niekto súdi podľa neho, isto si myslí, že na východe žijú samí tupci... čo sa týka jany a viktora, sú to totálni hráči, nejde im o nič iné, niet v nich kúsok citu. naopak ostatní - rocky, tomáš, niki, nela, natália..., tí by len furt čosi riešili a rozoberali každé slovo a každý tón, akým sa im kto prihovára.
@labelo ozaj, ešte som zabudla, nezdalo sa ti v tej upútavke na dnes večer, že tam chýbal tomáš??? ja som videla aj romea, aj ostatných, len tomáša nie. žeby dnes večer vypadol práve on?
@jankohrasko no v tom článku jasne píšu, že to bol spočiatku len žart..., ale keď štábu "prepne", tak tam podľa mňa pošlú aj túto "sexi" ženu. len aby ostatní potom neušli 😝 .
@adelaida33
nevšimla som si,že tam tomas nie je 😀 ,ale ja dufam,že vyhodia romea,dufam,že ten vlado si bude stat za slovom a o Klaudii si nemyslím,že je zalubena podla mna to aj ona dobre hraje a hlavne ma romeo nastval tými rečami,že sa ho nikto, ked mu nela povedala že sa chová ako cigan nezastal a Klaudinka čo?ta sa ho prečo nezastala? ta nepovedala ani slovo,ja na jeho mieste sa najprv budem hnevat hlavne na nu,lebo ako tam hraju na zalubeny parik mala to byt ona,ktora sa ho mala zastať a branit ho,ostatní sa ho chcu zbaviť, tak načo by sa ho zastavali,a ešte,ked sa mu nela a pred vsetkými ospravedlnila mal to akceptovat,ale on si mysli,že je tam kral a silný hrac....
je mi jedno ci vypadne tomas,ale nechcem,aby vypadli tie dve provokaterky nela a Niki 😀 tie mam najradsej
niekde som citala,že sa tam ma ešte prestriedať 15 ludi,tak som zvedava či tam tie dve vydržia 😀
@labelo 😀 hej, tie dve to tam vlastne celé od začiatku kočírujú, sú to poriadne jazyčnice, no a teraz čo sa s nimi snaží byť partiu aj jana, tak sú tam ako také tri mrchy 😀 , čo nedajú chlapom ani dýchať 😅 . a to fakt?? ešte toľko veľa ľudííí? pánečku 😝 mohli by tam posielať trošku normálnejšie ksichty, hlavne mužské, lebo... 🙄 . no tam ich je namyslencov naozaj dosť a romeo patrí medzí tých najegoistickejších jednoznačne, je presvedčený, že je strašne sexi, múdry, dobrý, najlepší, najkrajší 😀 , má špeciálny "královský" slovník a pohľad na spravodlivosť, a keď k tomu pripomenieme ešte jeho srdervúce odkazy pre mamičku, je to naozaj dojemné 😖 . myslíš, že klaudia je tiež hráčka? lebo mne sa fakt, ale fakt zdá, že ona romea žerie a je z neho totálne hotová, až sa tam v jednom kuse strápňuje 😒 , tak azda máš pravdu 😉 . inak, ona spomínala, že ona bola ticho, lebo ona sa nerada háda 😝 ..., no ale ťava je poriadna 😅 .
akože nechcem byť sprostá, ale z diany buď robia médiá hotovú šľapku alebo ňou aj naozaj je... (viď príspevok od @mamartinka 19:48). normálne nechápem... to v zmluve bolo aj to, že sa musí "zbližovať" na tých párty s každým chlapom čo vypadne z hotela??? 😕 no a leove fotky... asi už budem vyzerať ako totálne prudérna 😅 , ale on mi fakt stále pripadá ako také rozmaznané pubertálne decko 🙄 .
@adelaida33
uz mi klipkaju oci,ale vydrzala som 😀 ,tak vypadol Romeo 😒
ta diana je slapka a riadna
uz idem spat 😀
ja len jednu poznamocku- ta Jana je riadna su.a vychcana, prefikana, falosna....tie jej ksichty 😝 😠
ale dotiahne to daleko, teraz to vyzera ze si omotala viktora
tu je dalsia sutaziaca, asi ceska, slovaci ubudaju ☹
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
kocky ten "vztah" Klaudie a Romea je podla vas naozaj alebo len hra?
a Jana mi zase dokazala ze je obycajna mrcha
@ivanka85
klaudia to len hra sak ona sama povedala,že romeo citi k nej nieco viac ako ona k nemu,podla mna ona by s nim v realnom zivote nic nemala
ta jana to je riadna štetka,ale hráčka je dobrá taktiku má vymyslenú,nechapem ved tie baby ktore pridu nove a budu mat imunitu,tak sa velmi lahko zbavia niektorej z tej trojky Nela,Niky a Jana,len sa postavi za chalana,čo stoji za tou čo chce vyhodit a je to
mne uz tak vadia tie Janine ksichty!!
Dnesny obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
Dnesne video a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
adelaida jedina moja spoludebatovnicka kde si sa vytratila 😀 už nepozeras?
ja by som tu Janu zaškrtila,to je hrozna krava stale si mysli,že má pravdu a len vyvoláva hadky 😒 a ta nova to je nieco...
@labelo 🙂 🙂 🙂 čauuu, nevytratila, ale okrem pondelkovej časti, čo vypadol romeo a spravil ten "galantný rozlúčkový ceremoniál" a čo sa ten otrasný vlado "čarovne" povyjadroval (brrr, chudák 😝 ), som absolútne mimo 😖 , ešte som nevidela ani sekundu z tých dalších častí, azda zajtra a cez víkend tie štyri časti dokukám a budem sa potom opäť snažiť držať krok 😉 😉 😉 . môžeš mi tu hádzať dajaké infošky, čo sa tam deje, čo ťa pobavilo, vytočilo... atď., budem sa tešiť ešte viac 😅 😅 😅 .
@adelaida33
jáááj tak ty potom kukas naraz 😀 ja to musim sledovat každy den.,lebo zvedavost vítazí 🙂 ,ale šak vadia sa tam stale jak psy,prišla tam nová Tereza,taký tap mi prijde ako Agata Hanychova drzá,sebavedomá, nejaká fetka a dnes má byť,že bude mať asi abstak a bolesti brucha a zase sa tam budu hadat,inak Rocky mal sex s Nataliou, ta sa už konečne dočkala,triasla sa na to už dlhú dobu 😀 a teraz planuju vyhodiť Klaudiu ,lebo je najviac falosna
@labelo jéj, zlatá 🙂 🙂 🙂 . fúúú, no riadne zmeny sa tam udiali 😕 😅 . inak, aj ja najradšej pozerám postupne, ale tento týžden mi to nejako nevyšlo... 😒 , ale už som dosť zvedava 😀 . mrkla som aj tie linky, čo dáva @mamartinka , tak rocky mal už asi "plno v gatiach", lebo sa mi vôbec nezdalo, žeby ona bola jeho typ... to už skôr tá nová češka..., aj ked vyzerá byť poriadna mrcha 😝 , nepáči sa mi tak na prvý kuk, no uvidím, či sa mi o nej poopraví mienka, keď si to kuknem a budem počuť, čo ona komu povedala. ozaj už všetci považujú klaudiu za falošnicu? prečo? niečo spravila? a jana je potom čo??? 😀 a čo inak tá jana vyviedla, aké hádky vyvolala, čo si mi vyššie písala? no a ak je tá nová tereza feťáčka, tak super výber zo strany štábu..., že je tam už druhá narkomanka... ozaj, ako nela a niko? už sa pozabíjali? a niki s viktorom? a čo tá hrôza - vlado? 😝

@labelo hej 😀 , muselo to byť včera. dík za infošky, si zlatá 😉 . fúha, poriadne sa to tam stupňuje... a to som mala pocit, že tie dve predchádzajúce časti boli celé prehádané, ale už to ustane asi až keď jeden z hlavných aktérov hádky vypadne v najbližšom párovaní. som fakt zvedavá, ktorý pôjde v pondelok domov. síce vyzerá, že naisto to bude romeo, ale či predsa len niečo niekto nevymyslí... 😅 .