Hrá niekto hru Hrdinská päťka na Martinuse?
dnesny predmet uz mam. dakujem
Ďakujem vám všetkým za pomoc🙏👌
Veľmi pekne ďakujem, viac som sa tešila na všetky vaše indície ako tie na Martinuse 😇
moze sa sutazit este do polnoci.
Losuje sa potom v pondelok?🤔
Dakujem za pomoc, baby! Neraz ste mi dobre poradili! ♥️
dakujem kočky, tiez by som bez vas nedala vsetko :D
Dobry vecer zo dna 18.3.2022. Stoparov sprievodca galaxiou. Nemosem na to prist vobec. Sutaz konci o polnoci. Prosim ak by niekto bol taky dobry a povedal my aspon jedno na S a na U kde mam hladat. 😊
@alenka987 je to len jedno slovo na u, mas to v kupelni zavesene na susenie ruk
Ahojte už sa vie kto vyhral s hrdinskou petkou.😃
@alenka987 pozri vyssie, do 10.4. budu vyhercovia vyzrebovani a kontaktovani, predpokladam, ze rovnakym sposobom ako pri tajnom bonuse a konieckoncov vsetkych predchadzajucich sutaziach, vyhercov upovedomia mailom, ostatnym pridu mailom vyhviezdickovane mailove adresy vyhercov. Neboj, urcite sa dozvies, ked budu vyhercovia.
vyhrali ste niekto? prave dosiel mail, nam sa nepostastilo opat. dufam ze niekto z vás bude mat stastie, nech aspon "virtualne" poznam
Milé superhrdinky a milí superhrdinovia,
ďakujeme, že ste sa stali súčasťou Hrdinskej päťky a pomáhali ste nám zachrániť príbehy od zabudnutia 😊
Oslavy Mesiaca knihy sa už síce skončili, ale pre 5 z vás oslava ešte len začína. My už vieme, komu doma pribudne nová kopa kníh a práve teraz sa to dozviete aj vy:
v******************2@gmail.com
z*****.d*******a@gmail.com
s********.j***@gmail.com
a.*******a@gmail.com
n.********a@gmail.com
A mimochodom... Maľovanie nášho Zlého vlka začalo baviť natoľko, že si ešte pár knižných diel (aj spomedzi vašich tipov) pripravil do zálohy. Vaše členstvo v Hrdinskej päťke teda dneškom rozhodne nekončí a máte sa ešte na čo tešiť! 😉
Výhercom, srdečne gratulujeme a želáme množstvo skvelých knižných dobrodružstiev 🥳
Veríme, že ste si záchranu príbehov užili minimálne tak veľmi ako my! 😇
ja nič ☹ ach škoda ☹
Ďalší rok nič 🙁 nevadí, bola to zábava a kludne by som hrala aj ďalšie mesiace 😀
@duracelka13 ja ten koniec o vlkovi nemam .D
Blahozelam vyhercom, tajne som dufala, ze si obohatim viac kniznicu, ale inak to bolo super, normalne mi chyba to ranne hadanie 😊

@zuzin78 je to pozvanka na exkurziu...kto ho nasiel, mohol ist