icon

Hra Ikariam

pacna
21. feb 2009

Ahoj zienky hra niekto z vas tuto hru? 🙂

bianca
29. júl 2009

kurna ja vam zavidim to vino.Ja sa teraz krvopotne snazim o dalsiu vinovu koloniu

pacna
autor
29. júl 2009

ja tazim najviac vina a mramoru a skla siry mam az-az 🙂

bubina1
29. júl 2009

bianca...sak ti možem poslat aj ked ked sponzora pumpnem poriadne.....mne by sa zišla síra a skolo...lebo zatial ťažím mramor a víno a teraz skrabem a rabujem len kvoli tomu aby som postavila dalšiu koloniu na sire alebo skle? čo je lepšie?

pacna
autor
29. júl 2009

ja si myslim ze sklo,ja si siry narabujem vela 😀 tej je akosi dost

bubina1
29. júl 2009

hmmm...vážne sa neviem rozhoduť.....ja som rabovala síru len raz....na síre a skle su samí big....tých si netrufam rabovať...by ma zožrali aj s topánkami...

pacna
autor
29. júl 2009

ja som mala prve mesto sklo, 2- mramor, 3-siru,4-mramor a 5-vino

bubina1
29. júl 2009

no ja prvé mramor, 2. víno, 3 mramor, a 4 neviem bud sklo alebo sira..

bubina1
29. júl 2009

jaaaaj, dnes trčím v robote do pol štyri a normálne som nervozna, či ma zatial nerabne moj dobrý sused ak mi čekne viac ako 5000 vína.....mam teraz dost plné sklady...kvoli tej 4 kolonii....lebo tolko surovín nie je sranda zozbierať....my dal 2 dni pokoj...

mimus
29. júl 2009

tak co ste dopatrali? mozme tu stranku pouzivat alebo nie?
tiez by som neradala dostala ban.....uz ked aj teraz takto trpim a nehram, kedze som doma a nechcem aby blokli mna i segru.
aspon u svokry nikto nehra a tak aspon vino rozoslem. Aj kej k nej ma az tak netiahne 😀 , tak som na hre malo. Uz sa tesim ked budem doma a roztocim to 😀 😎

bubina1
29. júl 2009

ja sa už tiež neviem dockat pol štvrtej, kedy zapnem pc doma... 😀 😀 😀

sisa.b
29. júl 2009

-----Povodna sprava-----
Od: Cartel@ikariam.sk
Prijata: 29.07.2009 10:20
Pre: Silvia Brlejova
Predmet: Re: Ikariam

Nie, tento odkaz je zakazany.

Cartel

sisa.b
29. júl 2009

jejda a pozeram, ze som sa prezradila 😀 😅 😝

sisa.b
29. júl 2009

holky, takze si koledujete o ban

maximiliana
29. júl 2009

Ja som jasne pisala, ze tu stranku nesirit ani o tom nehovorit... to sa tyka aj ostatnych clenov ali

bubina1
29. júl 2009

maxi....ok, stránku nešírime...ale aspon sa vie, že je to zakázané a može byt za to ban.....teraz je to už na zodpovednosť každého hráča...či riskne navštevu alebo nie....ja som napríklad nevedela, že je stránka zakázaná a bola som na nej....teraz si to už rozmyslím....

bubina1
29. júl 2009

kurna...včerajší sponzor je už aktívny...som nestihla k sebe preniest vyse polku jeho surovín....no neporazilo by vás?

sisa.b
29. júl 2009

bubi 😀 tak uz zavislacis?

bubina1
29. júl 2009

no už hej.... 😀 musim hladat dalej...že nemohol moj sponzor vydržat byt aspon 2 dni neaktívny...po mojich včerajších 3 fcerajších navštevach určite stavia celý den armádu 🙂)))))))) keby mam viac lodi...dones od neho fsetko.....by sa zislo teraz to drevo...sisa, neda sa vybrat pri rabovačke co chcem doniest, furt nabali všetko co tam je?

bubina1
29. júl 2009

a další sponzor sa mi stratil, proste nie je ho..... 😒

pacna
autor
29. júl 2009

maxi mne to bolo aj je jasne ze sa ta stranka nema vytrcat len to tu naraz zacali sme rozoberat 😅 😅 😅 takze pssst 🤐

bubina1
31. júl 2009

tak predstavte si, čo sa mi stalo...bola som rabovať neaktívneho hráca...najprv som mu blokovala prístav a vyrabovala, potom mi v správe z boja bolo oznámene, že ten hráč nemá žiadne jednotky, tak som blokovanie stiahla a poslala len obchodne s 2 prakošmi na noc....a ráno v správach z boja, že moji prekoši sú nezvestní...tak chapete?

sisa.b
31. júl 2009

bubi, no podla mna su dvaja malo. ved aj 10% mur treba prerazit, ja posielam na bezarmadovych aspon 10 clennu jednotku s baranidlom a nechavam speha v meste, aj ten dost pomoze.

my sme boli dva dni prec a zas ideme, tak rychlo kontrolujem vino, nech nezdrhnu ludkovia 😀 😝

sisa.b
31. júl 2009

holky, mam na bete volnych 18000 mramoru a potrebujem siru

elise
31. júl 2009

sisa.b pošlem síru ale musia sa mi lode vrátiť z rabovčky, prosím daj súradnice a mesto 😉

sisa.b
31. júl 2009

49:32 Mesto a nick Sisik 😀 kam to poslem ja?

sisa.b
31. júl 2009

mojko, ja za chvilu odchadzam prec ☹ poslem do kazdeho mesta 6000, dufam, ze mas dost velke sklady, aby to nevysypali do mora 😝

sisa.b
31. júl 2009

tu siru kludne posli aj zajtra alebo pozajtra, aby ma nevyrabovali, kym pridem k pc 😀

elise
31. júl 2009

27:34 elise1 😉 dakujem síru posielam 😉

elise
31. júl 2009

už nakladám 😀 😉

pacna
autor
31. júl 2009

bubi ja som ti hovorila posielaj viac nevadi oni pridu mozno 🙂 😉