Hrá niekto hru Hrdinská päťka na Martinuse?
kto vie kto vyhral bonusom.
ahojte, dnes šifrová klasika o mužovi ktorý čakal viac ako polstoročie kým zomrie manžel jeho vyvolenej aby jej vyznal lásku
To "v dobe chorob" inak povedane je aj v nazve diela
Ta choroba v názve je top napoveda 👍👍👍
Dnes super indícia. Teraz neviem, či sme to mali ako povinné čítanie na strednej alebo som to vtedy čítala z vlastnej iniciatívy, ale výnimočná kniha.
Ako tak spomynam na dobu na strednej a na komenty co su tu tak sa nejak nechytam ☹
@kitty88 mne to vôbec neberie 🙈
@cherrymonsterdoll ma to byt konkretna choroba
@kitty88 áno dala som, napadlo ma to, ale nijako mi to nechce vziať 😂
@cherrymonsterdoll mne to tiez nebralo a zadala som nazov bez diakritiky a ide to
@kitty88 co to je dnes
@aliziana ja stale niiiic
@jhcdvkatka skopiruj si do googlu napovedu od @witosovak
No dnes úplná malina 😊😊😊 😉😉😉
Dnes dala Júlia ľahkú hádanku.
Ahojte, dnes jednoduché: kniha, satira, o cestovatelovi ktory podnikne 4 cesty kde vsade ziju specialni ludkovia, miesto dnesnej hadanky je prvy z nich, bolo to aj sfilmovane v roku 2010 kde hrali Jack Black a Emily Blunt
Dnes je to extrémne ľahké 😇 Ale poradím ak by niekto nevedel, podľa knihy je urobí aj animovaný film, skôr pre staršie publikum (🧍♀️🗝️🚪). A ešte, keď budete zadávať meno mne to išlo po anglicky ale mohlo by ísť aj jej slovenská verzia✌️
@viktoria_nakahara este prosim o dalsiu indiciu, nic mi nenapada
Za dverami boli jej falošný rodičia ktorý namiesto očí mali gombiky a tvárili sa že su ľudia ale pritom boli Oco Čarodej a mama Čarodejnica
@witosovak toto mi pomohlo,dakujem😊
@witosovak aj mne, ďakujem
viem aka kniha len neviem o aku postavu sa jedna, mate nejaku napovedu?