icon

Hovienkové príhody - symbolika

cicuca
11. nov 2022

Žienky, téma na odľahčenie. Od včera sa mi stávajú hovienkové kalamity 🙈 dcéra 3 roky je už 1,5 roka odplienkovaná, ale nejak sa jej podarilo aj včera, aj dnes mi okakať ruku a k tomu ako bonus stupila vonku 2 krát do hovienka, čo som si nevšimla a teda to opäť skončilo na mojich rukách a oblečení. A teraz, čo by to mohlo znamenať? Priateľ, že si mám podať Euromilióny 😅 ale nejak mi to nepríde, že by to mohlo mať predzvesť finančnej výhry.

viestta
11. nov 2022

Šťastie ma mnoho podôb, jackpot je len jednou z nich

kiwi3
11. nov 2022

no mohlo by to znamenat, ze ludia a zvierata vylucuju a obcas to dopadne tam, kde nema a ze sa mas poriadne umyt kvoli fekalnym bakteriam.

cicuca
autor
11. nov 2022

@kiwi3 🤣 dakujem, hygienickú časť sme zvládli 💪

makakova
11. nov 2022

Asi že pritajujes hovná

cicuca
autor
11. nov 2022

@makakova vedela som, že sa pobavim 👏😂

domireb
11. nov 2022

@cicuca v jeden den ma 2x os💩l vták, išla som podať aj kúpiť žreb, ale nič.. Možno mi chýbalo že "do tretice", skúsila by som 😃

makakova
11. nov 2022

@cicuca 😀

beata_k
11. nov 2022

Na euromiliony si si uz minula stastie 😄

lilope
11. nov 2022

@cicuca mala si si podať eurojackpot, v utorok padlo 120 miliónov 🙆 ale aj tak tam je vždy minimum 10 miliónov, no už je neskoro, zostaneš chudobná 🤣

cicuca
autor
11. nov 2022

@lilope 😂 keby som vedela, že je posledné žrebovanie 😂

diewcatqoo
11. nov 2022

Najviac, co nenavim na jeseni je to, ze pod hromadou listia nikdy nevidno, kde je hovno. Kazdy bozi den si od nas niekto z rodiny domov prinesie na topanke nejake vonave prekvapenie. Keby to malo znamenat, ze vyhram peniaze, tak uz mame hadam vsetci z rodiny vlastny ostrov v Karibiku.
Kazdy den dufam, ze sa najde aj u nas nejaky dobrovolnik (ako pred casom v ktoromsi meste), co hadzal vonave bomby psich kamosov po ich panickoch, ktori to za svojimi psami nevedeli upratat.

lilope
11. nov 2022

@cicuca nevadí, budúci týždeň máš opäť šancu, ale obávam sa, že už bez tých hovienkových skúseností len minieš peniaze. 🤣

lulaby1982
12. nov 2022

@cicuca toto je otázka na pani etnologičku p Nadásku tá Vám určite poradí. Hovorí sa to tak.

Mna keď svrbí ľavá dlaň ,tak vždy dostanem peniaze 💰. Alebo keď sa mi sníva o našej postarke ,že mi nesie vyhru,vždy sú to nedoplatky .